עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Symbore,

אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by fireskill,

שלום ;D אני יורד עם חבר שלי לאילת לחופשה קצרה (שישה ימים) עכשיו אנחנו מתלבטים איזה מלון לקחת באילת , בנתיים מצאו 4 מלונות שהיינו בהם ולפי דעתנו הם טובים ככה: נסיכה- http://www.mynofesh.co.il/flying/princess.asp רויאל גארדן- http://www.mynofesh.co.il/flying/royalgarden.asp קלאב הוטל- http://www.mynofesh.co.il/flying/clubhoteleilat.asp הים התיכון (קלאב מד ) - http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/Hotel.cfm?HotelID=494 עכשיו אני צריך את העזרה שלכם לבחור מלון- אנחנו צריכים מלון שלא יהיה יקר , ושיהיה אטרקציות (למרות שניהיה כנראה ברוב הזמן בקורס צלילה).. תודה רבה :-*

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  5. אחרי שנה וחצי של בזבוז זמן בשביל תואר הנדסאי (י"ד) הצבא הציע לי להמשיך לתואר ראשון. הרבה בחירות אין לי, אני חייב להמשיך באלקטרוניקה ולא יכול ללמוד מחוץ לירושלים מה שמשאיר רק את המכללה האקדמית להנדסה בירושלים. למכללה יש 2 מסלולי התמחות, אחד התמחות בתקשורת והשני VLSI (מוליכים למחצה וכו'). כרגע את הלימודים אני עושה דרך תקשוב וכניראה שגם אחרי הלימודים אחזור לשם, בתקשוב אני מאמין שתקשורת יהיה מועיל יותר אבל מצד שני נשמע פחות מעניין. אשמח לשמוע המלצות ודעות מאנשים שלמדו את המקצוע (ראיתי שיש בםורוםאנשים שעובדים עם VHDL מה שמרמז שיש כמה עם ידע בנושא בפורום), אם מישהו למד במכללה אשמח לשמוע גם על המקום. נ.ב. VHDL זה דבר נוראי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by itait,

לחברי הפורום שלום, אני מחפש מצלמת IP לבית ומצאתי באתר הזה את המצלמות האלה http://www.geovision.co.il/109368/dome-ip-camera http://www.geovision.co.il/109368/cmos-ip-camera ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי המצלמה השנייה זולה יותר. תודה מראש על העזרה, איתי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avigp,

הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by lion03,

אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by zezz,

אני מתלבט בין שני מקצועות לימוד : 1. טכנאי PC 2. הנדסאי תעשייה וניהול- מערכות מידע קצת רקע כללי- אני לא נחשב לגאון מחשבים, אין לי ידע וניסיון קודם במחשבים, רוב השימוש שלי כרגע במחשבים מסתכם בגלישה באינטרנט. אין לי ראש ללימודים "כבדים" , קשה לי מאוד לשבת ולחרוש. מצד אחד טכנאי PC מעניין אותי כי זה נשמע לי מגניב לפתור תקלות ולתקן דברים, מתאים לי למשל לעבוד באיזה חברה גדולה ולהיות המתקין/טכנאי שלה. לעבור בין העובדים או הלקוחות , לתקן ולהתקין להם דברים. הקורס עולה בסביבות ה 10,000 שקל ונמשך 10 חודשים פעם בשבוע, מבחינת לשבת וללמוד לא תהיה לי בעיה בקורס כזה. מצד שני שני אמרו לי שתחום מערכות המידע מאוד מבוקש ויש בו עתיד, הבעיה היא שללמוד הנדסאי לוקח שנתיים,5 ימים בשבוע ועולה בסב…

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  10. אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yanushka,

האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Aviv C,

אני צריך לבנות אתר בנושא מסויים כדי לקבל יחידת לימוד אחת בבגרות במדעי המחשב. האתר צריך להיות בנוי מ- JavaScript, HTML ו- ASP. לא עולים לי רעיונות לנושא בכלל!! יש לכם רעיונות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל

16. Started by Jesse,

אני צריך לצייר שני ציורים על בריסטול גדול!, אז אני מבקש הצעות וגם אתרים אם הציורים ושהציורים יהיו בגודל 1024X768+ אני מעדיף ציורים מיקצועים ולא חובבנים , סוג ציורים . פרחים , נופים , בתים לא שטויות . תודה !

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by infer73,

טוב ככה, מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענו אותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותו אחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופי כי זה חרא של שם חתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענו את היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רק שהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב) וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקא טוב תזרקו הצעות

• 62 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by the_big,

אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום! בשבת בנינו לצאת ללונה פארק בתל אביב, ניתקלנו בקושי בחזרה, אין קווים שמגיעים מהלונה פארק לאלנבי במוצ"ש... אם מישהו מכיר דרך כלשהי (לא ברגל ולא מונית) אשמח לדעת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shortboarder,

אני מחפש לינק לאתר שנותן לי לשים באתר קאונטר(counter) ...מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור... אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם.. תודה..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by picachu,

היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.