עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.

• 25 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?

• 12 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…

• 34 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by Skeleton,

מה אני צריך לעשות שיהיה לי קוביות בבטן וידיים מפותחות יותר? יש ברשותי בבית משקולות 6K (חוץ ממכון כושר)

• 75 תגובות
    • 6k צפיות
  5. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  6. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  7. אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  8. שלום! מה יכול אדם לעשות אחרי או במקום צבא ללא תעודת בגרות וללא מקצוע שלמד... אני מתכוון - בלי להשלים אותה, תשובות רציניות בבקשה. תודה.

• 70 תגובות
    • 6k צפיות
  9. http://unlimiteddetailtechnology.com/ מאוד מעניין אלגוריתם חכם שמחסל את הצורך בחומרה עם שרירים בשביל להציג פירוט תלת מימד *אינסופי*. אם זה נכון אז לא צריך יותר כרטיסי מסך לחישובי תלת מימד... מעניין מה יעלה בסופו של העניין הזה, ואם זה ייקבר עמוק עמוק לטובת אינטרסים כלכליים.

• 47 תגובות
    • 6k צפיות
  10. שלום, אני חושב ללמוד טכנאות מחשבים, ודברתי עם 'ג'ון ברייס'. עכשיו, הקורס שם עולה 13,000 ש"ח (כולל מחשב נייד, שמקבלים), ואורך 224 שעות., שאלתי, האם זה צריך להיות כל כך ארוך. יש לי ידע מתקדם יחסית, ובשביל להיות מוכשר להיות טכנאי בבתים, מה אני צריך כבר להוסיף עליו?! בקיצור, האם כדאי להשקיע בכזה קורס, או שזה מיותר? תודה.

• 18 תגובות
    • 6k צפיות
  11. התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  12. אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come

• 73 תגובות
    • 6k צפיות
  13. ביקשתי מקרוב שלי להביא לי טלפון מחו"ל. הטלפון, שנמכר ברשתות בקרוב ל3000 ש"ח, ונמכר באופן פרטי בכ2300 ש"ח, נמכר בסין באזור ה200$. מראש אמרו לי שהמחירים שם הם משהו כמו חצי משם, אבל זה ממש הפתיע אותי. השאלה שלי היא, איך אני יכול לזהות זיוף בטלפון? הרי יש חנויות במזרח בהן טלפונים נמכרים מתוך סלסלות, ממש ערמות של טלפונים. אני יכול להבין את הקלות בליפול במשהו כזה. אבל בהנחה שאני מבקש ממנו לקנות לי מוצר ארוז, שנראה מקורי (מבחינה חיצונית) - האם זה ההימור הטוב ביותר שלי? האם יש דרך לאמת את אמינות הטלפון, רק מהאריזה\הטלפון, כלומר ללא תלות בחנות? תודה, נדב.

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by Chevy,

להוציא את כל הדיגיטליות ולהתחיל לצלם ! :smoke:

• 56 תגובות
    • 6k צפיות
  15. היי , תראו , הרצתי חיפוש בגוגל בקשר להשכרת אופנועי ים אבל לא מצאתי תוצאות טובות... מה שאני מחפש זה להשכיר אופנוע ים בלבד , לא איזה משהו עם מדריך או משהו כזה , פשוט להשכיר את הכלי עצמו. אני מודע לעניין של הרשיון(וכנראה יהיה לי אחד כזה בקרוב) , אני רק רוצה לדעת בגדול באיזה אזור של מחירים עולה להשכיר אחד. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by 104952,

היום בבוקר....במקום ללמוד לבגרות במיתוג ....בשיא טיפשותי הלחמתי דברים.... רציתי לקרר את המלחם אז נשפתי על הקצה העליון שלו ... האזור הכי חם , ואז הופה נדבק לי המלחם לשפה העליונה.....ולדן עכשיו יש כוייה מעצבנת ביותר על השפה העליונה.... שמתי אלו - ורה , פנסטיל..... לפי מה שהבנתי השפתיים אמורות לרפא בעצמן את הכוויה ......אבל אני חושש שעליי לחיות עם הכוויה הזאת עד סוף חיי.... :-[ :'( למישהו יש דרך כלשהי להוריד את הכוויה המפגרת הזאת ? דרך אגב ....אחרי ששמים פנסטיל........IT BURNS!!!!!!!!!!!!!!

• 73 תגובות
    • 6k צפיות
  17. שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  18. Started by Rider,

היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

הידיים שלי נוטפות דם לפעמים מזה,איך אפשר להיגמל מזה בשיטה זריזה? תודה ,ואם זה הולך להיות תשובה בסגנון ''לך לקבוצת גמילה'' אתם פשוט לא חייבים לכתוב תגובה.

• 52 תגובות
    • 6k צפיות
  20. אוקיי חברים אז פה כל אחד עושה חשבון נפש עם עצמו, הת'רד מדבר על סיפוק של כל אחד הן ממראה, הן מאופי או משתי התכונות גם יחד. הצביעו בהמוניכם. p.s [glow=red,2,300]VITNIR'S HOT ![/glow]

• 51 תגובות
    • 6k צפיות
  21. שלום קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך) ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08 כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  23. אין, חייב להבין את זה. אפשר או אי אפשר? עברתי פה על הנושא של חן מ למי שמכיר, 35 עמודים! אבל זה היה בשנת 2009, לכו תדעו אולי השתנה משהו ב 2011 יאלה דיון נעיםן בלי מריבות, ולהסתכל משני צידי המטבע. שלא מורעל קרבי יגיב אי אפשר, ואחד שלא עשה צבא יגיד אפשר. תסתמכו על דברים שראיתם/יודעים על עובדות. לא מה שאתם חושבים. היום להפך אני שומע יותר ויותר שזה לא כמו פעם, אם לא עשית צבא? או סוף סוף עובד נורמלי שלא יצא לי כל כמה חודשים למילואים, יאלה בוא. - יש המון כאלה, תחפשו ותיראו שאני צודק. מעסיק רוצה עובד נטו. להבדיל ממעסיקים שהיו מ"פ וזה וזה - הרי ברור מה הם מחפשים.

• 72 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מ…

• 81 תגובות
    • 6k צפיות
  25. Started by FatherBoard,

אז ככה, אני עובד לתומי על מצגת שעליי להגיש ולפתע... המחשב נכבה! אני נכנס ללחץ ועוברות לי בראש מחשבות רעות על זכרון\מעבד\לוח אם ואני מחליט ללחוץ על כפתור ההפעלה... המחשב נדלק ולפתע - כלום!!! רק מיליון צפצופים מהלוח אם. אין תמונה על המסך ואין כלום! אני כבר בפאניקה רצינית (מה איכפת לי מהמעבד?! יש אחריות לכל החיים...). רק שלא נדפק ההרדיסק :'( החלטתי להעביר את ההרדיסק למחשה הישן שלי. אני שם אותו, מדליק את המחשב ולהפתעתי (הלא כ"כ הפתעתית), ההרדיסק לא מזוהה ע"י המחשב. לאחר 5425872896940267 ג'ימפורים, העברת חיבורים, בדיקות ביוס וכו' - ההרדיסק לא מזוהה :-\ אתם כבר יכולים לנחש באיזה פאניקה הייתי עכשיו - כל הסימנים הראו שנרצח לי ההרדיסק! פשוט מת! :-X מת כמו צלחת... אני…

• 62 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים