עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BIGmaMA,

(משולש ישר זוית,קטעים מיוחדים,משולש כללי) במשולש ישר זוית ABC (זוית ABC שווה 90 מעלות) AF הוא חוצה את הזוית BAC. נתון: זוית BAC שווה 54 מעלות, צלע AC שווה 13 ס"מ. א.חשב את אורך הניצב AB. ב.חשב את אורך הקטע BF. ג.חשב את אורך הקטע FC. ד.חשב את אורך חוצה הזוית,AF. גיליתי את זוית A1 ו A2 A1 שווה 27 מעלות ,A2 שווה 27 מעלות. (54 לחלק ל2) זהו כאן ניתקעתי,לא יודע איך להמשיך... תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by MOFRA,

שים 100 לבנים ללא סדר מיוחד בתוך חדר, שלו דלת וחלון אחד. אחרי כן הכנס לחדר שניים שלושה אנשים וסגור את הדלת. השאר את האנשים בחדר וחזור לאחר שש שעות על מנת לנתח את המצב. אם האנשים סופרים את הלבנים, הפנה אותם למחלקת הנהלת חשבונות. אם הם סופרים שנית תעביר אותם למחלקת מבדקים. אם יש אנדרלמוסיה בחדר העבר אותם להנדסה. אם הם מסדרים את הלבנים בצורה מוזרה, העבר אותם לתפ"י. אם הם זורקים את הלבנים אחד לשני, העבר אותם מידית לניהול פרויקטים. אם הם ישנים, העבר אותם לביטחון. אם הם שברו את הלבנים לחלקים קטנים, העבר אותם לטכנולוגיית מידע. אם הם יושבים ולא עושים דבר, העבר אותם למשאבי אנוש . אם הם אומרים שניסו לסדר את הלבנים בכמה אופנים, למרות שלא הזיזו לבנה אחת, העבר אותם למכירות.…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by k_700,

מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by יפתח באואר,

היי אני אשמח לעזרה עם התרגיל 161177 לחלק ל 177 בחילוק מאונך התרגיל לא מסתדר לי ואשמח לעזרה יצא לי 91 למרות שהתשובה היא 901

6. Started by Judas Iscariot,

ניסיתי - זה עובד לא רע בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום עליי להגישפתרון לתרגיל אי שוויון מחר. התרגיל: 9>|x|+|x+1|+|x-1| עשיתי טיפה לוגיקה בראש והגעתי למסקנה שאפשר לאחד את כל האיברים בערך המוחלט אז כתבתי 9>|x+x+1+x-1| והמשכתי בתרגיל עד לפתרון. המורה שלי אומרת שזה לא נכון לעשות ככה למרות שיוצאת תשובה נכונה , בדיקת הצבה יוצאת נכונה,וזה נראה מאד הגיוני האם עליי לפתור את התרגיל בדרך המאד ארוכה שבה צריך להפטר מכל ערך מוחלט בנפרד ? או שאני צודק?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. כידוע לך לפני כחצי שנה התחילו בדואר לגבות "שירותי עמילות מכס" לחבילות. כאשר אתה מחוייב לשלם 35 שקל על חבילה "גדולה" כאשר הם אמורים להביא לך את זה עד הבית. הזמנתי דבר מה מ EBAY והיום קיבלתי את החבילה. נדהמתי לגדול בחשבונית את הדבר הבא... למה הם מעגלים 30 אגורות כלפי מעלה? [attachment deleted by admin]

• 63 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=is20090505_113369&from=haaretz אני מדבר על העובדה שהחליטו לאחד תחומים שונים בתחלית ובעלי שכר שונה ברמה תהומית(סטטיסטיקה ומדעי המחשב או ארכיטקטורה והנדסת חשמל) לאותה קטגוריה. ואז הגיעו למסקנה המאד לא מתבקשת שבבינתחומי בהרצליה מרוויחים הכי טוב(זאת לאחר עשרות מאמרים בהם ראיתי שהם דווקא נמוכים יותר מהאוניברסיטאות). אבל איך זה קרה? מאד פשוט, באוניברסיטאות דחפו לממוצע גם את תחום המתמטיקה והסטטיסטיקה, תחום מעניין וריאלי לא פחות אבל בעל רמות שכר שונות לחלוטין, בעוד שבבינתחומי בכלל לא מלמדים את אותם המקצועות ולכן הממוצע שלהם הוא של מדעי המחשב נטו. אותו דבר קורה גם במגמת ההנדסה בה ברור לחלוטין שההבדל בין מהנדס נוף, מהנדס אזרח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 00000,

השאלה היא למצוא את X: (x^3)+(x^2)+(x)+(1)=0 עכשיו, סתם מהראש, אני יודע שהתשובה היא x=-1. איך מגיעים לזה עם דרך נוסחה?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  11. התרגיל הוא כזה בחפיסה יש 52 קלפים שמתחלקים ל4 קבוצות בכל קבוצה 13 קלפים, הממוספרים מ1-13. הקלפים מחולקים ל4 קבוצות ירוקים אדומים שחורים וכחולים יש שני שאלות 1.מה ההסתברות שסכום 2 הקלפים שמוציאים יהיה 26 2.מה ההסתברות ששתי הקלפים יהיו אדומים מה ההתסברות ששתי הקלפים שמוציאים יהיו באותו הצבע אנשים תנו לי דרכים לפתור ופיתרונות אבל חשוב לי מאוד איך פתרתם תודה!

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by heya,

http://img258.imageshack.us/my.php?image=abcd.jpg זה בספר של בני גורן שאלון 002 עמ' 205 שאלה 4 למי שתוהה. התשובה עד כמה שזכור לי היא 75.11 תודה עריכה: אוקיי מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by YAHOOGEEK,

אני מחפש תרגילים נטו לחזה שמשלבים עבודה עם משקולות יד, אין לי מיטה ייעודית לזה, אני מודע לחשיבות של שכיבות סמיכה, זה לא בא במקום! אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by Noririco,

היי ... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אוסף של תרגילים מכל מיני סוגים מהרמה הנמוכה לרמה הגבוהה... זתומרת שאני אוכל לעבוד בסדר מסויים. התרגילים ברוב המקומות מבולבלים ומתחכמים ומקשים על הבנת הפרוצדורה ברוב המקרים . אני לומד מדעי המחשב. אם מישהו למד או מבין על מה אני מדבר ויכול לכוון אותי אני אשמח מאוד. תודה רבה ושנת מתמטיקה שמחה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי... אני מתאמן כבר שנה וקצת עצמאית הכול נראה לפנים אך לא משנה כמה אני עובד בטן תחתונה היא לא מקשיחה מספיק... יש לכם תרגיל טוב לבטן תחתונה?

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  16. שלום לאחרונה שמתי לב שהמצב שלי די גרוע ואני ממש חייב להתחיל להתאמן. אני רוצה עצות לגבי תרגילים לחיזוק של השרירים ועצות לגבי תזונה יותר נכונה. אני לא הולך להכניס את עצמי לדיאטות מטורפות ואימונים מפרכים, אני רק רוצה כמה עצות לגבי חיזוק השרירים בחלק הגוף העליון ממש חשוב לי, תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. השאלה בכותרת אני טס מחר ב6 למוסקווה 8) חוזר ב4.10 ;D תאחלו לי טיסה נעימה הרבה כוסיות והרבה וודקה ועכשיו לשאלה תענו עלייה אני רוצה להביא לשם נרגילה ולעשן אותה נגיד פעם פעמיים בשבוע מחר אני הולך לקנות אותה איזו לקנות מה לבדוק איזה חברה הטעמים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by omri_ro,

הנה הסיפתח: בלילה אחד ממשחשוך אישה נסעה במכונית ופתאום הבחינה בכל מיני אורות מוזרים בשמיים, ברגע אחד של חוסר ריכוז היא התנגשה בעץ גדול ומעוצמת ההתנגשות היא התעלפה. כשהיא התעוררה אחרי כמה שעות היא שכבה על מיטה כשרוכן מעליה חייזר ומעסה לה את החזה ועוד שלושה עומדים בצד ומסתכלים וכשהוא הבחין שהאשה התעוררה הוא אמר לה: "את החתך למטה כבר תפרנו, עכשיו אנחנו מנסים להוריד את הנפיחות!" ;D ;D ;D יאאלה שיפכו חמתכם:

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by Radeon38,

שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by Moty_p,

אני אומר בוא נעשה שרשור של חוקים שכן יעזרו למדינה נניח : איסור על שימוש באקספלורר לאנשים שגילם נמוך מ65 ואינם לוקים בפיגור שכלי

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  21. לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by avivhhaviv,

למצוא מתכון למשהו זה לא בעיה, השאלה מה להכין שהיה טעים (ומזין גם חשוב) אז פרסמו פה שמות של דברים מומלצים שאתם אוהבים/שהכנתן לאחרונה ולא ממש מוכרים (שניצל/שוואמרה) מי שיתקשה למצוא את המתכון שיבקש אני הכנתי: לחם בננות (שתמשו רק במתכון הזה, הוא הכי טוב מניסיון) http://allrecipes.com/Recipe/Banana-Banana-Bread/Detail.aspx שניצל ווינאי - רישמית הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים (אחרי שנמאס משווארמה). שניצל מעגל. סלט פירות - יצאו מלא פירות חדשים ולא צריך להוסיף לא קצפת לא גלידה = זה מושלם ככה. קציצות קינואה - הדבר היחיד נראה לי שאפשר לעשות עם קינואה שיצא טוב. http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=107&ArticleID=10989 בקרוב מכין- ממרח שעועית איטלקי (כמו חומוס) h…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by Moty_p,

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by smdsjd,

יש לכם שירים ש-חייבים- לשמוע? זה המקום. סיגנון: אלקטרוני/דאנס/מועדונים. הנה כמה להתחלה, בהמשך אעדכן עוד. האחרון פשוט WOW 8)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.