כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי ניתקלתי בכתבה הבאה-http://www.mako.co.il/pzm-soldiers/Article-7ec32bd9e7c6631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 פורסמה בסביבות חמש ב1.4 המסלול הזה הוא בידיוק מה שאני רוצה לעשות בצבא התקשרתי לברר ולא יכלו לתת לי תשובה היתכן שזאת מתיחה?
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
אני לצערי חליתי...ונאלצת לשבת פה עם חום, כאב גרון וראש... :'( לא פייר... אבל למה כל השאר פה? (לא שאני מתלוננת - אחרת לא היה לי למי להציק)...
-
- 71 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…
-
- 53 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
-
-
קיצר חברה אם ידעתם או לא סיימתי את הגהנום שנקרא בה"ד 13 אחרי 4 חודשים קשים (1 טירונות + 3 קורס) וכרגע אני חוקר מצ"ח רשמי (כן... אני יודע...) אז... שנאו אותי (כל החיילים שנמצאים פה) אבל אני גאה (זה היה גהנום שלא כולם שרדו) ולמי ששואל קבו"ד = קצין בודק מצ"ח = משטרה צבאית חוקרת
-
- 91 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היום בבוקר....במקום ללמוד לבגרות במיתוג ....בשיא טיפשותי הלחמתי דברים.... רציתי לקרר את המלחם אז נשפתי על הקצה העליון שלו ... האזור הכי חם , ואז הופה נדבק לי המלחם לשפה העליונה.....ולדן עכשיו יש כוייה מעצבנת ביותר על השפה העליונה.... שמתי אלו - ורה , פנסטיל..... לפי מה שהבנתי השפתיים אמורות לרפא בעצמן את הכוויה ......אבל אני חושש שעליי לחיות עם הכוויה הזאת עד סוף חיי.... :-[ :'( למישהו יש דרך כלשהי להוריד את הכוויה המפגרת הזאת ? דרך אגב ....אחרי ששמים פנסטיל........IT BURNS!!!!!!!!!!!!!!
-
- 73 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
המדינה בוחנת מיזם של תוכנית הלוואות בהיקף של כ-50 אלף שקל לכל סטודנט למקצועות ההיי-טקלכתבה
-
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://escape-game.com/dak_en.html תהנו, עברתי ;D
-
- 78 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מישהו מאמין בזה אומרים שתהייה מלחמה וישארו רק 600000 צדיקים . יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון שאם את מביא ביד זה זרע לשווא זה כאילו את הורג ילדים . וסיפורים על העולם הבא משהו 10 דינים . ומה זה ספר הזוהר אומרים שהכל כתוב שמה ושהיה רשום שמה על התאומים ועוד הרבה דברים . בקיצור מישהון שמבין שירחיב קצת בנושאים והאם יש היגיון או סתם בולשיט ?
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיוניים, זה דווקא מתאים לי כי אני לא מחפש תפקיד קרבי. בכל מקרה יש משהו שווה לדעת?
-
- 26 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
נגיד מישהו קונה אוזניות מארה"ב משהו כמו 800$ שלא מוכרים בארץ. לגבי העברה במכס אם רשום משומש עד 50$ מה הסיכוי שייבדק. (דרך DHL\FEDEX) ואם כן איך הם יכולים לדעת? וכמה אפשר לצאת בקנס אם ישימו לב? סתם שאלה שעלתה במוחי הסקרן :alcoholic:
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אין, חייב להבין את זה. אפשר או אי אפשר? עברתי פה על הנושא של חן מ למי שמכיר, 35 עמודים! אבל זה היה בשנת 2009, לכו תדעו אולי השתנה משהו ב 2011 יאלה דיון נעיםן בלי מריבות, ולהסתכל משני צידי המטבע. שלא מורעל קרבי יגיב אי אפשר, ואחד שלא עשה צבא יגיד אפשר. תסתמכו על דברים שראיתם/יודעים על עובדות. לא מה שאתם חושבים. היום להפך אני שומע יותר ויותר שזה לא כמו פעם, אם לא עשית צבא? או סוף סוף עובד נורמלי שלא יצא לי כל כמה חודשים למילואים, יאלה בוא. - יש המון כאלה, תחפשו ותיראו שאני צודק. מעסיק רוצה עובד נטו. להבדיל ממעסיקים שהיו מ"פ וזה וזה - הרי ברור מה הם מחפשים.
-
- 72 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
אני עובד מהבית ולקראת הקיץ רוצה למצוא מקום שקט ועם מיזוג אוויר לעבוד ממנו כי אצלי בבית אין תנאים מתאימים. חוץ מלשכור משרד או דירה חדשה אילו עוד אופציות לא יקרות יש? האם לקחת מנוי בספרייה מקומית (אני חיפאי) ולעבוד משם כל יום זה רעיון? אני לא מכיר ספריות באיזורי דרך אגב אבל אם יש כאן חיפאי שיכול להמליץ, אשמח. חשבתי על בית קפה אהל אני לא מכיר אחד עם שקט... אם אינטרנט יכול להסתדר ולקחת חבילת סלולאר ללא הגבלה. תודה
-
- 18 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-