עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...

• 67 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by eliil1,

אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …

• 56 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by shalomelbe,

בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by RayZ,

אוקיי. קודם כל, למי שלא מבין על מה הת'רד, הת'רד בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173457.0 היום, 27 למרץ, נוסד "עיתון פנטיום 4", העיתון בו כותבים מיטב האנשים הכי גאונים במחשבים למדו מהם. העיתון: http://razup.net/uploads/RazUp_507709.jpg - גיליון שני: http://razup.net/uploads/RazUp_970580.jpg (למי שעדיין לא הבין, זה על אנשים שלא מבינים במחשבים, אבל מנסים להראות שהם יודעים, וטועים.. חזק)

• 65 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…

• 46 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. https://www.youtube.com/user/Lomak1581/videos

7. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by klayton,

• 43 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by zombie,

אני רוצה לקנות רובה אויר שייתן מכה דיי חזקה וכואבת, התקציב הוא 300 שקל, כמה FPS הוא צריך ליהיות בשביל להכאיב ממרחק של 20 מטר נגיד?

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. אני בדילמה קשה כיתה יוד ואצלי בתיכון עושים את כול המקצועות הפנימיים השנה (בגיוליה כימיה פיזיקיה והמ לא) קיצר עוד לא חשבתי מה לעשות בחיים אז אני לא יודע מה אני רוצה ממני בנתיים אני לומד בקבוצות האלה 5 אנגלית - אני עושה על בטוח 5-4 מטמטיקה - שעל בטוח 5 5 כימיה - על בטוח כי זה קל ממש 10 טכ''מ - זה משעמם וזה פסקל ו vb ו אקסס וזה משעממם רצח ואני רוצה לפרוש 4 פיזיקיה - אני לא יודע מה אני רוצה והשאר רגיל לשון,הסטוריה,תנך.ספרות קיצר יש לי בעייה קטנה עצם היותי בטכ''מ אני עושה 10 יחידות ובעצם מקזז את הביולגיה\כימיה + פיזיקיה ובכך ב י''א אני לא יצטרך ללמוד את זה אבל מצד שני ראיתי שבאוניברסטיה\טכניון דורשים 5 פיזיקה ? זה נכון ? האם כדאי להשאר בטכ''מ ? מה זה יתן לי ? האם יש מש…

• 98 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by liordavid,

www.torec.net ?

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by Sman,

סוף סוף

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by PizzaDT,

היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. קבוצה של נערים גזענים באמריקה מכים נער אסיאייתי .הם כנראה יורידו את הסירטון בהמשך . helpless asian man attacked and jumped by 7 others behind school

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by Vaz,

אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. אני שואל את השאלה בכל הרצינות

• 66 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי עד 2K. חשוב לי שיהייה בו MP3 ומצלמה דיגיטלית. יתכן שאקח את הטלפון לטיולים וכו ולכן צריך להיות לו זמן השמעה ארוך. בנוסף, למכשיר צריך להיות חיבור USB, ואם קיים טלפון כזה, שיהייה גם עם חיבור רגיל של אוזניות. אם יהייה למכשיר אינפרא אדום זה יעזור מכיוון שאולי ארצה להעביר קבצים בין טלפונים. תודה.

• 85 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…

• 56 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by rtr,

שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…

• 37 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. http://www.cracked.com/article_17019_5-real-life-soldiers-who-make-rambo-look-like-pussy.html

• 55 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by 1immortal,

גוגל היום השיקו את השירות החדש שלהם, הוא כרגע דיי סגור לכל העולם ואחותו, אבל אני צופה לו עתיד ורוד וגדול. השירות החדש בא לאחד לכם את Facebook, Twitter, להחליף את הBuzz ולתת במה מחודשת לWave הכושל. http://goo.gl/tmlf8 מידע מהמקור באנגלית http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html מה אתם אומרים ?

• 68 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?

• 44 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by חן מ,

אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. Started by IG,

סעמק! העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו. מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)

• 61 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.