כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי סובארו ואני מחפש ספר תיקון בסיגנון של HAYNES למי שמכיר בבקשה לינקים לספרים או אתרים בחינם כמו שאנחנו אוהבים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמוכרת כבל רשת בסכום נורמאלי? מקום ב5-7 שקל שכל שאר החנויות בסביבה מציעים שמעתי שאפשר למצוא אפילו ב2 שקל למטר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2977155,00.html JUST READ IT
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8132264772
-
שנה טובה לכווווווווווולם! :-* קצת מוקדם אבל למי איכפת הנה הפלאש משנה שעברה: ;D http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html והנה משהו קטן לשנה הזאת: 8) http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/shana_tova.wmv O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :cwm39: :DJsmile: :elkgrin: :gorgeous: :jump1: :nutty: :ylsuper:
-
- 58 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני כבר בן 16 וחצי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על התוכנית הזאת? התוכנית משודרת ביס ריל... לפי דעתי זה דבר מטרוף אנשים מטורפים וקנאים חבל על הזמן כולה בשביל 100 אלף דולר בחייםש לי לא הייתי דופק אחרים בגלל סכום כזה אם הפסדתי אז הפסדתי למי איכפת תמיד אפשר לעבוד ולהרוויח את זה כמו בן אדם בלי להראות בטלויזיה לכל העולם מי אתה באמת :-\ :-\ דון הזה מטורף חח הוא גותי נראה לי כי ערפד הוא לא אולי רק ערפד אנרגיה כי זה קיים באמת יש אנשים שניזונים מאנרגיה של אחרים שהם מעצבנים אותם נגיד אז הבן אדם הכועס מבזבז אנריגה וזה ניזון ממנה וזה קיים אפילו רשום על זה בכמה ספרים וראיתי איפה שהוא באינטרנט
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
:birthday: יש ליונתן הדוגמן שלנו יום הולדת, אז שיהיה לו הרבה במזל, הצלחה, אושר ועושר, עד 120 שמנמנים! מי יתן ויוחזר המקצ'יקן הישן והטוב! *אמן*
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אם לא אסביר בקצרה. זה משחק שאנחנו אוהבים לשחק בדשא של החטיבה שלנו, קובעים שעץ מסויים הוא הנקודה וקובעים מי יהיה התופס. התופס מנסה לתפוס את כולם על רגל אחת וכולם בורחים על רגל אחת. אם התופס יורד לשתי רגליים מזיינים אותו מכות עד שהוא מצליח להגיע לנקודה, אם התופס תופס מישהו מזיינים את מי שנתפס מכות עד שהוא מגיע לנקודה, ואם אחד מאלה שבורחים נופל על שתי רגליים גם עליו עולים מכות עד שהוא מגיע לנקודה. הכי כיף לשחק את המשחק שיש הרבה ילדים למשל 20. אם מישהו מכיר עוד משחקים מגניבים כאלה, או שמכיר את המשחק כדווארה ורוצה לשתף אותנו בחוקים טיפה שונים שככה משחקים בבצפר שלו שיגיד.
-
- 23 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-