כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[ltr]I'm 21 and I think it's time to get mobile. as nice as it is to drive my mom's 206 1.6, I need a car of my own. I was thinking about a 106 Rallye, now my dad is up to it and is willing to help me fund it (I got ATM 5k and soon I'll get about 5k from the army). also my dad loves the MX-5 very much (practically a fun) and he said that if I'll find one for up to 50k or so, he won't mind buying it. the problem is that I can barely find those cars for sale on used car boards, does anybody knows a good board or even better someone who's selling one of those? and also how do I tell the difference between a Rallye and an XSI/XS (besides rear disc brakes)? feel free to leave …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ע
-
- 12 תגובות
- 76.9k צפיות
-
-
שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה מקווה להרבה תגובות
-
- 62 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שמעתי על CUBASE למיניהם.. אז אני מחפש תוכנה טובה עם הרבה סאמפלים וממשק פשוט.. נראה לי שיש פה כמה חברה שיוצרים מוזיקה כזאת..
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כפי שניתן לראות הערנב משתלט על העולם ברגעים אלה ממש! ואני לא יתן לאנקודר לחפות עליו! צריך להפסיק את זה! הכי גרוע הוא זה ! כפי שניתן לראות הערנב מכבב בהופעה לילדים קטנים והוא הולך לגייס אותם לשורת צבאו הנאצי אך עליתי על מקור פרנסתו על הערנב ! הערנב מוכר אביזרי מין עם דמותו על מנת לגייס כספים לקראת מלחמת גוג ומגוג (או מלחמת הערנב כנגד האדם) הזהרו ! מן הערנב
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
זה הולך ככה.. לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי? באמת יש לזה אכיפה מסויימת?? ומה בנוגע לקארטאין? מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט? ועלויות בערך? ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים תרשמו לי בבקשה כל מה שידוע לכם על הנושא. מחירים, מאיזה גיל מותר לעשות ,איפה כדאי ולאן לא להתקרב, תופעות לוואי, שמעתי על 3 שיטות האם תוכלו לפרט? המלצות וכל מה שאתם יודעים. תודה רבה מראש! ;D
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ה-MCDST הזה ייתן לי בכלל משהו בעתיד או שזה סתם בזבוז זמן..? btw.. אם אני עושה אז אני עושה את 2 המבחנים 70-271 ו 70-272
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לרדיו סנטר 91.1 FM דרוש שדרן מנוסה לתוכנית בתחום המחשבים. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים: center911@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אוקיי החורף הגיע והביאו לי תנור הלוגן, עם הספק של 1200W והשאלה שלי היא האם צריכת החשמל בתנור מהסוג הזה היא גבוהה\נמוכה מתנור ספירלות רגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם שני האנשים האלה דומים? http://www.rar.co.il/files/eMule-1130924190.jpg http://www.rar.co.il/files/eMule-1130924097.jpg
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…
-
- 51 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שכל מי שמכיר משפטים מענינים ורוצה לשתף אותנו שיכתוב פה "תיכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה ששואפים לבנות תוכנות חסינות-אידיוטים גדולות וטובות יותר, לבין היקום שמנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח"
-
- 107 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
http://rapidshare.de/files/7062163/31-10-05_2233.3gp.html :lol: זוהי כלבה (כלב ממין נקבה!!!!) עובד הREALPLAYER ובQUICKTIME
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי חבר שרוצה לעבוד בתחום המחשבים... אני לא מתכוון ללימודי הנדסה או לימודי מהנדס(אין לו בגרות והוא לא סובל מתמטיקה) אלא ללימודים של פחות מחצי שנה...כגון טכנאי מחשבים או מנהל רשתות...(כל מה שתמליצו יהיה סבבה)... אם אפשר בתגובות להמליץ על קורסים שיש להם שוק,ואיפה אפשר ללמוד אותם(איפה המקום הכי טוב...) כמובן שעדיף שהתגובות יהיו מניסיון אישי ואם אפשר לציין מחיר וזמן של קורס הכי טוב... תודה רבה לכולם...
-
- 66 תגובות
- 3.2k צפיות
-