כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
וגם פניתי לאנקודר בפרטי, ולא קיבלתי תשובה. אני מבקש לדעת למה מחקו לי את הת'רד ??
-
http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראשית, לא לשכוח להשאיר את צד המארז פתוח בתקווה כדי שאלי, עושק הקברים האגדי, יוכל לעשוק את שן הזהב הכי יקרה במחשב שלכם. צריך להשאיר אותו כך במשך כל הפסח וכמו שהיו אמרים לנו שהיינו ילדים קטנים: כל יום אליהו הנביא בה ושוטה קצת(ולמעשה היין סתם מתנדף) אז אותו דבר עם אלי: כל יום הוא יבוא ויקח שן זהב אחרת מהמחשב: ביום הראשון זה יהיה את הGeforce 3 ti500, אחרי זה את הCreative SB Live, אחרי זה את כרטיסי הרשת אינטל, וזכרונות קינסגטון או מיקרון. כמובן, שהוא לא יגע במעבד הAMD והלוח, כי זה חיכוי של אינטל וזה משמש רק ככוס. הוא לא מתעסק בקברים חומריים, אלא רק בקברים בעלי נפח רוחני, כלומר כספי. ועכשיו למחרוזת שירי פסח: אחד מי יודע? אחד אני יודע. אחד קבר, קבר, קבר שנעשק מילד מטומטם... שניי…
-
- 72 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גודל הקובץ הוא 2.9 מגה http://us.f1.yahoofs.com/users/c4f32a0a/bc/Yahoo!+Photo+Album/TEMP/atom.asf?bcCw278AUcZrqPAL יפהפה ! :smoke: אגב, שימו לב לספינות הנמצאות בקירבת הפיצוץ, הגל עובר ממש מתחתן! איך זה שהן לא נפגעות לפחות מקרינה?!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.hayashir.com/auctions/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קבלו סרטון חמוד ;D אה, ולמי שיש חיבור איטי אני מציע להוריד אותו להרדיסק, ואח"כ להריץ אותו.
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש תמונות של נשים... ואתם נותנים ציונים כנסו לכאן
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב - מתישהו בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש מזיגזג ולהרכיבו לבד, ככה שאני רוצה לקנות ספר על PC שילמד הרכבה מהיסוד ושימוש בביוס. רצוי שהספר יהיה עדכני ולא ידבר על פנטיום 2! בבקשה לא להגיד לי לתת לזיגזג להרכיב כי הם טובים, אני סתם מעדיף להרכיבו לבד. תודה לכל מי שיענה!
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למי שמשועמם: במקרה נתקלתי באתר Xbox gamer בהודעה לעיתונות יוצאת דופן.... ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש קרוב לצ'ק פוסט חנות מחשבים בשם "קומפיט" האם בטוח לקנות שם כי הם ממש זולים :hi:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל המבינים בשפת HTML אשמח לקבל עצות ל"טריקים" כדי להמשיך את בניית האתר שלי!! הכתובת: www.geocities.com/naal3000
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי לפני הרבה מאוד זמן - ופתאום נתקלתי בזה..... (כעיקרון - עד היום, זה היה 2 תמונות נפרדות) (הימני הוא המקורי - והקשקוש שיש על השריר של השמאלי הוא קעקוע של D.N.A) ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש אתרים מומלצים עם הסברים על מיקום רמקולים? פרוייקטים אישיים של אנשים שבנו מיני קולנוע בבית? ושאר דברים מגניבים שקשורים לקולנוע ביתי? א.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-