כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
לפני זמן קצר קיבלתי מכתב מיאיר [אחד הבעלים של TBC לשעבר]. במכתב כתוב שTBC התאחדו עם 'אלכס מחשבים' ושבמידה ויש בעיות עם ציוד כלשהו שנקנה מהם לפני סגירת החנות, ניתן ליצור קשר עם יאיר, באימייל. לתשומת לבכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום (31.8.04)זה היום האחרון ( :'() של החופש :'( :'( :'( אז אני מחפש מה אפשר לעשות היום, אני צריך שתעזרו לי למצוא מה לעשות באזור ת"א. לכל מי שיש הצעה שיאמר אותה בבקשה!!! אני ממש שזה היום האחרון אני יכול :2gunsfiring: :itschy: את המורות!!!! אז מה אני יכול לעשות, לא מצאתי משהו מעניין בתודה מראש Install
-
- 60 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תרשמו את השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ברכב
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה - פשוט מדהים! אם אתם אוהבים סירטי מתח/אימה, אתם חייבים לראות את הסרט הזה! אפקטים מדהימים,דם יזע ודמעות, המוני זומבים דוחים, מפלצות מרושעות וכל מה שצריך בסרט שכזה. עם מערכת רמקולים 5.1, כשהמפלצת מתגנבת מאחורה, קפצתי במקום יותר מפעם אחת... משחקת שם ההיא מהאלמנט החמישי וכרגיל הסרט מתחיל עם זום עליה עירומה (ועל זה נאמר BABLISHES)! אתם עוד פה? רוצו לראות!!! ד"א - אמרתי כבר שהסרט מבוסס על המשחק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחר תתבצע אצלי מסיבת רשת - יש כבר מוזמנים אך יש מקום לעוד כמהונשמח לארח את חברי הפורום. ה"אירוע" יהיה בעכו (תהיה אבטחה צמודה כמובן ) מחר בערב ולתוך שעות הבוקר המוקדמות ועוד דלא ידע. מי שמעוניין שירשום פה או שיפנה אליי בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום חברי הפורום , ברצוני לידע אותכם על מקרה שהיה לי היום ה 15.11 עם איבורי IVORY מחשבים. ברשותי S262 מחשב נייד מבית MSI שנרכש מאייבורי ועדיין באחריות, היה תקין לחלוטין עד להיום. ניגשתי לרכוש עבורו 2 גיגה זכרון מסניף אייבורי בבאר שבע , שילמתי עלות התקנה. נשלחתי להתקנה אצל טכנאי שנראה חביב בשם אלכס, וכאן התחילה ההתעללות בלקוח. הטכנאי פתח את המחשב בפנים חמוצות ואמר לי שהוא שונא להתעסק עם הדגם הזה, לאחר ההתקנה נורות הבקרה של המחשב הפסיקו לתפקד. פניתי אליו שוב הוא שוב פתח את המחשב שיחק עם משהו, סגר ושוב לא עבדו נורות הבקרה. בפעם השלישית חשבתי שהכל תקין ולקחתי את המחשב הביתה. (יש לציין שבכל הפעמים הללו אני הייתי צריך לבדוק ולא היתה שום בדיקה מצב "הטכנאי") כשהגעתי הביתה גילית…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מצאתי לינק יותר טוב: http://www.gizmodo.com/archives/circuits-discover-each-other-024002.php תסתכלו על התמונות פה: http://w1.706.comhem.se/~u70624934/
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש סירטון שבו לוקחים חתול ומדביקים לו רצועות סולוטייפ בחלקים שונים בגוף וזה משפיע על הדרך שהוא הולך. סירטון קורעעעעעעע בבקשה שמישהו ימצא אותו.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, שולחים לי בפייסבוק כל מיני אנשים הזמנות לאירועים בפרטי. איך אני מוציא אותם מהתפוצה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה את העבודה על מרתין לותר קינג ויש לי בעיה קטנה. אני צריך לראיין מישהו בקשר אליו אך אין לי שום שמץ של מושג מה לשאול [גם את מי לשאול אבל בזה לא נראה לי שתוכלו לעזור.. אני כנראה אשאל את המורה וזהו] ורציתי לדעת אם החלק הבא בעבודה הוא טוב : Martin Luther King's contribution to society and the effects they had done Today, we stand 38 years after King's assassination, and can easily see his attribution to the human kind. Martin Luther King seceded to change our point of view toward the different ones. To give us another perspective on the meaning of the racism and how the society should look like. He gave us the chance to live in a better world, where black people can ea…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים...בכ"א אני מחפש בנרות אתרים שאני יוכל להוריד דיסקים בתשלום, כמו amazon mp3 או itunes. הבעיה היא שרוב האתרים פונים רק לקהל בארה"ב או באנגליה (כמו play.co.uk). מישהו שמע או יודע על אתרים נורמליים שאפשר להזמין בלי קשר למיקום?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-