כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,613 דיונים בפורום זה
-
טוב אז בעיקרון כשעושים מוד למחשב ובמיוחד החלון צריך מידי פעם לנקות את החלקים מאבק בשביל האסטטיקה ספרו כיצד אתם מנקים את המחשב שלכם וכיצד נימעים מחשמל סטטי וכו' (במיוחד המתלית היא ממש מקום מושלם לאגירת חשמל סטטי) קיצר עוד סתם דיון שיכול לענין ולהביא להוספת מידע לאנשים SNOW
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.
-
שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם. הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי.... בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח. תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח! :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 33 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם שאני הולך לטכני? טוב, באמת הלכתי. אתם יודעים מה קרה? מיד אספר לכם. אחרי הטירונות שלחו אותי ישירות לטכני בשביל קורס מגעיל במכניקה. אבל הצבא המטומטם הזה לא ידע שבעוד מספר שבועות אקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות. פטור מנעליים צבאיות פוסל אותי מהרבה מאד קורסים, כמו טכני מטוסים, מסוקים, אפסנאות ושאר הזבל. במשך שבוע ימים מפקדים בכירים בטכני שברו את הראש בניסיון למצוא תפקיד מתאים, שאינו דורש נעליים צבאיות. אחרי שבוע חיפושים מפרך הם התייאשו, והחליטו לשלוח אותי לבקו"מ של חיל האוויר, שנמצא בשדה דוב. אז עכשיו יש לי הזדמנות חד פעמית לקבל תפקיד בן זונה, אבל אני לא יודע מה לבקש. חשבתי לדרוש פקידות, או לעבוד על מחשבים. מה אתם חושבים? מה אני צריך לבקש? שמעתם על עוד מקצ…
-
- 33 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
http://www.insey.com/party1.html עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב! רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב! דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם. ואתם?
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קבלו איזה חברה מיוחדת שמצלמדת עם מצלמה של 2.5 מיליארד פיסקסאל http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/delft2.htm אפשר לראות את מספרי רישוי של מכוניות! קבלו: http://img293.imageshack.us/img293/839/fuck4fo.jpg פשוט מדהים! אפשר למצוא עוד כאלה כאן : http://www.zoomify.com/default.asp יש חץ ימינה תחלצו עליו וזה יעבור תמונה
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! שמי קיריל ואני המנהל החדש של האתר TMS.CO.IL. ברצוני להבהיר לכולם אחת ולתמיד את השינויים שעברו על החנות ועל מצבה כעת. כידוע לכולם בתחילת דרכה החנות הופעלה והייתה בבעלותו של גיא גרניט. לפני מספר שנים החנות התאחדה יחד עם האתר FOXPC והצדדים התאחדו תחת מותג חדש וחברה חדשה TMS AND FOXPC. החנות החדשה מכרה מוצרים שנרכשו אצל היבואנים המקומיים וכן כמות לא מבוטלת של מוצרים שיובאו על ידה. בחודש אוקטובר אשתקד החברה החדשה נקלעה לקשיים ונכנסה להליכי פשיטת רגל. שתי החברות ( גם הישנה של גיא וגם החדשה ) נסגרו. משמעות הדבר מבחינת הלקוחות: אין יישות משפטית או גוף כלשהו שיתן שירות למוצרים שנמכרו באתר, אין למי לפנות, אין ממי לדרוש, אין על מי להתלונן ואין את מי לתבוע. בעקב…
-
- 33 תגובות
- 10.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
רציתי לספר לכם על חוויית הקנייה הגרועה שחוויתי ברשת מחשבי אייבורי. ביצעתי את הקנייה, כמו כולם באתר הבית שלהם. יום לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות, עבר איתי על הקנייה ואמר "אה אתה גר בנס ציונה, אז נשלח את המחשב לסניף ראשון, בסדר? " השבתי בחיוב. יום לאחר מכן, התקשרתי לברר מה מצב המחשב, נאמר לי "הוא יגיע מחר לסניף ירושלים" .... "מה ירושלים, סגרנו על ראשון!" ... "אה טוב שאמרת, יגיע מחר לראשון". 5 דקות לאחר מכן, התקשר אליי נציג שירות אחר "טוב שהתקשרת, לא יודע למה זה מופיע בירושלים. יגיע מחר לראשון". יום למחרת , אני מקבל הודעה "המחשב מוכן בסניף ירושלים". התקשרתי לברר מה פשר העניין, דיברתי עם עוד נציגת שירות חיננית (לא!!), והיא דאגה שמישהו אחר ייתקשר אליי. הוא התקשר ושאל אותי …
-
- 33 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו . אז הס…
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
http://hachizol.co.il/product.aspx?pid=318&rd=tavo
-
- 33 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
ישראל מטילה מכס עצום על המעבדים של 200% סתם אבל תודו שאחרי שהתאומים נפלו, גם זה יכול להיות.
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
-
היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית... היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי.. הגיוני???? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
-