עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by st0m,

שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Shanti16,

כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by Ghtm,

שלום, בזמן האחרון אני מתעניין באתרי טורנט להורדות וכל זה. אז, איך בכלל זה עובד? מה אני משתף? איזה אתרים טובים? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191602,00.html מדינת הטרור והשחיתות רוסיה הקימה ועדת חקירה כדי לחקור את השפנות של הצבא הרוסי.

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by ForresT,

יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by uriya,

שלום לכולם כולן לכל העוסקים בדבר..... אני כבר פה כמה חודשים ועדיין לא מצליח להבין (אני מבין אבל מתפלא) איך יש לכם כמות ידע כזו??? הרי האנשים פה הם בסביבות בין ה-15 ל-30 של חייהם ואיך יש לכם כ"כ הרבה ידע, ז"א אני מסתכל פה על תשובות של אנשים וזה פשוט מדהים............ תאמינו לי, אם הדור הצעיר יאמץ לעצמו את היכולת ללמוד ולהשקיע כמו כמה אנשים כאן אז המצב שלנו ממש אבל ממש טוב מבחיה אינטלקטואלית וטכנולוגית ו- א נ י ל א צ י נ י ממש ממש לא חזק ואמץ לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  9. http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by moonjib,

הגעתי לשרות המצוין הבא דרך moonkey מהפרומים של ויגיימס: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=334306&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=1478 אני לא יכול להסביר את זה יותר טוב ממנו, אז תכנסו ללינק, ואז לאתר פנדורה: http://www.pandora.com/ תהנו, שירות מדהים. המלצה על שיר: Kool G Rap - My Life, ראפ מלודי כזה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by borg,

שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by borg,

אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים. אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים). הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן: * אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך). * נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה). * נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון. * כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים). למישהו יש המלצה לדגם מסויים? אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dvvon,

תגידו האתר torrentit לא עובד רק לי?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

ואני שואלל מה הקשר של בריטני לSLR http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190989,00.html

• 74 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=39HN8PVX21VRQ08XHIDDO3LGNW

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by nehmia,

באיזה גיל אפשר להוציא רישיון לנשק?

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by zehava482,

אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

כאשר טלפון נוקיה מסוג 3300, נמצא ליד המסך, והוא מצלצל, המסך מתחיל לרצד ולהשתגע. כאילו קירבו מגנט חזק. אני מניח שזה דופק תמסך, נכון? והאם זה אומר שנפלטת יותר מדי קרינה או שזה מסיבה אחרת?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by elad the master,

?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה ידידה שלי נוסעת לנויורק בקרוב ומענויין שהיא תקנה לי שם איזה סלולרי חמוד 1. מישהו מכיר חנות טובה וזולה בנויורק שיש שם מבחר גדול של מוצרי חשמל וסלולר? (ואם יש לחנות הזאת אתר זה יהיה מצויין) 2. אם בא לכם תמליצו על סלולרי גג 150 דולר . תודה לכל העונים! :-*

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by OmriF,

שלום לכולם, האם ראיתם את תחרות "המגפה הכתומה"? מה דעתכם עליה? האם זו תרמית או שמה תחרות מעולה? www.magefa.drix.co.il לדעתי האישית, התחרות מעולה, היא מבית טוב, ויש פרסים שאסור להחמיץ.... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by compman112,

האם יהיה השנה אקסייט?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  24. בעוד כל חברי הקבוצה עסוקים בלצבור נקודות, החלטתי להיות מקורי ולצמצם את בעיות החניה בבסיסי "ערמד" השונים. 8) הרי לפניכם תצוגת החניה (מקורה באמצעות עצי דקלים פסטורליים)... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.