עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים

• 42 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. Started by american,

מה זה אומר בראסמי עפ"י חוקי התאוריה? מקום לדיירים בלבד, יעני אנשים עם תו?

• 13 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.

• 55 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. חמשת הבאטיסטים הטובים ביותר לדעכם ותסבירו גם למה

• 53 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by Kirma,

התעוררתי היום מחלום שבו הורגים אותי ! סוואנה חונה ליד הבית יוצאים מלא אנשים עם נשקים נכנסים אליי לבית ונותנים לי איזה צרור של כמה כדורים . זה השנייה שהתעוררי. עכשיו אחותי בא אליי מספרת לי שהיא חלמה על מחבל מתאבד שהרג אותייייייייייייי WTFFFFFFFF לא מפחיד רצח ? למישהו יש מושג מה הולך פה ??? אני מפחד לצאת מהבית, ודווקא השבוע אני ברגילה והאפסנתי את הנשק בנשקייה

• 48 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by The UnKnown,

I know it not exactly the best forum to get some answers about cars but anyway i would like to hear couple opinions. THNX BTW, the specific model is : 307XR 1600 Auto.

• 86 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by dropsy,

זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by nahum8,

כלומר שיא עולם לריצות קצרות..אני צריך לדעת מה השיא ב60 מטר, נכון לשנת 2005/2006 או אם יש כבר...חחח אז אממ 2007 גם. -תודה! . אם אפשר..זה דחוף.

• 39 תגובות
    • 5.5k צפיות
  10. Started by Nahum2,

בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. (נושא זה ישמיד את עצמו בשלב מסויים..)

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by hichkock,

היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. Started by anastasia,

חיפשתי תמונה בגוגל ובמקרה מתקלתי בזו: איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!!

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by id3232,

שלום וערב טוב אני מחפש המלצה לאבקת חלבון (לא גיינר) הכי איכותית ומשתלמת. לפי מה שביררתי עד כה ראיתי שאלה האבקות המובילות: http://www.vitacost.com/Optimum-Nutrition-Gold-Standard-Whey-Vanilla-Ice-Cream-2-07-lbs http://www.vitacost.com/Champion-Nutrition-Pure-Whey-Protein-Chocolate-5-lbs http://www.vitacost.com/Syntrax-Matrix-5-Cookies-and-Cream נאמר לי שהצ'מפיון מאוד טעימה ושהמטריקס יעילה למקרה שאני לא אוכל מסודר (כל 3 שעות). מה דעתכם והמלצתכם?

• 17 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. מה שאני מכיר זה KSP / FOXPC / SKYPC / פנדה (שבכלל לא זולה..) מה עוד פיספסתי בדרך. איזו נחשבתל..הכי זולה ול..הכי אמינה שיש? תודה.

• 58 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by Vega,

In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?

• 45 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by רומן גרוס,

תקנו אותי אם אני טועה יש : 1.טכנאי מחשבים ורשתות 2.טכנאי ניידים 3.מנהל רשת - שרתים 4.מהנדס רשת - שרתים עכשיו אני בדרגה הכי נמוכה ! כדי להתעסק עם ניידים צריך להתעסק עם רכיבים מאוד זעירים ככה הבנתי ברמת הרכיב זה לא כרטיסים מגושמים כמו ב PC הרגיל ואחרי זה יש " שרתים " שזה נשמע דרגה גבוהה פי כמה השאלה אם אני ארגיש " קושי " בתור אחד שיודע לתחזק מחשבים ביתיים ולעשות רשת ביתית עד להיכנס לתחום של שרתים ? זה פער עצום ? יש כאלה שאומרים לי שאם אני טכני אני אסדר , והקורס של מהנדס רשתות זה חודשיים גג וזה ברמה של טכנאי + ויש כאלה שאומרים שיש הבדל שמיים וארץ אני מבולבל יש גם שרתים LOW END שזה עד 6K ויש שרתים MED שזה 30K - 40K יש שרתים HIGH שהשמיים הם הגבול

• 43 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. אני מחכה לחבילה מצ'כיה שנשלחה ב-5 למאי ובשבוע שעברה ראיתי במעקב היה רשום שדבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית בחיפה בתאריך 22/05/15 ויופנה אל מענו החדש של הנמען בהתאם לבקשתו. דבר ראשון אני לא שיניתי כתובת שלי ולא ביקשתי מהם לחכות לפנייה שלי בדבר להפנות למען חדש דבר שני התאריך של סטטוס מתעדכן ואם בשבוע שעבר היה תאריך 22/05/15 היום זה 26/05/15 אני לא יודע איפה יחידה מרכזית נמצאת אבל שלחתי פנייה באתר שלהם ופייבוק. בפייבוק אמרו שיש דואר עוקב אבל לא פניתי ולא ביקשתי שירות זה. אני לא עברתי דירה. אולי להתקשר 171 למודיעין דואר?

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. חיפשתי ולא כ"כ מצאתי... אני מחפש כוסות שוטים עם כל מיני הדפסים מגניבים כאלה, לא משהו שקוף וריק, אלא אם כן זה ממש מגניב... אני רוצה לקנות אחד או כמה יחידות, לא סטוק. יש כזה דבר? תודה מראש. עריכה: נראה לי שמצאתי משהו מגניב: http://www.smart-deal.co.il/products/153380 אבל אתם מוזמנים להגיד לי אם אתם מכירים משהו שאני לא...

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. http://go.walla.co.il/computercenter/

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. כאילו אני רוצה לדעת באילו חנויות המשלוח הוא חינם לישראל ,שמלב למחיר של המוצר אין צרוך לשלם על שום דבר (אולי גם מכס ,אם המחיר מעל 50 דולר ) ואגב ,אני רוצה חנויות של הכל ,מטכנולוגיה ועד בגדים .(בעיקר בגדים ,אחותי רוצה להזמין ) , בנוסף דיל אקסטרים ,המשלוחים בו חינם תמיד ?

• 32 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים