כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעובד באמדוקס? אני מעוניין לדעת במה בדיוק אמדוקס עוסקת באופן כללי. אני לא מחפש מידע שהוא בגדר ריגול תעשייתי, אלא במידע שנגיש לציבור הרחב. פשוט, אם מישהו יוכל לתת לי את המידע שאני מחפש בתמצות, זה יהיה נחמד.
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש זהו ארס שמתחיל עם בחורה בפאב סרטון פלאש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
-
-
שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אצלי: סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 21 שעות ו-51 דקות. מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש מישהו כזה שירשום פה.. תודה מתן..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת עם כמה חברים לעשות צניחה חופשית..חיפשתי פה בפורום וראיתי שיש 2 מקומות.. http://www.paradive.co.il/ http://www.skykef.co.il אני יודע שכמה מפה כבר עשו, או שמעו איפה עדיף לעשות? גם מבחינת מחיר וגם מבחינת נוף והנאה... תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני צריך דחוף חשבון ישן ב-ICQ, אם יש לכם אחד כזה ואתם לא צריכים אותו ומתחשק לכם לעזור לחבר במצוקה, אז שלחו אליי לפרטי את ה-User ואת ה-Password (תשנו אותה כמובן לפני שאתם שולחים). ואני אודה לכם מאוד... ולכל החכמולוגים למיניהם, ימנעו בבקשה מהשאלה, "מה הבעיה להירשם?", חסכו את זה ממני. תודה רבה. -------------------------------- נ.ב., הדיון נפתח (והועתק) בעקבות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140264.0 ראיתי שזה הצליח שם, אמרתי, אולי גם יצליח פה כמובן שבחינם, עם עדיפות למשהו פחות מ 5XXXXX. תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קצת לא קשור למחשבים אבל בכל זאת יש לי שקע טלפון ישראלי עם 6 חיבורים ממוספרים (2 שורות של 3 חיבורים) מהקיר יוצא לי כבל עם 4 גידים - כחול ולבן וכתום ולבן איך אני אמור לחבר את זה? איזה גיד לאיזה חיבור
-
- 7 תגובות
- 56.8k צפיות
-
-
אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אני מקווה שהיא קשורה לכאן לא מצאתי מקום טוב יותר... רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אפשר למחוק את כל התוכן מהפאלם או במילה הידועה לפרמט את הפאלם חיפשתי בתוכו אבל יש קטגוריות שאי אפשר למחוק כמו למשל הספר טלפונים אי אפשר למחוק את הכל... palm m515 אם הסוג חשוב... שיניתי נקווה שזה בסדר..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-