עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ToMeRv32,

אני יודע שלא מנומס להתלונן על פרסים חינם, אבל אנטיוירוס לשנה? עוד מעט אני אשקול להעיף מבט על החידון ונראה אם הוא קשה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני צריך רכב לערב אחד(מקסימום יום אחד), אבל לפי מה שהבנתי הרבה מהחברות הגדולות לא מוכנות להשכיר רכב למישהו בגילי (20) . אני כבר לא נהג חדש ועברו יותר משנתיים מאז הוצאתי את הרישיון. האם מישהו יכול להמליץ על חברה שתסכים להשכיר רכב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שומר עליה - תמיר בן נעים

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by umlal,

שלום, לפני מספר שעות קבלתי זימון שני למבחנים של גאמ"א סייבר, הפעם מבחן מעשי, פאק אני מתרגש, לקח להם חודשיים להחזיר תוצאות, וסוףכל סוף אני יכול לנשום לרווחה, ידעתי שבלעתי את המבחן הקודם בלי בעיה. בכל מקרה, אני כמו כל אחד אחד, מאוד רוצה להצליח , ולהתכונן, יש לי כמה שבועות ואני אשמח אם מישהו שעבר את המבחן או שיודע עליו משהו יוכל לעזור לי להתכונן. אוקי, אז יש לי נסיון של תיכון + ב CSharp זה היה היחידי באיזור התוכנה, באיזור הסף אני עכשיו לומד אסמבלר, אבל אני לא בטוח שאני יהיה מספיק מוכן לדברים שהם יותר מהזרקת קוד או שינוי דרישת קלט פלט (קראק בסיסי), באיזור האינטרנט צד לקוח יש לי ידע מצומצם של JS וJQ וידע נרחב ב HTML CSS , ועכשיו לעומק שלי, שלא בטוח שאפילו יעזור לי במבחנים הוא …

• 3 תגובות
    • 20.7k צפיות
  5. האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל? בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם. לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן" הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות. והיו התייחסויות נוספות. האם זו המדיניות בפורום?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Liran3331,

זה מה שקיבלתי היום ממייל שכתובתו: philipbensonclaim1@xbmail.com ‏

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shaypoi1,

שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?

8. Started by digitalseeker,

שלום לכולם.... לצערי לא הבנתי את התהליך עד הסוף ואני אשמח לעזרה... אחרי 4 שנות עבודה מסורות עזבתי את בזק....קיבלתי טופס 161 ו161א. הבנתי שאני אמור ללכת עם הטפסים הללו למס הכנסה לצורך החישוב והתהליך שלהם. אבל לא הבנתי מה השלב הבא - למי אני פונה כשאני מסיים עם מס הכנסה ע"מ לקבל את הכסף ?

9. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  10. סיימתי קורס בבה"ד 20 והביאו לי צו הצבה (לא סיפוח) ל- רמת"ג פד"ם (ראש מדור תגבור פיקוד דרום). זה אומר שאני אשרת בפיקוד דרום עצמו או בבסיסים שתחת פיקודו ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 12k צפיות
  11. Started by Dimka,

אני מנסה להוכיח משהו אבל 3 יחידות במתמטיקה מקשות עליי - יש לי את הפונקציה הבאה f(x) = x(x-1)(x-2)...(x-n) אני רוצה להוכיח שנגזרת הפונקציה בנקודה 0 היא n עצרת f'(0) = n! לפי הבדיקה שלי היא n! כאשר n הוא זוגי ומינוס n! כאשר הוא שלילי. זה מה שעשיתי באינדוקציה, משהו מתפקשש לי: x(x-1)(x-2)...(x-k) = k! x(x-1)(x-2)...(x-k)(x-k-1) = (k+1)!= k!*(k+1) מצמצם... f'(0) = (x-k-1) = (k+1) = (0-k-1) = (k+1) -k-1 = k+1 אני מבין שאני צריך איכשהו להראות ש-k+1 הוא אמור לקבל מינוס... (לפחות אז זה מסתדר) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ~BaRaK~,

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, הזמנתי לפי כשבועיים מוצר מאיביי, המוכר צירף לי מספר מעקב שמתחיל באותיות shxr ולאחריו רק מספרים. המספר אינו מסתיים בסיומת אותיות כלשהן אך רשום באייטם לוקיישן שזה יוצא משנחאי, סין. אני לא יודעת איך לעקוב אחר המוצר שלי או באיזה אתר חיפשתי בדואר ישראל, אבל לפי מה שנראה המוצר עוד לא הגיע לארץ. יכול להיות שהטרקינג נאבר שהמוכר נתן לי לא נכון? ראיתי כמה דוגמאות למספרי מעקב ובדרך כלל הם מתחילים ונגמרים באותיות המציינות את המדינה שממנה נשלח. חיפשתי באתרים כמו usps ואין שום אתר שמקבל את המספר מעקב שהזנתי. בנוסף, אני גם לא יודעת איך לשלוח למוכר הודעה ולשאול אותו לגבי החבילה. צריכה עזרה דחופה! בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by talor,

דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by הדוד משה,

החידון ענקי! איזה כיף!

• 57 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. שלום , מישהו מזהה את השיר ב 2:16 זה שיר שהיה פעם מפורסם נראה לי בשנת 96 ב תודה

17. יש מוצרים פשוטים כדוגמת זה: http://usb4.co.il/items/102051--%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-2-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D- שיעבדו רק בהנחה שהשנאי של הראוטר יכול לקבל 220V. בהנחה ולא (יקבל רק 110V), אני צריך מוצר יותר יקר כמו אלה: http://www.amperel.co.il/categories/20041 רק שלא ברור לי עדיין כמה W צריך (הראוטר עוד לא אצלי). מדובר בlinksys e4200 v2 אם למישהו יש נתב מסדרת הe900\1200\1500\2500\3200 ויכול להסתכל מה כתוב לו על השנאי חשמל זה יעזור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by k22,

שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by PizzaDT,

היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by rroonnii,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309786,00.html עם משוגע -אנחנו כמובן. מתי נלחץ על הכפתור האדום.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. לפני חצי שעה שני טילים פגעו בבניינים באשדוד. אין מילה בתקשורת כדי לא להרוס את התמונה היפה של קלינטון עם מורסי. בזיון.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Torian,

טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט, המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא! אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט, הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה. אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו. טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. לגבי הפרוצדורה - אני מבין מה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה. אני משתמש בפייסבוק לעתים נדירות (מבצעים וכו') ולא מעוניין למסור את השם המלא/האמיתי שלי. גם לכם זה קרה? http://www.facebook.com/photo.php?v=596188755837

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הפעם קצת יותר רחוק מהבית שלי... עריכה- מפני שאני לא רואה את הדיווחים בתקשורת אני רק רוצה לומר שגם לפני 20 דקות וגם לפני 40, שוגר מטח טילים כבד.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים