עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by y@eli,

אני חדשה כאן, מה בדיוק עושים כאן ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שלום אני מחפש אתר שאני יוכל למצוא בו נתונים על כל מיני מכוניות למשל : 0-100, כוח סוס וכו... או לחלופין את הנתונים של סובארו אימפרזה 99'. חיפשתי באתר של סובארו וממש לא מצאתי, למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by MiniMizer,

http://www.dfilm.com/mm/mm_route.php?id=407854 זה בהשראת CNN ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Viper2K2,

והאם זה זה - מחשב כף יד מתוצרת PALMדגם 515 M או שיש יותר חדשים? ממולץ לקנות אותו? ממני, VIPER2K2

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DAN,

מה אתם חשובים : אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל: 1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם...... 2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו. 3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה. 4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום... 5. אחר ציינו מה ??? דן

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אני מחפש אתרים עם שמות פרטיים (לאנשים)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nice-1,

אחרי שנה וחצי של גידולים בלי הפסקה אחרי חימצון שהחזיק יותר מחצי שנה שתי צביעות כמה ראסטות והרבה הרבה הרבה שיער הסתפרתי. קצר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ETB,

ממש שני מטר מהבית שלי, מלא פצועים!!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ewingum,

http://members.lycos.co.uk/ewingum/ben.mp3 ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by YAIR,

תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אריק מלך ישראל- התרד הרישמי להוקרה ולתמיכה בראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל האהוב והנערץ על כולנו אשר עושה את מה שצריך למען ביטחוננו בימים קשים אלו מבלי להכנע ללחץ האויבים מבפנים ומיבחוץ. על האויביים מבפנים יש שיר : שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי של מרגלית צנעני. חזק ואמץ אריק שרון ואל תיכנע ללחץ. דן

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by yotamoo,

שלום. אם יש פה מישהו מירושלים שקנה בחנות מקומית וחושב שהיא טובה, שיכתוב לי בבקשה את שמה וכתובתה. תודה!

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by Regev,

איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. בזמן האחרון אני נתקל באי שביעות רצון ממנהלי האתר , ואופן סגירת תרד של משתמשים מסויימים . לי באופן אישי יש קצת בעיות עם אחד מהמנהלים הבכירים . אני משקיע יותר מדי מאמץ בהתכתבות עם המנהל ולא עוסק בעיקר. אני מנסה להרגיע אותו , ולנסות לגרום לו להתייחס ביותר אנושיות למשתמשים , אבל כנראה שזה לא מי יודע מה עוזר . לאחרונה (עד שהשקעתי מאמץ והגעתי לשני כוכבים ) הוא אזר את כל סמכותו והוריד לי כוכב ! כן כובב , עכשיו אני משתמש מתחיל !!! עכשיו אני טוראי בצבא Hwzone. אני חף מפשע . עיזרו לי . תיקונים : לאחר סיבוב נוסף באתר גיליתי ששיטת הדירוגים השתנה , אבל עדיין יש בעיה . אסור להוריד משתמשים בדרגה !!! זה לא מוסרי !

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  20. וגם פניתי לאנקודר בפרטי, ולא קיבלתי תשובה. אני מבקש לדעת למה מחקו לי את הת'רד ??

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  21. http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Kerberos,

אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. Started by KoM,

את'לון לא ימחק, כמו שאף אחד אחר לא ימחק מהפורום ! כל התחלה של ויכוח טיפשי בשבוע שבועיים הבאים יגרום למחיקת ההודעה שהחלה את היכוח ונעילת הת'רד. אני לא רוצה לראות עוד הודעה שנאה אחת TAZOK, ואני מתכוון לזה !

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. Started by DAN,

באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. Started by TheWizard,

אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.