כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
In case you trumbled upon a pack of some loonie bullies, Which method would you pick: Intimidating them by saying how you will do unspeakable things to their face or just run the fuck away? Please do not try to impress us by saying how you would kick their asses (*Cough* Misha *Cough*), but, frankly - What would you do? Arsim - Show off or Real Trouble?
-
- 45 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
-
- 77 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מה עדיף לשריפת קלוריות שעה וחצי שחיה,4 קילומטר ריצה או 4 קילומטר הליכה מהירה?
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שיהיו שירי שנטי...(רגועים+ליריקה יפה..)\ או שירי סמים... :anim-jjd: :anim-jjd:
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
20070625 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעב…
-
- 45 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
-
טוב אני צריך להגיע מחר מחיפה לקרית גת. הרכבת החליטה שכל הרכבות מת"א דרומה מבוטלות עקב שיפוצים ולכן אני צריך למצוא איך אני מגיע בצורה מהירה הביתה. בעקרון אני נוסע מחיפה לת"א, אני צריך לרדת באחת מהתחנות וללכת ברגל לתחנה מרכזית 1. באיזו תחנה אני יורד? עכשיו, יש עומס בערב ובמקום לחכות לאוטובוס חשבתי על מונית שירות, 2. מאיפה הן יוצאות? ועד כמה זה נפוץ שאני אצליח לתפוס מונית שירות לכיוון ב"ש? (יש קו מטרופולין חצי שעה אחרי שהרכבת שלי מגיעה לת"א, כדאי להתעסק עם המוניות שירות, או ללכת על בטוח-אוטובוס) בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.
-
- 35 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בעיקבות ת'ראדי ספאם טהור שנפתחים פה כל יום (כמו הת'ראד הזה..), אני פותח את הת'ראד הזה כדי להפיק מהם תועלת כלשהי. כול יום, קצת לפני חצות (לא לפני!!!) תנו קישורים לת'ראד הכי לא קשור שיצא לכם לראות באותו יום. במקום השני לפי דעתי צריך להיות הת'ראד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174566.msg1493556 אבל היום אני בוחר בת'ראד הזה להיות במקום הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174604.0 לא רק שהוא חסר תוכן, אלא גם נפתח ע"י ספאמר עם מעל ל800 הודעות, בפורום הכי לא קשור לנושא שהוא התכוון אליו. (למתקשים: לא חדש בפורום ואמור לדעת שלת'ראדים צריך להיות תוכן ולדעת להתאים את הנושא לפורום המתאים...) כל הכבוד על הזכייה
-
- 58 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
זאת בטח שאלה קצת מוזרה לפורום באתר מחשבים, אבל אני כל הזמן נתקל במידע סותר בנושא הזה וזה לא מובן לי בכלל. האם מותר לאכול ביצה לא מבושלת? מצד אחד אומרים שזה לא בריא וצריך לבשל כדי למנוע מחלות כמו סלמונלה (אם אני לא טועה) ומצד שני יש הרבה קינוחים עם ביצים לא מבושלות או מסעדות שמגישות ביצים לא מבושלות (כמו ביצת עין או חלמון לא מבושל על טרטר). איך זה יתכן שזה מסוכן אבל מסעה לוקחת סיכון ומגישה את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?
-
- 39 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-