כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי קבצי BIN ו CUE של דיסק משחק.... ואני צורב אותם לדיסק, הדיסק יוכל לשמש כמו דיסק מישחק רגיל? זאת אומרת שלא יהיה לי את הבקשה לשים דיסק שאני מפעיל את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לתקופה ארוכה יחסית של כמה חודשים ולפיכך המחשב לא יהיה בשימוש. חבר טוב אמר לי שעדיף להוציא את המחשב מהחשמל ככה שהלוח לא יעבוד..מה שכן השאלה אם המחשב לא יהיה בשימוש הרבה זמן אמור להיות נזק למעגל החשמלי ? לא מבין בנושא ואשמח לקבל דעות מנסיונכם האישי. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לאדם שמן שרוצה לעשות דיאטה עדיף לא להרים משקולות/כפיפות בטן/חזה או לא? כי הרי אם מישהו שמן עושה דיאטה ולמשל מרים משקולות עושה כפיפות וכו' ואוכל ארוחה אחת ביום אז הגוף מפרק לו בהתחלה רק את השרירים אז מה זה שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה...חשבתי להביא כרטיס מסך מחול...(עזבו אותי עכשיו מהקטע של האחריות...אין לי בעיה להגיע לחנות בחול)... הוא עולה בארץ באיזור ה2300 שח...שבחול הוא עולה באיזור ה1500 שח... אז חשבתי במקום להביא איזה X800XL אני יביא איזה X850 XT..באותו סכום..(500$)... אז מה אתם אומרים??..אני צריך לשלם מכס??..ואם אני משלוח לארץ מאותו אתר (NEWEGG)...???...אז יהיה בלי מכס...או משהו???..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לאחר שקראתי הרבה ביקורות טובות על האתר וכמובן לא הצלחתי ליצור USER אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי invite תודה חן chenloewy@yahoo.com
-
- 211 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
-
-
שלום! אני גר בראשון ואני רוצה לקחת קורס לקיץ לתגבור בפיסיקה ל5 יח"ל. מישהו שמע פעם על דבר כזה? ניסיתי באנקורי, טושמן ותיכון ת"א. אף אחד מהם לא עושה דבר כזה. אתם יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי כולם מה המצב ? טוב השאלה שלי היא כזאת אני ומשפחתי שוקלים או להצטרף ל-YES או להישאר עם HOT ולקבל 3 חבילות (בנתיים אנחנו עם HOT רק כמובן יש לנו את החבילה הבסיסית) יחד עם ההעצה של HOT יש את ההצעה של YES שכוללת 3 ממירים 3 חבילות המחיר הוא בערך אותו מחיר כידוע Yes גובים דמי התקנה של הצלחת ו-Hot לוקחים על כל ממיר 10 שקלים לחודש עוד עובדה קטנה שבעקבותה אני נוטה לטובת HOT היא: יש לי 5 טלוויזיות בבית והצעה שקיבלנו היא ל-3 ממיירים כמובן שאם נחליט לצרף עוד שני ממירים גובה המחיר יגדל דבר אחרון אם באמת אני בסוף אמצא ש-YES טובים יותר מאשר HOT אז העובדה שציינתי כאן תהפוך לשולית יותר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למי שלא יודע ה 6 ליוני קרב כלומר בקרוב התאריך יהיה 06.06.06 כבר היום הרבה נשים שאמורת ללדת ניגשות לרופאים בשביל לקבל עזרה ולדעת מה אפשר לעשות בשביל לא ללדת בתאריך הזה. מה ידוע לנו על 666? ההזכר הראשון של המספר 666 מופיע בתנ"ך ומאפיין אושר של המלך. מלאכים א' פרק י' פסוק י"ד. בחיינו נפגוש מקרים רבים הקשורים למספרים (ראה תרד שלא מזמן פתחתי על מיסטיקה ומספרים) אך רבים קשורים דווקא לספר 666 דוגמא פשוטה: מולקולת הפחמן אחד ממרכיבי היסוד של כל המולקולות בגוף החי, מורכבת מ 6 אלקטרוני, 6 פרוטונים ו 6 ניטורנים. עוד דוגמא במיסטיקה של מספרים התאריך ה 11 לספטמר 2001. ספטמבר = 9 9+1+1=11 המטוס הראשון שהתנגש היה American Airlines Flight 11 האותיות AA גם יכולות להיות מפונחות כ …
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום האינט' התנתק אצלי וכלום לא נידלק אפילו לא גוגל ולא מסנג'ר התחברתי דרך המודם של הסלולר שלי. יש עוד אנשים עם בעיות התחברות (בזק בין לאומי) או שזה רק אני?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תהיתי האם מנת IQ כלומר כמה שאתה חכם זוהיא תכונה תורשתית או שזה משהו שבא מהסביבה ףכלומר אפשר לשפר את זה ?
-
- 115 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בשבוע שעבר התקשרו אליי(לא הספקתי לענות) ממספר נורא מוזר, הנראה ככה: ******0732 , כמו שידוע לי, קידומת 07 כבר לא קיימת(הייתה קיימת בעבר), והעניין פשוט נורא סיקרן אותי, אשמח לדעת מאיפה התקשרו אליי בכלל. תודה לעוזרים ((:
-
- 18 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה בארץ? אני מחפש כובעים של new era ובפרט של הניו יורק ינקיז בארצות הברית יש לפחות מיליון כובעים ומיליון חנויות שמוכרות אותם ובארץ אף אחד לא יכול לייבא אותם? האם אני יכול להזמין מאתרים מחול? כמו האתר של new era או מהאתר של ריבוק? נ.ב - רק מקורי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.uxcell.com/ כבר כמה ימים אני לא מצליח להיכנס אליו. בהתחלה הוא נתן לי- 502 bad gateway ואז היום הוא נתן לי- 500 Internal Server Error. מה קורה כאן?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הפרידה הצורמת מה-BBC הבריטי, שלושת המנחים של תוכנית המוטוריקה המצחיקה ביותר בסביבה נוחתים במיזם הוידאו השאפתני של אמאזון האמריקאית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הקאמבק-המנחים-של-סדרת-top-gear-יצרו-תוכנית-חד/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ס קראתי ושמעתי בהרבה שירים וספרים את "kool aid smile" מהזה אומר חיפשתי במילון באינטרנט וכל דבר ולא מצאתי את הפירוש למילים האלו.. אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
להלן 5 דברים שאפשר לעשות מכל דבר. הערה: לא לקחת ברצינות! 5 דברים שאפשר לעשות ממארז של מסך CRT ישן ומפורק: 1) לחזק את מארז המסך,לחסום את החורים,לעשות חור בגג המסך ולהכניס מים עם דגים. והנה לכם אקווריום CRT מעולה עם זכוכית משובחת שלא להאמין שהייתה פעם של מסך. אפשר לכוון את בהירות האקווריום עם הכפתורים SET ו OSD,בהצלחה. 2) להעביר את חלקי הטלויזיה הישנה מפעם,לחבר הכל בהתאם - והנה טלויזיה נהדרת וחדשה :] 3) להוציא את זכוכית המסך,לקחת קצת קש וגרגירים,לשים בתוך המסך,עם גלגלת חמודה ומפוארת + 2 אוגרים. לא רעיון טוב? 4) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית ,להדביק על הקיר,ולצייר בתוך המסגרת בקיר תמונה של שולחן עבודה - כך יוצרים מסך בקיר משובח. 5) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית,ול…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי נוסעת לסין ביום שלישי טיול מאורגן (סין, הונג קונג, בייג'ין, מקאו וכו') וחשבתי להביא משם אייפון... כדאי להביא? מה עוד אפשר להביא?
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
-
בוקר טוב לכולכם,לפני מספר ימים רכשתי לעצמי HD 160 גיגה. לאחר כמה ימים התברר שאין לי צורך בו כי קיבלתי מקרובי משפחה מחשב כמתנה. ברצוני להחזיר את אותו HD ל-KSP.אך קראתי בדף שמקבלים כי אינם מקבלים מוצרים בחזרה. מזה השטויות האלה?והאם יש מצב שבו אני יכול להחזיר להם את המוצר?
-
- 23 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
בדקות 3:05 עד 4:22 http://www.liveleak.com/view?i=870_1201888915
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחר מלחמות רבות מול המערכת חסרת ההיגיון הנקראת צה"ל. הסכימו להעלות לי את הפרופיל מ-21 רפואי ל-45 רפואי. זה אומר שהחל ממחר אני רכוש צה"ל. מי שיגיד שזה טעות שהתגייסתי, יכול להגיד. אני יודע שאני נלחמתי, התעקשתי, ואני מתגייס..!!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-