כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההחלטה החשובה של אינטל וההתפתחות המהירה שמספקת לנו Aquantia יוכלו להפוך צמד מאפיינים מתקדמים וחשובים למשהו שנפוץ ומוכר לכולם כבר בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ואני משתמש בסקייפ, הבעיה היא שיחות לסלולר עולה לי 16 סנט (כמעט 60 אגורות). איך אני יכול להוזיל את המחיר? אולי תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תנסו להחזיק את שני מקשי השיפט ולרשום THE QUICK BROWN FOX JUMPED OVER THE LAZY DOG משום מה חלק מהאותיות לא נקלטות. אצלי זה TE UIC RWN JUED VER TE LAY DG מקלדת אינטרנט זולה של מיקרוסופט. בואו נעשה סקר מקלדות ונבדוק אם יש מקלדות בלי הבאג הזה
-
- 64 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רישיון עם מלווה והרכב רשום על אבא שלי. האם אני יכול לנהוג ברכב או שחייב שביטוח הרכב יהיה רשום גם על שמי?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הדיון הנ"ל נוהל פה כבר בעבר אם זכרוני לא מטעה אותי, אם כי זה היה ממש מזמן ודברים השתנו - ואני מעוניין להוסיף גם נימה חדשה לדיון. עם הגעת והתפתחות הטאבלטים והסמארטפונים, המחשבים הניידים, שירותי הענן ודומיהם ניכרת חזק ההרגשה ששוק ה-PC המסורתי מודחק חזק לצד. אנחנו מקבלים את ההרגשה הזו בעיקר בשווקי החומרה וה-PC גיימינג: חברות ענק כמו אינטל מתכוונות לעבור בהמשך (לפחות באופן חלקי) ללוחות אם הכוללים מעבדים מולחמים מלכתחילה (ומי יודע מה עוד בהמשך), יחד עם זאת, היא ו-NVIDIA לדוגמה לוטשות עיניים חזק לכיוון הסמארטפונים והטאבלטים, ו-AMD מספקת את טכנולוגית העיבוד הגראפי שלה לקונסולות העתיד הבאות. בגיימינג ניתן לראות שיותר ויותר בתי סטודיו נוטשים את פיתוח משחקי ה-PC לטובת הקונסולות, א…
-
- 208 תגובות
- 32k צפיות
-
-
מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D האמת שאין לת'רד הזה שום פואנטה ורציתי לפתוח אותו ב-4 בבוקר כשקיבלתי את התוצאות אבל שכחתי... אז אני משער שאיזה מנהל יכול להרגיש חופשי לנעול את הת'רד, אלא אם כן יתפתח כאן דיון מועיל על לימודים בארה"ב או משהו
-
- 39 תגובות
- 25.6k צפיות
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-