עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by it4chi,

שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by R0ck,

מוקדש בחום לכל המלש"בים בפורום, למען יראו וייראו. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום,כבר נמאס לי לקום כל בוקר ולפוצץ אותם,עוד מעט אני בן 18 ורציתי לשאול מתי הפצעים נעלמים סופית? תודה

• 33 תגובות
    • 11.4k צפיות
  7. Started by hedva,

התחלתי זה מצריך אפיה, אז אולי תבקשו מאמא שלכם עזרה... OK אחרי שצחקנו עוגת בשר קוצצים 4 בצלים גדולים ומטגנים מוסיפים לטיגון 0.5 ק"ג בשר טחון מתבלים במה שאתם אוהבים - מלח, פילפל, רוטב סויה, אבקת מרק... במקביל מרדדים בצק עלים שמים נייר אפיה בתבנית ועליו את עלה הבצק שופכים את תערובת הבצל והבשר מכסים בעוד עלה של בצק עלים מרודד חורצים את העלה העליון מורחים בביצה מפזרים שומשום מכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה כמו של בורקסים. זה אומנם לא הכי פשוט, אבל התוצאה מדהימה. אי אפשר להפסיק לאכול את זה

8. שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אלו המועמדות שלהם? השיא הוא עדי אשכנזי. http://my.ynet.co.il/sexywomen2007/

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Xthread,

מעניין לא? אגב UBERMANS SLEEP זה שינה של בין 20 ל 30 דקות (REM) מפוזרת לאורך כל היום למעשה שינה של שעתיים אך הרגשה של 8 יש על זה חומרים ובלוגים של אנשים שהתנסו בזה ממליץ קריאה **עריכה** תנו טיפה פרטים ותשלחו הודעות אחרת זה יפול לתחתית האוקינוס וזה יהיה ממש מעניין רק אם יהיו פה הרבה קולות

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש פה עונת ימי הולדת בזון, והיא לא פסחה על אבי שלנו! אבי, U DA MAN! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by שייט לעתיד,

חח תגובות ^^

13. הגרלת ה-50 מיליון של מפעל הפיס. המינימום זה 2 טבלאות (11 שקל) עם סיכוי זכייה של 1:953,442. הפרס האמיתי ראוי לציין הוא 37.5 מיליון, והפרס השני הוא 3.75 מיליון.

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, אשמח אם תעלו רעיונות למתנת שיחרור לחבר ששירת איתי 5 שנים, היום השתחרר ועוד 10 ימים כבר טס לחו"ל בגדים הוא קנה מספיק כל רעיון אחר יתקבל בברכה. התקציב הוא עד 200 שקלים. תודה מראש לכולם.

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אני לא רוצה להגיד את התקציב אבל כמה שיותר זול כך יותר טוב.

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אז ככה אני רוצה לסוע לעבוד בחול ,באלסקה או ב פינלנד, ;D שמעתי שהשכר משתלם מאוד שמעתי שנועה שזה איזה 15000 אלף לשלוש חודש שזה לא רע ,רציתי לדעת עם מישהו יודע אולי יותר פרטים , איך ניתן לעשות את כל התהליך הזה כלומר עם מי ליצור קשר,העם צריך איזה איושר מיוחד ,או שכל זה נעשה בעבודה לא חוקית ,כלומר צריך להגיע לשם ולחפש :s05: עם מישהו מכיר עוד מדינה שהדייג משתלם מבחינה כספית אז להמליץ. תודה לכל העונים .

• 33 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by BetZeFer,

שלום,קיבלתי מהצבא מכתב שאני צריך ללכת ללשכת הגיוס בשביל לדבר עם קב'ן בקיצור אני הולך לשם הבוקר ואני מגלה שטעיתי שזה בכלל לחודש הבא פחחחחחח, חזרתי הביתה וזהו, בבית הספר הודעתי להם שהיום אני הולך ללשכת הגיוס אבל חפיף. :-X

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by tominalex,

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זה עד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל! יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by wons,

טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. נתקלתי פה עכשיו במשתמש החודש ורציתי לדעת איך מגיעים לתואר הנכסף...

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by iakovl,

אין מה להגיד אני חוקר מצ"ח יכול לצאת ב3.10.06 להכנה לקצונה של החייל שלי הבעיה היא שעכשיו יש לי המון ספקות בקשר לנושא הזה אז מה אתם אומרים? קצין או לא קצין

• 33 תגובות
    • 13.3k צפיות
  24. צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.