עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ביל וסבסטיאן,

אני בגג של בניין בהתחלה, הורדתי את השרשרת ואני לא מוצא כלום יותר

2. Started by Bam65,

נתקעתי במשימה השנייה של הבריטים שצריך לפוצץ את הגשר. (משימה אחרי שהמטוס שלך מתפוצץ) אני אבוד לגמריי.. המפקד אומר לי לקחת את הפצצות ולפוצץ את הגשר. אבל לא הבנתי איפה להעזאזל הפצצות. לא מצויין שום דבר על המצפן...חיפשתי כבר בכול חור זכר לפצצות. חיפשתי אפילו בגופות של חיליים ועדיין לא מצאתי שום דבר.. למישהו יש מושג איפה מוצאים אותם? :s05:

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by adamshar,

אני נמצא בשלב התשיעי, בקרואטיה, שבו יש לי שיירה שמגיעה מצד שמאל למעלה שצריך לחלץ ורשת חשמל שלא מספיקה לכל התותחים. האם להשאר בבסיס עד שיגמרו ההתקפות (הם נגמרות ?) ואז ללצאת לחץ אותם או לא להמתין לסוף ההתקפות ולצאת לחלץ ?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by Salwaby,

שלב 13 , כל הקטע של להשתלט על 4 נקדות , כדאי להוריד את הנקודות ל axis.... איך עושים את זה אלוהים ישמור, יש איזה אסטרטגיה טובה אולי להציע ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

אני בשלב האחרון ואני לא יודע איך הורגים את המפלצת הענקית הזאת.. שהוא תופס אותי אני אמור לירות בו אבל אני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ בבקשה תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  6. אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by huber,

הי חברים. התחלתי את ההרחבה ע"י שיחה עם Gjalund Salt-Sage בנמל של Windhelm שלקח אותו בספינה שלו למורוווינד. כשירדתי מהספינה Adril Arano יזם איתה שיחה שבמהלכה היה אמורה להיות אופציה לדבר על Miraak, רק שאופציה זו לא הייתה קיימת. המשכתי לשחק, מצאתי Earth Stone מאחורי העיירה/ליד הנמל, הפעלתי את האבן באמצע ומאז יש לי אופציה לשאול כל תושב בעיירה לגבי המיקום הזה, רק שכולם עונים "משום מה אני לא זוכר כלום לגבי זה". איך אני ממשיך את קו העלילה הראשי? יש למישהו מושג?

8. דיי בהתחלה אחרי שאני אמור להביא לאי שלושה ראשי פשע מכמה מקומות בעולם ... צצה לי משימה חדשה שאומרת שמסתובב לי איזה אחד באי (אחד עם אפרו) ושאני צריך "to battering him" ניסתי את כל האפשרויות שאפשר ושום דבר לא מעביר אותי את המשימה הזאת ... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by ben_20,

אני תקוע בשלב it's time to left הרגתי את כול החיילים סרקתי את כול המקום ומה עכשיו אין לאן ללכת מישהו שיחק במשחק הזה ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by jj516,

עברתי את כל המשימות של המשחק, אניתי את המליבו, מגרש המכוניות, מכונית הגלידה, בית דפוס, מועדון (אין משימות כלל, או שאני טועה?), אולפן הקלטות, תחנת מוניות ואני חושב שזה הכל. אחרי שסימתי את משימה מסויימת שהיא גם הייתה האחרונה התקשר אלי העורך דין ROSNBERG מאוים ובהול בטלפון, וזהוא נגמרה השיחה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, אני יודע שיש עוד משימות והמשך אבל איך מגיעים לזה?

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום! טוב, קצת אחרי שקיבלתי את הרחפת, התקדמתי, ואז תיקנתי את הרמפה עם הבקבוקים, התקדמתי עוד קצת ואז הגעתי לשטח קצת יותר פתוח, שמולי יש שער שבדיוק סגרו לי אותו... ויש מין מבצר כזה מולי. אני נכנס אליו, הורג את כולם, ויוצא החוצה חזרה, בינתיים המסוק ה BZ הזה רוצח אותי... ואז אני מתקדם במקום והדרך היחידה שלי היא לחזור לרחפת. אני אמור למצוא משהו שפותח את אחד השערים, אבל לא מצאתי כלום, סתם ירד לי חיים... מה אני אמור לעשות? זה מתג מסויים או מה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by hagai-,

אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DS,

בקיצור נתקעתי בשלב שאתה נוסע בחשמלית כזו ונופל לתוך מים. בקיצור עליתי לקומה השניה ומה עושים עכשיו? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/9763f52a62.JPG http://www.2send.us/uploads/4963f52a18.JPG

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by thegodx,

http://img81.exs.cx/img81/4682/d2prison0700001dw.jpg איך עוברים את המקום הזה זה "בבית הכלא" אני מישתגע כבר....

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by Omri643,

אני תקוע במשחק,בנקודה שאני לייד המכונית הצהובה שרואים לה את השילדה ואת המנוע מקדימה הגעתי ואז הייתה רעידת אדמה ומין דברים כחולים כאלה באוויר והגשר שאני עומד עליו נחצה לשניים מטפסים לחלק השני והוא נחצה לשלוש ואז אני תקוע לא יודע לאן ללכת מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by huber,

מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by STRENGTH,

זה משחק מאד ישן אני יודע אבל סתם בא לי לשחק בו. אני תקוע בשלב של הדוקטור שלב 3 נראה לי ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי למקום שצריך לקפוץ על צינורות ואני לא מבין מה עושים. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

אני נמצא פה ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי לכנסיה ומשם אני לא יודע לאיפה ממשיכים תעזרו לי :'(

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Falcon4g3,

הגעתי לקטע של הקפיצות..... מע להמים הירוקים. סיימתי הכל והגעתי לאיזה מקום עם חץ ירוק גדול שמצביע לכיוון מטה, לרצפה. ויש 2 כניסות - מימינו ומשמאלו, שמובילות סתם לחדר ארוך מה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by huber,

מישהו משחק במשחק הזה? זה מעין "פורטל" רק ללא הפורטלים - משחק מעניין. אממה - אני תקוע בשלב עם השדה אנרגיה הכחול שמשגר את הבקבוק קטשופ (אפא שהשדות אנטי גרוויטציה שמרימים את הקופסאות לאפשר מעין סולם מאולתר). חיפשתי בגוגל ואין WALKTHROUGH למשחק (חוץ מהכמה דקות הראשונות ב YOUTUBE). מישהו אולי עבר את השלב הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  21. http://img117.imageshack.us/img117/3773/penumbrarequiem1va0.png מכאן אני לוקח את העץ לתא שריפה ? http://img117.imageshack.us/img117/3442/penumbrarequiem2lo7.png אם כן איך אני מוציא אותו משם ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by hagay21,

אני תקוע בחלק שני של המשחק שמגלים שיש בגידה והולכים לספר למלך שיש בגידה ואין עזרה מהחברה למעלה ואז אגלים אותו למטה חצי מת מיובש והוא מבקש מים.....אז הגעתי לשלולית אבל איך מרימים את המים לתת לו? יש איזה עיגול מוזר שעולה כל פעם ליד הבריכה אבל איך נותנים למלך מים!?!?!?

23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by idanpc,

שמירה אוטומטית מ"ס 42 (CHECKPOINT) אני צריך ליסגור מפסק של חשמל כלשהו ואני לא מוצא אותו! תעזרו לי בבקשה נואשות!!!

25. Started by Niryad,

המשימה היא לחזור לבסיס איפה שיש את הרכבת והגשר... איפה נמצא הבסיס ואיך חוזרים אליו?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים