עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shlomishlomi,

הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.

3. שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by MightYaad,

אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by Moo^Moo,

אנשים... פורים בפתח, וזרקו מה שאתם הולכים "ללבוש" או סתם רעיונות... אני אובד עצות ??? תודה MOOMOO

• 50 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by Chymes,

חזרתי מהבסיס ולהפתעתי גיליתי שהדיון שפתחתי נסגר. לכן אני פותח דיון נוסף. הפעם אני מקווה שנצליח להיצמד לנושא המקורי. ביום ראשון אפיתי עוגה והבאתי אותה לבסיס. משק"ית הת"ש נסעה ביום ראשון לביקור בית ולכן החלטתי לחלק את העוגה למטרות אסטרטגיות ברחבי הבסיס. (A.K.A החברות של המש"קית) חילקתי את העוגה, קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה וחזרתי מרוצה לחדרי. ביום חמישי (אתמול) היא עשתה מטבח. ניצלתי את ההזדמנות לעשות את המהלך הטקטי הראשון. באתי אליה עם חיוך ותפסתי בעדינות את ידה. היא לא התחמקה ואמרה בקול כנוע וביישן "אבל אני רטובה" (אין לכם מושג כמה טוב זה נשמע. עמד לי כמעט חצי שעה) לא נתתי לה לסיים את המשפט והזמנתי אותה לכוס תה. היא הסכימה ברצון. הכנתי לנו תה והתיישבנו בחדר אוכל הרי…

• 69 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by Hzur,

אהלן, אני רכשתי בדצבמבר 09 מספר חלקים מפנדה מחשבים וכרטיס מסך של ג'יגה בייט רדאון 5850. לפני חודש כמעט בהמלך משחק היה מעין הבהוב במסך והמשחק המשיך כרגיל פרט לארטיפקטים על כל המסך, מעין ריבועים קטנים שמפוזרים במסך וצבעם זוהר שכזה... בדקתי את זה גם עם משחקים אחרים ודרייברים אחרים והבעיה נשארה... לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי מספר אנשים עם אותה בעיה והבנתי שהבעיה הינה בכרטיס... שמתי אותו לתיקון בפנדה סניף ב"ש וקיבלתי כרטיס חלופי(כרטיס ישן מאוד, X800GT שהיום כבר לא מספיק לכלום ככה שבנתיים אני די נדפקתי) ואמרו לי בסניף עד 10 ימים. לאחר 10 ימים שלא קיבלתי תשובה, חזרתי אליהם לסניף והפנו אותי לסניף המרכזי בקיסריה. התקשרתי לשם אמרו לי שמצטערים שהטעו אותי בסניף ב"ש אבל זה עד 21 יום! לא…

• 53 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by maori_0,

שלום לכולם. מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה? בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם! כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל. כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל. לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום! אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!! זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  11. שלום למי שקורא רציתי להמליץ על סוכריות טעימות שקיבלתי וזה סוכריות שנראות כמו שברי זכוכית ויש להם טעם של " בן גיי " כמו המשחה שמורחים שנתפס לך השרירים. יש להם ממש את הריח של הבן גיי וטעם דומה מאד חחח יש כאלו שלא אוהבים את זה אבל אני מאד נתפסתי לטעם הזה וזאת פעם ראשונה שאני אשכרה אוכל " בן גיי " קוראים לסוכריות האלה ice chips בטעם wintergreen לא רוצה לתת קישור כדי לא לפרסם חנות כזו או אחרת תגגלו את השם. תמונה :

12. Started by 888,

איזה מאכל אתם הכי אוהבים?

• 84 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. Started by TermiNal,

אז ככה, יש לי מורה שכבר תפס כמה תלמידים שהביאו לו בוקריפוט מהאינטרנט והוא מכיר את כל האתרים שאפשר להוריד דרכם בוקריפורטים.. הבעיה היא שעד סוף סוכות אני חייב להגיש 5 בוקריפורט או שירדו לי 3 נקודות על כל אחד במגן של G מישהו פה שסיים יב' ב5 יח'ל או אפילו מישהו בי'\יא' ברמה של 5 ויכול להעלות לפה את מה שהוא הכין אני ממש ממש אודה לו... תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. אוקיי, חוץ מללמוד נהיגה וללמוד לבגרויות (בערך) שמתי לב שאני לא ממש עושה משהו שיועיל לי לעתיד, וכאילו... בתכל'ס בשלושה חודשים האחרונים כל מה שאני עושה זה לצאת ולשתות ולעשן ובקיצור - שום דבר יעיל. עבדתי תקופה של חודשיים (מצטבר) אבל ב18 שקל לשעה (27 בשעות נוספות) זה לא באמת שווה את זה... חוץ מזה שיש לי עכשיו 10 אלף שקל ואין לי ממש רעיונות טובים של מה לעשות איתם (שיכול להועיל לי כאמור). אז בקיצור, אם יש לך רעיונות ככה לעיסוקים שיכולים לעזור לי לרכוש מיומנויות חשובות, או קורסים מסוימים (כל עוד זה לא משעמם מממששש....) ודברים כאלה זה יהיה ממש נחמד אם תשתפו. אגב, גם אחרי שאני מסיים ת'לימודים (סוף י"ב) יהיו לי איזה שלושה חודשים לשרוף ואין לי מושג מה אני אעשה בזמן הזה... (די נמאס ל…

• 75 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by DXT,

שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by tnt studios,

אוקיי חברה אתם אני צריך עזרה.... אני גיליתי שאני ממש מכור לשקדים.. אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם... כאילו... אני לוקח איתי חופן ואז גומר תוך דקה שתיים, אני מרגיש ישר שאני רוצה עוד וההרגשה הזאת נשארת עד שאני לא לוקח עוד. אתם יכולים להסביר לי מה כל כך ממכר לזה? הם לא כל כך טעימים אבל אני מרגיש שאני לא יכול בלעדיהם. וגם תתנו לי עצות איך לעצור את זה כי זה יכול קצת לעצבן כשאין שקדים באיזור...

• 79 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by LazyCat,

אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by danker,

הי,יש לי קרוב לשנתיים שלוש חשבון פייסבוק. עכשיו,רובכם זוכרים את פייסבוק בתחילת דרכו שהוא היה אתר מלא באגים,היו המצב יותר טוב וזה הפך לאתר נורמלי מבחינת תחזוקה. לאחרונה,שמתי לב שפשוט אין מה לעשות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מבחינת חברים לא מבחינת העלאה של תמונות אפילו לא מבחינת משחקים,שחוזרים על עצמם באופן מגוכח. מעולם לא אהבת או שנאתי את האתר הזה,אבל עכשיו אני שונא ,מה זה שונא . אני כול כך שונא את האתר הזה,אתר כול כך משעמם.אני כמעט ולא נכנס אליו,אבל הקיום שלו מעצבן אותי. אני רוצה מאוד למחוק את חשבון הפייסבוק שלי,וכך שאני יעשה. השאלה הנשאלת היא: איזו מן מטרה יש לאתר הזה,מאיפה מגיעים הרווחים לכיס של צוקברג? מה אתם עושים בפייסבוק? האם הוא משמש אתכם למטרה מסוימת או מועילה…

• 56 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

ביום הגיוס יש כמה שלבים שהחייל עובר .שלב לפני הטירונות זוהי שבועת החייל - "תידרש לחתום על הצהרת אמונים לצה"ל" ואם אנלא חותם מה הם יעשו ? מצד אחד הם לא יכולים להכריח אותי אבל מצד שני הם לא יכולים לא להכניס אותי למערכת הצבאית

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. האם זה נכון? סיפרו לי כל מיני דברים כמו: -אם חייל שב מנפקדות של פחות מ 28 יום הוא לא יקבל יותר מ 14 יום בכלא -חייל יראה גחלת לאחר 45 יום ולא לאחר 4 חודשים -מ"פ לא יהייה רשאי לשפוט את חייליו כרצונו. יש אמת בדברים?

• 36 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. איזה אתר טוב יותר? http://www.derech.co.il/ (המסלול החינמי או המסלול שעולה 10 ש"ח?) או http://www.lamed.co.il/

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. למה? יש דרך לבטל את זה? תודה.

24. שלום לכל משתמשי הפורם (יש פה עקיצה קלה בטעות (כאילו כל המשתמשים תמיד נמצאים בכללי...) סורי יצא לי..) אני רוצה לפתוח פה ת'ראד גדול מאד עם כמה שאלות בנושא lotr (לא ספר מסויים..) אז לפניי שאני מתחיל אני צריך שני בקשות: 1) לקבל אישור לסרוק עמוד או שניים מהספר ולהעלות אותם לאתר (זה פוגע בזכויות יוצרים?) 2) אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני עושה SS לסרט שאני רואה ב wmp בלי להוריד תוכנות נוספות... אני זוכר שצריך להוריד שמירה על זכויות פה... שם... לא זוכר איפה בדיוק.. מקווה שיענו לי במהרה על שניי הבקשות (מקווה שבחיוב...) תומר אורן.

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. הוספתי לו ליבה של NVIADIA :hat: יצא מגניב עבודה של 10 דקות הצ'יפ זה riva TNT2 קבלו תמונות: :cool2: :cool2: [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.