עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by F430,

יש שק שינה ברמה של מה שיש בקישור במחיר יותר שפוי? התכנון טיול למזרח צריך שנה מינוס 6 עדיפות לפוך חומר פינימי וקל משקל http://alpinestyle.co.il/Product.asp?productid=34&catcode=20

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html אין מילים.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Rockaved,

Bon Appetit עדיף מוקדם ממאוחר...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ronbadu,

שלום רב ,שמי רון ואני משתמש חדש יחסית באתר ובפורום . רציתי לדווח על בעיה שיש לי ואמנם זה לא המקום ,אבל אני עדיין לא מורשה לשלוח הודעה פרטית . הבנתי שרק לאחר 20 הודעות בפורום בערך ,אני אוכל לשלוח הודעות פרטיות ,אבל משום מה ,אף הודעה שרשמתי בפורומים לא הוחשבה לי במונה ... יש לי גם עוד בעיה שאני לא יכול לראות פרופילים של משתמשים אני אתן פרינט-סקרין בהמשך . מצטער על המקום הלא קשור ,אך זו האפשרות היחידה שלי לרשום הודעה ..מקווה שהבעיה תיפתר. שבוע טוב , רון .

7. Started by Born2Kill,

שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. זירת הלחימה בתחום הסייבר הולכת ומתחממת, כאשר מיליוני בני אדם הושפעו מהם ברחבי העולם, בין אם מדובר במידע רפואי מוצפן ובין אם בתחנת דלק שהושבתה. אז מי עומד מאחורי הקרבות?לכתבה

9. Started by overload,

מה התנאי התקבלות ל 669? צריך להיות גאון או משהו כזה? זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי? אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני עושה מאמצים בכדי להתקבל ליחידת ממר"ם בצבא, אך ללא הואיל. כל אחד אומר לי משהו אחר, ואני כבר לא יודע למי להקשיב.. אחרי מאמצים רבים והרבה "אי הבנות" כשרציתי לדבר עם איזה קצין שיוכל לאתר אותי ולקבל אותי ליחידה הם הביאו לי פקס, וביקשו ממני לישלוח את בקשתי בכתב. כאן אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם בעיניין, מה עלי לכתוב במכתב? האם כדי לציין שיש לי רקע במחשבים בכלל, ובתיכנות בפרט? האם יש נקודות חשובות שרצוי מאד לכתוב\לציין? ומה בעיקרון אני אמור לכתוב במכתב זה? חשוב לציין שאין לי פרופיל קרבי, ואני מעוניין להתעסק במחשבים בצבא, בעיקר בתיכנות. אם יש לכם עוד רעיונות למה עלי לעשות בכדי שאתקבל לממרם אשמח לשמוע עליהם! כל פיסת מידע חיונית אודות נושא ז…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. הרי אם הציבור לא ממן אותם וכל אחד יכול להיכנס לאתרים האלה בחינם אז איך הם שוות כלכך הרבה כסף והבעלים שלהם כלכך עשירים? כאילו חוץ מפרסומת ממה עוד הם יכולים להרוויח? מניות בבורסה או דברים כאלה?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  12. מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, התחברתי היום ל012 כי נאמר לי שהם לא חוסמים פורטים, והם הציעו לי את החבילה הכי משתלמת, אבל לצערי התברר שחסום לי איזה פורט באימיול. רציתי לדעת איך החברה הזו, והאם יש איזה אפשרות להפר התחייבות (תוך 14 יום או משהו כזה)? וכן, אני יודע שזה קצת באיחור, אבל זה מה יש לכמה חודשים הבאים.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by eido300,

אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by נתנאל י. שרדון,

שלום מישהו קנה לי מלחם באמזון מחברת xtronic הבעיה שהוא עובד על 110 וולט 60Hz ניסיתי עם שנאי עם אמפר חזק וזה לא עבד פניתי לחברה והם הסבירו שזה לא עובד עם שנאי ושזה היה כתוב באמזון ... השאלה שלי האם יש דרך להחליף משהו בפנים המכשיר (אולי שנאי פנימי ) בשביל להתאים אותו לשקעים שלנו. או לחילופין להתאים לו משהוא מבחוץ שזה כן יעבוד...

16. ;D ברוח החג, נפגשנו היום בצהריים חמישה חבר'ה מהיחידה לקצת אוכל טוב. עבדכם הנאמן... כפי שהינכם רואים, בשר פרגיות שלט לכל אורך הדרך, סחטיין על התיבול של אביו של אשרם, המארח. 8) ואל השולחן הערוך מכל טוב...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by J0HNiE,

אהלן אני ועוד 3 חבר'ה שלי רוצים להיפגש לשבת איפשהו ועל הדרך אמרנו למה שלא ניפגש לאיזה הופעה או סטאנדאפ טוב.. אבל הבעיה שאין לי ממש מושג איפה... בעיקרון אנחנו מחפשים מקום שאפשר לשתות, אולי גם לאכול (לא חייב) ושיהיה כזה איזה אירוע מרכזי, הופעה או משהו.. ליום שבת הכי טוב.. בנתיים בדקתי באתר של עכבר העיר מצאתי כמה נחמדים, אולי יש לכם עוד...?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חבר'ה, ראיתי באתר של ברצלונה שיש להם כדור שעלה 97 יורו ועכשיו יש עליו הנחה והוא עולה 52 יורו - כלומר אני חוסך 45 יורו. הכדור: http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=32705&cid=6934&tid=&bid=9&nav= אני ממש רוצה לקנות את הכדור כשבעוד שבוע אהיה באנגליה. אבל לפני זה יש לי מספר שאלות: 1. האם הכדור הזה הוא ללא ספק כדור אמיתי/מקצועי שנמצא במגרשים האמיתיים? 2. מה זה 12 פאנלים? מה זה אומר? 3. כתוב שנותנים עליו שנתיים אחריות על התפירה והצורה - מה שכנראה אומר שהוא איכותי? 4. האם גודל 5 של כדור זה הגודל הרגיל? 5. האם 52 יורו (290 ¤) שווים אותו? זה כדור ברצלונה של Nike. תודה מראש, אלי.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. היי, בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות לאינטרנט, ואני עושה סקר שוק לגבי אינטרנט ADSL במהירות 4mb. כרגע ההצעה הכי טובה היא 120 ש'ח לחודש (תשתית+ספק) האם זהו מחיר סביר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by ex_,

איך זה שכל המדינה מצביעה קדימה???? מה המצע שלהם? לא איכפת לאף אחד שהרוב מושחתים + בהליכים+בחקירות+עוברים מצד לצד בהתאם לכיסא? מה קורה פה??

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.