עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviv C,

אני צריך לבנות אתר בנושא מסויים כדי לקבל יחידת לימוד אחת בבגרות במדעי המחשב. האתר צריך להיות בנוי מ- JavaScript, HTML ו- ASP. לא עולים לי רעיונות לנושא בכלל!! יש לכם רעיונות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by raiman1,

אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל

5. Started by Jesse,

אני צריך לצייר שני ציורים על בריסטול גדול!, אז אני מבקש הצעות וגם אתרים אם הציורים ושהציורים יהיו בגודל 1024X768+ אני מעדיף ציורים מיקצועים ולא חובבנים , סוג ציורים . פרחים , נופים , בתים לא שטויות . תודה !

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by infer73,

טוב ככה, מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענו אותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותו אחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופי כי זה חרא של שם חתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענו את היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רק שהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב) וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקא טוב תזרקו הצעות

• 62 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני צריך למלא טופס העדפה, אבל אין לי מושג איזה מהתפקידים נחשב ליותר טוב. אולי מישהו ששירת במסלול או מכיר את המסלול יוכל לעזור. http://www.tikshuv.idf.il/SIP_STORAGE/files/7/69677.pdf תודה.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by the_big,

אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום! בשבת בנינו לצאת ללונה פארק בתל אביב, ניתקלנו בקושי בחזרה, אין קווים שמגיעים מהלונה פארק לאלנבי במוצ"ש... אם מישהו מכיר דרך כלשהי (לא ברגל ולא מונית) אשמח לדעת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Shortboarder,

אני מחפש לינק לאתר שנותן לי לשים באתר קאונטר(counter) ...מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור... אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם.. תודה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by picachu,

היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by avimw,

שלום לכם, הייתה לי בעיה בלוח אם והבאתי תמחשב לתיקון אצל טכנאי הוא שם לי לוח אם של PC Partner p4v845 series עם שני יציאות USB והתקין לי אותו, בנוסף לקח הוא החליף לי את הכרטיס זיכרון 1X256 ל 2X128 כשאר יש לי רק שני סלוטים לזכרונות, הוא פירמט בלי בקשתי ודורש ממני 650 ש"ח רציתי לדעת האם המחיר הזה מוצדק??? :s05:

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by redead,

אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by older,

בעיות קיצון: חברת טלפונים דורשת 2000 שח למכשיר טלפון. הביקוש הוא ל10,000 מכשירי טלפון המחקר הראה כי על כל הוזלה של 10 שח יתווסף ביקוש של 200 מכשירים. איזה מחיר צריכה לדרוש החברה על מנת לקבל פידיון מקסימלי? פונקצית הביקוש למוצר מסוים ניתנת ע"י D(X)=12-2X ופונקצית ההוצאה ניתנת ע"י D(X)=4X לאיזה איקס הפידיון המקסימלי? איזה מחיר ייתן את הרווח המכסימלי? מבין כל המלבנים בעלי היקף נתון איזהו בעל האלכסון הקטן ביותר?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??

24. שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by danielzy,

שלום, נתקעתי בתרגיל הזה, הנושא: מקומות גיאומטריים. יש לי שלושה דפים של נסיונות ומשומה כלום לא יוצא. התרגיל: http://img717.imageshack.us/img717/9507/09012011178.jpg תשובה: bx+2ay-ab=0

• 1 תגובה
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.