כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אנחנו משתמשים כרגע בתיקית דרופבוקס שמאחסנת את הקבצים שמשותפים בין כל תלמידי הפקולטה. מדובר בערך ב120 תיקיות משנה המכילות קבצי word, pdf וכו'. השירות היה אידיאלי לכאורה שכן הוא מאפשר להוריד "תיקיה" למחשב שמתעדכנת כל הזמן, בכל פעם שמישהו מעדכן את אחד הקבצים, מוסיף או מוחק. הבעיה שבזמן האחרון התיקיה גדלה (מעל 3 ג'יגה) ואין לכולם את הנפח הזה בדרופבוקס, ובנוסף התגלו כל מיני באגים (באגים שמעלים את הנפח של התיקיה ומקשים על השיטוט בה). אתם יודעים מהו השירות היעיל ביותר למטרה זאת? הדרישות העיקריות: א. נפח יחסית גדול לכל אחד (10 ג'יגה וצפונה אמור להספיק). ב. אפשרות להגדיר אדמינים שיכולים להגדיר מה כל משתמש יכול לעשות יהיה נחמד. ג. אפשרות להוריד מעין תיקיה למחשב שתוריד לת…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני זוכר שכשהייתי צעיר והזיקה שלי למחשבים רק החלה, שכל פעם שהייתי חוסך מספיק כסף הייתי הולך לחנות המחשבים הקרובה לביתי, נותן להם את המחשב שלי ומבקש מהם שישדרגו אותו. פעם זה היה כרטיס מסך, פעם זה היה צורב DVD, וכו'. ואני זוכר שתמיד אחרי שנתתי את המחשב שלי לשדרוג או תיקון, המוכר הראשי היה נותן אותו לאיזה עובד מאחורה, בן אדם שנראה לי אז מאוד רציני. אז ממה שאני מבין לבן אדם ההוא קוראים "טכנאי מחשבים". מה הוא עושה? משדרג, מתקן, בונה מחדש, אולי אפילו עושה מודים. הוא בעל ידע אודות כל החלקים הקטנים והגדולים - מבטרית הCMOS לצ'פ(ים) של הBIOS, לגודל הVRM, והוא יודע בעצם כל דבר בתוכנה שיכול להיות קשור לבנית או תיקון מחשב. עכשיו שאני סטונדט (לומד לרב מהבית), ואני מחפש עבודה לזמן מה, ה…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום קניתי מוצר מאתר ebay . (מברשת שיניים חשמלית ) לאחר יום הטענה( 18 שעות כפי שכתוב בספר) המטען נישרף הלכתי לחנות חשמל חשבתי שמשהו לא בסדר בשקע בהתחלה ,אמרו לי שהוא נשרף בגלל בארצות הברית יש מתח אחר של חשמל 120 במקום 224 , אין לי מושג אם המכור יביא לי מטען חדש מה עושים נתקעתי בלי מטען מאיפה לי לדעת שיש הבדלים במתחים . אם לפנות למוכר הוא יכול לשלוח לי מטען ? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מוצא איפה מוחקים מודעה שפרסמתי במדור יש שניה כאן באתר..
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם וערב טוב, בשני לנובמבר יש אצלי מבחן פסיכוטכני בבית הספר,אני רוצה להתחיל להתכונן אליו. מישהו אולי יכול להסביר לי איך להתכונן אליו? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
כנראה אחד הדברים היותר שגויים שעדיין קיימים בימינו הוא דפוס מחשבה תבניתי בלתי ניתן לעוררין שמאלץ אנשים לחיות בתפיסה ששגשוג התפתחות וכל החיים בכלל בעצם מתבססים על עבודה כצורך קיומי..אין עבודה=העולם לא זז..מה שלמעשה יצר כבר לפני אלפי שנים מערכת שכל אחד כפוי מלידה לחיות בה. היום המערכת הזאת פשוט כושלת, עובדים ועדיין יש עוני, מחלות אסונות ולא חסר מה להוסיף..אף אחד לא העלה בדעתו שאולי כנראה מערכת שמבוססת על עבודה יצרה את הצרות האלו? ותשימו לב שלמרבה האירוניה שהעבודה בעצם נועדה כדי להעלות ולשפר את רמת החיים! אני מסכים שיש לאנושות רצון להתפתח בתחומים מדעיים טכנולוגיים ורוחניים אבל למה חייבים למסד את הרצון הזה לתוך מערכת כושלת? מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי כספת למכירה ומצאתי אחת שמתאימה, משקלה הוא בערך חצי טון, הכספת עצמה עשויה מברזל יצוק ושטח הריצפה שלה שלה הוא בערך 50 על 50סמ. תהיתי האם זה מסוכן לשים משהו כזה בקומה 3. האם יכול לקרות מצב שהכספת תעשה נזק כלשהו לריצפה? הבניין הוא בנין סטנדרטי משנות ה80.
