עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לנו רכז שכבה כזה מטומטם. והוא כל הזמן נטפל אלי. למשל אם יש לכיתה שלי שיעור חופשי הוא רוצה שנישב בחוץ לא משנה גשם שמש או כל דבר אחר. אני רק דורך בשכבה הוא מתקשר לאבא שלי... לא קשור שזה שאבא שלי כבר נמאס לו מתחיל לקלל אותו בטלפון , רק חבל עליו אם הוא מזמין את אבא שלי על השטויות האלה לבית ספר אבא שלי מחלע אותו. למשל היום לא היה אף אחד בקומה השניה של השכבה (לכל שכבה יש ביניין וכולו חלונות ממילא) אז לחצתי על הכפור של הכיבוי אור...בכל מקרה זה לא הפריע וכמעט לא שמים לב לשינוי בתאורה משום שיש מלא אור רוב השכבה חלונות... אני ממשיך לרדת במדרגות כזה הוא קורא לי אומר לי אתה נשאר ליד זה כל היום דואג שאף אחד לא יגע אז אמרתי לו שאין מצב שאני נשאר ליד זה על זה שכיביתי את האור והלכ…

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by IG,

זה סקר שמרכז כמה נושאים שנפתחו פה בזמן האחרון... ואני מקווה שלא טעיתי במספרים... פרות על סיבת ההורדה מתבקש... אני קיבלתי 72 בגלל אסתמה ופלטפוט. העיקר לא קרבי (לא שאני נגד, פשוט זה ממש לא בשבילי... בגלל זה אין גם סמיילי צוחק או משהו כזה- שאני בטוח שאחרים ישימו )

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. זוכרים שסיפרתי לכם שזכיתי במכרז על הC-700? אז אלודה היתה אמורה לספק לי תוך 21 ימי עבודה את המצלמה (שהוזמנה ב7/7) 21 ימי עבודה עברו מזמן, ולא היה מי שיתקשר אליהם (סיבות משפחתיות) היום אבא שלי הרים אליהם טלפון ודיבר עם שלומי, אחראי חטיבת האינטרנט של אלודה (או משהו כזה) שלומי היקר אמר לו שהוא לא מביא לאבא שלי את המצלמה בנתיים, ואולי עוד כמה שבועות הוא רק יוכל לשלוח אותה אבא שלי אמר לו שעם כל הכבוד, אם קונים את המצלמה באתר של אלודה במחיר מלא, מקבלים אותה תוך עשרה ימים ואז שלומי אמר ש'כן, במחיר הזה משתלם לי להטיס את המצלמה'. כאן זה הזמן לציין שלפי olympus, אלודה הם היבואנים הרשמיים (ואני מאמין שהם לא עוסקים ביבוא אפור) עכשיו אני זקוק לעזרתכם, אולי מישהו יכול לסדר לי גישה מה…

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by avivlevy,

1. מה אתה תרצה להיות כתהיה גדול? 2.מה החלום שלך? 3.מה אתה הכי רוצה בעולם? לודגמה: 1.כבאי 2. לאכל עכבר 3.קרמבו חחח סתם דוגמה אמיתת 1.איש היטק 2.צניחה חופשית 3.שברולט מחכה לתשובות

• 96 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב

7. 1. מה הדרך הכי מהירה להוריד משקל? 2. מה יקרה אם אני יפסיק לאכול ליומיים? 3. באיזה פירות יש חד-סוכר שלא משמין? ומה יקרה אם אני אוכל רק את הפירות האלה ? 4. האם משקולות עוזרות להוריד משקל או רק לפיתוח שרירים ? תודה

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

אני לוקח טבליות מציצה ולא ממש עוזר,מישהו מכיר איזה תרופת סבתא? תודה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. דווקא המעבדים הוותיקים זוכים לפופולריות מחודשת, בעוד הדור החדש עם יכולות AI מתקשה לפרוץ - ואינטל מנצלת זאת כדי להעלות מחירים ביותר מ-10%לכתבה

10. מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by CyberBot,

דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by GRiM,

אני קשת, ומה אתם?

• 60 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. הכל בכותרת

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by berner,

חברי שלום צריך דחוף סיוע היה לי תיבת דוא ל בGMAIL שהייתי רק מאחסן דברים לאחרונה נסיתי להכנס ולשחזר את הסיסמא וקבלתי תגובה שאין כתובת כזו למי אני יכול פנות לשחזר התיבה ולמי אני יכול לפנות ב GMAL תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by shirNoshe,

היכן ההבטחות שיהיו סניפים? היכן ההבטחות לשירות? היכן ההבטחות למחירים? לא יאומן!!

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

סתם דבר נחמד שבודק כמה מילים אתם יכולים להקליד בדקה. http://speedtest.10-fast-fingers.com/ אחרי שלושה ניסיונות הגעתי ל81 ובשניים האחרים הייתי ב7x

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. אז ככה, עם כל האשכולות של מוזיקה לועזית אפשר לחשוב שאין לנו פה מוזיקה טובה.. אז רציתי לעשות רשימה גדולה של השירים הישראלים הכי טובים, מוכרים יותר ומוכרים פחות שכל אחד אוהב, וככה גם להכיר אותם לקהל שיכול להיות שלא מכיר אותם, וגם לאגד אותם ברשימה גדולה, ישנים, חדשים, לא חשוב.. אז אני אתחיל: תיסלם- רדיו חזק יהודה פוליקר - נמס בגשם כוורת- יו יה שב"ק-ס - תתקעו בחצוצרה שב"ק-ס - מכוף הבננות שב"ק-ס - תרימו תידיים שב"ק-ס - יהיה פיצוץ השיר- יש פרחים , יש הרבה ביצועים בינייהם של: צוות הווי נחל ולהקת האחים והאחיות המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים יהודית רביץ- אנחנו זן נדיר מוניקה סקס- מכה אפורה כנסיית השכל- כמו במקרה אושיק לוי- השוטר אזולאי אבטיפוס- בוקר…

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by חן מ,

היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by imac,

שמתם לב שכל הזמן שיוצא טלנובלה חדשה עם שחקנים מפורסמים כולם משתגעים? אני לא מבין את זה!! ילדות קורעות חולצות בשביל פיליפה שדומה לתחת שלי... ועוד יש עוד אחד הבלונדיני ההוא שהוא דומה לכלב של השכנה שלי!! .... מה הקטע הזה???

• 63 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by dbx22,

אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים