כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אני וחברה שלי רוצים לטוס לאירופה. בגרמניה יש לי משפחה כך שיש לי איפה לישון שם. המדינות שאני רוצה לבקר בהן זה: צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה. אתם חושבים שאיזה 15-20 אלף שקל יספיקו? אשמח להמלצות כי בחיים לא הייתי בחול, ואני אפילו לא יודע במה להתחיל
-
- 47 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה. בתודה מראש חברים
-
- 12 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי , תראו , הרצתי חיפוש בגוגל בקשר להשכרת אופנועי ים אבל לא מצאתי תוצאות טובות... מה שאני מחפש זה להשכיר אופנוע ים בלבד , לא איזה משהו עם מדריך או משהו כזה , פשוט להשכיר את הכלי עצמו. אני מודע לעניין של הרשיון(וכנראה יהיה לי אחד כזה בקרוב) , אני רק רוצה לדעת בגדול באיזה אזור של מחירים עולה להשכיר אחד. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לסרטון של "Weird Al" וקיבלתי את ההודעה הבאה: "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds. " זו הפעם הראשונה שנתקלתי בהודעה כזו, זו חסימה חדשה? קישור לסרטון:
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון. יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון? איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם? איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
-
אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
*כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way
-
- 80 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
חברה, אנחנו מארגנים לאן פארטי בסביבות ה23.6 (משהו סטייל פתיחת החופש), יש התעניינות? אז ככה.... בואו נסבר לכם את האוזניים... המקום יהיה בטבעון באולם הספורט של התיכון.... יש מספיק שולחנות וכיסאות לכולם (בית ספר...) מבחינת חשמל הלאן הקודם שפורסם כאן החזיק מעל 50 איש פלוס אורות בלי שום קפיצת כוח... לגבי ניסיון כבר אירגנו הרבה לאנים...בסביבות 20 פרטיים ועוד האחד הגדול ככה שאנחנו לא כאלה טירונים ויש ניסיון... הציוד עצמו,אין שום צורך להביא כבלי רשת או האבים... בעזרת תקציב שקיבלנו יהיו סוויטצ'ים במהירות 100,וכבלי רשת באורכים מספיקים....מה שייתן פינגים מעולים שיכולים להגיע ל10 ו15 כמו כלום,גם למשחקים הכבדים! מה שכן אנו מעדיפים שתביאו חוטים מאריכים ומפצלים כמה שיותר גדולים,מכיוון ש…
-
- 93 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…
-
- 61 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come
-
- 73 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מאמין שחלקכם הייתם בפרוייקט הזה (חיילים "מראים" את ישראל ליהודים מחו"ל וכו' ועושים איתם פעילויות משותפות)... אני חייל ששמעתי על זה ומעוניין להשתתף בפרוייקט, אך יש כמה סוגיות שיכולות לערער את השתתפותי: יש לי אישור עבודה ואני עובד בערך פעמיים בשבוע, אני חייב להתייצב לעבודה ב-18:00. האם הפרוייקט יכול להתאים ללו"ז? כמה זמן צריך להקדיש לזה? ובאופן כללי, אשמח לקבל חוות דעת מהפורום על הפרוייקט...
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!
-
- 39 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
כרגע אני לומד קורס רשתות MCITP. אני לא חי בסרט, ואני יודע שהתעודות האלה לא יסדרו לי את החיים... מכיוון שלא נחנתי בתכונות או ביכולות פנומנליות, אני מרגיש שאני חייב ללמוד לתואר כלשהו בשביל להתקדם בחיים. ואם כבר תואר עדיף אחד כזה שיהיה פרקטי. בינתיים, לא מצאתי שום תואר שעשוי לעניין אותי ברמה כזו שאני להוט ללמוד ואח"כ לעבוד בו. מצד שני אני הבנתי שתואר יכול לפתוח לא מעט דלתות. תחומים בהנדסה שנראו לי מעניינים וחשבתי ללמוד אותם: הנדסת תעשייה וניהול/רפואית/חשמל. הבעיה שלי עם לימודי הנדסה, שעל פניו זה נשמע מקצוע מורכב ומעניין אבל אני זוכר עוד מימי התיכון, שאף פעם לא הייתי טוב במקצועות ריאליים. לא סבלתי מקצועות כמו: מתמטיקה, תכנות ובפיסיקה בכלל לא נגעתי. אני מאמין, שאם אני ממש אשק…
-
- 44 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בוקר ! הבוקר קמתי שראיתי שמשום מה ממיר הכבלים שלי מכובה. הדלקתי אותו, וגיליתי משהו משמח מאוד.. הלילה HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם. השינוויים הבולטים ביותר ששמתי לב אליהם בינתיים הם: 1. שינוי הצבע של התפריטים מכחול לאדום... 2. מעבר מהיר יותר בין ערוצים 3. גלילה מהירה משמעותית בין ערוצים (גלילה ללא מעבר) 4. אפשרות להצגת פרטים על תוכניות בשעות שונות וערוצים שונים. (לדעתי השיפור המשמעותי ביותר. עד עכשיו היה אפשר להציג רק את הפרטים של התוכנית הנוכחית בערוץ הנוכחי. לחיצה על Info לאחר גלילה לערוץ\שעה אחרת היה תמיד מציג רק את הפרטים על התוכנית הנוכחית המוצגת) אני מוכרח לציין שזה קצת הפתיע אותי (לטובה, כמובן), כי חשבתי שהדברים האלה לחלוטין תלויים בממיר עצמו (יש לי ממיר יש…
-
- 78 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היום בבוקר....במקום ללמוד לבגרות במיתוג ....בשיא טיפשותי הלחמתי דברים.... רציתי לקרר את המלחם אז נשפתי על הקצה העליון שלו ... האזור הכי חם , ואז הופה נדבק לי המלחם לשפה העליונה.....ולדן עכשיו יש כוייה מעצבנת ביותר על השפה העליונה.... שמתי אלו - ורה , פנסטיל..... לפי מה שהבנתי השפתיים אמורות לרפא בעצמן את הכוויה ......אבל אני חושש שעליי לחיות עם הכוויה הזאת עד סוף חיי.... :-[ :'( למישהו יש דרך כלשהי להוריד את הכוויה המפגרת הזאת ? דרך אגב ....אחרי ששמים פנסטיל........IT BURNS!!!!!!!!!!!!!!
-
- 73 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם
-
- 73 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ביקשתי מקרוב שלי להביא לי טלפון מחו"ל. הטלפון, שנמכר ברשתות בקרוב ל3000 ש"ח, ונמכר באופן פרטי בכ2300 ש"ח, נמכר בסין באזור ה200$. מראש אמרו לי שהמחירים שם הם משהו כמו חצי משם, אבל זה ממש הפתיע אותי. השאלה שלי היא, איך אני יכול לזהות זיוף בטלפון? הרי יש חנויות במזרח בהן טלפונים נמכרים מתוך סלסלות, ממש ערמות של טלפונים. אני יכול להבין את הקלות בליפול במשהו כזה. אבל בהנחה שאני מבקש ממנו לקנות לי מוצר ארוז, שנראה מקורי (מבחינה חיצונית) - האם זה ההימור הטוב ביותר שלי? האם יש דרך לאמת את אמינות הטלפון, רק מהאריזה\הטלפון, כלומר ללא תלות בחנות? תודה, נדב.
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ובכן, מה באמת יקרה כאן ? (דרך אגב, השאלה הזאת באמת אמיתית היא לקוחה מספר מבחנים בפיזיקה, אוסף המבחנים של מכינת הטכניון מהדורת 2000, עמוד 31) http://forums.ort.org.il/files/30/2178146/7814786.jpg
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!
-
- 30 תגובות
- 6.2k צפיות
-