עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KF,

שלום, קניתי נעליים ביום שבת,לא נעלתי אותן בכלל. היום ניגשתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה ולקבל זיכוי בכרטיס האשראי. הם סרבו בטענה שנעליים ניתן להחזיר ולקבל זיכוי רק עד 72 שעות. האם הם צודקים ? אפשר לקבל קישור כלשהו שמצדיק את טענתם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

http://gotopless.org/gotopless-dayhttp://gothamist.com/2012/08/16/save_the_date_august_26th_is_toples.php

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  4. שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. בhtml5 הכל תקין, אבל בפלאש כמעט בכל וידאו אי אפשר לעבור לBuffered parts ! יש פתרון למישהו?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Yaniv The Great,

.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by yoni_h,

הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אהלן ערב טוב לכולם , לפני מספר שנים קניתי כמות מסויימת של אג"חים של אחזקות . כמובן שעכשיו אני יוצא מופסד , ופוחד למכור מחוסר הבנה ותקווה כי המחיר יעלה למה שהיה או לפחות יעלה על ערכו הנקוב . אני מודע שייתכן וזו רולטה רוסית , אבל הבנתי שיש הרבה סיכויים שמחיר האג"חים יעלו בעתיד .. כרגע אני גם "תקוע" גם עם אג"ח מסוג ג , אשר לא ניתנות למכירה .. אם יש מישהו שיכול להעביר ביקורת / דעה . אודה לו .

10. אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI

11. מה שלה מספרים לכם על הסיגריות עכשווי זה הזמן הכי טוב להפסיק לעשן ולא מחר

12. Started by Abyss3,

משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by assaf181,

אהלן, כבר שנים שאני סובל מנזלת אלרגית במשך כל השנה. זה בא והולך, יש ימים שאני לא מרגיש את זה בכלל ויש ימים של התקפי עיטושים ונזלת בלתי פוסקים. בבדיקות שעשיתי לפני כמה שנים עלה שאני אלרגי לכרדית האבק ולפרווה של חתולים. יש לי חתול בבית ככה שאני בטוח שזה לא עוזר לי, אבל רוב הזמן אני לא בבית (צבא) ואני מקבל את האלרגיה גם כשאני לא בחשיפה אליו, בים למשל. טיפולים שנתנו לי היו תרסיסים וכדורים נוגדי אלרגיה כגון פלקסונייז וזילרגי, וזה עזר לי לתקופות אבל אני לא אוהב להיות תלוי בתרופות האלה, במיוחד כשהן מכילות סטרואידים. מישהו פה סובל/סבל מזה? הצלחתם לשפר את המצב? אשמח לעזרה, האלרגיה הזאת ללא ספק מורידה לי את איכות החיים..

• 30 תגובות
    • 9.4k צפיות
  14. Started by Moty_p,

הקובץ הזה מופיע בכל חור ואיאפשר אחרי זה למחוק אותו!@!!#$ איזה עצבים איך אפשר לגרום שהוא לא יופיע יותר?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by freesoul23,

לשמחתי גיליתי שהתחילו לייבא לארץ את ויינשטפן גם בבקבוקים, אז ישר רצתי לחנות וקניתי לעצמי כמה בקבוקים. אבל גיליתי שלבירה יש טעם לוואי מוזר. האם מישהו כבר ניסה ויינשטפן בבקבוק וגם נתקל בטעם לוואי? האם אמור להיות הבדל בטעם בין הבקבוק לחבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tal t,

פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים". שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי. קניתי מקבוק פרו 13״ refurbished בארה״ב. כרגע אבי נמצא שם. אני יכול לחכות חודש, אפילו חודש וחצי שאבא שלי יחזור ויביא אותו איתו, אבל זאת התקופה שאני אהיה בלי מחשב. עוד לא עברו יומיים וכבר אני מתחיל להתחרפן, קשה לי לראות את עצמי חודש+ בלי מחשב. אם היא ישלח לי אותו בדואר, האם יהיה צורך בתשלום מכס/מע״מ? או שדין מחודש כדין משומש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. למה תגובות שלי לנושאים לא מתפרסמים ? מי מאשר את הפירסום של ההודעה ואיך הוא מסנן, מה גורם לו לא לאשר ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה ???? יש לי שאלה בקשר לכסף שמקבלים החתן והכלה בחתונה , אם הם רוצים להפקיד את זה בבנק אז הם צריכים לדווח על זה למס הכנסה אוו שיש פטור בנושא הזה ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום פורום HWzone אני משתמש חדש כאן ורוצה שעם ישראל ישמע את מה שיש לי להגיד כששמעתי שהסרט המדובר יגיע לאקרנים אני התרגשתי במיוחד-הסרט החדש על זומבים בכל העולם זה נשמע משגע(-: אני מעריץ של הספר ומעריץ גדול של בראד פיטט ובכלל כששמעתי שיש שחקנית ישראלית שם עוד יותר שמחתי שמה דניאלה קרטס האומנם,כשקראתי קצת על השחקנית הישראלית הבנתי שהיא משחקת בסרט חיילת בדרגת סגן ואפילו בסרט קוראים לה סגן(-: ואז כשחיפשתי בגוגל עליה,גיליתי לחרדתי שהיא בכלל 'פסחה' על הצבא וכנראה ביקשה מפסיכיאטר פטור על נפשי מהצבא,אתם יכולים לחפש את הכתבה באתר עכבר העיר בשם 'יונה וולך החדשה' בנוסף אם תסתכלו על הקורות חיים שלה באתר imdb תגלו שאסור לה לעבוד בארה"ב וכל העולם רואה את זה... אני לא מבין מה קורה פה,א…

• 139 תגובות
    • 16.2k צפיות
  23. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה על רכב עם גיר ידני. יש לי שאלה קטנה: מה אני צריך לברר בבתי הספר לנהיגה, מלבד עלותו של שיעור? ואם יש למשיהו טיפים בנושא שלא ישמור אותם לעצמו... תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. נתחיל מזה שאני בן 26 כיום ואני שונא מוות את הפייסבוק הזה,זה דבר ראשון. דבר שני אני עושה כיום תואר ראשון בהנדסת חשמל ודי אין חיים חברתיים מרוב הלחץ שיש לי מן האוניברסיטה וגם מן הבית(בעיות כלכליות,אבא שלא יכול לעבוד ואני נאלץ לכלכל את המשפחה). עכשיו יש לי מספר חברים שאני יכול לספור על האצבעות משהו כמו 5 או 6 שאני מחשיב כחברים טובים ושותפים מן האוניברסיטה שמכירים אותי שנה שנתיים ככה. עם בנות לא הולך לי,כי אין לי זמן כרגע להשקיע בעצמי. עכשיו שמתי לב לתופעה די משונה ב-3 שנים האחרונות,כול שנה שיש לי יום הולדת : אף אחד לא מברך אותי במזל טוב(היית לי אחת שבירכה אותי וזה נפסק לאחר שנתיים).עכשיו כול אותם 5 עד 6 חברים אפילו לא טורח לרשום לי יום הולדת שמח כבר 3 שנים,למרות שהייתי בקשר …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. נתקלתי במוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-20-SHEKEL-P64-2008-MOSHE-POLYMER-UNC-FLAG-COLORFUL-NOTE-/400167417913?pt=Paper_Money&hash=item5d2bd63839 בכלל לא ברור לי למה לקנות את זה. אם יש לכם עוד מוצרים ביזאריים או הזויים לשתף, זה המקום

• 15 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים