כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אתמול הצלחתי לגרור אותו לכספומט ולקבל חצי מהחוב. אך לפי מה שאני רואה אין לי יותר שום סיכוי לקבל את מה שמגיע לי, במיוחד אחרי אתמול. מדובר בתשלום על עבודה שעשיתי לבנאדם, לא היה בינינו שום חוזה חתום אבל נתתי לו מראש הצעת מחיר ואפילו שאלתי אם יש לו כסף לשלם לי, הוא ענה לי בחיובי. לאחר שסיימתי את עבודתי והגיע הזמן לקבל את הכסף שמגיע לי, קיבלתי משהו בסגנון הזה אבל הרבה יותר קיצוני.מאוחר יותר יצא לי לדבר עם כמה אנשים שמכירים אותו, והתברר שמדובר בקומבינטור נוכל ושקרן שחייב כסף להמון אנשים ומתחמק מתשלומים באופן סדרתי. כנראה זה גם מסביר למה יש לו מסך CRT ובית העסק שלו נראה כמו מזבלה. ולפני שאומרים לי: "אף פעם על תעבוד בלי חוזה" או "תמיד תקח תשלום מראש" - באמת שאני לא צריך את …
-
- 34 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים. הנושא מאוד רציני ואני מאוד מבקש להתייחס ברצינות. אתמול במהלך משמרת לילה, בזמן שיצאתי מהחנות למשך כ 7 דק', נכנס גבר וגנב סחורה בסכום של כ 200 ש"ח. הגניבה מצולמת לפרטים ברמת צילום ברור של הסחורה שנגנבה וכן פני הגנב ע"י מצלמות האבטחה של החנות. מעסיקיי דורשים ממני לשלם את סכום הגניבה עד אשר תוגש תלונה במשטרה והסכום יוחזר. הטענה מאוחרי דרישתם היא שלא נעלתי את דלתות החנות בזמן שיצאתי ממנה. *במהלך משמרת אני נדרש לבצע מסימות מחוץ לחנות.יציאה מהחנות היא חלק מהעבודה. *לא מצאתי את המפתח המשמש לנעילת החנות לפני אותה יציאה ממנה. -בכל מקרה, אני מתכוון לקבל דרישה חתומה בכתב עם לוגו החברה לשלם את סכום הגניבה. -כמו כן, אישור בכתב שהעברתי לידיהם את הסכום (במידה ואחליט לעשות כ…
-
- 34 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טקילה טובה. בהתחלה חשבתי על וויסקי אבל יש לי ג'ק דניאלס ובכללי אני לא חובב של וויסקי, כנ"ל לגבי וודקה. מישהו יכול להמליץ לי על טקילה טובה במחיר סביר? חשבתי בהתחלה על Cuervo Black אבל קראתי שהיא לא ממש להיט. מצאתי שני דגמים אחרים שהמליצו עליהם, אבל לא ניסיתי אותם ולכן אני לא יודע. Cavalino Tequila Reposado Riazul Tequila Anejo ויש את הCuervo Black אשמח לעזרה
-
- 34 תגובות
- 11k צפיות
-
-
המדינה שלנו במצוקה - תשלומי ההעברה (דוסים וכו') כבדים מנשוא, הח"כים שלנו נעשים יקרים מיום ליום (עכשיו גם צריכים גישה לטרקליני אח"מים במלונות) וצריך לממן כמובן את הממשלה הגדולה ביותר בעולם (כבוד!) על כן מיטב המוחות במדינה טרודים יומם וליל בניסיונות למלא את הקופה המדלדלת כאשר בנתיים הם העלו מס' רעיונות מבריקים שיכניסו המון כסף למדינה - אגרת החבילות הבאה עלינו לטובה - גם כסף לקופת הדואר וגם עידוד ליבואני ישראל המסכנים - שיוכלו להמשיך ולמכור כבל תקשורת לסלולרי ב-80 ש"ח. מצלמות המהירות שבנוסף להמון כסף גם יביאו לחיסכון בחיי אדם, כן בסדר... החלת אגרת הטלוויזיה גם על חסרי טלוויזיה ובנוסף העלאתה באופן משמעותי. ביטול הורדת המס ההדרגתית על הרכב (והעלאה קלה שנה הבאה). ועוד ועוד ועו…
-
- 34 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.
-
- 34 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מחשב פשוט שמבוסס על: Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9U 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx אם לא- מה חסר?
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום שלחו לי לפניי כשבוע צו ראשון . עלו לי מספר שאלות : 1:העם חובה תעודת זהות ליום בו הולכים ללשכה ,כי משום מה אני עוד לא עשיתי תעודת זהות (שילוב של עצלנות וחסור צורך ) . 2:בשאלון הרפואי רשום לי תאריך היתיצבות מוזר 20/10+9 ,מה זה אומר ? מתיי אני הולך . 3:בשאלון הרפואי יש 4 חלקים ,אחד שאתה עושה ,אחד שהרופא עושה ,אחד שרק ילדים שלא אמורים עדיין להיתגייס עושים (בקשת דחיית התיצבות ),ויש עוד חלק על ראייה ,אבל לא רשום שם מי צריך לעשות אותו ,אין לי משקפיים ולא קוצר ראייה ,אבל אני לא יודע איך למלא את הפרטים בחלק הזה ,ואני לא יודע עם אני בכלל צריך . 4: זה נורמאלי לקבל פעמיים את אותם טפסים (קבלתי את כל החבילה פעמיים ,ולא רק פעם אחת כמו כל מי שאני מכיר ) .
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
בשבוע האחרון ראיתי תוכנית מערוץ נשיונל ג'יוגרפיק בשם: "כוח על-אנושי: סטרואידים". סיכמתי בשבילכם את העיקר כדי שלא יהיו אי הבנות לגבי הסטרואידים. אתם מוזמנים לחלוק עימנו את נסיונכם בתחום: - סטרואידים אנאבוליים בטוחים לשימוש כאשר ניתנים בכמויות קטנות לפי "כמות פיזיולוגית" שאומר "כמה הגוף שלך היה מייצר לבד" לאנשים הסובלים ממחסור טבעי בטסטוסטרון. - ספורטאים שנפגעים מכך הם ספורטאים שלוקחים כמויות של פי כמה ממה שהגוף שלהם היה מייצר בעצמו. נגיד שהאשכים היו מייצרים בעצמם כ 50-60מ"ג טסטוסטרון בחודש, מפתחי גוף כמו שהסתבר במחקרים לקחו גם פי 100- פי 1000 כמות של 5000-6000 מ"ג בחודש. - תופעת הדיכאון, אימפוטנציה וכדומה לאחר לקיחה ממושכת/הפסקה פתאומית של הלקיחה מיוחסת לכך שכשהאשכים ש…
-
- 34 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
-
-
שלום. הפורום כאן מאוד פעיל וישנם חב'רה מלומדים . הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ידע וכן גם ניסיון .אפילו מה הייתם עושים אם הייתם במצב שלי. יש לציין שאין כל כך מענה בכל מיני פורומים של משכנתאות.שם יותר מתיחסים לבניית משכנתא . המצב שלי כזה: יש ברשותי 400K אלף . אני כרגע בשכרות ,החוזה מסתיים בעוד שנה. אני חוסך בצד בשנה (מציין סכום בטוח) כ 100אלף שח . לא יודע מה יהיה בעתיד הרחוק אך בשנים הקרובות (5/7 שנים) אני יכול להמשיך לחסוך סכומים כאלה . אני מתלבט האם לקנות או להמשיך לשכור ולחסוך לדירה בלי משכנתא . גם בקניית דירה אמשיך כמובן לחסוך את אותו הסכום. במצב רכישה אצטרך כ600 אלף שח משכנתא . החזר חודשי שמעוניין לעמוד כ3500 שח. יש לציין שאיני מרוויח בחודש משכורת קבועה.. ,…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מקובל ברוב המוחלט של חברות הכ"ח, להציב דרישה להתחייבות לתקופה מסויימת, מה שמהווה סוג של תמורה לקורס/הכשרה שעבר המועסק. במידה והמועסק לא עומד בהתחייבות הוא נקנס בסכום יחסי בהתאם לתקופה שבה עבד ולעלות ההכשרה. אז ככה, אותי מעניין אם יש איזשהו חוק שמגביל התחייבות בהתאם לתקופת ההכשרה ? ועוד, במידה והדבר אכן מעוגן בחוק האם בכל זאת מותר למעסיק להחתים אותי על התחייבות כתנאי להעסקתי(התחייבות אשר חורגת מהמותר בחוק) ולקנוס אותי במידה ולא אעמוד בה??
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הי. חבר שלי עשה ברית לילד שלו אתמול. (עדיין לא שילם לאולם ) .. המחיר הנו 90 שח כולל מע"מ. ואמרתי לו שידוע לי ממשפחה וכאלה ...שבכלל אין מע"מ על קיום ברית .עכשיו אני לא כלכך מוצא ידע של מקום יותר רישמי בגוגל. מישהו אולי יכול לפנות אותי לקישור בנושא כזה? מצאתי למשל http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=982&messageid=128004781&r=1 http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=110&messageid=144156610&r=1 ובמידה שזה נכון, האם אפשר ואף צריך להוריד לבעל האולם (שמתגלה שהוא גנב) את המע"מ על כל מנה? . תודה .
-
- 34 תגובות
- 18k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב לאחרונה שכמעט כל גבר ישראלי שלישי מקריח, יחד עם זה מספר המקריחים בגיל העשרה הוא גבוה מאוד, אני רואה הרבה מאוד חיילים (צעירים) עם מפרצים שלא היו מביישים את מפרץ חיפה.. המצב הבטחוני? אנטנות סלולאריות? שמש? מה דעתכם?
-
- 34 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו
-
- 34 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-