כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יודע על איזה טריק שיאפשר להשתמש באינסטגרם במחשב? ניסיתי להתקין בכרום את האקסטנשן User-Agent Switcher כך שהדפדפן יזוהה כסמארטפון אבל זה לא ממש הלך : קראתי שיש מצב שבעתיד השירות יהיה זמין גם במחשב האישי... אבל לך תדע מתי זה יקרה. אז, כיצד ניתן להשתמש בו במחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצעו את הניסוי הבא: שאתם לבד בבית\חדר, והכל שקט, תשבו באיזה מקום ותקראו לעצמכם בקול רם. תגידו בקול את השם שלכם, כאילו שאתם קוראים לעצמכם. תחזרו על זה כמה פעמים, עם הפסקה בין קריאה לקריאה, במשך כמה דקות. מה הרגשתם? אמורים להרגיש אי-נוחות, מעיין תחושה של פיצול אישיות, בשביל "לפתור" את זה תגידו - "כן, אני בא".
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מקווה שהיא לא ייחודית. משהו שיהיה מין הבי ינדסטריאל מטאל, וחשוב שלסולן יהיה קול מאוד מאוד באס.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.shox.co.il/uf/287/536/Morush.html http://www.shox.co.il/uf/202/978/yulyulit.html איך קוראים לשירים האלו PLZ כבר חצי שנה אני מחפש אותם! ! !
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להמליץ על אתר שיצא לי להשתמש בו לאחרונה, www.agora.co.il. הרעיון של האתר הוא לתת ולקבל דברים בחינם. בעיקרון הרי לכולם יש דברים בבית שהם לא צריכים, ובאיזשהוא מקום בארץ מישהו דווקא כן צריך אותם. דרך אגב, דווקא כאן משתמשים בפורום יכולים למצוא שם כל מיני רכיבי מחשב "ענתיקות" אם הם דרושים להם. שלא תמיד כדאי לקנות או יש איפה לקנות בכלל. יצא לי גם לתת וגם לקבל ובאופן מפתיע פוגשים ישראלים נחמדים, מנומסים, ושמחים לעזור. וכמה שאנשים קונים פחות דברים חדשים, זה רק פחות דברים שממלאים את המזבלות שלנו. רק לשם הבהרה, אני לא קשור לאתר בכלל.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי הודעת דוא"ל שנראית כביכול כמגיעה מבזק בינלאומי שבו הם כתבו בעברית קלוקלת שהחשבון שלי ייחסם אם לא אמסור פרטי התחברות. התקשרתי לבזק בינלאומי, והנציג הראשון שבדק את המייל, טען שזה מייל מטעמם ושאני צריך להכנס לעקוב אחרי ההוראות, דבר שפיתה אותי להכנס ללינק שבפנים ולהכניס את פרטי ההתחברות שלי (שם משתמש וסיסמה). רק לאחר שהתקשרתי פעם נוספת לבזק בינלאומי, לאחר שהרגשתי שמשהו פה לא בסדר, הנציג השני הזהיר אותי שמדובר בהונאת דוא"ל. מכיוון שכבר הכנסתי לקישור, שלא מטעמם, פרטי התחברות, שיניתי יחד איתו את סיסמת ההתחברות שלי. האם אני צריך לעשות דברים נוספים כלשיהם כדי להתמודד עם זה, לאחר שהכנסתי פרטים להונאה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לכל החבר'ה שעוזרים פה אתם עושים עבודה נהדרת כל אחד עוזר במה שהוא יודע אני מקבל פה תשובות לשאלות אחרי דקה רק עושה רענן ויש 5 מגיבים זה מדהים לא מצאתי את זה באף פורום אחר להרבה אנשים פה יש ידע רב מאד בזכותם אני בוחר מחשב/חלקים פיצוץ ולא עבודה בעיניים אני לומד ממכם המון בכל מקרה השירשור הזה מצידי יכול ללהמשיך לעוד שרוצים להגיד תודה אז תדעו שיש לכם אחלה פורום רק שימשיך ככה ויתרחב יותר תודה ענקית!! :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מפה הולך למופע המוטורי הזה? הולך להיות שם אופנועי שטח וג'יפים ענקיים (Monster Truck) שעולים על מכוניות... זה ב-28 ליוני באצטדיון רמת-גן. פרטים לגביו פה: http://www.leaan.co.il/show.asp אני כמעט על בטוח הולך לשם, לא רואים דברים כאלה כל יום!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=32WL36&Cat2Cat1ID=1469&Cat2ID=2078&aff=Zap הטלויזיה הזו שווה במחיר: 9600 ש"ח? (המחיר כולל משלוח, התקנה ומעמד שולחני לטלויזיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו פה שמע על החומרים של החברה xado? אתם יכולים לתת לי חוות דעת אם מישהו ניסה ? שמעתי שזה עושה פלאים למנוע. לפי מה שכתוב באתר שלהם, לפחות. השאלה אם זה הכל באמת ככה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צדקתי בכל השאלות במבחן ובסעיף ב' בשאלה 2 לא הצלחתי (עשיתי רק חלק קטן מהשאלה) אני צריך לדעת כמה הסעיף הזה שווה כדי שאדע אם כדאי לי ללכת למועד ב'. בדרך כלל זה הולך 70% סעיף א' ו-30% סעיף ב', אבל אני לא יודע אם זה ככה במבחן הזה.... יש למישהו מושג כמה אחוזים סעיף ב' שווה?? (זה דיי דחוף)
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-