עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dovik,

שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by Or ei,

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126 מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by LazyBurger,

אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. אני קצת לומד פה באתר ותראו מה אני יודע כבר. מארז זה הקןפסא שיש בא תחלקים והיא צריכה להיות טובה בגלל שיהיה שם מאווררים ולא יהיה חם. וגם USB כמו של מצלמה מקדימה וספק זה נותן חשמל צריך שיהיה חזק שלא יתכבה המחשב נגיד אם יש לי מסך חזק אז צריך ספק חזק. כרטיס מסך צריך שיהיה חזק בשביל משחקים להדליק הכל גבוהה הארדיסק צריך הרבה רק עם מורידים הרבה באימיול וקזזה זכרון יש הרבה ואני עוד לא כל כך יודע אבל צריך שיהיה 2 ואותו דבר שיעבוד טוב ועם יש 3 המחשב יכול לא להדלק. יש צורב שהוא גם דיוידי וגם רגיל ולי יש שלהכל ואני יודע עוד אבל אין לי כוח אני ארשום עוד מאט נכון טוב? אני לא לומד הרבה אז לאט אני ידע עוד.

• 95 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. (עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. לא שאני משתמט אני רוצה לדעת (אם עשיתם יותר חשוב לי לדעת מאשר מה עשיתם) תודה

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. אז ככה, עם כל האשכולות של מוזיקה לועזית אפשר לחשוב שאין לנו פה מוזיקה טובה.. אז רציתי לעשות רשימה גדולה של השירים הישראלים הכי טובים, מוכרים יותר ומוכרים פחות שכל אחד אוהב, וככה גם להכיר אותם לקהל שיכול להיות שלא מכיר אותם, וגם לאגד אותם ברשימה גדולה, ישנים, חדשים, לא חשוב.. אז אני אתחיל: תיסלם- רדיו חזק יהודה פוליקר - נמס בגשם כוורת- יו יה שב"ק-ס - תתקעו בחצוצרה שב"ק-ס - מכוף הבננות שב"ק-ס - תרימו תידיים שב"ק-ס - יהיה פיצוץ השיר- יש פרחים , יש הרבה ביצועים בינייהם של: צוות הווי נחל ולהקת האחים והאחיות המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים יהודית רביץ- אנחנו זן נדיר מוניקה סקס- מכה אפורה כנסיית השכל- כמו במקרה אושיק לוי- השוטר אזולאי אבטיפוס- בוקר…

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by kinggil,

שלום יש לי היום סמסונג 514 הישן הזה, ראיתי שיש באורנג מוטורולה E1000 ב 684 שקל שווה לקנות כזה? תודה

• 93 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by finish,

הייתי בעתודה טכנולוגית של חיל האוויר ואני הנדסאי חשמל סיימתי טירונות ואני בשבוע מיונים מציעים לי או להתחיל קורס טכנאי טילים חשמל בדרג ב'(נש"מ) או לעשות קורס הדרכה יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם: טכנאי טילים: יציאות 11/3 ,ניסיון לעתיד הדרכה: יומיות, בלי ניסיון לעתיד,שירות קל מאוד אני ממש לא יודע מה כדאי חברים שבצבא כבר אומרים ללכת על הדרכה וההורים לוחצים לעשות קורס נש"מ מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by DXT,

אני חושב ש Deep Space Nine הכי טובה, אחריה The Next Generation ואחריה כל שאר הקראפ... נ.ב: למי שיש Yes, נכון Voyager סדרה מה זה מתרוממת? נ.ב2: למי שלא יודע מה זה Enterprise זה לא הדור הבא ולא הקודם אלא זו הסדרה הכי חדשה של סטאר טרק שמדברת על האנטרפרייס הראשונה (לא משהו, חרא שחקנים )

• 57 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by SyndromE,

http://www.pcarena.org פרוץ כרגע

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. אוקיי... ובכן אני מניח שהייתה וריאציה כזו או אחרת של הדיון הזה....ובכל זאת אני מבקש מהמנהלים לא לסגור את הדיון כי זה פשוט מציק לי...ואני מניח שזה מפריע לכמה אנשים אחרים... ובכן הלכתי לתומי היום ליוניברס לקניות...הייתי צריך לקנות כרטיס רשת,ומכיוון שזה מקום די זול וזה עלה בערך כמו בחנות מחשב רגילה אז החלטתי לקנות כשלפתע ראיתי איך איש הולך לקנות שם מחשב... המוכר מכר לו אינטל סלרון 1700 , 533 מגה הרץ, 256 אס די ראם,כרטיס ג'י פורס אם אקס 64, 40 ג'יגה בייט, ומסך 17 אינץ בש"ח... והוא מכר לו את כל הזבל הזה ב3500 שקל והאיש הזה היה בטוח שהוא קיבל את עסקת חייו...אני לא האמנתי שזה קורה...וניסיתי לספר לאיש הזה מה עושים לו...אבל המוכר העיף אותי משם ולא רצה להביא לי את מה שביקשתי... ביצ…

• 66 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. חבר שלי קנה לפני מס' ימים מחשב כמעט מלא מ-KSP. יש לו ידע שטחי, לא יותר. הוא בחר את הרכיבים בעצמו (לצערו לא התייעץ איתי לפני). מעבד AMD XP 2000 ולוח Gigabyte GA-7VAX ועוד כמה רכיבים כולל כרטיס קול Genius 5.1 PCI !!! אתם קולטים ??! על הלוח 7VAX יש כרטיס קול (AC97) !! והבני ז***ת האלה מכניסים לו גם את הכרטיס של Genius :AR15: :AR15: הם הרכיבו לו את זה שם, אמרו לו תבוא מחר. בא למחרת, לקח המחשב הביתה. הכרטיס קול לא עובד (התנגשויות כנראה עם זה שעל הלוח - לא חשוב). פתאום הוא רואה יש לו מאחורה עוד כניסות/יציאות של סאונד (של ה-AC97). ואז נפל לו האסימון ! תוך כדי סינון קללות עסיסיות (בראשו) על איש המכירות, הוא ניתק את הכרטיס PCI. הפלא ופלא הסאונד שעל הלוח עובד בצורה …

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by intel suck,

אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by evy,

אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …

20. Started by CentralEruption,

חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.

• 47 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by ZZR,

חיפשתי וחיפשתי ללא הועיל פה וגם בגוגל.. אני מחפש אולם משחקי ארקייד המכיל סימולטור נהיגה (כמו שהיה פעם בקניון ארנה) מי שמכיר ויוכל לעזור היכן נמצא אולם רציני וחדיש המכיל משחקי נהיגה ברמה גבוהה אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by zombie,

מחפש המלצה לכיסא לישיבה רובה מול המחשב.. רצוי שיהיה כמה שיותר זול המחיר המקסימלי הוא 600 אבל אם המשמעות של חריגה מהמחיר היא מוצר טוב בהפרש גדול אז אפשר לחרוג אני יודע שזה פוסט הזוי אבל אני מחפש כיסא ולא ידעתי עם מי להתייעץ

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה

24. אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???

25. בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים