כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239
-
משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?
-
מישהו יודע פרטים? אני לא מדבר על רשימת ההופעות והכל, אלא כרטיסים, תאריכים וכו'... עריכה: תאריכים כבר מאצתי, 24-25 לחודש הנוכחי..
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד את התוכנה NoAds? לינק מאוד יעזור!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.
-
-
נראה לי שהשאלה מתאימה ל"עוף טופיק": אני מדבר על "מהדורה מוקדמת". אף אחד לא מכיר אותה ואני פשוט מת עליה... אז השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה גארי גילה בסוף על זה ששולח לו את העיתונים??? ערוץ 1 לא דואגים לשדר ברצף... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
ילדים מסתובבים ומתרימים לעמותה בשם "העמותה לנפגעי הטרור תשס"ב" מס' עמותה: 58-039-328-8 העמותה לא קיימת לפי האתר של משרד הפנים אז אל תתרמו להם!!
-
http://amdmb.com/vb/showthread.php?s=&threadid=138082 הלוואי היה לי תמפרט שלו : עריכה - זכויות לTUXX הוא מצא את העמוד
-
בעקבות הכתבה שהתפרסמה לפני כמה זמן בטכנו על התמכרות למחשב חשבו להקים קבוצת תמיכה למכורים למחשבים. אז החלטתי לפתוח ת'רד כקבוצת תמיכה. אוקי, אז יאללה להתחיל לשפוך... עריכה: אני ראשון: שלום קוראים לי מ ואני מכור לקאונטר סטרייק, אני כל היום בוהה במסך ויורה באנשים. ואני סתם מוריד ומתקין תוכנות שאני ממש לא צריך רק בשביל איך שאומרים: Feed The Addiction :| הצילו!!!! אני... לא... יכול... להתנגד!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה! אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא... בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true? u beat עזבו שכר מינימום :-X עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/ עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי : עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[ עזבו שהתייחסו אלי כמו…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .
-
-
התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-