עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tisan4us,

שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  2. Started by yot,

בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. אז עכשיו אני לא יכול לקבל שיחות מחברה שלי המכשיר זה SK 1400 מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקוד? אגב אני כבר שולל את האפשרות של להוציא את הקוד ממנה בכוח עריכה: פירמוט לא בא בחשבון (יותר מידי סודות מדינה) סליחה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

נחשו מה זה..

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by Tomerico,

רק חישוב... בבקשה... תודה מראש אם זה אפשרי בזמן הקרוב (דקות) תודה.. אם לא אז...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by or,

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד שלהם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים שלהם בכלליות ואם יש למישו דעה על הניידים שלהם אז אפילו יותר טוב!

7. Started by matanyaniv,

מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by poi212003,

אני מעונייין לקנות מינידיסק Sony MZN10 ובאתר http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1324&catcode=34 המחיר הוא הכי זול וזה נראה לי קצת מוזר מישהו מכיר את האתר? איך השירות? כמה זמן הם קימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. Started by Holy,

http://www.room404.com/page.asp

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. ספציפית גם לגבי מכוניות וואן, וג'יפים. מהם נחשבים?

13. Started by Pure-Gold,

אתמול בערב יצא לי לראות בערוץ 1 מבט שני ( אין הרבה מה לעשות הצבא בערב ) והתוכנית דיברה על סאטירה. בין היתר הראו גם סטירה באינטרנט והראו שם קטע פלאש מאוד נחמד עם כתה עם 2 תלמידים. היו שם כל מיני משפטים מצחיקים שמזכירים משפטים ידועים כגון: "מה הבאת לערבים?" או "ערבי טוב זה ערבי עם עט" אם מישהו ראה או מכיר אשמח לקבל לינק לסרטוון הפלאש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MishaK,

http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv סרטון מומלץ ביותר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by urielka,

i have my n-gage for two days and sundly i have all the time an system error messenge i can`t run anything but only to call and get call`s i heard that i can format pressing *#73070# or something like that but it`s a soft format i want to hard format how i can do that and if someone have alink or had this problem tnx

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. Started by x-dude,

OWNS ME

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by WarMachine,

http://www.clieuk.co.uk/dodge.html אני הגעתי ל-21 שניות בינתים.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. אני מחפש מקום שאני יכול להרכיב בוא ג'וק לplay station 2 באזור נתניה שיהיה מקצועי תודה

19. אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by krembo,

hi !! can you tell about good p.c shop in jerusalem not ? :D" chaperim"

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by Bug2000,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by nadav1379,

מה זה ליבה שבמחשב זה שסמים עליו את הגריז הזה לקירור מישהו יכול להראות לי תמונה של ליבה

23. Started by iakovl,

ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?

24. Started by hellyeahmofo,

.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by urielka,

where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.