עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Delapro,

אבל לענות רק למי שבאמת יודע אתמול הבאתי את המחשב שלי למעבדה בגלל הוא לא עבד. המעבדה היא של חנות שבה קניתי. אמרו לי שנשרף לי לוח אם של GIGABYTE ויש אחריות רק לשנה והיא כבר עברה. קניתי את המחשב לפני 1.5 שנה. היום בדקתי ב-5 אתרים ושם בכווולם יש אחריות 3 שנים על לוח אם של GIGABYTE. וגם בדף של הקניה לא צויין מה אורך האחריות על כל רכיב כך שיוצא שהוא מחליט כמה אחריות יש על כל רכיב. האם אני יכול להגיד לו שהוא לא יכול להוכיח שזה לשנה ולהראות לו באתרים אחרים שזה 3 שנים ?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  2. יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by מוקיון1,

שאלה מנוע גוגל נדבק בוירוס ? כל שם שמחפשים בגוגל ולא משנה איזה באנגלית ובעברית יש הודעה בגוגל "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך." מה זה אמור להביע

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  5. יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן, יש מרכיב במאכלים שנקרא "שומן טראנס" שהבנתי שהוא רעל לגוף, ויש מצרכים שבהם לא מצויין כלל על השומן טראנס (ויש כאלה שמציינים ללא שומן טראנס, או שמציינים שיש שומן טראנס) השאלה שלי היא במצרכים שלא מציינים שומן טראנס, האם יש שם? השאלה מכוונת למקצוענים בנושא, תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  6. עלתה בי שאלה מעניינת לאחרונה ולא מצאתי ממש מידע עליה, אולי מישהו כאן יודע את התשובה- נניח ויש שכן שמשתמש בראוטר אלחוטי חזק ומקרין לבית של מישהו אחר, האם יש כאן אפשרות לתביעה במידה והשכן מסרב לכבות/להנמיך את הראוטר או שלפי חוקי המדינה השכנים צריכים לסבול מהקרינה ולקוות שלא יהיה להם סרטן?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Nahum2,

מי שממשיך את לימודיו בכתה יג צריך לתחום על תשעה חודשי קבע נוספים -בתמורה לדחיית השירות. מי שלא חותם מגייסים אותו מייד. משום שקפצתי כתה לא ימלאו לי 18 עד לממש הימים האחרונים של י"ג כמעט בטוח שכל הבחינות והפרוייקטים יסתיימו עד אז(הם לא יכולים להחתים אותי לפני שאני אהייה בן 18). אז האם אני יכול פשוט לגמור את י"ג ולסרב לחתום אחר כך? או אולי אפשר לשכנע את הצבא שמשום שבעצם לא קיבלתי שום דחייה אני לא צריך לשרת בקבע? או אולי עדיף פשוט לשרת?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by GWeizman,

מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. 50 שנה עשיר כמו ביל גייטס בלי הגבלה של כסף תשיגו כל מה שתרצו ובדיוק בגיל 50 תמותו או ש60 שנה לחיות בסדר בלי הרבה כסף ותמיד להיות לחוץ בכסף לא לקנות את ההכי יקר לחסוך וכו'..

• 68 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. לפני שאני רושם תשאלה המלאה אני מבקש לא להיכנס פה לוויכוח סרק שייגרמו לת'רד להסיגר רק למי שיש תשובה מלאה שייתן לי אותה .. עם לא נא לא להיכנס לוויכוחים אז ככה: אני יהודי ואני לא מאמין בה' לא שומר כשרות לא כלום!!! אטיאיסט בקיצור!!! והשאלה מציקה לי הרבה זמן למה אלוהים נתן ל 6 מיליון יהודים למות?!?!?!?!??!?!? ועוד דבר... אני לא מבין מה זה השטויות האלה שחזיר זה לא כשר?!?! למה מה קרה ?!?! הוא כמו כול חיה אחרת.. אפילו הלב שלו הוא הכי קרוב למבנה של האדם.. ומייצרים ממנו אינסולין לחולי סוכרת.. תראו כמה דברים הוא תורם למדע.. מה זה השטויות האלה שהוא לא כשר?!?!?!?!?? גם את זה תסבירו לי בבקשה ??? אני שאלתי אנשי דת וחלקם שתוקו!!! פשוטו כמשמעו וחלקם אמרו לי שהוא ישן וגם שאלתי…

• 273 תגובות
    • 28.8k צפיות
  12. טוב אז אחרי המשחק של מכבי מול נתניה בבלומפילד הערב הלכתי לכיוון הרכב שלי באחת הצמתים התחלתי לעבור (באור ירוק!) את הכביש אבל שניה אחרי שירדתי לכביש האור להולכי רגל הפך לאדום. המשכתי ללכת כי הרי אני לא יעצור באמצע ואז שוטר תנועה שהיה במקום צורח לי לעצור במקום וכמובן שלא עצרתי כי אני לא מתכוון לעצור באמצע צומת עם מכוניות כשגמרתי לעבור הוא בא ורצה לתת לי דוח על מעבר במעבר חצייה באור אדום. הוא גם התחיל לצעוק עלי איזה חוצפה יש לי שהמשכתי לעבור וכשעניתי שאני לא יעצור באמצע כביש הוא ענה שהוא שוטר ואני יעשה כל מה שהוא אומר לי לעשות. הוא דיבר בקשר להזמין ניידת כדי שיתנו לי דוח ואז כשהניידת היתה קרובה הוא כיוון את התנועה (זה היה הבחור שאחראי על הרמזורים שם בצומת ליד בלומפילד) כדי לע…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by ykrupik,

היי לכולם, אני באמת לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול שאלות כאלה, אבל אני אנסה ומקסימום תפנו אותי למקום אחר. יש לי ידע מתקדם+ בטכנאות מחשבים, אבל מעולם לא הוסמכתי להיות טכנאי מחשבים, המקסימום היה עבודה של חודשיים בתמיכה הטכנית של HP. מישהי שמכירה מישהי מסרה לי את המחשב שלה אלי לתיקון בתשלום, דבר שמעולם לא עשיתי קודם. את רוב ה"התמחות" שלי עשיתי על מחשבים שלי, של בני משפחתי וחברים קרובים בחינם. הבעיה הצריכה פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, גיבוי החומר הקיים ובדיקה מקיפה לדיסק הקשיח. התקנתי לה גם אופיס ועדכונים של windows. והנה אני מגיע לשאלה: כמה מקובל לקחת/לבקש על עבודה כזאת? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by redti,

התחלתי לעבוד קצת על השיעורי בית לפני שיהיה יותר מדי ומאוחר מדי.. אני באמצע תרגיל גיאומטרי שהגעתי לשלב שתיכון במשולש שווה למחצית הבסיס(שזו הצלע שהתיכון חוצה גם) ואני זוכר שניתן להסיק מיזה משהו אבל אני לא זוכר מה

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by KKK,

בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by nadav275,

מדוע לדעתכם החזיק ג'ון צ'פמן- האיש שרצח את ג'ון לנון, את הספר "התפסן בשדה השיפון" בכיסו בזמן הרצח, ומדוע השתמש בספר כטיעון להגנתו בזמן שנשפט? שתפו אותי בדיעותיכם נדב

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אתה פוחד מהמוות ? :errrr:

• 118 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by Vaz,

יש לי סמסונג 655 הישן ההוא הקטן כבר איזה 3 שנים ואני מרוצה ממנו , לא מעניין אותי כל השטויות שיש בפלאפונים רק לדבר נטו. הבעיה שהוא נרטב לי לפני שבוע ונהרס - בהתחלה הכפתורים לא עבדו אחרי איזה יום ייבוש בשמש - חזר לעצמו , וכל השבוע עבד וביום חמישי התפגר סופית : המכשיר נדלק , הסים מזוהה אבל אף כפתור לא מגיב כנראה בגלל הנזק של המים. עכשיו מה אני עושה ? איך אני משיג מכשיר אחר ? הסים שלי הוא דור ראשון או 2.5 נכון ? יש סיכוי להשיג עדיין samsung 655 ? כשהייתי חייל הוא עלה לי 400 שקל סה"כ נראה לי. הבנתי מאורנג שאם עברה האחריות - עברו 3 שנים נראה לי , אז אני צריך לשלם על התיקון. ושבעקרון יש להם תיקון : הם שולחים לתיקון ומביאים לי מכשיר חלופי בנתיים בחינם למשך יומיים. מה אני עושה ? …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום. אני מתכנן לעבור ניתוח בזמן הקרוב, כנראה במכון CARE (אגב הוא טוב..יש טוב יותר?) ורציתי לשאול דבר מאוד ספציפי: הניתוח אותו אני אעבור הוא PRK ז"א האחד עם זמן החלמה ארוך יותר ושיפור ולא מיידי. אז רציתי לשאול מניסיון של מי שאולי עבר כמה זמן באמת לוקח להחלים מניתוח זה? פשוט אני לא יכול לפנות לעצמי יותר מיד זמן ולא הצלחתי להבין מתי הכל חוזר לשגרה..אחרי שבועיים או חודשים נניח. אשמח לשמוע מימכם כמה זמן לקח לכם התהליך כולל שלבים בהם יכולת לחזור לשגרה חלקית מלאה. תודה.

• 9 תגובות
    • 8.8k צפיות
  20. Started by e.s,

מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל רציתי לדעת האם האתר DEEZER נחסם למשתמשים מישראל וכבר אי אפשר לשמוע מוזיקה און ליין? אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by eladh777,

שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by eladh777,

שלום, יש לי שאלה על HD. סרטי הHD למיניהם מוצגים במסכי ה LCD(טלוויזיה) באיכות גובהה. אבל גם במסכי מחשב CRT אפשר להפעיל סרטי HD באיכות גבוהה. אז למה אומרים שסרטי HD הם רק למסכי LCD (טלוויזיה)? יש הבדל באיכות בין הצגת הסרט במסך מחשב(מסך CRT) לבין הצגת הסרט בטלוויזית LCD?

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם! איך אני יודע שהסרט הוא HD? ובאיזה רזולציה הוא? ואיזה נגן יכול לעבוד עם הקודקים שיש במדריך בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" שקורא גם כתוביות? העלתי תמונה, אשמח אם תגידו לי אם ככה נראה סרט שהוא 720P.(מבחינת הרזולציה המסך הוא 17' אינץ' משום מה לא רואים תמונה, אבל אפשר לראות איפה יש אור, ואיפה הפסים השחורים אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.