עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 5k צפיות
  2. ההורים נסעו לחופשה ואני פה לבד בבית.. נמאס לי לאכול פלאפל כל יום... רציתי לגוון קצת והחלטתי להכין ג'חנון - מוכן (שמכינים בתנור לא במיקרוגל) אך אני לא יודע בדיוק את ההוראות הכנה , הפכתי את האריזה והיה רשום לשים בטמפ' של 100 למרוח מרגינה וכו' וכו'... ורשמו למשך כל הלילה לשים בתנור...איך אני יודע בערך כמה שעות מאיזה שעה עד איזה שעה..?

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  3. מציעים לחבר שלי את שלושת אלה. מה אתם הייתם לוקחים? אני נוטה להמליץ לו על הפורד, כי הטיוטה מיושנת והמאזדה בנאלית

• 99 תגובות
    • 5k צפיות
  4. שבמקרה מוכר HDD של סיגייט ב 200 ש"ח (חיצוני) רציתי להזמין, נראה לכם אמין? http://www.catchit.co.il/smallfish_info.php?products_id=19 לי זה נראה מוזר אבל שווה...מה אתם אומרים?

• 42 תגובות
    • 5k צפיות
  5. כמעט ניצול מקסימלי ב P2P אחרי סבל ממושך ב 012 מקסימום הורדה על 20...... ואחרי 7 מדור גהנום להתנתק מהם..... הגיע הספק הכי נורמלי לנקודות זמן זו 014. מכל הבחינות קרעתי אותם...ובדקתי ואכן הם הדהבסט כרגע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031586.jpg והגעתי גם ליותר מ 600KB/S . ועוד פרט הגבלת מהירות בעת ההורדה ל30 . בדרך כלל מעלה על 65-67.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2007 בשעה 00:52:36 איטי להחריד......http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031876.jpg

• 85 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by Burned,

בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?

7. בזמן שג'ימי ויילס הקליד את המילים הראשונות במה שתהפוך לאנציקלופדיה של העולם, גם כאן בישראל נכתבו שורות הקוד הראשונות של HWzone. רבע מאה אחרי, ויקיפדיה היא כבר לא רק אתר אינטרנט, אלא תשתית קריטית שבלעדיה מהפכת הבינה המלאכותית הייתה קורסת לתוך עצמה לכתבה

8. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3142351,00.html :lol:

• 68 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…

• 49 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Ran B,

אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*

• 86 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by Cilay,

שבת שלום ... אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... ) בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר .. בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by someone,

שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  13. במקרה הזה מדובר על אבקת חלבון. הטעם בחנות היה טעים פי כמה מונים מהטעם של האבקה שהכנתי בבית. מה גם,שהצבע היה שונה לחלוטין. אם אני אלך ואדרוש שיחזירו לי את כספי,האם ע"פ החוק הם מחוייבים?

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  14. ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...

• 67 תגובות
    • 5k צפיות
  15. קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?

16. Started by YTZ,

האם ניתן להחזיק קטשופ פתוח ללא קירור? (עם הפקק סגור כמובן) מה לגבי חמוצים במלח?

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  18. קבוצה של נערים גזענים באמריקה מכים נער אסיאייתי .הם כנראה יורידו את הסירטון בהמשך . helpless asian man attacked and jumped by 7 others behind school

• 53 תגובות
    • 5k צפיות
  19. אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by 1immortal,

גוגל היום השיקו את השירות החדש שלהם, הוא כרגע דיי סגור לכל העולם ואחותו, אבל אני צופה לו עתיד ורוד וגדול. השירות החדש בא לאחד לכם את Facebook, Twitter, להחליף את הBuzz ולתת במה מחודשת לWave הכושל. http://goo.gl/tmlf8 מידע מהמקור באנגלית http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html מה אתם אומרים ?

• 68 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by הדוד משה,

החידון ענקי! איזה כיף!

• 57 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by Lior10,

איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.

• 27 תגובות
    • 5k צפיות
  23. היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by shalomelbe,

בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  25. לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?

• 21 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים