כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז עכשיו אני לא יכול לקבל שיחות מחברה שלי המכשיר זה SK 1400 מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקוד? אגב אני כבר שולל את האפשרות של להוציא את הקוד ממנה בכוח עריכה: פירמוט לא בא בחשבון (יותר מידי סודות מדינה) סליחה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
רק חישוב... בבקשה... תודה מראש אם זה אפשרי בזמן הקרוב (דקות) תודה.. אם לא אז...
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד שלהם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים שלהם בכלליות ואם יש למישו דעה על הניידים שלהם אז אפילו יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע ההארד קנו 12 לחנויות? תראו איזה יופי:
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק 17" של חברת הרקיולס ואני מעוניין לחפש אותו בחנויות בחו"ל שמבצעות משלוחים גם לארץ אתם יכולים בבקשה להפנות אותי לאתרים כאלו (אם יש בכלל?!) תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מעונייין לקנות מינידיסק Sony MZN10 ובאתר http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1324&catcode=34 המחיר הוא הכי זול וזה נראה לי קצת מוזר מישהו מכיר את האתר? איך השירות? כמה זמן הם קימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
ספציפית גם לגבי מכוניות וואן, וג'יפים. מהם נחשבים?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אתמול בערב יצא לי לראות בערוץ 1 מבט שני ( אין הרבה מה לעשות הצבא בערב ) והתוכנית דיברה על סאטירה. בין היתר הראו גם סטירה באינטרנט והראו שם קטע פלאש מאוד נחמד עם כתה עם 2 תלמידים. היו שם כל מיני משפטים מצחיקים שמזכירים משפטים ידועים כגון: "מה הבאת לערבים?" או "ערבי טוב זה ערבי עם עט" אם מישהו ראה או מכיר אשמח לקבל לינק לסרטוון הפלאש. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv סרטון מומלץ ביותר
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
i have my n-gage for two days and sundly i have all the time an system error messenge i can`t run anything but only to call and get call`s i heard that i can format pressing *#73070# or something like that but it`s a soft format i want to hard format how i can do that and if someone have alink or had this problem tnx
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
http://www.clieuk.co.uk/dodge.html אני הגעתי ל-21 שניות בינתים.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאני יכול להרכיב בוא ג'וק לplay station 2 באזור נתניה שיהיה מקצועי תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אחת מהן היא בפרק שאל עובד בשמירה בתיכון פולק, ו"הצמיג" גונב את הגביע שאל זכה בו כשהבקיע 4 טצ'דאונים במשחק אחד, ה"צמיג" נותן לאל כדור פוטבול ואומר לו שאם יעבור אותו הוא יקבל את הגביע, ברגע שאל נכנס בו ברקע מתנגת מין מוזיקה רגועה כזאת...זוכרים ? השנייה מופיעה תמיד לפני שהם מתחילים (או אל מתחיל) להרביץ למישהו (שיר מפורסם כזה), בד"כ בא אחרי המשפט Let's rock... תודה (רבה רבה רבה) לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
hi !! can you tell about good p.c shop in jerusalem not ? :D" chaperim"
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item.talkback&id=507937&max=0&path=2710 יש גם כתבה ב YNET. ועוד 5 דקות ידברו בחדשות בערוץ שתיים על העסק.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מה זה ליבה שבמחשב זה שסמים עליו את הגריז הזה לקירור מישהו יכול להראות לי תמונה של ליבה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-