כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כמעט ניצול מקסימלי ב P2P אחרי סבל ממושך ב 012 מקסימום הורדה על 20...... ואחרי 7 מדור גהנום להתנתק מהם..... הגיע הספק הכי נורמלי לנקודות זמן זו 014. מכל הבחינות קרעתי אותם...ובדקתי ואכן הם הדהבסט כרגע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031586.jpg והגעתי גם ליותר מ 600KB/S . ועוד פרט הגבלת מהירות בעת ההורדה ל30 . בדרך כלל מעלה על 65-67.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2007 בשעה 00:52:36 איטי להחריד......http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031876.jpg
-
- 85 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...
-
- 67 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הבנתי שניתן היום לעשות כבר בגיל 16 כרטיס אשראי (אני בן 16, עוד חודשיים 17). רציתי לדעת איזה מגבלות חלות על כרטיס כזה? מה לא ניתן לבצע איתו שכן ניתן עם כרטיס "רגיל"? האם אני חייב שתהיה לי הכנסה חודשית קבועה בשביל לפתוח אחד כזה? תודה
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*
-
- 86 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?
-
- 64 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הייתי במגמת מחשבים(10 יחידות מחשבים +5 פיסיקה), ואני בן יחיד, עם פרופיל 97, באמצע כיתה י"ב קיבלתי זימון לממר"ם-לזימון לא הלכתי כי באותו זמן החלטתי שאני רוצה ללכת לקרבי ..ביום הגיוס הייתי מיועד להתגייס לכפיר ואמא שלי בסופו של דבר לא חתמה לי על הטופס שאני בן יחיד והיא מרשה לי להיות בקרבי, ולכן ישר עברתי מקצין מיון של קרביים לקצין מיון כלל צה"לי, שם שובצתי בחיל תקשוב, בקורס מת"מ(מפעיל תקשוב מבצעי), מחר מתחיל לי הקורס ואני מתנגד לקורס כי אני יודע שהוא לא בשבילי ואני מסוגל לתרום הרבה יותר לצבא(לדוגמא בממר"ם או בקורס בחיל תקשוב/בסמ"ח שהוא יותר טוב ממת"מ שנחשב לקורספחות טוב בחיל תקשוב) השאלה שלי היא איך אני עובר לקורס אחר, לדוגמא מר"ם, או ממר"ם(יותר בעיה כי זה קדם צבאי)?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
-
שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים
-
- 78 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שבת שלום ... אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... ) בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר .. בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?
-
- 31 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
גוגל היום השיקו את השירות החדש שלהם, הוא כרגע דיי סגור לכל העולם ואחותו, אבל אני צופה לו עתיד ורוד וגדול. השירות החדש בא לאחד לכם את Facebook, Twitter, להחליף את הBuzz ולתת במה מחודשת לWave הכושל. http://goo.gl/tmlf8 מידע מהמקור באנגלית http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html מה אתם אומרים ?
-
- 68 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת, צרפת שיחקו טוב מאוד נגמר בסוף 1-0
-
- 79 תגובות
- 5k צפיות
-