עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by orelzion,

משתמשים לטלפון הביתי ב018, 012, 013? איך הם, מה איכות הקו? איך השירות?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

גם כל אלה שאיתו שמה גם לובשים כיפה על שום מה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. http://www.tgspot.co.il/cct לכאורה פרצה כזו נוגעת רק לDVR עצמאיים המבוססים לינוקס. ראוטר עם FireWall או PC שמשמש כ DVR מוגן מזה. תמיד העדפתי את ה PC כ DVR, עכשיו מתווספת סיבה טובה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. דבר ראשון: זהירות ספויילרים. דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל? לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית.. אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת. מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה? והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת) מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by MS-D,

אהלן, אני מנסה לברר פרטים על תיכונים עם מספר ילדים עצום. יותר נכון, אני מחפש תיכונים שלמשל מחוברים עם חטיבות או לחילופין בכל שכבה 400 ילדים וכד' .. אשמח לקבל את עזרתכם בכל הקשור למידע על תיכונים עצומים (מבחינת כמות הילדים) ובמקביל מידע על כמות התלמידים בתיכונים שלכם. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://hebrew.irib.ir יש להתייחס אל מה שכתוב שם בהומור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by overload,

הסיבה היחידה שאני לא אוהב את פורש זה הקטע שלהם עם הדגמים שהם מחליפים פעם ב300 שנים וגם אז אין להם את האומץ לשנות את העיצוב כל מה שמשתנה זה המנוע והשם. אז השבוע סוף סוף הם הציגו רכב חדש וסוף סוף שינו בקצת את העיצוב... באמת הגיע הזמן ! כל הכבוד, לדעתי זאת הפורש השניה הכי יפה אחרי ה קררה GT http://www.rsportscars.com/eng/cars/porsche_cayman_s.asp http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089319,00.html

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Moty_p,

אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Ovid,

אני כרגע לומד באחת מהמכללות בארץ במסלול העתודה של הצבא. לצערי הרמה שם יותר נמוכה ממה שציפיתי, הלימודים מאוד קלים, אני מרגיש שאני לא ממצה את עצמי, את היכולות שלי , ושאני מסוגל להרבה יותר ,והחשוב מכל - רוצה יותר. אני מאוד מתחרט שלא בחרתי בזמנו ללכת על העתודה האקדמאית וללמוד באונ' , אך כבר אין מה לעשות בנידון. במקום זאת , החלטתי במקביל להתחיל תואר בכלכלה ומנהל עסקים בפתוחה. החלטתי ללכת דווקא על הפתוחה משתי סיבות , האחת היא שכך יהיה יותר קל לשלב את זה עם הלימודים במכללה, והסיבה השנייה היא שאין לי פסיכומטרי. רציתי להתייעץ עם אנשים שלומדים בפתוחה (אני מקווה שיש פה כאלה) ולברר לגבי אופי הלימודים באוניברסיטה הנ"ל , שכן אני מבין שהוא שונה במקצת משל שאר האוניברסיטאות. קודם כל, לפ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לי אישית, הקטע הכי מצמרר התרחש בסוף הקרב בין אנאקין (עכשיו דראת' ויידר) לבין אובי וואן: Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. It was you who would bring balance to the force, not leave it in darkness! Anakin Skywalker: I hate you! Obi-Wan: You were my brother, Anakin. I loved you.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by trxman,

אהלן אני מחפש מגזין מחשבים בסגנון PCPlus שהבנתי שהוא עכשיו בהפצה דיגטלית בלבד, אז אם בכלל מפיצים עדיין מגזינים בארץ ואם למישהו יש המלצה על אחד שהוא מנוי אליו, בבקשה שיכתוב :], תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 12k צפיות
  13. הצביעו ונמקו למה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. האם יש מע"מ/מכס/תוספת תשלום כלשהי בהבאת רמקולים (במקרה שלי Z10) לארץ? מישהו טס לחו"ל (בולגריה) ואני מתכוון להגיד לו לקנות את הרמקולים שם במחיר סביר - גג 140$. ואני צריך לדעת אם יש תוספת תשלום על הרמקולים.. כי אם כן צריך לדעת "להסתדר"...ואם כן מישהו יודע כמה? לגבי כבל החשמל, הוא יתאים גם לארץ, כן? אירופי...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Miyota,

רכשתי מהם מחשב לפני 3 חודשים סיכמתי איתם את פרטי התשלום שזה היה 3 תשלומים ללא קרטיד! בדקתי פעמיים עם הנהלת חשבונות שזה לא קרדיט והכל מסודר.. מגיע החשבון כ 36 תשלומים עם קרדיט! דיברתי איתם הם מכחישים הכל ואומרים שזה מה שבחרתי! אחרי שהבהרתי לנציגה של הנהלת חשבונות שאם אני משלם בקרדיט אני לא קונה את המחשב! הם אמרה לי שאין לי מה לדאוג . מציע לכם לשכוח מהחנות הזאת! זאת הפעם האחרונה שאני אי פעם יקנה משם! ודווקא תכננתי לקנות משם מחשב ורמקולים אבל זה הפסד שלהם! רמאים!

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. http://hizbala.da.ru/ תקראו טוב טוב את מה שכתוב שם .... בהתחלה זה נשמע כמו איזה משהו של מתנחלים אבל קראת הסוף כתוב משהו מאוד מאוד מוזר... ציטוט : " !ולמי שלא יהודי !!!!למי שלא איתנו! שימות! אינשאללה היום! אמן" אינשאללה? אללה? יהודים טהורים מה אני יגיד! אללה וואקבר... אם יש לכם תמונות של איזה חייל חיזבלה בבקשה להעלות יש איזה משהו קטן שאני רוצה לעשות . מין קריקטורה, אז אני ישמח לתמונות של חייל חיזבלה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by מר מקלדת,

לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

פאק זה גאוני... היו צריכים לעשות אחד כזה בישראל... את מי היו לוקחים, נאצי או ערבי עם כפייה :lol:

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  19. יש לי outlook וחשבון בנענע שפועל דרכו. עד לפני כמה ימים הייתי מקבל ושולח מיילים ותאום הפסקתי לקבל מיילים, נכנסתי לחשבון דרך האתר של נענע וראיתי שהוא מלא מיילים שלא התקבלו. כנראה שזה בעקבות שדרוג במערכות שלהם, אני מנסה להגדיר את החשבון בOUTLOOK מחדש (עם התעקשות להשאר עם POP3) והשרת POP3 וSMTP (יוצא ונכנס) הם כבר לא: in.nana10.co.il out.nana10.co.il מישהו יודע מה אפשר לעשות? הקישור הזה: http://help.outlook.com/he-il/140/cc875899.aspx לא ממש עזר לי..

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. הוא המורה החדש שלי והוא נראה ממש אבל ממש מורה מעפן :-X כשהוא שאל אותנו מה הספקנו וכמה זמן למדנו אז ענינו לו והוא התפעל שהספקנו מכניקה (לא זוכר לאן הגענו בדיוק..) ואופטיקה (סיימנו עדשות ועוד כמה פרקים)

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by Spirit Crusher,

אני טס ביום שלישי בבוקר ל8 ימים למשלחת בפולין. אני לא ממש יודע מה אפשר לקנות שם ומה משתלם, אבל אמרו לי שחוברות תווים שם ממש זולות ואני הולך לקנות קצת.. וחבל לי לפספס דברים... (אני לוקח איתי איזה 250 דולר או יותר..יש לי כסף ואנלא יודע כמה לקחת כי אין לי בינתיים תוכניות לקנות שם משהו) אם יש למישהו רעיון שיגיד..אגב מישהו יודע מה המחירים שם של אוזניות? ואם מישהו יכול להמליץ על מקומות מעניינים בקרקוב..הולך להיות לנו שם הרבה זמן חופשי.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. שלום לכולם, מחר הבגרות הראשונה שלי, ואני לא יודע מה אני צריך להביא למחר ולא אמרו לנו,הבגרות בשעה אחת אני גם לא יודע כמה זמן לפני הבחינה לבוא. אשמח אם תענו לי על השאלות. תודה מראש ערן.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש אתר שמרכז את כול השאלות ומאגר מידע לגבי תאוריה,עשיתי "גוגל" אבל מצאתי מלא אתרים שפשוט מפציצים אותך עם מידע ושום דבר לא מרוכז בשיט.. אני מחפש אתר שמחולק,ומסביר לך את המידע שלב אחרי שלב. נ.ב- אני יודע שכול שנה מוצאים ספר תאוריה עם שאלות שרובן יהיו במבחן,אמרו לי שניתן להשיג את הספר ברשת,מישהו יודע איפה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by Systema,

הכוונה לא חום של המחשב.. חום גוף יעני שאני יוכל להבריז קצת.. קראתי באיזה מקום שאם אני אוכל בננה עם מלח אני יחטוף 40 מעלות חום... אז אכלתי שתיים ולא קרה כלום (על הטעם אין מה לדבר... לא מאחל לאף אחד)... חחח אם במקרה יש מישהו שמבין בזה אני אשמח לתשובה תודה!

• 72 תגובות
    • 42k צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

http://www.jogli.com אתר נהדר! הוא מאפשר חיפוש וכן מספק ליריקה, מציג אלבומים ושירים באלבומים, וכן מציג אומנים דומים. הוא עוד בשלבי הבטא שלו אז לא הכל מושלם ואידיאלי, אבל הדרך נכונה נחשפתי אליו אתמול מכתבה בעיתון ממון של ידיעות, חוץ מזה שזה הולך להיות אחד אתרי המוזיקה הגדולים אם לא הגדול, זה גם אתר כחול לבן, אז כבוד

• 7 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.