עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בהצלחה! שיהיו שאלות קלות וללא טעויות, והכי חשוב- שלא יהיו שני תרגילי הסתברות. עוד שתיים עשרה שעות והדבר הזה מאחורינו

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. א. כותרת. ב. אם כבר פתחתי נושא, מה הדרכים האידיאליות להגנה על מידע? איזה מערכת הפעלה? איזה תוכנות? פרוקסי? (מאיפה משיגים) וירטואל משין (מה זה?) ולחכם שיבוא ויכתוב נתק מהאינטרנט, תסוך ממני..

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by MS-D,

העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. מהדקה 2:50 זה ניהיה מאוד מעניין למרות שנהנתי מכל הסרטון. הפיצ'ר הנל עוד לא יצא, בתקווה שיכנס ל CS5

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום קצת איחרתי את המועד- אני רואה שזה כבר התחיל - הפרסום האוטומטי בפורומים כבר פועל. לי זה דיי מציק- זה מזכיר לי אתרי פורנו סוג ז' ופורומים שאני כבר לא מבקר בהם. שימוש בכל פיקסל לפירסום לדעתי מכער את האתר, לא יעיל פירסומית, לא מזין כסף לבעלי האתר - ובכלליות - מיותר. מה אתם חושבים? זה הבית (homepage) שלכם!

6. שלום! לצערי אני חיי בשכנות עם חבורה של ערסים, חלאות אדם, שהחליטו לעצמם להתחיל להעביר את כל המסיבות שלהם על הפנטאוז שלהם. הבעייה היא שהם מדליקים את המוסיקה על מקסימום ווליום עם ציוד הגברה מקצועי ומפנים את הרמקולים לכיוון השכונה בלילות שלפני תחילת שבוע עבודה. כשבאים לדבר איתם הם לא פותחים את הדלת או שמתחילים ללעוג ולרדת על הקורבן. גם על המשטרה הם לא ממש שמים, באה ניידת (שעה אחרי שאמרו שהיא יוצאת) המוסיקה נכבת (אחרי קרב צעקות עם השוטרים) ואחרי שהשוטרים נוסעים החגיגה ממשיכה... דרך ההידברות לא עובדת איתם. איך אפשר להלחם נגד התופעה? תלונה במשטרה לא עזרה

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. היי אנשים. בעקבות קריאת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451775.0 נזכרתי במקרה שהיה לי וחשוב לציין לבסוף נפתר לשביעות רצוני. אולם התרד העלה אצלי כמה תהיות ואשמח לדעתכם המקרה: 1. לפני כשלוש שנים רכשתי מחשב שלם (לפני מפרט שקיבלתי מכאן וכולל הרכבה) מ- (חנות ששמה לא משנה). 2. בהמשך הוספתי לו כרטיס פקס ושני דיסקים ישנים שהיו לי אבל מעבר לכך לא עשיתי כל שינויים חומרתיים. 3. לפני כחצי שנה (כלומר במסגרת 3 שנים אחריות) ולאחר כמה בדיקות בתוכנות שונות נראה היה לי שיש איזו בעיה בכרטיס הקול אונבורד. 4. יצרתי קשר עם החנות ונאמר לי להביאו. הבאתי והפנו אותי למעבדה. בעת שמסרתי אותו התבקשתי לחתום על התחייבות שיהיה והחלק (כאמור לא היתה סיבה להניח שאם יש בעיה היא במקו…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by roma,

שלום, עוד שלושה שבועות אני מסיים את השירות הצבאי ביחידה מודיעינית טכנולוגית. בתפקיד עסקתי בתחום התקשורת האופטית ובזמן השירות עשיתי CCNA (הסמכה של סיסקו). עכשיו הגיע הזמן לחפש עבודה. הבעיה היא שציפיות השכר שלי גבוהות יחסית ואני לא מוכן להתפשר על חוזה של 3 שנים בשכר של 7.5 ברוטו באחת מספקיות התקשורת. אני שוקל לשפר את נתוני הפתיחה שלי. אני יודע שיש את הCCNP ושמעתי לאחרונה שיש גם הסמכה שנקראת CCIP. השאלה שלי היא מה הכי מבוקש בשוק? בברכה, רומן.

• 30 תגובות
    • 9k צפיות
  10. אני יום ליפניי קניה של ASUS GTX 470 אני רוצה לדעת מיתוך ניסיון של אנשים שקנו שם איך השרות לקוחות והכי חשוב שירות תיקונים בנוגע להחלפה מוצר פגום וכו" וגם מי יותר אמין בהבטחות של תעודת אחריות תודה ..

• 30 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by Iko89,

אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?

12. Started by oren,

???

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by TheKiLLEr,

שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. הומור סופ"ש. אז ככה, רואים לפי הסדר: 1. זה השיר החדש DJ Smash - Новая волна (גל חדש בתרגום מרוסית): http://www.youtube.com/watch?v=7_PImd73LvU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded 2. וזאת הפארודיה שלו Сява - Я волна. שי לי חברים במחלקה כבר שבוע צוחקים על ה Ti Volna ? Po Ebalu Na http://www.youtube.com/watch?v=MZetDvVNlPg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enew%2Efacebook%2Ecom%2Falex%2Eturovsky%3Fref%3Dprofile&feature=player_embedded ובלי תגובות מפגרות בסגנון "אוי זה ברוסית, אני לא פאנימייש". יש צחוקים דומים באיזה דאנס עברי חדש שיש לו גם גרסת פארודיה?, אתם יותר ממוזמנים להביא.

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by barzanger,

אני מזמין כל הזמן מאיביי ודיל אקסטרים אבל הפעם אני לא מצליח אז ככה פתחתי חשבון חדש בשביל הבוס שלי הוא רוצה שאני יזמין לו משו עשינו כרטיס וויזה נטען בדואר רשמתי אותו לפיפאל ואישרתי אותו הכל מוכן להזמנה אני מזמין באתר מה שאני רוצה ואז בא לעבור לעמוד של האישור בפיפאל מכניס מייל וסיסמא ואז הוא רושם לי שאין לי מספיק כסף ושאני צריך להוסיף לבלאנס שלי כרגע הוא עומד על 0 אבל עד היום עשיתי בדיוק ככה וזה הלך ישר לכרטיס אני לא יודע למה הפעם זה לא עובד אם תמונת מסך תעזור לכם אני יביא בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף ליום ראשון בעקרון השאלה היא איך אני מרוקן את הוויזה לתוך החשבון פייפאל שלי?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by rap_tr,

אהלן, יש פה מישהו שיודע מה ההליכים(והעלויות) שצריך לבצע לפני טיסה לארה"ב? (הבנתי שיש להוציא ויזה,להגיע לשגרירות וכו..) אשמח אם מישהו יוכל להפנות למקור או לפרט בעצמו מה צריך לעשות וכמה זה יעלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by -yooy-,

מה הנוזל היקר ביותר (מהנוזלים שאפשר לקנות בחנות ברשתות כמעוניות כצרכן רגיל) ? וויסקי איכותי? מים כבדים? אולי תרופה מסויימת? תשובה כאן: כמה מהדברים החשובים ביותר בעולם מגיעים במצב נוזלי. מים, שבלעדיהם איננו יכולים להתקיים, נחשבים למשאב בסכנה; נפט ותוצרי הזיקוק שלו, שמשמשים מקור האנרגיה הנפוץ ביותר בתעשייה ובתחבורה, גם הוא בסכנת הכחדה; תרופות מסוימות מוזרקות לווריד או נשתות ומצילות את חיינו; וכדי ליהנות, אנחנו מוכנים לעתים לשלם מחיר גבוה על משקאות כמו שמפניה, יין או ויסקי. הנוזלים היקרים ביותר בתבל הם כנראה זרע של סוס מרוצים גזעי או יין אספנים - הם יכולים להגיע למחיר של מאות אלפי דולרים לליטר. ואולם מתוך הנוזלים שניתן לקנות כצרכנים, ברשתות קמעוניות או מספקים סטנדרטיי…

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by Morphine,

איך אפשר להצפין מפניי חלק מחבריי את הדברים שאני אוהב? אני לא רוצה שידעו שאני אוהב לראות סדרה מסויימת, או מעריץ זמרת כזו או אחרת. איך מסתירים את זה מפניי חלק מהחברים שלי?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by cleric,

האלבום החדש של אינפקטד, מה אתם חושבים עליו? לדעתי אחד האלבומים החזקים שלהם, למרות הטייטל המפגר בעליל. Project 100 ו saeed מומלצים במיוחד , טראקים ממש מגניבים.

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני רוצה להכין כזה בתור מתנה לחברה, סוג של בדיחה פנימית. אני בטוח שהרעיון צץ לי כי ראיתי כבר בעבר משהו כזה אבל אני לא יודע איפה עוד אפשר לקנות, מצד שני זה לא אמור להיות בעייתי מידי להכין... יש לי כבר שם של דג שמתאים לזה, דרך להכניס אותו לשם וקצת קישוטים, וודקה אבסולוט לא סתם נבחרה אלה מכיוון שהפתח שלה הוא יחסית גדול, אין תווית גדולה שמסתירה, והבקבוק שקוף. יש למישהו מידע איפה אפשר לקנות כזה מוכן אם מדובר במחיר לא יקר? יש למישהו תמונה של דבר כזה מוכן כבר? יש למישהו איזה מדריך כיצד להכין כזה דבר? תודה

• 30 תגובות
    • 10.3k צפיות
  22. Started by Alex89,

הכוונה לרפואי לא נפשי. לפי מה שהבנתי אם הולכים לקבן ואומרים שאני לא מסוגל להחזיק נשק כי אני לא לוקח אחריות אז פשוט עפים מהצבא...תקנו אותי אם אני טועה

• 30 תגובות
    • 22.6k צפיות
  23. צמות ;D

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.