כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים, אחי הקטן בן 17 התחיל לעבוד עם חבר על פיתוח של משחק מחשב. הוא זקוק לעזרה ופתח דף באתר של מימון המונים. אם תוכלו להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים שיראו ויוכלו אולי גם לתמוך בפרויקט זה מאוד יעזור ובעיקר אם תוכלו גם אתם לתת משהו. כתובת האתר: https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=13800 קיים שם הסבר מפורט יותר על מה המשחק ומה הרעיון בכלל. תודה לכל מי שיוכל לעזור להגשים לו את החלום לפיתוח המשחק . מה שכן, ראוי לציין שרק אם הוא יגיע ליעד מבחינת הסכום כסף הדרוש יחוייב הכרטיס אשראי של מי שנרשם כתומך. אם לא ישיג את היעד אז אף אחד לא יחוייב בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני יודע שזה 2.5 בלילה אבל בכל זאת. אז למי שיש משהו להגיד או שסתם משעמם לו כמוני שיכתוב. או אולי משהו מצחיק.... משהו......
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?
-
- 69 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט לא יוצא לי מהראש ואני חייב למצוא את השם, שירכ משתמש בפזמון של איזה שיר משנות ה60. וטוחן את המשפט i wanted you to know, i miss you so. בתודה מראש - השפיות הנפשית שלי.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הייתי אמור להתגייס עוד חודש אבל דחיתי את היום סיירות לאוקטובר. אני רוצה להקדים את השירות בחזרה ולוותר על היום סיירות, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לוותר גם על הגיבוש צנחנים. 2 היחידות שנשמעות לי טוב זה גולני ומג"ב. השאלה מה עדיף? מבחינת 1. שירות שוטף 2. אפשרות להתקדמות הכושר שלי לא בשמיים אבל אני מחפש בכל זאת אפשרות להיות כמה שיותר מבצעי. לגולני יש אגוז ופלסר אבל יש הרבה ביקוש מה שמוריד מהסיכויים שלי. למג"ב יש את ימ"ס,יחידת צלפים ועוד ואני מניח שהביקוש אליהם לא גדול, מצד שני אם לא מתקבלים אז אני נשאר סדיר במג"ב, עד כמה זה נורא? מה דעתכם? אשמח לתשובות מבעלי נסיון או ידע מבוסס, כי שמועות ומיתוסים על הכל גם אני שמעתי.
-
- 22 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש רק 17 פרקים בעונה החמישית של זהות בדויה ..................... איזה עצבים!איתם!!!!!!!...............!!#$^ ודרך אגב הפרק האחרון שווה צפיההההה!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהורגת אותי, אני מועמד לשתי החיילות בתור פרוייקטנט אבל אני לא יודע מה לבחור אם יש כאן מישהוא שעושה/עשה בפרוייקט באחת החיילות או יודע מה כדי אשמח לשמוע את דעתכם! וגם האם יש הדבל בקבע? תודה רבה מראש!
-
- 23 תגובות
- 8k צפיות
-
-
פרסמו את ה- Lyrics שלכם. אלה השירים הנבחרים שאני הכי אוהב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=U0d3K3BBNDRtMEozZUE9PQ
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בערוץ האינטרנט וההי טק (עכשיו game one) , שכתבו על איזה קהילת אנשים באינטרנט שהתחביב שלהם זה לחבר את המחשב למערכת חשמל ולעשות בעצמם למעשה מין בית חכם. השאלה שלי אם מישהוא מכיר אתר אינטרנט או קהילה כזו או שיצא לו לגלוש באתר שמסביר איך לעשות בית חכם עם המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני מגיע עם האוטו לשער יפו וחונה שמה ואז לוקח קו 6 לשער המטוס (108) וצריך ללכת ברגל משער המטוס עד האיזור של השער הקטן של 108. גם אוטובוס וגם הליכה שזה חרא דבר לעשות 5 פעמים בשבוע. אז שמעתי ששער ירושלים של צריפין קרוב לשער הקטן (לא המטוס, השני) של 108. השאלה שלי היא האם זה מספיק קרוב בשביל ללכת ברגל, בלי אוטובוס? והאם יש חניה בחינם ליד שער ירושלים? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
http://files.goyk.com/files0729/flash/imagination.swf
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3268912,00.html למי שלא מבין זה איכות חראה הם באמת חושבים שאנשים שקונים סרטים באיכות שאני אפילו לא מוכן ליראות בחינם יקנו סרטים אם לא יהיה פירטיות? למעשה אני מעדיף אפילו ליראות כוכב נולד או אודטה מאשר ליראות סרטים באיכות כזות -טוב זה היה הגזמה
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-