עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. *כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.

• 20 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. אתר נחמד שעוזר לך להבין האם אתה אדם או רובוט: http://www.hotcaptcha.com/ צריך לבחור 3 תמונות של נשים יפות (אפשר לעשות את המבחן גם עם תמונות של גברים) וללחוץ על Submit. אם בחרת נכון, אז אתה מקבל הודעה שמאשרת כי אתה אדם. במידה ובחרת בתמונה של אדם מכוער, אז אתה כנראה רובוט.

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by Alexkmr,

אני וחברה שלי רוצים לטוס לאירופה. בגרמניה יש לי משפחה כך שיש לי איפה לישון שם. המדינות שאני רוצה לבקר בהן זה: צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה. אתם חושבים שאיזה 15-20 אלף שקל יספיקו? אשמח להמלצות כי בחיים לא הייתי בחול, ואני אפילו לא יודע במה להתחיל

• 47 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by efee123,

סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..

• 36 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. Started by Skeleton,

מה אני צריך לעשות שיהיה לי קוביות בבטן וידיים מפותחות יותר? יש ברשותי בבית משקולות 6K (חוץ ממכון כושר)

• 75 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by imac,

השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by roma4k,

ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by Chevy,

להוציא את כל הדיגיטליות ולהתחיל לצלם ! :smoke:

• 56 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. ובכן, מה באמת יקרה כאן ? (דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31) http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. היי רציתי לסדר קצת את החדר אחרת, ורציתי לקבל קצת דעות ממכם הנה ציור של החדר : X-קיר ריק. והנה כמה תמונות של החדר : ובצד שמאל יש לי קיר גדול ריק (אם התמונות קטנות מדי תגידו לי אני יעלה מחדש בגדול) עכשיו מה שרציתי לעשות זה : *לשים טלויזיה 32 אינץ' איפה שיש X בציור, עכשיו השאלה, גבס ? או עוד איזה אופציה יש, *סידור כבלים של המחשב, יש לי בלאגן גדול. *תליית תמונות ( צריך עזרה בבחירה) החלפת הבד לונג הסגול . מה אתם אומרים ? יאללה זרקו רעיונות

• 20 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!

• 39 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. ביקשתי מקרוב שלי להביא לי טלפון מחו"ל. הטלפון, שנמכר ברשתות בקרוב ל3000 ש"ח, ונמכר באופן פרטי בכ2300 ש"ח, נמכר בסין באזור ה200$. מראש אמרו לי שהמחירים שם הם משהו כמו חצי משם, אבל זה ממש הפתיע אותי. השאלה שלי היא, איך אני יכול לזהות זיוף בטלפון? הרי יש חנויות במזרח בהן טלפונים נמכרים מתוך סלסלות, ממש ערמות של טלפונים. אני יכול להבין את הקלות בליפול במשהו כזה. אבל בהנחה שאני מבקש ממנו לקנות לי מוצר ארוז, שנראה מקורי (מבחינה חיצונית) - האם זה ההימור הטוב ביותר שלי? האם יש דרך לאמת את אמינות הטלפון, רק מהאריזה\הטלפון, כלומר ללא תלות בחנות? תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. אהלן. מישהו\י יכול להמליץ לי על אפליקציה שנתמכת ע"י אנדרואיד וגם ע"י אייפון שניתן להצביע בעזרתה? לדוגמה: מרצה שואל אילו מבין התשובות נכונות לדעת הסטודנטים ,והם יכולים להצביע דרך הפלאפונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. היי , תראו , הרצתי חיפוש בגוגל בקשר להשכרת אופנועי ים אבל לא מצאתי תוצאות טובות... מה שאני מחפש זה להשכיר אופנוע ים בלבד , לא איזה משהו עם מדריך או משהו כזה , פשוט להשכיר את הכלי עצמו. אני מודע לעניין של הרשיון(וכנראה יהיה לי אחד כזה בקרוב) , אני רק רוצה לדעת בגדול באיזה אזור של מחירים עולה להשכיר אחד. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. Started by 104952,

היום בבוקר....במקום ללמוד לבגרות במיתוג ....בשיא טיפשותי הלחמתי דברים.... רציתי לקרר את המלחם אז נשפתי על הקצה העליון שלו ... האזור הכי חם , ואז הופה נדבק לי המלחם לשפה העליונה.....ולדן עכשיו יש כוייה מעצבנת ביותר על השפה העליונה.... שמתי אלו - ורה , פנסטיל..... לפי מה שהבנתי השפתיים אמורות לרפא בעצמן את הכוויה ......אבל אני חושש שעליי לחיות עם הכוויה הזאת עד סוף חיי.... :-[ :'( למישהו יש דרך כלשהי להוריד את הכוויה המפגרת הזאת ? דרך אגב ....אחרי ששמים פנסטיל........IT BURNS!!!!!!!!!!!!!!

• 73 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by MiniMizer,

ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!

• 30 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by shlomishlomi,

קודם כל שלום לכולם וחג עצמאות שמח(בערב) אממ אז קיבלתי סוף סוף את הרישיון המצופה שלי לפני זמן מה... ורצית לדעת אם אני בן 17 אני יכול להעביר אוטו על שמי (העברת בעלות) כי אני ממש מצפה לגרוטאה הפרטית שלי ומישהו אולי יודע עלויות של ביטוחים (חובה+צד ג') לאוטו פרטי שלי? כמובן שזה תלוי בשאלה הראשונה... וכמה יעלה לי להוסיף את הביטוח שלי לרכב של ההורים? תודה שלומי...

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by guycnaan,

חברה, אנחנו מארגנים לאן פארטי בסביבות ה23.6 (משהו סטייל פתיחת החופש), יש התעניינות? אז ככה.... בואו נסבר לכם את האוזניים... המקום יהיה בטבעון באולם הספורט של התיכון.... יש מספיק שולחנות וכיסאות לכולם (בית ספר...) מבחינת חשמל הלאן הקודם שפורסם כאן החזיק מעל 50 איש פלוס אורות בלי שום קפיצת כוח... לגבי ניסיון כבר אירגנו הרבה לאנים...בסביבות 20 פרטיים ועוד האחד הגדול ככה שאנחנו לא כאלה טירונים ויש ניסיון... הציוד עצמו,אין שום צורך להביא כבלי רשת או האבים... בעזרת תקציב שקיבלנו יהיו סוויטצ'ים במהירות 100,וכבלי רשת באורכים מספיקים....מה שייתן פינגים מעולים שיכולים להגיע ל10 ו15 כמו כלום,גם למשחקים הכבדים! מה שכן אנו מעדיפים שתביאו חוטים מאריכים ומפצלים כמה שיותר גדולים,מכיוון ש…

• 93 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. http://unlimiteddetailtechnology.com/ מאוד מעניין אלגוריתם חכם שמחסל את הצורך בחומרה עם שרירים בשביל להציג פירוט תלת מימד *אינסופי*. אם זה נכון אז לא צריך יותר כרטיסי מסך לחישובי תלת מימד... מעניין מה יעלה בסופו של העניין הזה, ואם זה ייקבר עמוק עמוק לטובת אינטרסים כלכליים.

• 47 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים