כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
דוגרי...רק תסכימו לכל מי שלא ראה, מומלץ ביותר לראות.. http://imdb.com/title/tt0073052 בין היתר, אתם מוזמנים להביא כל דבר שקשור לסרט אם זה ציטוטים זכורים, חוות-דעת לגבי האם הוא משתווה לסרטים בינלאומיים או כל דבר אחר.
-
- 46 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה בקולנוע ואני חייב להודות, זהו אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיי, אם לא הטוב ביותר (Along Came A Spider מתחרה איתו על הבכורה). אף עפ"י שהסרט לא עוקב באדיקות אחרי הספר, הוא פשוט מעולה. הבימוי המעולה, המתח (למרות שקראתי את אחוות הטבעת) ממשיך לאורך כל הסרט והאפקטים מדהימים. מי שלא ראה, מומלץ בחום! מי שקרא את הספר, מומלץ בחום! מי שכבר ראה את הסרט, תראו שוב!
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות את הפרופיל שלי אני כבר שנים חבר ב WHZONE והיתי חבר מאוד פעיל פעם אני פשוט נכנס כל פעם לפורום ונדהם מחדש מההתיחסות של המנהלים למשתמשי האתר באיזה קלות וזלזול הם מתיחסים לגולשים וזה ממש כואב לי סוגרים הודעות במקום לענות תשובה קצרה ועניינית מצפים מהגולשים לקרוא פוסטים של 50-100 דפים בשביל שאלה קטנה חברה אתם איבדתם את העיניין ואיבדתם את המושג של פורום HWZONE הוא לא אינציקלופדיה שצריך לקרא בה יומים בשביל לקבל תשובה אתם פה כדי לענות על שאלות וגם אני פה כדי לעזור לאחרים מה לעשות שכל פעם יש אנשים חדשים וכל פעם צריך לענות על אותם שאלות? אז מה זה פורום בשבל זה אתם פה ובשביל זה יש לכם גולשים שעם השנים משום מה התחלתם לזלזל בהם. פניתי בעבר למנהלי האתר. לא קבלתי תש…
-
- 81 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
1. להיות ישראלי זה לבדוק אוטו חדש שעולה 230,000 שקל על ידי בעיטה בצמיג. 2. להיות ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב... 3. להיות ישראלי זה להיכנס לכינרת עד האמצע ולא להירטב... 4. להיות ישראלי זה לראות שלט צבע טרי, להניח עליו את היד ולהגיד: "וואלה, באמת צבע טרי..." 5. להיות ישראלי הוא מישהו שקונה מכסים של מעדן חלב באלף שקל כדי להרוויח פאוץ' ששווה עשרים שקל... 6. להיות ישראלי זה להתחיל לצפצף כשהרמזור מתחלף לצהוב... 7. להיות ישראלי הוא מישהו שהדיאטה שלו היא שכולם מסביבו ישמינו! 8. להיות ישראלי זה לקנות ג'ורג'יו ארמני בשוק בעשרים ותשע שקל ולהיעלב שזה מזויף. 9. להיות ישראלי זה לצאת החוצה בהפסקת חשמל דבר ראשון לבדוק שזה לא …
-
- 60 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
תגידו לי שלא שוב מול המחשב.
-
- 69 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לו קל מההתחלה?,הכוונה הבין כל הרצאה מבלי צורך לחזור על החומר שהוכתב בכיתה ומבלי לשאול שאלות וללא צורך לשבור את הראש בבית שעות על גבי שעות? רק התחלנו וכבר מדברים איתנו על גבולות של סדרות,שזה אמנם יחסית פשוט...אבל עדיין לא נתפס לי עד הסוף ההגדרה של זה ושלבי ההוכחה של הגבולות..... מה אתם אומרים יהיה טוב?
-
- 71 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
היי בוא נגיד שהמצב הפיזי שלי לא הכי הכי אבל 2 הדברים שהכי מציקים לי זה הרגליים ולב ריאה כאילו הרגליים שלי תמיד תפוסות אחרי פעילות ספורט ובכלל יש לי קצת כרס אבל ברגליים אני רזה כך שאני חושב שיש קצת לחץ על הרגליים (1.75 שוקל 65) וסיבולת לב ריאה- היום הייתה ריצת 900 לא הצלחתי לסיים אפילו \= רצתי האמנם רצוף בלי הליכות באמצע אבל רק 600 מטר ראשונים ויכולתי להמשיך מקסימום בהליכה בינונית-מהירה תמיד זה היה מפריע לי והתעצלתי והחלטתי שאני חייב להתחיל ועדיף עכשיו. יש טיפים איך להתחיל מה כמה ? תודה מראש .
-
- 62 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …
-
- 16 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט איפה ללמוד את המקצוע. האופציות שלי הם או להתחיל השנה באריאל (סמסטר אביב-פברואר) או שנה הבאה להתחיל בשנקר (שמעתי שהם מכללה מעולה ללימודי הנדסה). בשביל להתקבל לשנקר צריך פסיכומטרי של 620 ולעשות מכינות בפיזיקה ומתמטיקה. באריאל צריך לעשות רק את המכינות. ההתלבטות שלי קשה מכיוון שלשנקר אני אוכל להירשם רק באוקטובר הבא וכך אני מפסיד שנה, לעומת זאת באריאל אני יכול להתחיל ללמוד עכשיו. אני כרגע בן 23.5 והתואר שאני מתכוון לעשות הוא אורך כ-4 שנים. כל החברים שלי מתחילים ללמוד השנה (יש הרבה שבאריאל). ויש גם את הקטע שאריאל הופכים לאוניברסיטה (האם זה יותר אטרקטיבי?) ביום פתוח שהייתי שם היו מלא סטודנטים שנרשמו. צריך את עזרתכם- האם זה משמעותי תואר מאריאל או משנקר? אם יש לכם ע…
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
היי לא יודע אם זה מתאים בדיוק לפה אבל זה מתקשר למשחקים ואם לא אז נא להעביר לפורום המתאים וגם לא מצאתי נושא אחר שדיברו על זה בכל אופן נתקלתי באתר הבא : http://www.only4gamers.com/ ובו מציעים לך לשלם 40$~ ולקבל משחקים שטרם יצאו לשוק ולבדוק אותם עבור החברות השונות ולמלא חוות דעת על המשחק והשכר הוא בין 10$-80$ לשעה . האם הדבר הזה שווה משהו ?או שהכל בלבול שכל אחד גדול והם רק רוצים את הכסף שלך כמו בשאר העבודות הללו של מילוי סקרים וכאלה ? או שבודקי משחקים אמיתיים הם בעלי תואר ומועסקים ע"י חברות שמפתחות משחקים בעצמן משמע לעבוד בחו"ל ומצריך לימודי תואר או משהו כזה ?
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אנשים אני חייב בוק ריפורט באנגלית, אבל לא על ספר גדול או משהו (לא משהו כמו הארי פוטר או שר הטבעות וכאלה..).. משהו פשוט (עדיף לא מוכר) שלוקחים מהספריות של בי"ס Stage 5 או 6 מכסימום (אפשר גם Stage 4 אם הספר לא מוכר P:)... גם הבוק ריפורט לא צריך משהו רציני.. אני בסה"כ צריך לכתוב 5-6 שורות על התוכן ולעשות עוד איזה משהו קטן.. אבל לא משהו מסקול סאקס או עבודות כי המורה שלי חכמה מידי בשביל זה.. אם יש למישהו בוק ריפורט על ספר ברמה שרשמתי למעלה, מספיק שיהיה בו איזה סיכום יפה על הספר ואני יסתדר בתודה מראש!!! אם למישהו יש אז או שיגיד פה או שיוסיף אותי לICQ #179324998
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
אהלן אני רוצה לנסוע עם חברים לחול,אחרי שירד לנו הרעיון של הכינרת ושל אילת חשבנו על ברצלונה או על איה נאפה.איפה עדיף?איפה יותר כייף לבני נוער? בברצלונה יש לבני נוער מה לעשות?או שזה יותר מוזיאונים וכו'?יש שם לונפארקים? באיה נאפה אין לי ספק שיש לבני נוער מה לעשות,יש שם בריכה,מסיבות וכו' שמעתי שיש פארק מים באיה נאפה,מישהו יכול להוסיף מידע על הפארק הזה? תודה
-
- 53 תגובות
- 5.8k צפיות
-