כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
תיראו אני לא מת על תוכניות ראלטי אבל ליפעמים אני רואה פה ושם תוכניות כמו "הוגן יודע הכי טוב " ושטויות כאלה את כוכב נולד הראשון כמעט לא ראיתי וגם את אלה שאחריו ולמעשה תתוכנית שקדמה לו שהיתה שעשועון מוזיקלי חביב ראיתי יותר אבל הבנתי שהרבה אנשים אוהבים תתוכנית הממוסחרת הזות אז אמרתי בסדר שיראו ואחרי ההצלחה של העונה הראשונה זה היה מובן שיעשו עונה שניה אבל שמיסתקלים על ה"כוכבים" שהסידרה הולידה בעונה הראשונה יש 3 אנשים שעדין עובדים הרבה בעונה השניה היו 2 בשלישית אחד שבקושי שומעים אליו והגקו מהעונה האחרונה לא ניראה לי יתקתק הרבה עבודות גדולות חוץ מיזה שאני מיסתקל על ה"כשרונות" לאומת זמרים אמיתים כמו פוליקר\ארצי\ריטה\אנקרי וכו הזמרים האמיתים מנצחים בקלילות קחו לדוגמה את מ…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בחייאת ! האייקונים האלה תת רמה :s05:
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ביקרתי לפני כמה זמן בפלאפון עכשיו אמרו לי שם שהפלאפון כבר הישתחרר וקיים רק מרכז הארץ וזה ביגלל האין עדיין דור שלישי בצפון הארץ אבל ב 8 לחודש הזה הייתי בבן גוריון טסטי לחול ויש שם עמדת שירות של פלאפון שאלתי אותם בקשר למכישיר הזה והם אמרו לי ביכלל שהמכשיר עוד לא יצא אז קיצור למי שהוא יש מידע כל שהוא על המכשיר ועל התאריך היציא שלו דרך אגב סוף סוף פלאפון עברו ל gsm
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
-
מה לגבי אבודים והירוס? מישהו יודע מתי יוצאות העונות החדשות לכל אחד מהסדרות?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
או שעדיין לא ? מדובר בארה"ב כמובן
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לממש אחריות משם על כרטיס מסך של MSI במידה והם קפוט- מה עושים עם הכרטיס ההרוס?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הייתה לי מדפסת ישנה שהייתה מחבורת עם כבל USB ועכשיו קניתי מדפסת חדשה שמין הסתם תומכת בUSB2 .. הכבל הישן אמור להתאים או שצריך לקנות כבל חדש שתומך בUSB2 ?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI&feature=related
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חבר'ס, מה נשמע? שמעתי של החברה moneygram.com ואמרו לי שהם אמינים כמו paypal האם זה נכון? האם יש להם הגנה נגד רמאים (dispute console כמו של paypal ?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה היה בתיכנון להעביר חוק שמונע מהטום קאר ודומיו ליסוע על הכביש. כבר יש חוק כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שמתי לב שהמטורפת ב Avatar שלי מרקדת בקצב הרבה יותר עצבני כאשר נעשה שימוש ב FireFox 1.0.3. באקספלורר, לעומת זאת, היא איטית משווווווו. בעלי פיירפוקס יכולים לאשר את הקפיצה ב FPS של הגיף?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל- כמה לוקחים בד"כ על ייעוץ בנושא סאונד, אם הלקוח הוא סטודיו? כנראה נקרית בפני הזדמנות מוזהבת D: מי שקצת מתמצא במחירים - בבקשה הגיבו.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמה מתוך כמה? הקיוסקים של לוטו סגורים עכשיו, אז אני רוצה עכשיו לרשום את המספרים ובמוצי שבת ללכת ולמלא
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ב-ksp אין, בקליק אין..... אומרים לי מקליק שיש מחסור ב-G5, למה, מישהו יודע משהו? עריכה: בנועה בדקתי ואכן יש להם במלאי אבל הם אמרו שהם מביאים את זה בשקית ולא בקופסא, מעניין למה???
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא כמו www.yourname.??.co.il אפילו עם פרסומות.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-