עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by onn_the_vy,

9

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by טרול גנרי,

כמו שכתוב (וזה נשמע טיפשי), יש למישהו מושג איפה מוכרים לגו בזול או במבצעים? יש מודלים במחירים מעל 300 ש"ח.

• 34 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. Started by davidreznic,

למי שלא שמע www.e-h.org.il

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Lol10k,

לקחתי סוג אחר של כדורים והם לא השפיעו עלי,היא אמרה (הרופאה) שיש אנשים שזה לא משפיע עליהם,אז ביקשתי רקוטן. עשיתי בדיקת דם ואני צריך ללכת לבקש מרשם,אבל יש לי כמה שאלות: 1. זה עוזר? כמה זמן צריך לקחת את זה? 2. מה התופעות לוואי? הן חמורות? 3. כל כמה זמן צריך בדיקת דם? ואם יש לכם דברים להוסיף... תודה

• 34 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. Started by galz,

הדיסק החדש שלו מעולה, הוא עולה על האחרון שלו עם d-12 וגם על הדיסק האישי האחרון שלו משנת ה2000 (לא האמנתי שהוא יצליח אבל הוא כן...). שיר מספר 14 פשוט קורע הוא יורד כל השיר על טריאמפ מי שמכיר (the insult comic dog^_^) אחרי שטריאמפ ירד עליו בטקס פרסים אחד לא זוכר כבר איזהO_o אני ממליץ לכולם.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by RoyShefy,

פגשתי את ההורים של חברה שלי לא מזמן, אכלנו ארוחת ערב מביכה ואבא שלה פרץ בתאוריה באובר-ביטחון, על איך אם כל בני האדם היו טבעוניים, כל החיות היו מתות כי היו בתחרות על האוכל שלהן עם בני האדם. ממש רציתי להגיד לו 'שמע, זה אחד הדברים הכי מונפצים ששמעתי ואין שום מצב בעולם שזה נכון', אבל אני דוגל בלא לזרוק סתם דברים לאוויר, במיוחד כשאני לא יכול לעמוד מאחוריהם ולהסביר למה. חשבתי על כמות המים והאוכל שהפרות אוכלות והיינו יכולים לספק לעצמנו ולגידול חקלאי במקום, חשבתי על השפע שיש לנו ועל הנדסה גנטית שהביאה לגידול מוגזם של ירקות ופירות לכל מ"ר. חשבתי על זה שלמשל בישראל, אחוז עצום מצפון הארץ משתייך לגידול פרות ומה היה יכול להיות אם במקום היה משתייך לשדות ירק. …

• 34 תגובות
    • 27.3k צפיות
  8. Started by AdamS,

היי, דודים שלי מגיעים מארצות הברית עוד כמה שבועות והם אמרו לי להגיד להם מה להביא לי. אח שלי כבר מקבל PSP ואני כנראה יקח משהו שקשור למחשבים, משהו מAPPLE כנראה. יש לי כבר עכבר אלחוטי שאני דיי אוהב ומקלדת מולטימדיה חוטית רגילה של מייקרוסופט. עכשיו, הציעו להביא לי iPod Video ואני לא ממש יודע אם אני רוצה, אין לי נגן מוזיקה או משהו כזה. אמ.. חשבתי על המקדלת האלחוטית שלהם, מה נראה לכם? משהו סביר כזה... תציעו לי משהו בבקשה.. ראיתי את ה-APPLE TV, אבל לא ממש אהבתי את המכשיר. נראה לי המקלדת הכי סבבה.. תודה

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

http://briefcase.walla.co.il/data/m/a/t/a/n/e/l/d/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310272243515501/200310272245201022/PICT0008.JPG חחח הוצאתי אותו מאיזה מכונית.. תעשו העתק ואז תדביקו בשורת כתובת

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Libby,

יוהווווו! בומבמלה בפתח! 8) אז בבקשה, מי שמתכנן לנסוע לשם, או מתלבט ובא לו סתם לשאול פה משהו, זה המקום לומר זאת. יהיה סבבה לפגוש אנשים מהפורום...

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

אני עושה רשיון על רכב פרטי ידני, עוד שבועיים אני אהיה בן 16 ותשעה חודשים, כבר עשיתי תאוריה.

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by R0ck,

!

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by AviraM13,

שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי בקרוב יום-הולדת ואני לא'דע מה להחליט.. מסך חדש? כי יש לי מסך די ישן של פיליפס. שיפור מחשב? לא נראה לי שזה כל כך נחוץ,כי אני הרכבתי אותו ובאמת הוא משחב באמת מצוין,קניתי את כל החלקים והרכבתי. מצלמה דיגיטלית? סתם נשמע נחמד.. או עוד דברים? הצעות יתקבלו בשמחה רבה.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. כל החיפושים בגוגל עלו בתוהו. למישהו יש רישומון בשביל למצוא את הטלפון שלו?

• 34 תגובות
    • 19k צפיות
  16. דעה: אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול! צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות. ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח. מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם . חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס. המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!! למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!? ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה? מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו! זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור. ב…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by R0ck,

http://zone2.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=fogel/index&qid=7757&qcid=7757&cat_id=341

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by חן מ,

אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Port23,

חברים , יש ברשותי את כל הפרקים של הסדרה המצויינת הזאת ומזמן לא צחקתי כ"כ ... סידרה שנונה מצחיק בטירוף ומזכירה את סיינפלד במקצת...השחקנים מעולים ,טקסט מצחיק ומקורי פשוט תענוג... ממליץ בחום.

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by YogiBear,

אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

בשנה וחצי האחרונות 3DGod ,תפס חלק חשוב בחיים של כולנו והיום יש לו יוהולדת!]15 דפוקון אני] 3DGud - והסמילי סו MAN הפייברזידי שמח הפייברזישי שמח תרלללה לה להלהלה לה...תרלללה לה לה לה.! :funn: שיהיה כל טוב, חיים ארוכים זהירות בקבישים בהצלחה עם זיכרונות [בעיקר של OCZ כפרה עלהים ] וזהו...אה כו וכמובן שתמשיך לעדכן אותנו תמיד בחדשות החמות! ולתרום לנו המון! :funn: ד"א 3D' סליחה אחי על אתמול בלילה [בואנה איזה קמצן אני בסמיילים ]

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. פרופיל 72 נ"מ או חילוץ והצלה

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by ModChiP,

אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.