כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אז בסוף לא יצא לטוס לנאפה בחופש הגדול. בחרנו יעד חלופי שהוא חופשת סוכות שזה יוצא סוף ספטמבר. האם מומלץ ? מבחנית מועדונים ותיירים ובעיקר תיירות שיהיו שם אנשים.
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי שאלון מלש"ב ל"יחידה". חוץ מזה שאני לא יודע איך למלא חלק מהדברים, נראה לי שנפלה טעות כי הפרופיל שלי הוא 64 (ניסיתי לשנות אבל לא הולך). כי לפי מה שהבנתי זו יחידה מובחרת. יש לי כמה שאלות: 1. מה זו "היחידה"? 2. האם כדי לגשת למיונים? 3. האם למישהו עם פרופיל 64 יש משהו לעשות שם או שזו טעות? 4. האם אפשר לדעת לפי עצם שליחתו של השאלון הזה מה הקב"א שלי? תודה מראש לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
לפני כמה ימים דחו לי את הגיוס לפברואר, מה שהשאיר לי הרבה זמן לעשות משהו עם עצמי. חשבתי לנצל את זה ולנסות לקחת קורס בודד באוניברסיטה. התחום שאני ללא ספק מעוניין בו הוא מדעי המחשב. יש לי בגרות ופסיכומטרי טובים ומניח שלא תהיה לי בעיה להתקבל. השאלה היא - האם אני יכול להרשם לסמסטר הקרוב לקורס אחד בלבד, באוניברסיטת ת"א, ולהשהות את המשך הלימודים לפחות עד אחרי השירות הצבאי? המטרה היא בסך הכל לטעום טיפה מהחוויה ועל הדרך להרוויח כמה נקודות לתואר בעתיד. מבחינת הצבא, אני מניח שלא יהיה להם אכפת מה אני עושה לפני הגיוס, לא במסגרת עתודה או משהו, ובמידה והסמסטר יסתיים לפני פברואר. מבחינת אוניברסיטת ת"א, האם אפשרי להרשם ככה לקורס אחד בלי התחייבות, או שזה משהו שאפשר לעשות רק באוניברסיט…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אז עכשיו אנחנו כותבים משדה התעופה ב-HK. השעה פה היא 15:15, ועוד שעה ממריאה הטיסה שלנו לטאיוואן סוף סוף. יום שלישי מתחילה התערוכה החשובה ביותר בעולם בשוק המחשבים, והשנה צפויות כמה הכרזות מטורפות, חשיפת מוצרים ואנחנו נביא לכם גם קצת ראיונות עם בכירים מחברות. אם יש לכם בקשה או רצון לתצלום - תכתבו פה ואנחנו ננסה לרוץ ולמצוא. תמונות מהמסע בהמשך
-
- 56 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
-
בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מדוע לא בריא לצפות בטלויזיה בחושך ? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איזה משקפי שמש מומלץ לקנות בתקציב של 500-700 ש"ח? מה ההבדל בין כל החברות? איזה חברה מומלצת? איפה מומלץ לרכוש בב"ש? Vogue Giorgio Armani Gucci Ray Ban Versace אלו החברות ששמתי עליהם עין. השאלה מה ההבדל? יש הבדל בעדשות? או שמה יש הבדלים מינוריים בעיצוב ורק השם מותג אחר? למה צריך לשים לב שרוכשים משקפי שמש? האם יש המלצה למותג כלשהו? (בכוונה לא הכללתי את אירוקה, כי הבנתי שהם מחוץ לליגה הזו).
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כן זה קשה שלא לשים לב לחיידק המתפשט בארצינו הקטנה, כאשר היום יש כמויות רוכבי אופניים בכל שביל ומקום בארץ, המבחר גדול והכייף של נסיעות סוף השבוע גדול. האם יש בקהילה אנשים אשר גם נדבקו בחיידק הנ"ל ? אני יודע שלמשל ניצן איגור ועוד כבר רוכבים זה זמן מה, האם גם אתם ? אם כן על מה אתם רוכבים, איפה, וכדומה ?
-
- 74 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אהמ אני פשוט אגיד את האפשרויות ותגידו לי עד כמה זה טוב ומה זה מה קצין שלישות קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס מדריך נוער מרחב רכז מתגייסים חובש פקח טיסה מפעיל מערכות מחשב תכניתן חוקר מודיעין אויר מפענח תצלומי אויר וזה משהו מוזר בסעיף האחרון רשום לי ככה: תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט - חייל בגופים ייחודיים בצה"ל אם אתם יודעים משהו על חלק מהמקומות האלה בבקשה תתנו לי פרטים. אני לא יודע מה כדאי לי לבחור ואולי עוד שאלה בעיקרון אני רוצה להיות קרבי אבל נקבע לי פרופיל 64 זמני אחי אמר לי בכלל לא לשלוח את המנילה אבל אני מפחד שאני לא יצליח להעלות ואז אני יתקע בשקם או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מבין שזה די גבולי יחסית לחוקי הפורום בכל הקשור לספאם, אבל ברוב המקרים זה הופך להיות ת'רד די מצחיק אז כמו שנאמר בכותרת - פשוט תיצרו תגובה חדשה ותעשו Paste. הנה שלי: http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/26/128905370358619964.jpg
-
- 59 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
20070625 שלום. לפני כ 3 שבועות קניתי מחברת KSP, סניף ת"א, מספר חלקי מחשב בכ 2000 ש"ח, ביניהם ספק כח למחשב ומכשיר אל פסק. כמובן שקניתי את החלקים בעצת המוכר של KSP שהמליץ לי במפורש על הספק הנ"ל ועל האל-פסק הנ"ל שיעבוד עם הספק. התקנתי את הספק במחשב שלי וחיברתי אליו את מכשיר האל-פסק בדיוק כפי שכתוב בהוראות הפעלה. לפני שבוע התרחשה בביתי הפסקת חשמל והפלא ופלא החשמל במחשב "נפל" יחד עם כל שאר המכשירים בבית (למרות שהיה מחובר לאל-פסק) ולא החזיק מעמד אפילו שנייה. בשיחה עם טכנאי של החברה המייצרת את מכשירי האל-פסק התברר לי שהדגם המסוים של האל-פסק שקניתי לא תומך בספק שקניתי ולכן מראש לא הייתה אפשרות שהאל-פסק יוכל לעבוד עם הספק הזה. כמובן שהתקשרתי לחנות של KSP. אחרי הרבה טרטורים והעב…
-
- 45 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה לאחר חוסר פעילות כמעט מוחלט של שנה החלטתי לחזור להתאמן, לאחר שאיבדתי את רוב מאסת השריר שהייתה לי(לא היה הרבה אבל היה נחמד). הבעיה היא שבתור סטודנט רעב ללחם אני ממש לא רואה איך להגיע לרמת החלבונים המומלצת לאדם מתאמן(בין אם זה מבחינת מחיר או מבחינת כישורי הבישול הלוקים בחסר שלי) ולכן שקלתי קנייה של אותה אבקה שאמורה לעזור ובאתי לשאול אם יש המלצות לאיזו אבקה ספציפית, חנות שממנה אפשר לקנות ואולי אפילו מתכונים שאפשר להשתמש בהם באבקה. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
היי אני בן יחיד שההורים חתמו לי גולני או גבעתי (פרופיל 97 קב''א 56) ואני אמור להתגייס ביום שני הקרוב (מרץ 09) מהלשכת גיוס אמרו לי שההחלטה על קבלת החתימה של ההורים היא חיובית אבל מסרבים להגיד לי לאן אשתבץ (כשכל מתגייסי מרץ כבר יודעים לאן הם הולכים כבר חודש) ואומרים שאני הולך לראות קצין מיון בבקו''ם מישהו יודע מה הולך לקרות , האם ישלחו אותי לגולני\גבעתי או שישימו אותי להיות ג'ובניק ?? תודה
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.
-
- 52 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-