עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. חשבון ה-AIM מסנג'ר שיצרתי קיבל באן זמן קצר לאחר יצירתו, וזאת מבלי לבצע דבר חריג כלשהו. "We have detected unusual activity on this account. To protect your account from unauthorized use, we have temporarily suspended this username." ניסיתי לאפס סיסמה כפי שמופיע ב-HELP שלהם וההודעה הופיעה מיד לאחר מכן, ולא מאפשר לי לאפס סיסמה. מה עושים? עריכה: ההודעה התחלפה ב: "Suspicious activity has been detected on this account. For your protection we are blocking access to this username."

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. וגם איך אמורים לטפל בשיער (באורך של הכתפיים). בתקווה שיש פה אנשים עם שיער ארוך וסובלים מהבעיה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by chenrp,

שלום, האם יש שיטה להעלאת קבצים גדולים מ300 מגה ל DROPBOX? תדה. עריכה: אפשר דרך אפליקציה יעודית שלהם או דרך המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shaithebest,

שבוע טוב, אני בעלים של חנות מחשבים ויש לי תצוגה של 4 מחשבים ניידים + 4 מסכי מחשב פתוחים במדף ואני רוצה להריץ שם בלופ סרטונים של HD באיכות גבוהה כך שהלקוח יראה את יכולות המסך שלו בצפייה בסרטים אני חופר באינטרנט ובטורנטים ולא מוצא כלום אולי מישהו נתקל? על סרטונים ממש יפים מוכן גם לשלם תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש אפשרות לשלם דרך PAYPAL עם חשבון הבנק אם אין לי כרטיס אשראי ? תודה

7. אני רוצה לקנות ברשת. סתם לדוגמה באתר קסטרו איך אני יכול למדוד מה מידת הג'ינס שאני צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Symbore,

אני מכיר הרבה אנשים שיש להם מישהו במשפחה בעל עסק אז הרבה מהקניות הם עושים בשם העסק על מנת לקבל החזר מע"מ. זה תמיד עצבן אותי כי אני לא זכאי לשום הנחות או החזרים =P אדם פותח עסק אז למה הוא זכאי להחזר מע"מ? מה ההגבלות על העניין? בעל עסק יכול לקנות לעצמו דירה ולטעון שזה בשביל העסק אז הוא יקבל החזר כלשהו? גם הבנתי שמה נותר מהקניה עצמה חוזר בצורת תמלוגים כלשהם לעסק (אם כי בזה אני לא בטוח) ומה בעצם מונע מאדם להתחיל לזייף קבלות בשביל לקבל החזרי מע"מ על עסקאות שלמעשה לא בוצעו?

• 8 תגובות
    • 13.6k צפיות
  9. Started by sagib10,

אהלן חבר'ה צריך את עזרתכם, אני מעוניין ללמוד מדעי המחשב ,יש לי 3 יחידות במטתמטיקה וכנראה שאלך למכללה, השאלה שלי היא איזה מכללות יש ברמה גבוהה ,כלומר מכללות שנחשבות איכותיות בתחום,ובנוסף רציתי לדעת איזה סוגי תעודות (סופיות) יש לאחר התואר בתחום זה? אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בנושא יותר,תודה .

• 17 תגובות
    • 7k צפיות
  10. אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, אני בלונדון בתקופה של המוקדמות לגביע העולם ומה שיוצא שם זה משחק ידידות בין ברזיל לרוסיה בסטמפורד ברידג'. מישהו היה פעם במשהו דומה? למשחק ידידות בכלל שווה ללכת? תודה!

13. ותיקי הפורום - שימו לב. כל מי שמונה ההודעות שלו גבוה מ-2048 (משמע 5 כוכבים) זכאי מעתה לכותרת מותאמת אישית בין הכינוי לדרגה, בדומה למה שיש לחלק מחברי צוות האתר. מומחים - לא משנה המונה שלכם, אתם זכאים לאחד. כמה תקנות פשוטות 1- המשתמש חייב להיות בעל דרגת 5 כוכבים בלבד (או, לחלופין, חבר צוות שתפקידו אינו מחייב כותרת מותאמת אישית) 2 - לא יעלה אורך הכותרת המותאמת על 20 תווים. לדוגמא: מת על מחשבים ירוקים (19 תווים) 3 - אין לכלול שפה גסה, העלבה חשבו על זה כאל מחווה והצדעה לכם, הותיקים.

• 73 תגובות
    • 8.6k צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by איסתרא בלגינא,

טוב, אולי פורום "על האתר" היה מתאים יותר, אבל יש שם פחות מעשר הודעות והאחרונה משנת 2011! ממש מתאים לי איזה SSD, אז ישבתי עכשיו ופתרתי את ההגדרות בחידון. אבל לא ברור לי איך אני מרכיב את המילה - מה סדר ההגדרות שמה אני אמור לקחת את האותיות? מלמעלה למטה וימין שמאל לא ממש עוזר לי. האם הסדר הוא האות מהגדרה 3, מהגדרה 2, מהגדרה 5 (עליונה ואז תחתונה) ומהגדרה 7? ואחרי שאני מוצא את המילה, מה פרט אליה אני אמור לשלוח? שם, דרגה, מס' אישי? כינוי בפורום? משהו אחר? מכתובת האימייל שאיתה נרשמתי לאתר או כתובת אחרת? בין העונים תוגרל הכרת תודה. 8)

16. Started by noodle,

שלום לכם, 77% הנחה באתר של xtremeguard, בהזמנת 2 מוצרים ומעלה עם הקוד: 77off2 http://www.xtremeguard.com/Default.asp המשלוח שלהם לארץ עולה בערך 3$-4$. תהנו. בטעות פירסמתי בפורום כללי, אפשר להעביר לפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, להלן תרגיל שקיבלתי: לצורך וידוא, אשמח לקבל את פתרונותיכם לתרגיל הנ"ל לרבות הדרך בה הגעתם לפתרונכם. אודה לכל המושיט יד.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by HingedEmu2,

אני מחפש סרטי זומבים- אקשן טובים... אני מדבר על סרטים בסגנון של "האויב שבפנים"... זה סוג של שיגעון שלי הסגנון סרטים כזה הצעות יתקבלו בברכה, תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התפוצץ לנו הצינור הראשי, והיום יגיע אינסטלטור להחליף לצנרת פלסטיק. זה אומר שלא תהיה הארקה בבית? כמה בערך אמור לעלות חשמלי בשביל לסדר את זה? עד כמה זה מסוכן לחיות בבית ללא הארקה?

• 18 תגובות
    • 26k צפיות
  21. Started by --Adidas,

וודקה שהולכת טוב עם אוכל ? יש חייה כזאת? פשוט אנחנו עושים לג בעומר על האש וזה וישבים על וודקה (כל 3 ילדים על בקבוק ) אני חושב לקנות את הפינלנדיה אם יש משהו יותר טוב תמליו משהו עד 70 שקל בערך (אם זה סתם אשכול חופר תיסגרו למה דעתכם לא הכי חשובה לי רק פשוט אולי ישקול לקחת משהו שתגידו ) ובבקשה אל תתחילו להיות הורים עכשיו שוודקה זה לא טוב .

• 162 תגובות
    • 14.1k צפיות
  22. Started by redti,

צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by smack,

שלום חברים , אני מגיע מחרתיים לראיון עבודה רציני שדורש שאביא עימי תעודת שחרור מהצבא. עשיתי שירות מלא , אך הערכת ההתנהגות שלי כפי שרשום בתעודה על הפנים . השאלה היא , אם אגיע לקצין העיר - האם יש אפשרות לשנות משהו בתעודה , או לחלופין - לקבל מסמך שחרור חלופי ( במידה ואגיד ואיבדתי את שלי לקצין העיר) שבו לא תהיה מצויינת ההתנהגות ?? האם מישהו מניסיונו האישי יודע עם דבר כזה אפשרי ??? ASAP

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. לאבא שלי יש מייבש כביסה עתיק מדגם סימנס Siwamat Flauschtrockner 272 שהוא קנה יד שניה לפני מעל לעשר שנים. לאחרונה המייבש כביסה מקפיץ את הממסר פחת (40A) של הדירה שלו לאחר כ-20 עד 30 דקות עבודה (ואחרי כן כל כמה דקות או מיד), כאשר היו מספר מקרים שבהם הממסר גם קפץ גם כאשר המייבש לא עבד כלל. מה הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 10.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים