כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן איך אתם מכבים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).
-
- 61 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )
-
- 39 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ה-FAIL השבועי שייך לפרסומת חרדית בעיתון "ישראל היום" מהיום בבוקר. מסתבר שה"משיח" היה כל כך עני וחסיד ומסכן ושקר כולשהו, שלא היה לו כסף לסימנייה לספר התנ"ך ... http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F11%2F26&pageno=28&entity=Ad02800&view=entity כן כן, אתם רואים נכון...
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*
-
- 86 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי דוד שמש של 200 ליטר ורוצה להתקין לו פורק לחץ מתאים ואיני מוצא בשוק יש רק עד 150 ליטר בלבד מי יודע היכן למצוא ואיך . תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
-
בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני בדילמה קשה כיתה יוד ואצלי בתיכון עושים את כול המקצועות הפנימיים השנה (בגיוליה כימיה פיזיקיה והמ לא) קיצר עוד לא חשבתי מה לעשות בחיים אז אני לא יודע מה אני רוצה ממני בנתיים אני לומד בקבוצות האלה 5 אנגלית - אני עושה על בטוח 5-4 מטמטיקה - שעל בטוח 5 5 כימיה - על בטוח כי זה קל ממש 10 טכ''מ - זה משעמם וזה פסקל ו vb ו אקסס וזה משעממם רצח ואני רוצה לפרוש 4 פיזיקיה - אני לא יודע מה אני רוצה והשאר רגיל לשון,הסטוריה,תנך.ספרות קיצר יש לי בעייה קטנה עצם היותי בטכ''מ אני עושה 10 יחידות ובעצם מקזז את הביולגיה\כימיה + פיזיקיה ובכך ב י''א אני לא יצטרך ללמוד את זה אבל מצד שני ראיתי שבאוניברסטיה\טכניון דורשים 5 פיזיקה ? זה נכון ? האם כדאי להשאר בטכ''מ ? מה זה יתן לי ? האם יש מש…
-
- 98 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…
-
- 58 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
היי חברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אפשרות להוריד את תוצאות החיפוש לאקסל באתר יד2. לא מצאתי לזה איזכור בGOOGLE ורציתי לדעת אולי מישהו מכיר? חשב? יש לו רעיון אולי.. כמובן שזה למטרות פרטיות ולא מסחריות, אני מחפש דירה ואני רוצה לערוך אקסל עם פרטי הדירות שיצאו בחיפוש והרבה יותר נוח לי לעבוד באקסל אשמח לרעיונות ועזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד קורס מחשבים ולמצוא בו עבודה סבירה. בגדול עניין אותי קורס MASTER DBA אבל הבנתי שחייב ניסיון נרחב לקורס. יש לי ניסיון בסיסי בחומרה (החלפת חלקי מחשב). למדתי MTLAB (שפת תכנות) וVB. עכשיו אני חושש שזה לא מספיק ל DBA כי זה קורס רציני ואומרים שקשה. אז אני רוצה לעשות קורס MCDST. הבעיה שממה שקראתי בפורום מאנשים שזו תעודה שלא שווה את הכסף שמוציאים על הקורס. אני גר בצפון הארץ, והבנתי שהמכללות המובילת זה ג'ון באייס ומדיאטק היטק כאשר שניהן בגדול אותו דבר כי הן בבעלות מטריקס. רציתי ממכם המלצה, אני רוצה ללמוד מקצוע שיתן לי אפשרות לעבוד בתחום בשכר נורמלי (כאשר אני אומר נורמלי אני אומר מעל מינימום בלפחות 5-10 שקל). תודה לכול מי שעוזר.
-
- 32 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה קורה חברים? התחנה נפתחת בקרוב מאוד (!!!) חסרים לנו רק עוד כמה שדרנים( 2-4) אז מי שחושב, שיש לו ת'יכולת, והרצון, להיות שדרן ברדיו שהולך להיות הצלחה גדולה, שיפנה אליי באיציק המספר הוא: 114405585. (יערכו מבחנים קצרים)
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים
-
- 78 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנאמר בכותרת, אני מנסה להיכנס לעולם ה IT. אני ללא נסיון עבודה בתחום וידע בסיסי ברשתות אך בשאר הדברים אני בסדר. חשבתי לנסות את תפקיד ה helpdesk אבל כשחיפשתי משרות ברשת נדרש נסיון או ידע בתוכנות שאני לא מכיר, ולא מצאתי משהו שאני יכול להתאים אליו. השאלה שלי היא: האם יש לי סיכוי להיכנס לתחום הזה ברמת הידע שלי? אם כן, יש מקום שונה חוץ מאתרי הדרושים שאפשר לחפש בו עבודה? אם לא, איך אני יכול להגיע לרמת הידע הנרדשת (אני מתכוון בלימוד עצמי)? יש ספרים או מדריכים? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-