משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שלום כמו שהבנתי ב30 לאוקטובר יוצא Need For Speed Pro Street ואני רוצה לדעת אם הוא ירוץ על המחשב שלי... על הגדרות נמוכות.. אין לי מחשב מדהים אבל בכל זאת: מעבד פנטיום 4 2.80 MHZ לוח אם Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB זיכרון 512MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) אין בעיה של מקום בהארד דיסק...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בשביל ששני שחקנים ישחקו בפרו אבולושן, אפשר לחבר עוד מקלדת דרך USB במקום הג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבטלים את ה"הכנות למירוץ" וה"נאום" לפני כל מירוץ בNFS SHIFT? אני מדבר על זה שלפני כל מירוץ רואים את שאר המתחרים, וברקע ה"עוזר" שלך אומר לך good luck, be carefull וכו' זה ממש מעצבן.. איך מדלגים על זה?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
העם צריך לקנות איזה חלק? עם כן מה המחיר? עם לא, אז איך? פשוט שוכב אצלי במרתף PS2 וממש אבל ממש חבל לי עליו שאני לא נוגע בו, ועם הוא יהיה מחובר קצת למחשב אז הוא יקבל חיים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור, אני מנסה להקליט בעזרת FRAPS מWorld of Warcraft אבל ההקלטה ממש איטית וקשה לשחק תוך כדי הקלטה, לא משנה על איזה FPS אני מקליט, (ואני מקליט גם רק וידאו לא סאונד).. אני ידוע שאני צריך לשדרג אבל השאלה מה... יש לי : intel pentium 4 2.66a ghz radeon 8500le 128mb ddr 256mb ddr pc2100 kingston + 256mb ddr noname כל מה אני רוצה זה להקליט ב"זרימה חלקה" אל תתקעו לי פה איזה חלקים באלפי שקלים אהה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את המשחק אבל.. אין מולטיפלייר!! זו הגירסה שלי דפוקה או שהמשחק לא מכיל???
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבאתרים יש אופציה לרכוש משחקים במחירים מאוד נמוכים בהשוואה לחנויות בארץ. אני מחפש אתר בו ניתן לרכוש משחקים און ליין, ולאחר התשלום להוריד מיידית את המשחק. איני מעוניין באתר בו המשחק נשלח אלי בדואר. מישהו מכיר אתר כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חחח כרטיס אשראי צעיר יותר נכון... שמעתי שזה אפשרי עם כרטיס ישראלי לא בינלאומי יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו לי שלכול דרגה של מבוקשות (הלהבות ליד המפה צריך לעבור בלאקליסט מסויים) אם אני לא טועה כדי להגיע ל 3 צריך לעבור את 13.. מישהו יכול להגיד לי את מי צריך לעבור כדי להגיע ל 4, 5 וכן הלאה.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני וחבר נוסף מעונינים לפתוח אך לא יודעים בתודה מראש אמיר
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מפרט כולל כרטיס גרפי: AMD Althon 4200 Dual-Core HardDisk-250GB 16MB KG RAM-Corsair 2GB nVidia GeForce FX7600GT (המפרט המוצג הוא מפרט אך-ורק של רכיבים פנימיים במחשב) האם אני יכול להריץ את המשחק למרות שכרטיס מסך זה לא מדויק לפי הדרישות?(על גרפיקה מקסימלית ורזולוציית 1024X786 לפחות) תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לענות לי אני כבר מנסה כמה ימים להשיג את הנשקים המעוצבים ואין לי מושג איך ! אני מנצח בתחריות מקום ראשון עם מספר הכוכבים הגבוה ביותר מבין כל השחקנים ולא מקבל כלום ושאר השחקנים כן מקבלים! אז השאלה איך אני משיג את זה? ויש לי עוד שאלה קטנה, כשאני מרים נשק מעוצב מהרצפה אז המשחק אומר לי לשמור אותו במקש F איפה זה נשמר? תודה רבה לכם אשמח מאוד לתשובות!!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את המשחק fifa 2006 הכל עובד טוב ויפה אבל השעון של המחשב (הזמן של המחשב) רץ מהר איך אפשר לעשות אותו שהיה שעון רגיל כמו במשחק כדורגל רגיל 90 דקות? חיפשתי בהגדרות של המשחק ולא מצאתי תודה לכל העוזר.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כדאי לקנות ג'וייסטיק בשביל המטוסים? והאם זה משפר את הנוחות והביצועים? אם כן ישמח לקבל המלצה מה לקנות איזה דגם.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא ניתקע אצלי לא ממש אבל אפשר לראות את זה שזה לא חלק. לפי דעתי זה או מעבד או כ.מסך רציתי לדעת אם יש הגדרות מסויימות שאני יכול לבטל כדי שהמישחק יעבוד יותר מהר? מפרט: CPU 2.4 1.5GB RAM RADEON 9600 256MB
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! האם נכון להיום אפשר להשיג את הנשקים שבלעדיים ל-Limited Edition ל-Multiplayer של הגרסה הרגילה של BF3 או שעדיין חייבים לרכוש את ה-Limited Edition בשביל להשתמש בנשקים הללו? (אני מדבר על ה-Limited Edition ללא חבילת ההרחבה BtK). תודה מראש. -מתן
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
השאלה שלי כזאת אני פרמטי את המחשב ושמרתי את התקיה של Origin כולל המשחק אחרי התקנה מחדש של Origin יש אפשרות שתוכנה תזהה את המשחק בלי שצריך להוריד אותה שוב תודה למי שעוזר מדובר במשחק מקורי
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם המשחק "קרייסיס" יוכל לרוץ אצלי חלק על הגדרות גבוהות במחשב שלי ללא שדרוג*? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 1 GB DDR2 667MHZ MSI NX8800GTS T2D320E-HD-OC EZCOOL 500W SILENT LED WD 250GB 16MB SATA2 *במידה ויתבצע שדרוג זה יהיה להעלות את הזכרון מג'יגה ל2 ג'יגה... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי משחק פרוץ ישנה אפשרות לשחק במולטי ?כאילו צריך סריאל ,משהו פרצו את זה כבר ? ואם כן דברו איתי בפרטי או במייל saar200@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-