עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם וברוכים הבאים לאשכול הרשמי על שרתי הקהילה שלנו! חוקי שרת המשחק: [*=right]חל איסור מוחלט על קללות. [*=right]חל איסור מוחלט על גזענות. [*=right]יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. [*=right]אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. [*=right]אסור להתחזות לאדמין. [*=right]שימוש בצ'יטים או בתוכנת צד שלישי אסור בהחלט. [*=right]התחברות לשרת המשחק מעידה על הסכמה לחוקים הנ"ל. שחקן אשר יעבור על אחד מחוקים אלו ייענש בחומרה! ב-Battlefield 4 החלטנו לקנות 4 שרתים, 3 שרתי משחק רגילים ואחד קלאב לאימוני קלאנים, טורנירים וסתם להשתגע לפעמים השרת הראשון: HWzone.co.il | Conquest | 62 Slots | Israel בשרת הזה נמצא…

2. Started by naveh3,

מה שנבחר בואו נארגן כאן קבוצה וזה עם האינטרנט הכי מהיר או מי שירצה יצור את השרת ונשחק :asthanos: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Zeev86,

בואו לשחק בשרתים חדשים למודים של HL2! Dystopia 212.235.33.28:27015 Zombie Panic Source 212.235.33.28:27315 Insurgency 212.235.33.28:27415 או שפשוט תמצאו אותם בדפדפן שרתים (Middle East) שרת נוסף שנפתח בחודש שעבר: Killing Floor 212.235.33.26:27030:27040 בקרוב שרתים ל Synergy והגרסה החדשה של PVK! תהנו (:

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ThaPhoeniX,

איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by Or ei,

מי שמכיר אני אשמח אם תרשמו פה תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

אני צריך IP לשרתים ל MOHAA אם מישהו יודע

7. Started by INFERNO,

למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by yotam360,

האם יש שרתים ישראלים של America's Army???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by redti,

שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by max_cool,

אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tepez,

אני מחפש שרתים פרטיים (private servers) לCall of Duty 2 איפה אני יכול למצוא רשימה שלהם?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by normanush,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by redti,

אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Culandur,

מכירים את השש-בש של XP כיצד ניתן לשחק אותו על מערכות אחרות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by CyberBot,

אם אני מתחבר לחשבון שיש לו פרימיום במחשב שלי ואז מתחבר לשלי בלי פרימיום זה יעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. Started by rosesr,

באיזה משחקים אפשר למכור דמויות ואביזרים? ואיך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by kobibo,

1. כיצד אני משתמש ב ShutGun ? 2. במשימה בסאול כיצד ניתן לנטרל את כלי הטייס האלו עם המקלע ( UAV )

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה הראשונה, איך אפשר לדלג על הסרטים ועל ההסברים הארורים במשחק? אח שלי מחק לי את השמירה ונמאס לי לראות את הסרטים מחדש. השאלה השניה, מישהו מכיר איזה עורך טוב או טרינר נורמלי למשחק? אין לי כוח לעשות שוב את הארבע משימות הראשונות.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. 1: האם ההרחבה היא חלק מהמשחק - משמע אני מתחיל אותו כרגיל דרך הSteam , ומשם יתווסף למפה עוד איזור - או שמדובר במשחק שונה ואני אצטרך לבחור אם להכנס לראשי או להרחבה? 2. במידה וההרחבה היא חלק מהמשחק, הרכיבה על הדרקונים ושאר הדברים יהיו תקפים בכל האיזורים (יעני גם באיזורים של סקיירים עצמו) או מוגבלים אך ורק לאי סולסטהיים?

• 15 תגובות
    • 8.4k צפיות
  21. Started by navk2,

1. יש לי בעיה גרפית בפייבל... ----------------------------------------------------------------------- למה זה ? וזה לא דרייברים 99.9 למה הורדתי אותם מהאתר הרישמי לפני שבוע ! (הכוונה לאדום שמסביב למפלצת...) 2. האם פני צלקת יעבוד אצלי טוב ? שאני אומר טוב אני מתכוון ל 800*600 טקסטורות בינויות בלי AA ו- AF*4 . המפרט שלי שם <<<<<<

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. דבר ראשון שאני משחק סאן אנדראס אני בוחר את הרזולוציה הטבעית של ה LCD והכל סבבה, אבל מה... אני רואה כזה משהו מעצבן פסים כאלה כמו שמסתכלים על אספלד רותח (כביש ביום קיץ חם), מה זה החרא הזה איך מבטלים תגועל נפש הזה, זה מפריע בטירוף!! דבר שני זה שהתקנתי את הONLINE של MTA לסאן אנדראס, וכל מה שאני רואה שם זה מרוצים שאי אפשר לצאת מהאופנוע\מטוס מהם, לא דדמץ או משחק חופשי כמו שיש ב MTA של וויס סיטי... איך בכל זאת יש אולי אפשרות לשחק דד מץ גם בסאן אנדראס???? תודה! (:

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שלום כולם נתקלתי בשתי בעיות רציניות, הראשונה היא בעיה בחיבור למשחק עם חברים,כשמנסים להתחבר ולהיות באותו פרטי (PARTYׂ) מספר חברים יש בעיות בחיבור,קופצת ההודעה שאין אפשרות להתחבר אחד לשני. העיניין ממש שיגרתי,קורה כמעט כל פעם ונדיר שלא קורה בכלל,לאחר עשרות ניסיונות (לא בהגזמה),יציאה מהסטים וכניסה מחדש מצליחים לבסוף להיכנס לאותה הקבוצה ולשחק ביחד.רציתי לדעת אם עוד אנשים פה חווים אותה הבעיה?והאם יש דרך לפיתרון? הבעיה השניה היא ירידה ל30 FPS לדקה שתיים כל פעם מ-60 (מגבלת המסך שלי). שוב האם אתם חווים כזו בעיה?ואם לא איך ניתן לפתור?יש לציין הדרייבר מעודכן לאחרון שיצא . (המפרט הטכני שקשור-כרטיס HD7950 רזולוציה 1920\1200, 8 ראם, הכל על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים *8 כמה ש…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. הורדתי את שתיי הדמואים החדשים Starship Troopers ו-BOS או בשמו השני Bet On Soldier שמתי על HIGE ב-Starship Troopers פשוט יצא לווינדוס (לשולחן עבודה) ו-BOS עבד איטי וקירטע רצח שמתי על LOW ועבד חלק אבל בגרפיקה חרא שווה להשקיע באיזה גוף קירור ב-200 שקל ולעשות OC רצחני ?? כי אין לי כסף ל-7800 או ל-6800GT אה והכרטיס שלי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

25. לילה טוב לכולם אז באיזה משחקי מחשב נשנקתם לשנייה? או החסרתם פעימה? :errrr: באיזה משחק לא משנה באיזו שנה נוצר הרגשתם זיעה קרה נוטפת ממכם? (אני מקצין בכוונה כן? הנה הרשימה של המחשקים המפחידים ששחקתי בהם: *F.E.A.R *S.T.A.L.K.E.R ALPHA VERSION *ALIEN VS PREDATOR 2+EX *ALIEN VS PREDATOR 1 *SILENT HILL 1-4 *COLD FEAR *THE SUFFERING *PHANTESMAGORIA I+2

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים