עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by silky,

אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. שלום חזרתי מהעבודה עם שפשפת ממש ממש כואבת, היו לי כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא ברמה כזו אני מחפש מה לשים יש מצב שויטה מרפן או פניסטיל ג'ל עוזרים קצת אפילו אם הם לא מיועדים ישירות לזה ? לפחות לשים משו עד מחר שאני יקנה משו נורמלי לזה כי צריך לצאת עכשיו עם החברים וזה.. תודה מראש וסליחה על הדיון ההזוי

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. נזכרתי בכתבה שהיתה בערוץ 22 על האירגון של הגאונים מראים שם מלא אנשים עם IQ 170 ואף אחד לא מליונר/הגיע לגיל 100/הקים איזה מפלגה ושינה משהו אלא שהראו בכתבה כמה שאני זוכר אפילו לא המציאו משהו חבורה של נהגי מוניות, מורים ליוגה..

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by Googleness,

הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by J0HNiE,

יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. שלום, שם דגש על שיפור תפוקה בעבודה כי בשיטות שיווק של היום יש סוגים שונים של כיסאות כמו מנהלים, כיסאות גיימינג וכו'. אני צריך כיסא שמיועד לסייע לשמור על יציבה. לא כיסא של מנהלים שנראים נוחים וגורמים לחשק להיעשן לאחור. אני לא יודע אם יש הגדרה בשוק לסוג זה אבל אני יודע שיש הגדרה לשולחן המתקפל שמיועד לעבודה בעמידה. מי שמבין מה אני מחפש, מה אתם יכולים להמליץ ואיפה עדיף לקנות בצפון? אפילו אם אין כיסא שתואם בדיוק הגדרה, יש כיסא משרדי איכותי, נוח ומתכוונן? תודה

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by xxgalxx,

[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…

10. איפה אני יכול לקנות ערכת פוקר במחיר לא מופקר? באיזור ראשון לציון, רחובות, נס ציונה, אשדוד

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה

• 23 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. http://go.walla.co.il/computercenter/

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. מה לעשות??

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.

16. Started by alexbmw,

תגידו ,מישהו יודע מתיי כל המטסים של חיל האוויר מתרחשים ? כאילו באיזה יום ,ובאיזה יום הבסיסים של חיל האוויר פתוחים ,ביום שלישי בבוקר ? עוד שאלה האם יש עוד אירועים של הצבא בזמן הזה ,אם כן ,מתיי ואיפה ? ושאלה אחרונה ,האם יש תחבורה ציבורית ,או לפחות מוניות באותם ימים ?

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. אני גר בבית פרטי ומדובר בחתולות רחוב שמסתובבות ועוברות מחצר לחצר ולא בחתולות בית. מה כבר אפשר לעשות???

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by Kurt,

אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by noambaum,

אני צריך המלצות על מה לקנות עד 100$ בארה"ב,יכול להיות כל דבר אבל אני מעדיף משהו שקשור למחשבים.

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by TermiNal,

אז ככה... מאוד מושך אותי לתקלט ורציתי לנסות להתחיל.. אז מה בעצם אני צריך לעשות? איזה ציוד אני צריך? מאיפה אני מביא כאלה כמויות של מוזיקה ובכלל איך להתחיל למקסס ועם אילו תוכנות או מכשירים?! אשמח אם תתנו לי מדריכים רצוי בעברית או אם יש פה מישהו בפורום שעוסק בתחום אני אמשח אם יתן לי תאייסיקיו שלו ויתדרך אותי... אני אשמח לכמה שיותר טיפים תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. הישנו חומר שאפשר להשתמש בו לקעקוע אבל שבאור רגיל לא יראה ורק באולטרה יקפוץ?

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים