כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני עוד לא החלטתי מה אני רוצה...או משהו עם כלכלה , או אלקטרוניקה/הנדסה. מה צריכה להכיל התעודת בגרות? כמה שיותר ציונים טובים? או כמה שיותר יחידות? והאם 5 יח' מתמטיקה נחוץ לקבלה לאונ' או טכניון בשני המסלולים שציינתי? המקצועות לימוד שלי : אלקטרוניקה - 10 יחידות (מעבדה,מערכות ספרתיות,חשמל,מיקרו-מחשבים(8088/8086) ,שפת C שכל זה 5 יחידות , ו5 יחידות בתקשורת) פיזיקה - 5 יחידות מתמטיקה - 4 יחידות ואנגלית 5 יחידות כל השאר 2 , כולל אזרחות. וחשבתי להוסיף שנה הבאה עוד 5 יחידות רוסית. אבל השאלה אם זה נחוץ בכלל? זה כמעט 40 יחידות בכללי , וזה יעלה את הממוצע... ועוד שאלה, מקצועות כמו תנ"ך , ספרות ואזרחות לא ממש הולכים לי , אז הציונים לא יהיו בשמיים כנראה (יהיו בסביבות 70-80 אם יהיה מזל …
-
- 56 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אחרי שהתברר לי מה עלות תיקון הגולף הענתיקה ברשותי ,החלטתי לאור עליית מחירי הדלק מצד אחד ושתיית הדלק המסורתית של הרכב מצד שני להיפטר ממנו סופית . בהתחשב שהוא אינו במצב נסיעה, אין לו כבר טסט , הוא ישן מאוד , וגם לא נראה טוב אני לא חושב שאף אחד רציני לא יהיה מעוניין בו ואין לי שום כוונה לשים עליו שלט למכירה שרק יביא לי שיחות של כל מיני ליצנים ויגרום לסתם בלבולי מוח . ככול הנראה אני אמכור אותו למגרש גרוטאות תמורת כמה מאות שקלים ושם הוא ייגרס כפסולת מתכת . עשיתי לעצמי רשימה של כל הדברים שכדאי לי לפרק לפני הפרידה ושעשויים לשמש אותי בעתיד במידה ואני אקנה רכב חלופי (אם בכלל ) . אם אתם סבורים שפספסתי משהו , תגידו לי מה להוסיף לרשימה כדלהלן : מצבר ,רדיו-דיסק,רמקולים ,גלגל רזרבי,כי…
-
- 47 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !
-
- 52 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…
-
- 56 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…
-
- 44 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
דגמים לא יקרים מידי, האמת היא שבכלל לא תכננתי לעבור את ה400 שקל, אבל ראיתי שזה דיי הכרחי והמחירים עוברים את האלף... יש דגמים שאתם ממליצים? והכי חשוב, אתרים! בנתיים אני נצמד ל shiki של שקם אלקטריק, כי האחריות תיהיה זמינה אני מאמין גם בקניונים, וקצת בעייתי לרוץ אחרי יבואנים. עוד דבר, אני לא רוצה לעשות חבר מועדון בתשלום חודשי כי אני בטח לא יקנה שוב באותו מקום, ואני גם לא מתכוון להשתתף במכרזים, גם מכירות קבוצתיות אני לא הכי אוהב כי לוקח זמן עד שהיא נסגרת וזה רק מעקב את הקניה, עדיפות גבוהה לקניות רגילות אם לא אז כמובן קבוצתית אין ברירה. אם יש למישהו ממכם מכונה של פיליפס ויש לו מה לכתוב, הייתי שמח לשמוע המלצות על דגמים מדוייקים.
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למה יש אנשים פה שכותבים באנגלית? אין לי כוח לשבת שעה שלמה ולתרגם מילה במילה בבבילון אז בבקשה כול מי שכותב באנגלית יכול בבקשה ליכתוב בעברית? הבנו שאתם יודעים ליכתוב באנגלית ורוצים להראות שאתם הכי טובים בעולם אבל בישביל זה יש פורמים של אמריקה פה זה פורום\אתר של ישראל.
-
- 84 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף אני לחוץ רצח! שמעו פעם אחת נכנסתי לאתר של בחורה אחת שמראה תמונות וסרטונים שלה בעירום. עכשיו בשביל לראות אתה צריך לרשום את המייל שלך וזהו אתה מאשר את המייל ואז אתה יכול לצפות חופשי וזה ל30 יום. עכשיו פגו ה30 יום והנבלות האלה שלחו למייל שאני צריך לשלם להם 60 יורו והם יודעים את הספק שלי יעני הם רשמו בספק שאני שייך לבזק והם יודעים אני חושב לפי הIP שלי. קוראים לבחורה אני חושב VIVIS משהו מכיר? אני הגעתי אליה דרך משהו שפרסם פה בפורום אחד, איזה מטומטם אני יו!!!!! הם אמרו שאם אני לא אשלם תוך כמה ימים אז הם יקחו את הכסף מהספק אינטרנט! מה לעשות מה אני אומר להורים שלי אני רועד רציני אני חייב עזרה דחוף! מה לעשות בבקשה!!!!!!
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
ממסיבה שמתקיימת ברגעים אלה אצלי בבית וגם קצת בסניף מקדונלדס בטיילת של ת"א... התמונות : אני ודור (Tazok) פוגשים את יונתן (Disc@Man, נכון לעכשיו - מקצ'יקן לות'ר) אני בקופה, מתכונן לזלילה... מתכוננים לזלילה... (אחחח אין כמו דאבל איןןןןןןן) לדור לוקח קצת יותר זמן... לחיים!!! שבעים ומרוצים 8) Inside rock's cave... עוד תמונות בהמשך...
-
- 67 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חשבתי, לשם שינוי, לנסות לפתוח ת'רד קצת יותר אינטיליגנטי בפורום "כללי" - ת'רד שהנושא שלו הוא חידות היגיון, מתמטיקה וכו'... ראיתי שת'רדים כאלה דווקא הולכים יפה מאוד בפורומים אחרים וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה לפורום "כללי"... אני אתחיל, בחידה ל"חימום הקנה": איש אחד הולך במדבר ורואה עץ מולו,על העץ יש ציפורים רבות.. האיש פונה אל הציפורים ושואל "כמה אתם? 100 ציפורים?" הציפורים עונים לו "אנחנו ועוד אנחנו ועוד חצי מאיתנו ועוד רבע מאיתנו ועוד אתה זה 100,כמה אנחנו"? אז אכן - כמה?
-
- 41 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים ?.. תראו ... אני בן 16 וחצי ומגיל 13 אני סובל מאקנה (פצעי בגרות) ברמה בינונית (אם אני לא טועה) ... איזו משחה לא ניסיתי כלום לא עובד והגעתי למסקנה שאין סיכוי שיעברו לי פצעי הבגרות ללא תרופה כמו רוקאטן . עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות צריכות להגיע לרופאת העור שלי שתחליט איזה תרופה ובאיזה מינון אני אצטרך לקחת (לאחר שתבדוק אם הכל אצלי תקין ותמדוד לי גובה ומשקל וכל מה שצריך כדי לקבוע את המינון) . אני מניח שהיא תמליץ לי על רוקאטן אז פתחתי את האינטרנט וקראתי על הכדורים האלו והפחידו אותי התופעות לוואי שיש לה . הנה תמונה שכתובות בה כל תופעות הלוואי של התרופה http://img264.imageshack.us/img264/5117/img016fp9.jpg נבהלתי מהתופעות לוואי הנדירות . אני פוחד שיקרא לי משהו מש…
-
- 48 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מס' טלפון קידומת 053 ועוד 6 ספרות. מה זה יכול להיות
-
זה נהיה כבר נפוץ מאוד אבל אני מתאר לעצמי שיש כאלו שעוד לא יצא להם לראות אז בואו נתלהב מהמטבע שקיבלתי היום: אני מכיר אנשים שקנו את זה במלא כסף (פי 5/10!!) איזה טיפשים אז למי כבר יש? ד.א עוד לא הבנתי למה זה עוזר שעשו עוד מטבע.. מילא לבטל את ה5 אג' (מה אני אעשה עם כל ה5 אג' שיש לי מתחת למיטהה?!) אבל בשביל מה צריך שני שקל? אם כבר תעשו שטר של 40
-
- 61 תגובות
- 4.7k צפיות
-