כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהן יכול לתרגם לי תטקסט הבה בצורה מובנת בבקשה Place the ring and middle fingers of each hand at the outer corners of eyes. Pull the corner of the eyes toward the hairline and hold. At the same time, squeeze eyes shut; hold for six counts and then release תודה
-
אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה שלה מספרים לכם על הסיגריות עכשווי זה הזמן הכי טוב להפסיק לעשן ולא מחר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בhtml5 הכל תקין, אבל בפלאש כמעט בכל וידאו אי אפשר לעבור לBuffered parts ! יש פתרון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים". שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הדיון הנ"ל נוהל פה כבר בעבר אם זכרוני לא מטעה אותי, אם כי זה היה ממש מזמן ודברים השתנו - ואני מעוניין להוסיף גם נימה חדשה לדיון. עם הגעת והתפתחות הטאבלטים והסמארטפונים, המחשבים הניידים, שירותי הענן ודומיהם ניכרת חזק ההרגשה ששוק ה-PC המסורתי מודחק חזק לצד. אנחנו מקבלים את ההרגשה הזו בעיקר בשווקי החומרה וה-PC גיימינג: חברות ענק כמו אינטל מתכוונות לעבור בהמשך (לפחות באופן חלקי) ללוחות אם הכוללים מעבדים מולחמים מלכתחילה (ומי יודע מה עוד בהמשך), יחד עם זאת, היא ו-NVIDIA לדוגמה לוטשות עיניים חזק לכיוון הסמארטפונים והטאבלטים, ו-AMD מספקת את טכנולוגית העיבוד הגראפי שלה לקונסולות העתיד הבאות. בגיימינג ניתן לראות שיותר ויותר בתי סטודיו נוטשים את פיתוח משחקי ה-PC לטובת הקונסולות, א…
-
- 208 תגובות
- 30.4k צפיות
-
-
-
באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקובץ הזה מופיע בכל חור ואיאפשר אחרי זה למחוק אותו!@!!#$ איזה עצבים איך אפשר לגרום שהוא לא יופיע יותר?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי בספונטניות, לנסוע לתל אביב to get laid כמו שאומרים שמעתי ששם זה הולך הכי בקלות זה לא פעם ראשונה שלי בפאב, אבל זה פעם ראשונה שלי בפיק אפ בר. ופעם ראשונה שאני מבלה בתל אביב. שאלות: המלצות לפאב? טיפים כל שהם? נ.ב אני לא איש של מועדונים, חשוב שהמקום לא יהיה רועש מדי, בלי רחבת ריקודים
-
- 60 תגובות
- 21.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-