כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
תנסו להחזיק את שני מקשי השיפט ולרשום THE QUICK BROWN FOX JUMPED OVER THE LAZY DOG משום מה חלק מהאותיות לא נקלטות. אצלי זה TE UIC RWN JUED VER TE LAY DG מקלדת אינטרנט זולה של מיקרוסופט. בואו נעשה סקר מקלדות ונבדוק אם יש מקלדות בלי הבאג הזה
-
- 64 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום , כמו שאפשר לראות בכותרת אני מחפש דפי מבחן ברמת המשתמש ולא יותר פשוט אני צריך את זה בכדי לעזור לתלמידה שיש לה מבחן בזה אך אין לה מחשב . הקטע הוא לזכור פעולות וקיצורים כגון : שמירה העתקה העברה .... וגם קצת פעולות של וורד ואקסל ,אני מדבר על רמה תיכונית בסיסית שזה אומר כתיבה נכונה פעולות עם גופנים יישורים סמלים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רישיון עם מלווה והרכב רשום על אבא שלי. האם אני יכול לנהוג ברכב או שחייב שביטוח הרכב יהיה רשום גם על שמי?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הדיון הנ"ל נוהל פה כבר בעבר אם זכרוני לא מטעה אותי, אם כי זה היה ממש מזמן ודברים השתנו - ואני מעוניין להוסיף גם נימה חדשה לדיון. עם הגעת והתפתחות הטאבלטים והסמארטפונים, המחשבים הניידים, שירותי הענן ודומיהם ניכרת חזק ההרגשה ששוק ה-PC המסורתי מודחק חזק לצד. אנחנו מקבלים את ההרגשה הזו בעיקר בשווקי החומרה וה-PC גיימינג: חברות ענק כמו אינטל מתכוונות לעבור בהמשך (לפחות באופן חלקי) ללוחות אם הכוללים מעבדים מולחמים מלכתחילה (ומי יודע מה עוד בהמשך), יחד עם זאת, היא ו-NVIDIA לדוגמה לוטשות עיניים חזק לכיוון הסמארטפונים והטאבלטים, ו-AMD מספקת את טכנולוגית העיבוד הגראפי שלה לקונסולות העתיד הבאות. בגיימינג ניתן לראות שיותר ויותר בתי סטודיו נוטשים את פיתוח משחקי ה-PC לטובת הקונסולות, א…
-
- 208 תגובות
- 31.7k צפיות
-
-
מעניין אותי פה מי השחקן הקולנוע שאתם הכי אוהבים ומעריכים? מבחינת יכולות המשחק שלו. אני מאוד אוהב את ג'ק ניקולסון, הוא משחק מעולה ונכנס לדמות שהוא משחק כ"כ טוב. את מי אתם אוהבים?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל מקום עבודה חדשה פותחים קרן השתלמות חדשה. יש לי קרן השתלומת אחת משנה עבודה בחברה מסויימת. יש טעם להחזיק אותה או שכדאי לי למשוך משם את כל הכסף? איך בדיוק מושכים את הכסף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D האמת שאין לת'רד הזה שום פואנטה ורציתי לפתוח אותו ב-4 בבוקר כשקיבלתי את התוצאות אבל שכחתי... אז אני משער שאיזה מנהל יכול להרגיש חופשי לנעול את הת'רד, אלא אם כן יתפתח כאן דיון מועיל על לימודים בארה"ב או משהו
-
- 39 תגובות
- 25.3k צפיות
-
-
הלו אני רוצה לקנות חרב בהזמנה מחנות בחו''ל, הבנתי הבנתי שיכולים לעשות בעיות במכס ולהחרים את החרב כי זה כלי נשק. פעם זכור לי שהיה איזשהו אישור מיוחד שהיה אפשר להוציא וזה היה עוזר בעניין הזה. למישהו יש מושג איך אפשר לקנות חרב מחו''ל [אני לא אעביר אותה, בשליחה!] בלי שיעשו לי בעיות איתה?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
היום הייתי במפגש הראשון, 30 אנשים באו, היה קשה אבל טוב. מישהו היה במפגשים בערים אחרות? אני הייתי בכפ"ס בקבוצה של עומר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בפ"ת ליד סגולה אז מאיפה אוכל לקחת אוטובוס כדי להגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כל המחירים שם הם לשטרות כסף בלבד! יש לי כמה עצים בגינה אבל לאף אחד מהם אין כסף בין הענפים,רוב האנשים שקונים דברים יקרים (1000 שקל פלוס) משלמים בכרטיס אשראי ובתשלומים,אז בעיקרון KSP מחביאה את המחירים האלו ונותנת מחירים רק למזומן. מה הלאה? "מחירים הם לשטרות של 50 בלבד לא מקופלים ולא משומשים"? זה ממש צחוק בפנים של הלקוחות. אני מקווה שהם ישנו את האסטרטגיה שם ומהר. באמת חבל.
-
- 32 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מצלמות שאני לא יודע לאיזה חברה הוא שייך אני מחפש לדעת כל מידע שיש עליו על מנת שאני אוכל להוריד לו תוכנה מתאימה,על הצ'יפ כתוב PLX וזה הכרטיס: http://img170.imageshack.us/img170/4573/17092009173.jpg תודה רבה לכל מי שיעזור,שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו כאן מכיר את האתר ballistic products? הם מוכרים ספרים באנטרנט ורציתי לדעת אם מישהו הזמין דרכו או אם למישהו יש ביקורת עליו בכללי זה טוב להזמין ספרים באנטרנט? מישהו ניסה ממקום אחר?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני פשוט מעוניין בלינקים לאתרי חברות שמספקות ADSL, וגם אם יש למישהו מידע על מבצעים/הנחות בהתקנה/בתשלום חודשי אשמח לשמוע. והחלום שלי פשוט לעשות שרת למשחק האהוב עלי Delta Force Land Warior(או משחק אחר באותו סגנון) שירוץ רוב שעות היממה. תודה מראש וחג שמיייח לכולם !!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
-
גם אודה אם תשלחו לי בפרטי שמות עסקים מורשים שעושים התקנות
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-