-
- 56 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, רציתי לשאול אותכם,האם מישהו מכיר את תוכנית נטע? מה לומדים בתכנית? שווה להרשם אליה? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
השפתיים שלי יבשות. מאוד. תמיד. אני צריך לנגב את השפתון לפני כל ארוחה / שתיה, ולשים שוב. כבר במשך לפחות חודשיים היובש פשוט לא חולף. השפתון מקל על ההרגשה, אבל לא פותר את הבעיה. אני מקפיד לשתות הרבה מים כך שזה לא סימפטום להתייבשות קלה. אני גם לא נותן לרוק לגעת בהן. מה הלאה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שאלה שלא קשורה למחשבים... אימצתי אתמול כלב מעמותת גג לחיות מחולון היה וקרה אני לא אוכל לגדל אותו כי אחי הגדול חזר הביתה והוא אלרגי לכלבים בעמותה לא מוכנים להחזיר את הכסף בטענה שאני חתמתי על חוזה שאין החזר כספי כרגע אין לי מה לעשות עם הכלב רק למכור אותו ביד 2 זה חוקי מה שהם עושים? דרך אגב התקשרתי אליהם אחרי 4 שעות שלקחתי את הכלב והם אומרים לי אין מה לעשות וכאלה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חבילה קטנה(נגיד 10*10*10), קלה(עד חצי קילו), ולא מסומנת שנשלחת בדואר רגיל איטי עם מספר מעקב מארה"ב מה הסיכוי שתיתפס. מנסיון עם חבילות מהמזרח סיכוי נמוך האם לצפות שמארה"ב זה יהיה גם כך?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
האם יש אתר שאפשר למצור דרכו החלטות/פסקי דין שנתנו בבית משפט ברומניה? (בדומה לאתר תקדין הישראלי) רומניה באיחוד האירופאי לא חשוב שפה, אפשר לתרגם. חשוב לי מאוד. נ.ב מצאתי את האתר הזה, אבל אני לא יכול לקרוא את התוכן של ההחלטות. http://portal.just.ro
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. הסיפור שלי כזה. לפני החגים, בתאריך ה 7 לספטמבר, הזמנתי 2 חבילות מ EBAY משתי מוכרים שונים שנמצאים בסין. שניהם בעלי פידבק מעל ל 99.5% ומעל ל 40000 אנשים שנתנו להם פידבק. הדד ליין של החבילה הראשונה היה אמור להיות לפני 4-5 ימים, ושל השניה יהיה מחר. את החבילות טרם קיבלתי. ב 13 לספטמבר, הזמנתי שוב שתי חבילות מאותם המוכרים, כאשר חבילה אחת הגיעה כבר בתחילת החודש (הקדימה את התאריך המשואר בכשבועיים), כי מסיבה מסויימת נשלחה עם מספר מעקב (אני משאר שזה הסיבה שבגללה היא הגיעה מוקדם כל כך). חבילות ממכור א' נשלחו עם Standard International Shipping וחבילות ממכור ב' נשלחו עם Economy International Shipping (כאשר שוב אני מציין, שחבילה אחת נשלחה עם מספר מעקב, מסיבה לא ידוע לי). אני עומד…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הנה שתי דוגמאות להמחשה: סטודנט א' : סטודנט שכל שבוע רוכש כרטיסייה ב-75 ש"ח (6 כרטיסים הלוך 6 חזור) למשך שנה = 3600 ש"ח סטודנט ב' : רכש מנוי שנתי במחיר של 1500 ש"ח על מנת לקבל 50% הנחה במעמד החיוב, כלומר כל יום משלם 9 שקלים הלוך חזור (במקום 18 ש"ח) במשך שבוע למשך שנה = 3000+1500 = 4500 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני אומר בוא נעשה שרשור של חוקים שכן יעזרו למדינה נניח : איסור על שימוש באקספלורר לאנשים שגילם נמוך מ65 ואינם לוקים בפיגור שכלי
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה קורה לאתר הזה?מישו מכיר?מישהו מצליח להכנס?בפייסבוק שלהם הם אומרים ש'הממשלה' של המשתמש חסמה אותו,זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-