משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
פורמט לי המחשב ושיחקתי בGTA SAN ANDREAS והכל השמירות שלי נמחקן!! והייתי ככה במפה השנייה ...לא ממש משנה לי באיזה משימה יש מצב שמישהו שולח לי שמירה שלו או דרך לעבור לשלב השני אשמח לעזרה אלדר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ע"פ הכתבה הזאת: http://kotaku.com/gaming/rumor/gamespot-editor-fired-over-kane--lynch-review-328244.php יש שמועה שכותב ביקורות בגיימספוט פוטר בעקבות ביקורת לא מחמיאה שנתן למשחק Kane & Lynch של חברת Eidos , שבתגובה איימה לבטל את הקמפיין הפרסומי שלהם שרץ בגיימספוט ומכניס להם הרבה כסף. גיימספוט בתגובה פיטרו את הכתב. אם זה נכון זה ממש עצוב, זה רק מראה כמה לא אובייקטיביות הביקורות באתר, מי יודע כמה ואיזה עוד ביקורות הושפעו בדרך כזאת?
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האמת אני יודע מה עושים הבעיה היא שאני לא זוכר את ה secret answer ובלי זה אני לא יכול להתקדם לשום מקום יש משהו שיכול לעקוף את זה? חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
לכל מי שאוהב שחמט... וגם למי שלא ! תכנסו לכאן. אפשר לשחק עם אנשים מכל העולם לצ'טט תוך כדי! דרך אגב - תראו באיזו שעה אני ער!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
HEXIC שחקו חינם אונליין באתר המשחקים של MSN. למי שלא יודע, זה להיט הקרב שחקני ה XBOX 360 LIVE ARCADE. http://zone.msn.com/en/hexic/
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בואו לקבל את Warhammer 40K: Space Marine חינם לתמיד ולנסות את Warhammer: Vermintide 2 הטרי ללא תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר... בהווה אני משחק BF P4F ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3 ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4 ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר: 1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ? 2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ? 3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?) 4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy) 5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, קודם כל קצת רקע על עצמי אני שחקן COD כבר 9 שנים, מ COD1 עד עכשיו קניתי את כל המשחקים ושיחקתי בכולם תחרותי למען האמת בשנים האחרונות התחלתי להרגיש שמשהו חסר לי אז התחלתי לפזול לשדות של BF, וקניתי את ה BF3 במבצע שהיה ב Humble Bundle. אחרי שנהנהתי מהמשחק ואני גם נהנה כרגע ( למרות שהמשחק מסובך ויש לי מספר שאלות ) אני מתלבט - מה לקנות? האם לנסות ולקנות את BF4? או להמשיך ולקנות את סדרת ה COD המוצלחת אני מבקש ממכם להיות אובייקטיבים,באתי לפורום הזה מכיוון שבפורום COD השחקנים אינם אובייקטיבים. יש לציין שאני שחקן תחרותי וקרוב לוודאי שאכנס לכיוון התחרות גם ב BF4 אבל בלי קלאן. עד כמה כל העניין של התחרות דומה ל COD והאם זה מתנהל באותה הצורה של 5 על 5? יהיה לי קשה לקלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי ל css מaa בכל אופן המשחק אחלה אבל השרתים קצת מרגיזים תקועים במפה אחת ולא משתנים אני מחפש שרתים שמחליפים מפות כל הזמן ושיהיו משעשעים הייתי במפה לפני כמה ימים שהיה בה סאונד והיה ממש כיף אם מישהו יכול להמליץ על סרברים משעשעים וטובים אני ישמח..:] תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ולל אני רואה שאף אחד לא פתח על זה דיון משום מה... מישהו נכנס לבטא של D&D ONLINE? (נפתחה בשני לפברואר) אני כבר ארגנתי לעצמי חבורה אבל אני אשמח לשחק גם עם ישראלים...(יותר נוח לשחק עם אנשים שיש להם את אותם הלאגים D: ) נארגן רשימה כדי שיהיה קל למצוא אותכם...פשוט תנו את השרת שאתם משחקים את שם הדמות והמקצוע... domiel: domiel lightbringer-humen paladin lvl1 r4 aureon
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתם מעוניינים לשחק יחד TEAM? IP: 80.179.153.17:16567 השרת של אמגיימרס, נשחק בסקואד עבודת צוות, מה אתם אומרים? הוא יתמלה בשעה 9 עם השחקנים של גיימר ונראה להן מאיפה משתין הדג?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
החל מה-26 ליולי אם תרצו לשחק ב-Counter Strike תהיו חייבים להשתמש בגירסה 1.6! אם אתם משתמשים בגירסה 1.5 ואין לכם חשבון Steam (המערכת של Valve) אז אכלתם אותה! :-X Valve החליטו לזרוק את רשת Won לפח, גירסה 1.5 רצה על שרתי Won ולכן עקב סגירתם היא תיעלם. גירסה 1.6 רצה על שרתי Steam! כמו כן Valve החליטו שכל אדם שברשותו Half-Life מקורי ולא פתח חשבון ב-Steam לא יוכל יותר לפתוח חשבון ע"י serial של Half-life המקורי (למעשה זה נכון כבר לחודש האחרון ואפילו קצת לפני - לכן הרבה אנשים לא יכלו לפתוח חשבון ב-Steam) ,אלא יהיה חייב לרכוש את half-Life2 או את Condition Zero ורק איתו יוכל לפתוח חשבון ב-steam(כל אלה שכבר יש להם חשבון עם Half-Life המקורי אז סבבה להם, עליהם אין השפעה ;D ) מי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך לעשות לכל אחד מגרסאות הקאונטר סטים משלו ?? מן "מולטי סטים ACCOUNTS" כזה ? כי תודו שזה דיי מעצבן כל פעם להעביר מ אקואנט של סורס ......לזרו .....חזרה ל סורס .....ל 1.6 .....סורס ....וכו, יש דרך ליצור לכל סוג משחק סטים משלו ככה שלא צריך להחליף כל שניה בין 3 אקאוונטים ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
השתחחר עידכון הכולל את השיפורים הבאים: * Play Computer tab now fully functional in main menu. * Don't report LAN servers to the master server. * Sniper Scope fixes. * Fixed overlapping icons on level load screen. * Allow support for either EXT or ARB texture_rectangle. * Fixed exploit where Anansi could block SSM on third objective. * Fixed bug where Titan view would go crazy if FOV is higher than 90. * Base player speed returned to original. Upgrade tweaked מקור http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/108 מי שלא הספיק לשחק אתמול או היום שיכנס יוריד ויראה את השיפור (הם פתחו גם את ה SINGLE PLAYER )
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי במסגרת ההמלצות על משחקים(לאו דווקה בסטיקי) יש מקום למשחק online ! farcry למי ששיחק במשחק הרגיל יודע שזה משחק מעולה! יש online למשחק-מי אוהב את המשחק זה המקום בתור גיימר מכור(בצורה קשה לכל סוג של משחק) אני ממליץ בחום יש פוסט שמסביר פחות או יותר פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161173.0 ויש פורום במיוחד: http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182 דרושים גיימרים אמיתיים למשחק חזק!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה נשמע? בשנתיים האחרונות אני מקדיש את כל הזמן המועט שיש לי לשחק בפיפא על ה-360, בדגש על FUT. אני מתלבט לאחרונה האם לרכוש XBONE או במקומו מחשב חדש (שכן פיפא 15 על המחשב אמור להיות זהה לגרסה של הקונסולות החדשות). הבעיה היא ששמעתי משחקני פאט במחשב שיש לא מעט צ'יטרים או שחקנים שעושקים את השוק. האם זה נכון? איך קוד הרשת על הפיסי באופן כללי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם יש כאן שחקנים מהמשחק הMMORPG המוכר Guild Wars אשמח אם נעשה לנו פה בפורום פעילות בנושא המשחק הזה.. כל מי שיש לו את המשחק שירשום את הפרטים של הדמות שלו.. דמות:W/mo גירסאות:GuildWars V1 (אולי שאסים את הגירסא הראשונה אני אקנא את השניה) רמה:נכון לעכשיו 14 אבל אני מאמין שאעלה עד מחר ל16\15 שם השחקן: Master Dark Sword משתמש בכלי נשק:חרב (Firey Dragon Sword) ושילד ששכחתי את שמו. (אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו כמו גילד וכו') כל מי שתוהה אם שווה לקנות את המשחק שישאל כאן שאלות בנוגע למשחק ונשמח להסביר לו..
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם יש סרבר PVE שיש בו אוכלוסיה גדולה מאוד של שחקני הורד? כרגע אני באליינס בסילברמון יש לי פלאשבקים כל הזמן וזה גורם לי להתגעגע להורד אבל יש בעיה בשרת סילברמון אוכלוסיית השחקנים בהורד מאוד מאוד קטנה ותמיד אין הרבה שחקנים שירצו לעשות את הקווסט או הדבר או מה שלא יהיה כמות החפצים בAH מאוד פיצית, בקושי יש נשקים טובים במחירים טובים אולי אי פעם במיליון שנה היחס שחקנים בין הורד לאליינס שם זה 1הורד ל3.5 אליינס שזה מטורף וגם בקושי בהורד שם יש איזה 2-3 גילדות רציניות שעושות ריידס ועם תנאי קבלה מטורפים ואנשים מפגרים וילדותיים שמתווכחים על כל דבר אז מה שאני מחפש סרבר PVE עם הורד שיש לו מלא מלא חפצים בAH כל הזמן ומלא שחקני הורד אם אפשר הפוך מהמצב בסילברמון שלהורד יהיה יחס גדול יותר וה…
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כמה חבילות שאני מוכן להחליף. אני פשוט לא מוכן לקנות את המפתחות אליהם... יש לי את החבילות הבאות: #26, #41, #44, #45. יש פה מישהו שרוצה אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-