כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנאמר בכותרת, אני מנסה להיכנס לעולם ה IT. אני ללא נסיון עבודה בתחום וידע בסיסי ברשתות אך בשאר הדברים אני בסדר. חשבתי לנסות את תפקיד ה helpdesk אבל כשחיפשתי משרות ברשת נדרש נסיון או ידע בתוכנות שאני לא מכיר, ולא מצאתי משהו שאני יכול להתאים אליו. השאלה שלי היא: האם יש לי סיכוי להיכנס לתחום הזה ברמת הידע שלי? אם כן, יש מקום שונה חוץ מאתרי הדרושים שאפשר לחפש בו עבודה? אם לא, איך אני יכול להגיע לרמת הידע הנרדשת (אני מתכוון בלימוד עצמי)? יש ספרים או מדריכים? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
משחק נחמד, שהמטרה פה לגרום לכולם לחצות את הנהר.. מכיוון שזה בסינית אז הנה ההוראות: מותר רק ל2 אנשים לעלות על הרפסודה אסור לאבא להישאר לבד עם הבנות מבלי נוכחות האמא אסור לאמא להישאר לבד עם הבנים מבלי נוכחות האבא הגנב חייב להיות בנוכחות שוטר רק האבא, האמא והשוטר יכולים להפעיל את הרפסודה הנה המשחק: http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf תהנו מקווה שלא פרסמו כבר קודם
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=33773&page=1 עמוד שני אווווו מסכן היה לו חלום איזה תירוץ עלוב לפי דעתי אסור לשתף אותו בתחרויות בין לאומיות כי הוא לא ישראלי. ממש בושה אמן שהוא יראה תתארד הזה למי מאיתנו אין חלומות זה לא אומר שאנחנו לא צריכים להתגייס
-
- 85 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש חומר לימודי, כתבות באנגלית ובעברית, כתבות על מחקרים שעשו באוניברסיטאות בארץ ובעולם, בעיקר בנושא ליגליזציה והשוואה של תוצרי צמח הקנאביס לסמים קשים, אלכוהול או סיגריות. בעיקר מחקרים שמוכיחים שה"סם" לא מזיק כמו שחושבים היום ומחקרים שמעודדים ליגליזציה של סמים קלים. כל חומר לימודי שמעודד או יכול לעודד בעקיפין ליגליזציה לסמים קלים יתקבל. מחפש בעיקר כתבות על מחקרים (אפשר גם באנגלית), אבל אשמח גם להשוואות וכאלו. תודה מראש, גל
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
למה בתי קברות מוקפים בגדר? לאן נעלם הצבע הלבן כשהקרח נמס? מה חשב לעצמו הבנאדם הראשון שחלב פרה? למה כשמחשב נתקע אנשים מכים את המסך? אם רגל ארנב מביאה מזל, למה היא לא הביאה מזל לארנב? למה רשיון נהיגה נחשב תעודה מזהה כשרוצים לקנות אלכוהול? מי אמור לקרוא את השלט "חובה להוביל כלבי נחייה ברצועה"? מה המילה הנרדפת למילה נרדפת? מה ההבדל בין "שם זין" ל"לא שם זין"? למה כשבנאדם מצונן החום שלו דווקא עולה? למה יש כפתור eject בשלט של הDVD אם גם ככה צריך לגשת אליו? למה ממסמרים ארון קבורה? אם עץ נופל ביער ריק מאדם, איזה רעש הוא עושה? מי הניח את השלט "אסור לדרוך על הדשא"? למה אף מגדת עתידות עדיין לא זכתה בלוטו? למה אנשים פותחים ת'רדים כאלה? תתרמו
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק לעצה קלה ומהירה התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90. בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה? אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה. תודה רבה וחופש מעולה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חוץ מהגיר הנוראי וזה שאין 6 כריות אוויר וזה שאין בקרת יציבות(ESP), עכשיו, הסוכנים של טויוטה מתקשרים לאנשים שקנו אותה, ושואלים אם היא טובה והיא לסבירות רצונם. ואם לא, אז מה תקחו אותה חזרה....חחחח.... נראה לי שמשהו פה מסריח. אז אני זזתי להתקלח, וביינתיים, תעדכנו אותי בנושא(מי שנתקל בתופעה המוזרה). נ.ב. טויוטה טויוטה, אבל לא נראה לי שהחברה עד כדי כך דואגת ללקוחות שיהיו מרוצים ובגלל זה הם מתקשרים... חושבים שיהיה כך :auto: ובסוף זה כך:
-
- 51 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות סרט DVD ברשת , האם תוכלו להגיד לי אתרים מהימנים בארץ שמהם ניתן לקנות סרטים במחיר סביר ? (כל זה בא לי אחרי שקניתי את הANIMATRIX וממש נהנתי ממנו והרגשתי שאני תורם לתעשייה ). הסרט אגב עלה 80 ש"ח . ;D
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה? יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת: לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני כמעט שנה בצבא (נוב 5) התחלתי טירונות קרבית בהנדסה, ונפלתי בתחילת אימון בגלל בעייה רפואית.. כרגע אני משרת במודיעין של הגדוד בתפקיד ממש משעמם, אני שונא את הקצין שלי, וגם הוא לא ממש מת עלי, אני לא רואה לאן יכול להתקדם במשך שנתיים, והגעתי למסקנה שממש ממש רע לי שם. כל התפקידים האחרים בגדוד נראים לי גם די גרועים, זה סובב בערך סביב רכב, חימוש, לוגיסטיקה וקשר, ושום דבר מזה ממש לא מעניין אותי, רציתי לדעת האם יש לי איזשהם אפשרויות שכדאי לנסות, תפקידים שיש אפשרות לקבל שיש בהם קצת יותר עניין, מעבר למקום אחר בצבא, (חיילות הבנתי שכמעט בלתי אפשרי לעבור..) אולי לעבור לחטיבה, יש שם תפקידים נוספים מאשר בגדוד? תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
סליחה שאני נדחף לחייכם, אבל מי שרוצה לענות, מוזמן... הכוונה למחשב הראשי בלבד! זה thread דיכאוני, אז אם בא לכם לומר 'איזה באעסה שאין לכם מחשב יותר טוב' ולשתף את כולם בצערכם (הזמני, עד למחשב הבא, כמובן! ;D) אז בבקשה... נ.ב. הת'רד הזה נועד כדי שארגיש יותר טוב עם הגרוטאה שלי, ושאדע שיש כאלה שהחומרה שלהם גרועה יותר משלי...
-
מה קורה חברים? התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!) חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4) אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציק המספר הוא: 114405585. (יערכו מבחנים קצרים)
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
למה? יש דרך לבטל את זה? תודה.
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לקנות שולחן פינג פונג (טניס שולחן), לא משהו רציני סתם בשביל לשחק עם חברים. יש למישהו המלצות ? ראיתי כלמיני מחירים בזאפ, אבל אני לא מצליח להבין מה יותר טוב ולמה. יש שולחנות ב800 ש"ח ויש ב2000. אני לא רוצה לקנות זבל סיני שיתפרק אחרי שבוע, אבל גם לא רוצה לבזבז כסף על שולחן שעשוי מחומרים סופר איכותיים כשהוא סה"כ יעמוד איפשהו בבית... מישהו יכול להמליץ ? כל תגובה מבורכת.
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-