כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכלב שלי כול הזמן בורח ורוב הזמן הוא בורח לגינה שהיא מטר מהבית שלי... ולפעמים הוא בורח לתוך העיר ולפעמים לכביש המהיר..... יש איזה מכשיר שאני יכול לשים עליו כדי למצוא אותו (לא צ'יפ)?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יצא לכם כבר לראות את התקליט החדש שכולם מדברים עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודות למשתמש BLUESKY
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בראשון לציון, קרוב למרכז, לרוב יש חניה. לטכנאי מחשבים שמקבל לקוחות בבית ורוצה לעבוד מחנות מסודרת, אני מציע להשתמש בעסק שלי כמשרד ומעבדה, מציע גם חלקי מחשב במחיר עלות, שימוש בתוכנה לניהול קריאות שירות, שימוש בתוכנה למסמכים כמו הצ"מ, הזמנה, ת.משלוח, ח. עסקה, ח.מס קבלה ועוד. שימוש בכלי עבודה וחלקים להצלבה ושיתוף פעולה כללי. ללא התחייבות, אין שכירות, ארנונה, ביטוח, אינטרנט, חשמל וכו'. המחיר יהיה בין 1000 ל 1500 שח לחודש, תלוי בביקוש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדעת [חשוב מאד לבונוס בבית ספר] מדוע קוראים לסירטי בוקרס "סרט בורקס" בתודה מראש, מיכל!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב ) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כ 3-4 חודש בתאריך ה 11\27 בזמנתי מערכת רמקולים של ADA880 ב 650 זה עלה לי 735 כלל דמי מישלוח העיסקה התבצעה בטלפון יום או יומיים למחורת ביטלתי את העיסקה גם בעמצאות טלפון כמה שבועות לאחר מכן הגיע דף עם סיכום ההוצאות שלי מהאשראי והחיוב של ה 735 היה שם , התקשרתי ל EIM לבדוק למה הורידו לי אמרו לי שלא יודעים כי בכלל הייתה להם בעיה עם הכרטיס אז אמרו לי שהם יתקשרו לחברת האשראי וידברו איתם ויטפלו בבעיה לאחר כמה ימים התקשרתי ל EIM אמרו לי שדיברו אם חברת האשראי לשאני צריך לפנות אליה , אז התקשרתי לחברת האשראי שלי והם ביקשו ממני לשלוח להם פקס לבקשה לזיכוי ,שלחתי את הפקס יום למחורת הכל היה בסדר קיבלו את הפקס והתחילו בהליכים שלהם ,קיבלתי גם מכתב והכל על זה שהם קיב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכונית על שלט מאי ביי על דלק!רציתי לדעת כמה מיסים עלי לשלם במקרה של קניה סכום הקניה הוא 210$ כולל משלוח... בתודה מראש PP
-
- 18 תגובות
- 7k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-motion-wolfenstein/52340 איזה משחק אגדי זה (אני מדבר על Wolfenstein3D למי שזה לא מובן), כמה נוסטלגיה .... לדעתי גם ENEMY TERRITORY הוא אחד הגדולים. אז מה אתם חושבים על הסרטון ?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. איך אני עושה שיראו את המפרט שלי כמו רוב האנשים פה בפורום?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החרוז? וברצינות, אני לא מצליח להבין מה ההבדל
-
- 173 תגובות
- 21.8k צפיות
-
-
גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי מיונים, מופיע כמסלול אל-אופ(אתם בטח מכירים את החברה) - האידיוט שדיברתי איתו בטלפון אמר שהמבחנים יכללו אופטיקה(דה!) מה שעוד לא למדתי מישהו נבחן ויכול להרגיע אותי, או לחילופין להפחיד אותי? מה יש במבחנים? איך יש לך סיכוי לעמוד בהם? כל מה שאני יודע כרגע זה מכניקה של י"א(למעט מומנטים שלא לימדו) ופסיק מחשמל(אלקטרוסטטיקה) של השנה להתאבד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-