כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני מזהיר מראש שזאת חידה ממכרת ביותר ויכול לקחת הרבה מאוד זמן לפתור אותה (לאח שלי לקח מעל 3 שעות) אני קודם אסביר, יש 5 קוביות, המחשב זורק את הקוביות ולפי הקוביות צריך לדעת את התשובה עכשיו למשחק קוראים petals around the rose (שזה בעברית "עלי כותרת מסביב לורד") אתם צריכים לדעת את התשובה לשאלה - How many petals around the rose ("כמה עלי כותרת מסביב לורד") קודם כל, לסדר של הקוביות אין שום משמעות (את המשחק/חידה במקור משחקים עם קוביות אמיתיות אז לסדר שלהן אין משמעות) עכשיו ככה, התשובה תמיד תהיה מספר זוגי או אפס לשם של המשחק יש חשיבות (אני הגעתי לפתרון בלעדיו, אך זה יכול לעזור) לכל הטלה יש פתרון (כלומר כל רצף אפשרי של הטלות תמיד יהיה לו תשובה) ולסיום, תשמרו על ראש פתוח ואת הסיבו…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום פגשתי בפחית קולה ערביה, וזה כל כך הצחיק אותי שהייתי חייב לבדוק את העניין לעומק. שלפתי את המצלמה, והתחלתי לעקוב אחרי הפחית. תוך זמן קצר הצלחתי לצלם אותה מלפנים ומאחור (השתמשתי בעדשת זום x100, לא קל לעקוב אחרי פחיות ערביות!). מתוך סקרנות טבעית, המשכתי לעקוב אחרי הפחית. בהמשך הדרך נודע לי שזה בכלל פחון, ושקוראים לו אבו-סביח. אבו-סביח, כך מסתבר, הוא רועה כבשים מאוד מכובד בכפר שלו, כל מי שגר בסביבה ידע לספר לי על שדה המרעה של אבו-סביח. החלטתי לקחת את מצלמתי ולארוב לאבו-סביח בשדה. לפי התרשמותי, אבו-סביח דואג מאוד לכבשים, ומטפל בהן בעדינות וביראת כבוד. ניגשתי לאבו-סביח, ושאלתי אותו לשלומו. לבסוף אזרתי אומץ וביקשתי רשות לשמור ואף לפרסם את תמונותיו. אבו-סביח נענ…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, סיימתי ב-4.1.06 (יום רביעי) טירונות 02 בזיקים (כן כן איפה שהקסאמים). קיבלתי זימון לטכני בחיפה, ביום ראשון.. אני מחפש אנשים שמכירים את מגוון הקורסים, הרמות, רמת העניין והאתגריות ואולי גם את היציאות בקורסים האלה.. אני צריך לדעת מה לבקש, רוב הסיכויים שאני יקבל את זה. תודה רבה..
-
- 30 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי, אני שכיר ואין לי קה"ש כיום. כרגע אני לא מעוניין לבקש הטבה בתנאים, אבל אני כן מעוניין להתחיל להפריש לקה"ש (בסופו של דבר, כנראה שכלי החסכון עם ה"תשואה" הטובה ביותר). האם אפשרי לבקש מהמעסיק להפריש את החלק שלי לקה"ש, ללא הפרשה שלו? בכל מקום מצויין המקסימום שמעסיק יכול להפריש, אך לא המינימום. האם אני אמור להסיק מזה שהמינימום הוא אפס בעצם? תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה
-
- 30 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
הי. כשמתחילים לשחק ב-black & white 2, מופיע לוגו של אריה בצבע שחור, אני מחפשת את התמונה של האריה ולא מוצאת. אולי מישהו מוכן לעזור לי? תודה
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
באו לפני חודש לבית ספרי- אורט הורוביץ כרמיאל, נציגים של קידום, נתתי פרטים כדי שייתקשרו, ולפני פחות משבועיים הם התקשרו ואמא שלי אישרה את העיסקה- במחיר של כ1300 לתלמידי שנה הבאה י"ב. אחרי בירורים של לפני יומיים הגעתי למסקנה שאני לא לעשות את הפסיכומטרי היום, וזאת לאחר המלצה של אנשים שעברו את זה. התקשרתי לבטל והם דרשו 150 שקל דמי הרשמה. בחוזה רשום- שאפשר לבטל עד שבוע לפני אך מחוייבים ב 150 ש"ח אך כידוע לי עיסקה טלפונית אפשר לבטל תוך 10 יום מהרגע שנסגרה. מה עליי לעשות? האם אני טועה? *נ.ב הם שלחו כמה חוברות קטנות בדואר היום, אבל אני בטוח שאפשר לשלוח להם אותם חזרה... :AR15:
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כששמעתי איזו הרצאה ממישהו שאחראי על משהו שאני לא זוכר בצבא שמעתי שבצבא אני אהיה קודם כל במה שאני רוצה (בתנאי שאני עוד בדרישות כמובן, אם יש דרישות) והצבא לא יכריח אותי להיות במשהו שאני לא רוצה ושמעתי ממספר אנשים אחרים שזה מה שאומרים, אבל בפועל, אני אהיה במה שהצבא רוצה שאני אהיה ולפי מה שהבנתי הם ממש רוצים קרביים מה אתם אומרים? אני כמעט בטוח שיש לי פרופיל מספיק לקרבי, אבל אני לא רוצה להיות קרבי חושבים שיכריחו אותי? איך היה במקרה שלכם? איל.
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, כבר שנים שאני סובל מנזלת אלרגית במשך כל השנה. זה בא והולך, יש ימים שאני לא מרגיש את זה בכלל ויש ימים של התקפי עיטושים ונזלת בלתי פוסקים. בבדיקות שעשיתי לפני כמה שנים עלה שאני אלרגי לכרדית האבק ולפרווה של חתולים. יש לי חתול בבית ככה שאני בטוח שזה לא עוזר לי, אבל רוב הזמן אני לא בבית (צבא) ואני מקבל את האלרגיה גם כשאני לא בחשיפה אליו, בים למשל. טיפולים שנתנו לי היו תרסיסים וכדורים נוגדי אלרגיה כגון פלקסונייז וזילרגי, וזה עזר לי לתקופות אבל אני לא אוהב להיות תלוי בתרופות האלה, במיוחד כשהן מכילות סטרואידים. מישהו פה סובל/סבל מזה? הצלחתם לשפר את המצב? אשמח לעזרה, האלרגיה הזאת ללא ספק מורידה לי את איכות החיים..
-
- 30 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
מה הנוזל היקר ביותר (מהנוזלים שאפשר לקנות בחנות ברשתות כמעוניות כצרכן רגיל) ? וויסקי איכותי? מים כבדים? אולי תרופה מסויימת? תשובה כאן: כמה מהדברים החשובים ביותר בעולם מגיעים במצב נוזלי. מים, שבלעדיהם איננו יכולים להתקיים, נחשבים למשאב בסכנה; נפט ותוצרי הזיקוק שלו, שמשמשים מקור האנרגיה הנפוץ ביותר בתעשייה ובתחבורה, גם הוא בסכנת הכחדה; תרופות מסוימות מוזרקות לווריד או נשתות ומצילות את חיינו; וכדי ליהנות, אנחנו מוכנים לעתים לשלם מחיר גבוה על משקאות כמו שמפניה, יין או ויסקי. הנוזלים היקרים ביותר בתבל הם כנראה זרע של סוס מרוצים גזעי או יין אספנים - הם יכולים להגיע למחיר של מאות אלפי דולרים לליטר. ואולם מתוך הנוזלים שניתן לקנות כצרכנים, ברשתות קמעוניות או מספקים סטנדרטיי…
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה להכין כזה בתור מתנה לחברה, סוג של בדיחה פנימית. אני בטוח שהרעיון צץ לי כי ראיתי כבר בעבר משהו כזה אבל אני לא יודע איפה עוד אפשר לקנות, מצד שני זה לא אמור להיות בעייתי מידי להכין... יש לי כבר שם של דג שמתאים לזה, דרך להכניס אותו לשם וקצת קישוטים, וודקה אבסולוט לא סתם נבחרה אלה מכיוון שהפתח שלה הוא יחסית גדול, אין תווית גדולה שמסתירה, והבקבוק שקוף. יש למישהו מידע איפה אפשר לקנות כזה מוכן אם מדובר במחיר לא יקר? יש למישהו תמונה של דבר כזה מוכן כבר? יש למישהו איזה מדריך כיצד להכין כזה דבר? תודה
-
- 30 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
-
אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
עד כמה העבודה בארומה קשה/מעצבנת/מעייפת? ובהשוואה למקדונלדס? האם בכלל ניתן לשרוד שם בערך חצי שנה (שזה התקופה שיש לי עד הגיוס)? עד כמה קשה לשלב את זה עם לימודים (לימודים בשעות הבוקר ועבודה בשעות אחר הצוהוריים)? כל מידע אפשרי שיעזור לי! תודה רבה מראש!
-
- 30 תגובות
- 31.5k צפיות
-
-
-
-
אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-