עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. :lol: :lol:

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. לא כאלה שכולם כבר ראו...

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. אני אתחיל: אני מתחפש ללגולאס משר הטבעות

• 50 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. בזמן שג'ימי ויילס הקליד את המילים הראשונות במה שתהפוך לאנציקלופדיה של העולם, גם כאן בישראל נכתבו שורות הקוד הראשונות של HWzone. רבע מאה אחרי, ויקיפדיה היא כבר לא רק אתר אינטרנט, אלא תשתית קריטית שבלעדיה מהפכת הבינה המלאכותית הייתה קורסת לתוך עצמה לכתבה

7. קבוצה של נערים גזענים באמריקה מכים נער אסיאייתי .הם כנראה יורידו את הסירטון בהמשך . helpless asian man attacked and jumped by 7 others behind school

• 53 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...

• 67 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by SpaZamm,

תגידו, למישהו יש רשימה או שהוא יודע מה הם אתרי האינטרנט הישראלים עם הכי הרבה כניסות (ביום, חודש, שנה..)? אני מתכוון רק לאתרים co.il ועדיף גם ישראליים נטו כלומר לא האתר הישראלי של גוגל או משהו. אני מניח שבראש הרשימה יהיו: ynet, nana, nrg, walla וכו' אבל מישהו יודע באמת? מספרים והכל?

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by davidreznic,

עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. תפתחו את הרמקולים, תסתכלו ותקראו: http://www.anonymous.org.il/free_me.swf פשוט קורע את הלב ! מעלה דמעה

• 69 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by Invisible person,

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי מתעניין יותר ויותר בתרבות (אם אפשר לקרוא לזה כך) של ההאקרים. אין ספק שיש להם פילוסופיה משלהם, קו מחשבה ייחודי ותכונות אופי שמאפיינות אותם. בכלל, זו קהילה בפני עצמה. והתחום עצמו של ההאקינג מרתק במיוחד. נכון שיש לא מעט שמנצלים את הידע לשימוש לרעה כמו פגיעה במערכות וגניבת מידע, אבל יש גם טובים שרק רוצים ללמוד דברים חדשים. אז במה בעצם מסתכם הידע של ההאקר? האם הוא מתכנת ברמה גבוהה? אלגוריתמאי מתוחכם? מאין כל הידע הזה אם לא ממוסד אקדמי? (לא נראה לי שבוגר הנדסת תוכנה או ד''ר למדעי המחשב יכול לקרוא לעצמו האקר). אני לא שואל שאלה ספציפית, רק פותח דיון על התרבות הזו. כל אחד יכול לשתף מה שהוא יודע, לשאול שאלות כאלה ואחרות וכו'. מקווה לדיון פורה

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D

• 86 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by eliil1,

אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. שלום לכל המשתמשים. כמו בקיץ שעבר, החלטתי לארגן לנו מפגש נחמד כדי להכיר את אלה המסתתרים מאחורי המקלדת. בשנה שעברה משתמשים (יעקב ו... נו טוב רק יעקב) הביאו כל מיני דברים נחמדים להציג לנו, כל מיני מכשירים וכו'. אחרי שניפגש, נכיר אחד את השני ונצלם כמה תמונות (חייבים להנציח את הרגע), נלך לאכול איזה צ'יז/המ-בורגר. פרטים על המפגש: ביום שבו המפגש יבחר על ידכם, ניפגש בסביבות שעה 15:00 בטיילת יפו שבמגדלי עזריאלי, מה שנקרא הרחבה של עזריאלי, למי שלא יודע זה נמצא בקומה 3 מצד ימין, אנא הגיעו בקבוצות קטנות כדי לא לעורר חשד (בגלל ישראבלוג האלה..). ניפגש בסככה (סככה גבוהה, מעץ כהה), נקווה שנתפוס אותה לפני כדי שנוכל להתיישב שם. מה להביא: קודם כל מי שמכיר את החום של ת"א יודע שקשה לסבול אותו…

• 59 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by Griffin,

קרה פעם שקניתם חומרה למחשב וכאשר ניסיתם לממש את האחריות שהחנות כביכול מספקת היא לא הייתה לכם למענה?, או שפשוט רציתם לדעת מתי רכיב חדיש יגיע לחנויות,והחנות לא נתנה לכם תשובה הולמת לבקשתכם? לפני מספר ימים עלתה הצעה בין חברי צוות האתר על בניית מאגר מידע שיכיל פרטי חברות המייצגות/משווקות/מפיצות או מייבאות רכיבי חומרה, על-מנת שלצרכן יהיה לאן לפנות במקרה והחנות היא לא המענה בשבילו. הכתובת למאגר המידע היא - https://docs.google.com/View?docid=dgqxpgnm_2gj6k3ctz&hl=iw נכון לכרגע,המאגר מכיל חברות המספקות מענה לשוק החומרתי. אם נראה שהמידע מועיל,ויש גם הצורך בחברות המספקות ציוד היקפי,נרחיב את המאגר. אם הנכם מעוניינים למסור מידע שלא נוכח במאגר, עזרו לנו להגדילו ושלחו את הפרטים ל-Q…

• 8 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by klayton,

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by Ewingum,

משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים