עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by klayton,

Lullaby For Children

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by ra_mit,

שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eriK,

שלום לכולם, טוב אז אחרי "מחקרים" החלטתי ללכת על זה ולהתחיל MCITP. אז הייתי בייעוץ במדיאטק והקורס שם הוא 230 שעות שנמשך 8 חודשים. בימים האחרונים, עקב דעות מכל מני אנשים שאמרו שMCITP זה לא כלכך שווה ואין בזה עבודה וזה לא עוזר התחלתי לחשוש ו'לחקור' מה לעשות. אין תשובות חד משמעיות והכל מסתכם בדעות של אנשים אז החלטתי שאני בכל זאת אלך על זה. התחלתי לבדוק מכללות נוספות וגיליתי שהקורס בכלל לא אותו דבר בכל המקומות ויש מקומות שהקורס נפרס על פני 700 שעות! הנה הקורס של מדיאטק: http://www.mediatech.co.il/Pages/Courses/pc_tech.aspx הנה הקורס של NESS: http://www.ness-college.co.il/pages/coursedetails.aspx?CourseId=219 ונראה לי הקורס הכי טוב הוא של האקריו - אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת …

• 33 תגובות
    • 9k צפיות
  4. http://www.howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/ אני 11...

• 78 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. זו פרסומת לאיזו אפליקציה... כמעט עשיתי תאונה שעברתי שם... מה אתם חושבים על הפרסומת? מישהו ראה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. תודה רבה לכל המשתתפים. הרשימה סגורה. המכירה נגמרה! ---------------------------------------------------------------------------------- ברוכים הבאים להזמנה הקבוצתית המקוונת הראשונה של פורום המחשבים HWzone ---------------------------------------------------------------------------------- בשונה ממכירות קודמות אנו מנסים להריץ מכירה קבוצתית מסודרת באמצעות טופס הרשמה על מנת לשפר הן את אופן הרישום והן את פרטי המשוב מכם. סליחה מראש לכל אלו שכבר נרשמו באמצעות שליחת הודעה פרטית אלי. הרשימות יתחילו מההתחלה ואני מאמין שלא תהיה לכם בעיה להרשם בשנית. בהצלחה לכולנו בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ההמשך והכל כך מצופה של השנה ואיתו …

• 238 תגובות
    • 39.8k צפיות
  7. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  8. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 16.2k צפיות
  9. הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by nat64x,

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iPJxJOY7kN0#!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מתלבט בנוגע ללימודים בשנה הבאה. אם אני רוצה ללמוד הנדסה אני צריך לעשות פסיכומטרי, אם לא אז אני לא חייב. (לא באלי לעשות פסיכומטרי לחינם) לימודי הנדסה הם במשך 4 שנים לעומת מערכות מידע שהם כ-3 שנים. בהנדסת תעשייה וניהול יש התמחות במערכות מידע בשנה ה-3. מה אתם ממליצים? איזה תואר נחשב יותר פרקטי? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 21 תגובות
    • 14.1k צפיות
  12. פתחתי היום דף, כתוב לי 2 אנשים אוהבים את העמוד ו-4 מדברים על זה איך אני מגלה מה כתבו, מה עוזר לי הנתון הזה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. הקלטתי את הפרק של "סקרנות - ריסוק מטוס" ו בגלל הEPG המחורבן שלהם הוא מספיק להקליט לפני שהתוכנית באמת נגמרת. קיצר, את השיעור שלי למדתי ואני יאתן לו יותר זמן לפני ואחרי (או שפשוט אקליט גם את התוכנית הבאה), אבל האם ניתן למצוא ברשת את התוכנית (עם תרגום לעיברית) או מידע על שידורים חוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם... מי שמטבריה תגידו לי בבקשה איך המזג אויר עכשיו בטבריה?שיטפונות?או פעם ב...עובר גשם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Nahum2,

הסדרה שודרה בערוץ 3 היה שם נער שיצא עם המשפחה שלו ליער ונפל עליו עמוד חשמל ואז הוא עבר לעולם סטייל ימי הביינים עם "קוסמים" שהם בעצם אנשים עם ציוד שמסוגל ליצר חשמל ולירות אותו על מטרות. לצערי אני לא זוכר הרבה יותר מזה. למישהו יש מושג? אני מאמין שהסדרה שודרה לפני 10-11 שנה.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  16. יש לי תכופות בעייה ב-Youtube: כאשר אני משנה את התמונה הממוזערת של הסרטונים שאני מעלה (אשר אינם זמינים לציבור), התמונה נמחקת ולא חוזרת, ורק לאחר תקופה ארוכה, אני מצליח להוסיף תמונה ממוזערת חדשה לסרטון. למה הבעייה הזאת קורית?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  17. הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by deluxe,

מישהו הצליח את 2 מאונך? אגב איך מרכיבים את המילה? קודם כל את המשבצות בשורה העליונה לרוחב מימין לשמאל ואז יורדים שורה וממשיכים באותה חוקיות או שמתחילים מהמשבצות הצבועות באותה שורה לאורך מלמעלה למטרה ואז ממשיכים שמאלה באותה חוקיות? תודה רבה!

• 78 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by rastarafi,

מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by wooper,

הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. טוב, נראה לי שזה הולך להיות ארוך.. כשהשתחררתי ב-2007 מהצבא חשבתי מה אני הולך לעשות.. חבר הציע לי ללמוד קורס של טכנאי מחשבים. סיימתי בהצלחה קורס טכנאי מחשבים מוסמך מטעם מכללת אורט רחובות. תיקנתי פה ושם מחשבים לחברים ומשפחה ועם הזמן חברים של חברים שמעו עליי וקראו לי לעתים לפי הצורך. אהבתי את העבודה וניסיתי להיכנס לאייבורי, אבל הם לא חזרו אליי. פניתי לעוד חנות מחשבים ואכן הוא קיבל אותי לעבוד אצלו, אך כעבור שבועיים הוא טען שאין לי מספיק ניסיון והוא לא יכול להחזיק אותי יותר. ניסיתי שוב לעבוד כעצמאי, תליתי מודעות אבל עדיין לא קיבלתי מספיק פניות. מכיוון והיה לי חשוב לעשות כסף החלטתי לחפש עבודה קבועה מבלי להתפשר, מצאתי עבודה בסופר יוחננוף ועבדתי שם כאורז בקופות. עם הזמן עברתי למא…

• 68 תגובות
    • 11.3k צפיות
  22. Started by מאור456,

היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מלבד הסיבה הזו, יש סיבות אחרות שאני לא הכי מעוניין בתואר אקדמאי. חוץ מזה שלא כולם בנויים לזה. מישהו מחברי הפורום, למד קורס או הכשרה מקצועית ועובד כרגע בתחום עיסוק מסויים ומתפרנס מזה בצורה יפה? אין לי ציפייה להגיע לרמות שכר ממש גבוהות; בתור התחלה משכורת בסדר גודל של 6000 ש"ח (נטו) תהיה בסדר ובהמשך אצפה להגיע לרמת שכר של 8000-10,000 ש"ח לפחות.

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים