עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shaypoi1,

לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by eriK,

שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by YTZ,

שלום, התעוררתי לפני מס שעות בתחושת קור איימים, כל השרירים תפוסים, כאב ראש מטורף ובחילות, בדקתי טמפ׳ והיא היתה 39.3 מעלות צלזיוס. רצתי לשירותים והפעלתי את המים על חמים מאוד כי הרגשתי שאני עומד לקפוא למוות והייתי שם משהו כמו 20 דקות... הערתי את ההורים והם הפעילו חימום (בבאר שבע, בקיץ?!) והתכסתי בשמיכת פוך..לקחתי 2 דקסמול אבל הקאתי כמה פעמים והם לא נספגו בגוף. אני מרגיש נורא נורא חלש ולא יכול אפילו לקום מהמיטה, את ההודעה כתבתי דרך הפלאפון מחר אני אמור לחזור לבסיס ונשאר לי בקושי 3 שעות שינה שאני בספק שאצליח להרדם, מה עושים במצב כזה? ביקור רופא כבר סגור ותכלס אין מצב שאני יוצא מהמיטה כי אני מאבד שליטה על הרגליים מרוב קור... להודיע למפקד שלי זה ברור, אבל בלי דיעה של גוף צבאי אנ…

• 28 תגובות
    • 12.2k צפיות
  5. Started by deluxe,

מה קרה לחידון של הזון השבוע? הוא יחזור?

6. Started by תינוק22,

שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה

7. Started by D@nny,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לחוזה השכירות שקיבלתי מבעל הדירה על מנת שאני אעין בו ואחתום עליו.. יש שורה שהסבה את תשומת ליבי: "הצדדים צהירים ומתנים הדדית ובמפורש כי השוכר לא יהיה מוגן על ידי החוק לא יהפוך דייר סטטוטורי ולא יחולו על המושכר ו/או בקשר אליו חוקי הגנת הדייר וזאת בהתאם לחוק." אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר במפורש לגבי חוק הגנת הדייר. תודה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by shimi 1,

שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by omershelef,

משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****

10. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by TicTacToe,

מישהו הזמין / ממליץ על חנויות מסוימות בחו"ל? רציתי להזמין כמה דברים כי המחירים בארץ לא ריאלים ואני לא מכיר אף חנות. האם אמזון יספק את הסחורה או שיש אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by radioactive,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ModChiP,

אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. במה אתם משתמשים אם לא בסקייפ? כרגע אני משלם (סקייפ כמובן) 9.2¢ לדקה ל landline בגיאורגיה או 20¢ לסלולר. יש משהו יותר זול או שאלה הם התעריפים הכי זולים שאפשר למצוא היום?

16. שלום חברים כמו שרשמתי אני הכותרת אני מתכונן למבחן של CCNA אחרי קורס שעברתי ואני מעוניין לדעת אם מישהו יכול בבקשה להביא לי סיכום על WAN Connection ראיתי קצת CBT וTRIAN SIGNAL ועדין יש כמה דברים שאני לא ממש סגור עליהם ואני מחפש איזה שהוא סיכום בעברית או באנגלית ממוקד יותר אם אפשר לעזור לי לחפש אני ישמח תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. מישהו ששיחק באסטרטגיה RED ALERT 2 זוכר התקן בקרת מזג האוויר? כנראה מה שפעם היה תאוריה, עכשיו מיושם באולם אמיתי: http://metmatters.blogspot.co.il/2011/05/weather-control-haarp.html http://he.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program יש דעות קונספירציה שצונאמי ורעידת אדמה בפוקושימה לא היה אראי: http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=147&contentid=8343&page=2

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by p7292,

בס"ד שלום לכל חברי הפורום, לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי. כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו). אצ…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

21. Started by הדוד משה,

http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by yossi21,

הייתי אתמול בראיון עבודה באייבורי, קלטו מה ראיתי שם בשירותים. לא יכולתי להתאפק, אז צילמתי..

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  23. שלום,ברשותי HTC Desire אשר שקע הטעינה שלו הלך לעולמו , זאת אומרת שאיני יכול להטעין את הפלאפון דרך השקע טעינה עם מטען רגיל , ברצוני לשאול האם יש למישהו שיטה כלשהי לעקוף את הבעיה הזאת ולהטעין את הסוללה ישירות ללא השקע טעינה? ואם כן אז איך , מדריכים יוכלו גם לעזור לי , ניסיתי לחפש ביוטיוב אך לא הבנתי איך זה עובד.תודה

24. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים