עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המורה נהיגה שלי אמר שהוא לא קיבל טסטים ולכן אני לא יכול לגשת לטסט (לא רק אני גם כל מי שלומד אצלו) העם מישהו יודע על זה? יש איזה שביתה או מהשהו כזה ?3 אני ממש מבואס זה כבר יהיה שבוע 2 שאני מחכה לטסט

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  2. פעם הייתי מוריד קובץ ב-180 מיוטורנט היום אני מוריד על 80 (חיפשתי קובץ שיש בו כמעט רק מעלים בשביל הניסיון) וזה מוריד לי על 80 מה זה הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by Deddy,

יש לי פרופיל 72 ועקב כך יש לי רק את התפקידים הכי גרועים שקיימים בצהל... יש לי לאשכול אחד שריון/תותחנים/איסוף ובאשכול השני נ"מ/חילוץ והצלה (ובעוד סעיף על ספינות טילים) עכשיו כל אחד מהם נשמע יותר גרוע מהשני... בנתיים מה שהכי קורץ כאן זה הנ"מ... השאלה שלי היא האם כדאי לבחור בזה? מה התנאי שירות שם? ואם אתם יכולים להגיד משהו על החיילות האחרים אז תודה רבה. דבר שני שאלו אותי גם על מסלולי קצונה יעודית (קשר ותקשוב/חימוש/לוגיסטיקה/ארגון רפואה) אז עד כמה זה כדאי? ולאלה שרק מתחילים את תהיליכי הגיוס... תשמעו לי ואם שולחים לכם שאלון של גאמא על תעשו שטות ותמלאו אותו בחפיף ובלי מחשבה... למה אחר כך בזמן שאתם תקועים עם חרא של תפקידים חברים שלך הולכים למיונים של כל התפקידים הנורמליים... אם …

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  5. Started by Imtheman,

^^^^

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  6. אני בדרגת 2 כוכבים (סגן) כבר משנת 2002.... הקידום באתר יותר גרוע מצבא גרמנייה... אי אפשר להגיש בקשה חריגה לקיצור פז"מ לסרן ? נמאס :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

מתקפת האקרים מתוכננת הערב על אתר נענע; אם לא נשרוד אנחנו מורישים את הסיפורים לוואינט ואת הכותרות לוואלה מאת: מערכת חיים ברשת 13:05 21/11/2003 לפני שאתם מתחילים לקרוא את הכתבה הזו, יש לנו בקשה. הסיטו את העיניים לרגע מהמסך וחפשו את לוח השנה הקרוב ביותר למקום מרבצכם. אם הוא מראה על יום שבת, ה-22 לנובמבר, אז הכל בסדר. על פי דיווח של אתר "חדשות מחלקה ראשונה", מתכננים גורמים איסלאמיים להפיל היום (שישי) בערב את האתר שבו אתם גולשים כרגע. בהודעה שפרסם ארגון "גדודי הרעם" באחד מאתרי האיסלאם הרדיקליים מתבקשים הגולשים להשתתף במתקפה שתיערך בין השעות 21:00 ל-24:00 באמצעות תוכנת winsmurf. מטרת התקיפה, לפי לשון ההודעה, היא לגרום נזק כלכלי ל"בני הקופים והחזירים" (סליחה אמא בייב, אבא…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. שיהיו מהמוכרים האלה ....... תודהההה

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by omri_ro,

היום הצטרפתי רישמית למועדון האקסלוסיבי "שורפי הבורדים" ;D טוב, צריך לזוז לעשות תמונות פספורט ב"פוטו רצח" בשביל כץ מעדון...בייי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dot com,

היום יום רביעי דודה שלי תלד בשעות אחה"צ בערך. היא תלד בניתוח קיסרי כך שזה בטוח היום. אני מאושר מאוד ואני מתרגש. יכול להיות שכבר היום אני אסע לראות אותה ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  11. תאריך רישום: 20.10.2003 בשעה 02:18:33

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

כן כן שתיי פינקים נחמדים לא רועשים מידי בדיוק מה שאני אוהב

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Lanzar,

הבאתי את ה 6800ULTRA של LEADTEK ( בקומבינה לא עלה לי אגורה ;D ) ועכשיו בדקתי קצת ב 3DMARK 03 אחרי OC קטן 13K !!! בקיצור אני מרוצה עד השמיים !!!

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  14. בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האתר הבית שלהם לא עובד מאיזשהי סיבה ,יש לכם מושג מאיפה עוד ניתן להוריד ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. מי ניצח ?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by aviz,

אנחנו מתלבטים אם לקנות אותה נראה אוטו סבבה כזה , מתאים לאשה במקום מה שיש עכשיו לאמא שלי , סיטרואן סקסו 99. איך האמינות שלה ועלות האחזקה ? עריכה: טעיתי מהמהירות 307 כמובן

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לאחרונה אני מבחין ביותר ויותר מקרים של אנשים שלא רוצים לחיות כולל באתר זה טענות כמו זה בסדר שערבים הורגים אותו זה זכותם צריך להכיר בתרבות שלשהם או כמו היהודים לא בסדר שהם עזבו את הארצות שלהם ונילחמו בבריתים ובערבים לפני שהמדינה קמה וכו' מה דעתכם עוד משהוא שם לב לכך אולי?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!

• 39 תגובות
    • 6k צפיות
  20. מה יהיה? עוד מישהו נתקל? או רק אני?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. חברה נשברה לי הרגל ורציתי לדעת עם מורידים על זה פרופיל..? ויש לי ב 30 לחודש הזה צו ראשון....!! ושבורה לי הרגל מה אני אמור לעשות..!? ללכת לצו או לא..? תודה לעוזרים..!

• 17 תגובות
    • 10k צפיות
  22. בבקשה תנו לי את האתר בארצות הברית שאפשר להזמין תודה מראש

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Rrafi,

אני פתחתי את שנת 2008 עם שלילה ל30 אחרי שלקחתי 2 נוסעים יותר מהמותר... ואתם..!?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אני וחבר שלי רוצים לסוע מחר לחרמון משהוא יודע עם פתוח ואו איך ביכלל אני מגיע לשם ומה המחירים? מאלה שהיו בזמן האחרון?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  25. היום הוא אמר משהו כזה בהיום שאחרי מחר בערוץ 10 אבל אבא שלי כמו תמיד :" בלב הלבה לבהל מה מה ? בלה בלהב" אקיצר לא ממש שמעתי תקריין. למשהו יש מושג אם מחליפים היום לשעון סתיו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.