עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by timac,

מישהו יודע איך קוראים לשיר בפירסומת של בזק עם ה 5 אגורות? תודה מראש..!!!!!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by -R-E-L-,

תבדקו בעצמכם http://www3.telus.net/jefmil/stairwaybackwards.htm

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by DAVIDD,

השיר הולך ככה אני אוהבת על זה שהוא אוהב אותי מכירים??? מה השם.?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by redti,

מי שרואה את התחרות של המלכת יופי של ישראל.. קודם כל הן כוסיות על רמה הפעם ודבר שני.. מישהו יודע איך קוראים לשיר שה2 ראפרים האלה שעלו שרו? ואם לא אז איך קוראים להם?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  5. שלום לכולם וחופש שמח, הרשו לי לשתף אתכם בשיר חדש, שהרבה יוכלו להזדהות איתו, שיר האייסיקיו, בגירסת אבי ביטר+יוסי עדן. {הזמרים אומנם אנונימים אבל השיר מצויין}. תורידו תגידו לי מה אתם חושבים אני שומע את השיר וכל פעם צוחק מחדש. http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=1DT2T1XO2FP9Y2SNL4X1WHXQKB

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Internal,

מישהו פירסם את השיר הזה ,בהתחלה חשבתי וואלה ילדים שרים יפה אבל אז...

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  7. מי שזוכר את זה שנות ה90 המוקדמות 94-95 מהקומדי סטור נוסטלגיה http://st1wm.castup.net/server12/38507586-48.wmv?s=&rid=703051530102363&ct=IL&rg=BA&aid=411&st=0&cu=C50388B3-97F5-4506-B56D-1948ABEBAC78 איך אותה אהבתי, היתה יפה כל כך היה לה גוף של וונוס, שפתיים של מלאך אמרתי לה: עיניים, רוצה אותך נורא אמרה לי: קודם כל תלמד לשיר ת'טרטע טה חשבתי לי מה יש לי אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא משיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הטרטע טיר טן טה טרטע טרטע טרטע... שנים רבות למדתי ממש כמו משוגע ולבסוף הצלחתי לשיר את הטרינטע עכשיו אני יודע זה בכלל לא רע כי בעזרת הטרטע אשיג כל בחורה את רותי ואת דנה, ת'היא מפרדס חנה השארתי גם בביפר טרטע לקלודיה …

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by spotash,

אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by ^HocK^,

הנה ההמנון.. ;D

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by boom!,

אני שנים מחפש את השיר הזה...בחייאת למישהו יש קישור אליו?..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by MasterOr,

מישהו יודע? אני חייב את השם שלו תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by eladbu,

יש את הפרסומת שהם מתחת למים וזה נשמע כמו סטיבי וונדר מישהו יש לו מושג?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by jackhammer,

מישהו זוכר את שיר הפתיחה של UNREAL TOURNAMENT? אני מחפש אותו ביוטיוב ולא מוצא יש שם את כל המנגינות של כל השלבים במולטיפלייר אבל לא השיר בסרטון הפתיחה מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by ScreameR,

קובי פרץ - בלבלי אתו מושיק עפייה ושלומי סרנגה - חלום מתוק תיקו מדהים!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by ScreameR,

system of a down - Chop Suey

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by udicol,

או בעצם השיר הכי אידיוטי, דלוח, ו....... כאן שיר הק'טשופ.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ^HocK^,

אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by or,

טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול?? למה לסגור (בשביל זה יש את הפורום הכללי והכותרת בסדר גמור!) ואם אתה סוגר שוב לפחות תן הסב…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. Started by or,

טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול??

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. Started by moshebe,

שלום אני ישמח אים תעזרו לי אני מחפש את השיר החדש בהודית או אינדינית שיר עם קצב של תופים אני ישמח אים תתנו לי את השם שלו

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  21. ישנו שיר חדש ברדיו ... בהודית ! משהו אג'ה אג'ה .... מישהו יודע מה שם השיר ? איפה אני קונה את הדיסק המלא ?

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. Started by liavliavz,

אהלן הוצאתי שיר חדש עם זמר תהנו https://soundcloud.com/djliavzafar/burning-ice-liav-zafar-over-and-under-feat-sphud

23. טוב זה שיר חדש שלי אשמח לביקורת שלכם את ואני - תמיר בן נעים

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. שומר עליה - תמיר בן נעים

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by hero,

מי שמשחק וורקראפט עומד להיגנב http://basshunter.m0o.eu/dota/

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.