עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, רוצה להתקין מערכת, קניתי לאחרונה יד שנייה סט של: 1. 6 רמקולים (4 רמקולים 5.25" ו-2 6X9 בקופסת עץ מקורית) של חברת Rockford, סדרת PUNCH כלשהי. 2. מגבר דו-ערוצי מוציא 300W של Rockford. 3. קבל 1.2 FARAD 4. עוד מגבר של GOD AUDIO לסאב (ניתן כמתנה). יש לי רכב שברולט אופטרה '05. אני רוצה להתקין את כל זה ברכב. בסופו של דבר, אני מחפש שיהיה צליל נקי ובאס שהוא "חד וחלק", אלא "מתמשך", שמעביר וירברציות ברכב למשך 2 שניות לפחות. מה אני צריך לדעת, כגון: 1. כמה עולה התקנה (אין לי מספיק ידע כדי להתקין את כל זה לבד) 2. האם משהו חסר לי בחלקים שציינתי למעלה וכדומה... 3. אם יש עוד שאלות שאני צריך לשאול... חשוב לציין, יש לי רדיו דיסק של חברת Dual דגם XDMA6415. אני לא יודע כמה ה…

2. Started by CyberBot,

אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. זה מעלה את המחיר ב30 אחוז לפחות, ומעניין אותי לדעת אם תכלס זה קטע כזה קריטי.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by xxgalxx,

[TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 63]דירת שני מפלסים, משופצת ושמורה , חנייה מקורה ומחסן רשומים בטאבו.יש מרפסת(16מ') וגינה(25מ'),נוף מהמם לים,מחיר גמיש לרציניים,אפשרי להתקשר גם בשבת סוג הנכס:דירה[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]אזור מכירה:[/TD] [TD]חיפה וחוף הכרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]עיר/ישוב:[/TD] [TD]טירת כרמל[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]כתובת:[/TD] [TD]מעלה נוף[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מספר בית:[/TD] [TD]2[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]חדרים:[/TD] [TD]4.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]מרפסות:[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 63]קומה:[/TD] [TD]1 מתוך 6 [/TD] [/TR] [TR]…

5. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by yoni_h,

אותי זה הרג מצחוק

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by YAHOOGEEK,

אני מחפש תרגילים נטו לחזה שמשלבים עבודה עם משקולות יד, אין לי מיטה ייעודית לזה, אני מודע לחשיבות של שכיבות סמיכה, זה לא בא במקום! אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

כידוע לכולם במצב הנוכחי כמעט כולם מורידים בצורה פיראטית תכנים למעט אחוז לא גדול של אנשים שהחליטו מטעמי מצפון לרכוש מדי פעם או כל פעם . זה נמשך כבר הרבה מאוד זמן ופלא שלא נמצא עדיין פתרון גלובלי לפתור את המצב הלא בריא הזה לאמנים וליוצרי התכנים . לפי דעתי צריך למצוא פתרון גלובלי שבו ישותפו כלל המדינות בעולם ופשוט לטפל בכל מפיצי התוכן בצורה פיראטית הרי כשהמדינה רוצה היא מורידה אתר מהרשת בלי שום בעיה ולהקים אתרי הורדות חוקיים בכל מדינה ומדינה רק יהיה כדאי שלא יהיו תאבי בצע ויתנו מחירים שווים לכל נפש . אם עד היום שילמנו 60\50 לדיסק מוזיקה חדש לא יקרא אסון אם זה יעלה בהורדה 20 ש"ח לאלבום . אם יהיו אחוזים גבוהים של …

• 119 תגובות
    • 15.9k צפיות
  9. חלק בטח מכירים את האתר הזה ומי שלא כדאי מאוד לנסות אם אתם אוהבים רדיו http://tunein.com/ זה אתר שמאגד בתוכו הרבה מאוד תחנות רדיו אינטרנטיות בכל מיני סגנונות מוזיקה . חלק מהתחנות מאוד איכותיות כדאי לפשפש האתר כדי למצוא תחנה אהובה . כדי להגיע לאלו עם ביטרייט גבוה כנסו לפה . http://tunein.com/radio/320KB-Plus-c1267347/ לעיתים אי אפשר להחליף ביט רייט עם הפיירפוקס אז תנסו לנגן עם דפדפן אחר . אני אוהב את התחנה הזאת שמנגנת פופ מיינסטרים קצת רוק ומדי פעם אלקטרוני מעין גלגל"צ משודרג http://tunein.com/radio/IP-Music-s68447/?streamid=507521

10. בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.

11. Started by KISSTHIS,

חדש כאן תביאו ברכות ואיזה מחשב יש לכם ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by Sfree,

אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.

13. שלום, שמי רומן מליך ואני סטודנט לתואר ראשון במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודיי אני עורך מחקר שמטרתו לבחון קשר בין שינה, הערכה עצמית ולחץ. אודה לך אם תסכים/י להשתתף במחקר שלי. המחקר כולל מילוי שלושה שאלונים שניתן להגיע אליהם דרך הקישור. מילוי השאלון ייקח כעשר דקות. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים, ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי ולא תהיה לנו דרך לדעת מה ענית, כמו כן, הנתונים שמילאת לא יישמרו כל עוד לא לחצת "שלח". אם תרגיש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון את/ה רשאי/ת להפסיק למלאו בכל שלב. בתודה מראש! =) https://docs.google.com/forms/d/1szxBfDAJVgA9kuUtQ0iaT64U6GhcrpVQPvXJaRjYkls/viewfo…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by liorwohl,

היי, יש לי סוג של "חלום" לעבור לדירה עם שותפים בת"א, הסיבות כי אני רוצה להיות יותר עצמאי, בכלל לא יזיק לי מרחק קצת מההורים, ולשפר את החיים החברתיים. עכשיו כל מה שאני יודע על דירות עם שותפים זה מההגיון, דברים שרואים באינטרנט ומסדרות בטלוויזיה אולי. בקיצור יכול להיות שאני חיי בסרטים. השאלה היא אם יש פה מישהו שמכיר את זה בפועל? שקצת יתאר את החיים והמסכנות שלו מהמהלך אין לי חברים שרוצים לשכור דירה ביחד, בכלל החברים שלי לא אוהבים את תל אביב וכל הסגנון, ואני דווקא רואה את זה מרחוק וחושב שזה מה שאני רוצה. ולכן אני מחפש ביד2, אני מתמקד בדירות שיש או שותפה/שותפות או שותפים, לא דירה עם שותף אחד, זה נראה לי יהיה ממש משעמם ומוזר עם מישהו שאני לא מכיר. אני בן 23.5 אני לא יודע אם הגיל …

• 109 תגובות
    • 29.8k צפיות
  15. אני שואל כדי לנקות את החיישן של העכבר באתר של רייזר הם כותבים להשתמש באלכוהול 99% בלי מתנול. עד כמה שאני יודע אתנול הוא האלכוהול לשתייה וניקוי עדין, ומתנול הוא רעיל וגס. על הבקבוק רשום "לא לשתיה" ורשום גם "רעל" עם סימן של גולגולת. אני מסיק שזה מתנול (לפחות חלק), אני טועה ? זה הבקבוק שאני מדבר עליו:

• 24 תגובות
    • 13.7k צפיות
  16. Started by idofr,

שלום לכולם, אני שוקל להעביר את האתר שלי לחברת אחסון אחרת. מה שאני צריך זה כל הבלאגן הרגיל של LAMP, ללא הגבלת תעבורה (או הגבלה גבוהה למדי) וסדר גודל של 20גיגה אחסון. בנוסף חשוב מאוד שתיהיה תמיכה זמינה תמיד במייל ושירות טוב במיקרה של תקלות,בעיות,עדכונים,שינויים. חשוב לי גם לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות כי נכון להיום אני משלם על שירות כזה 700ש"ח בחודש, בעיקרון הכל שם מצויין חוץ מהעבודה שצריך להתחנן לשירות (אבל שהם כבר עושים משהו, הם עושים אותו מצוין) תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by דובי770,

איך כותבים סיקור על מוצר? מחשב נייד או גאדג'ט כלשהו. יש איזה רשימה/צ'קליסט של דברים שאמורים להיות מצוינים ו/או מסוקרים בכל מוצר?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. האם יש מישהו מתל-אביב/אוני' תל-אביב שיש ברשותו מסכת Guy Fawkes והוא מוכן להשאיל לי אותה לכמה ימים לצורך עבודת צילום? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Sfree,

מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אמא שלי רכשה מכונה חדשה בערך ב 2500 שקלים הגיע הטכנאי עכשיו להתקין אותה ועל הדרך הציע לה עוד מספר דברים כגון 1.מגנט שמתלבש על הצינור מים ואמור לעזור נגד אבנית 2.מגן מתח שמתחבר לשקע 3.איזה עגלה מתחת למכונה שתרים את המכונה למקרה שלא יכנסו מים מלמטה שעלולים להרוס אותה (לדבריו) 4.הגדלת אחריות משנה ל חמש שנים כל אחד מהפריטים המצויינים עלו סכום עגול ואחיד של 200 שקל סך הכל 800 שקל השחלה לכל אורך הפרוצדורה ניסיתי להניא מלהסכים לביזיונות האלו אבל אמא רצתה להסכים לטכנאי מחיפושים באינטרנט אני מוצא כל מיני תוצאות שמאשרות שמדובר בדברים מיותרים ודרך נוספת לגרוף כספים דבר נוסף שהטכנאי אמר לאמי שהחברה מחייבת רכישת שלושת הדברים האמירה הזאת מכעיסה אותי במחשבה נוספת זה ממש גובל בא…

• 9 תגובות
    • 18.7k צפיות
  25. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים