עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by בקהאם,

http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article.aspx?id=76877&tableid=104 כנסו לדוגמא לכאן או לכל כתבת וידיאו שיש באתר ואחרי הכתבה מופיע משה פרימו ונותן תחזית לגבי ההימורים :pissed: אני ממשיך לקרוא את הכתבה ושומע את הכלב הזה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. העם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. שלום, לאחותי יש חתולה שכל דקה פולשת לי מהחלון של החדר שלה לחדר שלי , והיא תמיד הולכת איפה שכל הכבלים של המחשב וקשה להוציא אותה. אני לא מתכוון לשבת כל היום עם חלון סגור , כי אז אני נחנק והמחשב גם. אז אני רוצה לשים גדר או רשת גדולה שהיא לא תעבור והחלון הייה פתוח. אה, הבית שלי הוא פשוט קומות אז החתולה באה מהקומה למטה של אחותי עולה עוד קצת למרפסת ומגיעה לחדר שלי. תודה. ;D

• 20 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :

• 100 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by JUNGLE,

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  8. לא העלו את זה או שאני לא מעודכן?!?! מיהם הזוכים המאושרים??

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. http://www.dumpalink.com/media/1141898588/Jerking_Off_To_World_Of_Warcraft

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  12. התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by Holography,

מחפש טראקים בסגנון של Lord Of The Dance ודומיו. אין לי מושג אם הסגנון הוא באמת "מוזיקה סקוטית" זה פשוט הדבר הראשון שעולה לי בראש שאני שומע את זה. צרפתי דגימה מתוך טראק כדי להקל על זיהוי הזאנר http://rapidshare.de/files/21351748/sampling_1.mp3.html בתודה, Holography.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by zxcvbnm,

אני וחברים שלי מתכננים לטוס לאנשהו לפני הצבא. הבעיה שאנחנו מתבלטים בין קוס לאיה נפה, מצד אחד יש שמועות שבאיה נפה יותר שמח אבל מצד שני בקבוק קולה עולה שם 20 ש"ח... ואם כבר מישהו היה שם אז תמליצו לי גם על מלונות (אנחנו מתכוונים להיות במלונות הכי זולים, אלה של ה400$ לטיסה+ מלון אבל בכל זאת בטח יש משהו נורמלי יחסית שם). תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..

• 47 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by taimor,

שאנחנו חיים בשביל למות בסוף, כאילו בסוף כולנו נמות וזה כאילו ברור. זה מצחיק שאתה חושב על זה כי שאתה צעיר בוא נגיד בגיל 6 אתה חושב שכולם יחיו לנצח אבל עכשיו אני כמעט 16 ואני מרגיש את הקטע הזה של הזקנה אצל הקרובים אליי וזה דיי מוזר לי. (אני מדבר על המבוגרים...) שאני חושב על זה משום מה אני צוחק ומרגיש דיי אדיוט חחח, מעניין אותי מה אתם חושבים על הנושא... * עוד שאלה, יש לי בעיה שאני לא שם לב איך הזמן עובר לא משנה מה אני עושה משתעמם או לא הזמן רצח ואני מרגיש שעתיים זה כמו 5 דק' =\ ניסתי כמעט הכל אפילו כל רבע שעה יש לי ציפצוף בפלאפון שזה טיפה עוזר אבל עדין קצת קשה לי לשלוט בזמן בצורה נכונה חחח.... (כן אני יודע שאתם חושבים עכשיו שאני קצת אני פשוט נער מתוסבך חחחחח בקיצור, תנ…

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שמעתי יש ביטוח זה נכון? נגיד מישהו קנה משהו ב5 אלף מה קורה אז?

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by BneXt,

זהו, נמאס לי, אני מחפש כבר יותר משעה בגוגל מישהו שישלח לי הזמנה לGMAIL... אז החלטתי לפתוח כאן דיון ולראות אם מישהו יכול לשלוח לי הזמנה... אם אתה יכול לשלוח לי הזמנה ל-GMAIL אז תודה ובתמורה אני יביא לכם מספר של 7 ספרות באיסיקו (מה אני יעשה זה מה שיש לי) תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by overload,

הבעיה תוקנה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by Meir787,

כותרת.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים