עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oFiR 22,

http://www.iiiiiiii.com/ אני התמכרתי

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  2. מישהו יכול להסביר את התופעה בבקשה? כי אני ממש רוצה להזמין את הפלאפון הזה. (עכשו תגידו לי לחכות לחכות, אבל נשבר לי לחכות. לא רוצה את ה3100 המעפן שלי יותר שדופק ריסטים ונתקע מתי שבא לו[ולא, לא עשיתי לו אוברקלוק. ])

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור

• 32 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by q1234,

חבר שלי מחפש מכשיר זול ומתקפל (בעיצוב צדפה) , והוא מעדיף נוקיה . ראיתי תמונות של המכשיר ויש לי שאלה טיפשית מאוד אבל אני נאלץ לשאול בכל זאת : הוא לא טלפון של בנות ?!?! ??? ואם הוא יבחר בו לבסוף , איזה צבעים יש ? ואיזה תמליצו לו לקחת ? (לבן?) תודה .

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp/viewer/index.php?client_id=5321&event_id=15891 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121970,00.html למרות שעכשיו זה כבר הסוף, יש 24 שעות שידורים LIVE ממעבורת החלל..

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

השיר הולך ככה אני אוהבת על זה שהוא אוהב אותי מכירים??? מה השם.?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לאחד מסרטי הבאט מן פס קול מדהים, אני זוכר כי היה לי אותו לפני כמה שנים טובות . אחד השירים אני זוכר הוא של זמר שחור משהו כזה הפזמון: and did you know?...........that when it snows........me eye become brighter, my XXX become XXX XXX=לא יודע, לא ...XXX אני חושב שאולי היה שם בסרט את הג'וקר, אם זה עוזר. מישהו יודע את השם של השיר והשם של הסרט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

סתם רציתי לדעת כמה GIGA של מוזיקה יש לכם על המחשב. לי יש 20 גיגה של מוזיקה מתוכם 11 גיגה של טרנס ;D [attachment deleted by admin]

• 78 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by BURTON,

אני צריך המלצה לפלאפון חדש ברשת פלאפון תקציב לא מוגבל אני לא רוצה את הגדולים האלה שלא נכנסים לכיס חשוב מצלמה ונגן MP3 אפשר ייבוא אבל זה צריך להיות CDMA(פלאפון) אני פשוט מת מקינאה ליראות את כל ה-GSMים האיכותיים בזמן של-CDMA אין אלטרנטיבות :-\

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. בסוף מהדורת החדשות של הערב בערןץ 10 הראו את הסרטון הזה :http://www.bigad.com.au/ והייתי חייב למצוא אותו הוא בנוי על השיר : Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna אין זה פשוט אדיר וזה פעל אני באמת הולך לקנות את הבירה שלהם לפחות פעם אחת רק בגלל הפרסומת הזו למרות שאני חושב שקורונה זה הכי טוב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gfox,

שלום איך קוראים לשיר שבפתיחה של הסופרנוס? תודה לעוזרים נ.ב יש עכשיו סופרנוס בערוץ 10

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by IG,

מי שיודע מה זה, ואם אפשר לא יותר יקר מ700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. סתם היא עכשיו בארה"ב אז אנחנו מתכתבים באי מייל...אז נגמרו לי המשפטים אם למישהו יש זה מאוד יעזור

• 43 תגובות
    • 10.4k צפיות
  15. שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם

• 31 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. דבר ראשון ספר נהדר אחד הטובים שיצא לי לקרוא אם לא הטוב ביותר ! רק משו קטן מטריד אותי בסוף של הספר הבנתי שלאחר השיחה של אדם עם ג'וק וג'ודית בפנטהאוז שבה שיכנעו אותו להמשיף בטריון הוא לא לקח את ההצעה כי רשום שלאחר מכן הוא יוצא מהבניין של טריון עם קופסא ובה כל החפצים שהיו במשרד שלו, אבל מה זו הפגישה המוזרה בינו לבין אלאנה אחר כך כשהיא עוברת במכונית האדומה?? הוא כועס עליה שהיא שיתפה פעולה "נגדו" ועל זה שהיא לא באמת אהבה אותו אבל מה באמת הולך שם לא הבנתי בדיוק.. אם מישו יוכל טיפה להסביר לי אני אודה לו מאוד !

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Vega,

אני נוסע בשבת לסיני עם המשפחה, ואני דואג שאני די אשתעמם שם.. זו תהיה הפעם השלישית שאני נוסע לסיני, ובפעמים הקודמות המשפחה שלי פשוט נשארה במלון ולא יצאנו ממנו אפילו פעם אחת. אז לעשות שנורקל זה מרתק ויפה אבל קצת מיציתי, לקנות קולה עם תווית בערבית זה כבר לא אטרקציה - מה גם שיש לזה טעם של פפסי - אז בעצם, מה יש לעשות בכנרת? איפה ישנם מקומות בילוי מעניינים בסיני? על אילו מקומות ו/או אטרקציות אתם ממליצים? אנא שתפו חוויות ורעיונות, תודה רבה! נ.ב. אם בא לכם לדון על ההחלטה שלי לנסוע דווקא לסיני (עקב הפיגוע האחרון) אתם מוזמנים לפתוח על כך דיון משלכם, ולא למלאות את הדיון שלי בהודעות שאינן רלוונטיות.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by iakovl,

בשביל תוכנת איתור שאני משתמש אני צריך את המיקום של טבריה במפה העולמית

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by poltergeits,

לכל אוהבי המוזיקה המחתרתית , מאסיב אקט האגדיים הוציאו פס קול לסרט שלא פחות טוב ממנו שנקרא UNLEASHED בכיכובם של ג'ט לי ומורגן פרימן הסרט כשלעצמו מדהים , אך הפס קול מביא לנו טעימה מרעננת מההרכב הכי חזק עלי אדמות

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by HellBoY,

באיזה אתר אתם משתמשים להעלאת תמונות? סתם מעניין אותי לדעת..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GRiM,

מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DAVIDD,

מי בא למשחק ולאיזה שער?? ואם מישהו מוכר כרטיס למשחק לשערים 10-11 שיגיד לי

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  23. למשל המבחן קבלה למכינה... המממ קשה? ואיך בכלל המכינה עצמה?

• 8 תגובות
    • 20.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.