עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DS,

איך בונים אחוזות יפות? ראיתי בפורומים של גיימר וזה מדהים אולי למישהו יש עצות/מדריכים? עשיתי בית הנה סרטון http://rapidshare.de/files/35376100/movie000.avi.html

2. ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. יש לי את המשחק, התקנתי רק את ג'נרלס וטיביראין סאן. הורדתי את הפא'ץ המאתר החברה, אך יש בכל מיני אתרים כל מיני פא'צים לג'נרלס zero hour למשל, אני יכול להתקין אותם? זה לא יהרוס או משהו?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  4. סיימתי שלשום את DIABLO 2,ומאז אני לא יכול להפסיק לחשוב על מספר בעיות שגיליתי בעלילה. חיפשתי בגוגל מידע בנושא,אבל לא מצאתי כלום,אשמח אם תאירו את עיני. אני מדבר על חוסר תאימות בציר הזמן של האירועים וחוסר הגיון. כל הסיפור מפרק 1 עד האחרון,מסופר לBAAL בידי ומנקודת מבטו של האיש הזקן על עברו. לפי הסרטונים,ניתן להבין שחלפו כ20-30 שנה מאז המאורעות שעליהם מדובר. בפרק האחרון,מריוס אומר שהוא שמע שדיאבלו הומת ולאחר מכן הוא נותן את האבן לשד...אבל הרי במשחק עצמו,מיד אחרי שהרגתי את דיאבלו,טיריאל אומר לי שיש בעיה ועלי לפרטל את עצמי להורוגת'. ??? מישהו בבליזרד פישל כאן? עוד דבר שלא מובן לי זה כיצד בפרק ה4(לפני אחרון) מריוס מצליח להיכנס לתוך המקדש,הרי את אבירי וכוהני הזאקרום,מפיסטו כבר מזמ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לברר מהם הפורטים של המשחק הזה? בשביל שאני אוכל לשחק ברשת... פשוט אני נתקל באנשים שיש להם גם, ואי אפשר לשחק... מישהו יודע אולי?

7. מישהו יודע אולי אם אפשר לעשות שהמשחק יהיה בעזרת כפתורי המספרים עם החצים, ולא רק עם אלה של החצים? פעם אפשר היה, אבל בפיפ"א הזה ה-Numpad משמש לקבוע טקטיקות וכאלה... זה אפשרי לדעתכם? מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by H.I.V,

מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by Lanzar,

אני יודע שקיימת פקודה שמקישים ב CONSOLE של המשחק שמראה את הקצב פריימים... מישהו יודע מה הפקודה ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. ערכתי קבצי LUA במשחק HAWX ואני רוצה לפרסם פה מדריך , מה שיתן למשתמשים EXP פי כמה וכמה ( דוגמא לעלות לרמה 40 תוך 3 משימות ) רציתי לדעת אם זה חוקי , כי בעיקרון זה לא ווארז או משהו זה פשוט עריכה של הקובץ DATA1.PAK

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח שרת ישראלי עשיתי חיפוש מצאתי אתר אחד מסכן שניקרא "Hypernia",אם למישהוא יש עוד מידעה אני ישמח לשמועה על זה. מה שחשוב שהלוקיישן יהיה בארץ .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by blanco,

הורדתי את המשחק Sturmovik_Forgotten_Battles הבעיה היא שהסיומת של הקובץ היא mdf.* זהכנראה סוג של אימג.. השאלה היא איך אני צורב את זה ??? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by ofeky1,

איזה סוג קובץ אחראי על השמירה של ההגדרות ואיזה סוג קובץ אחראי על השמירה של המשחק עצמו? יש קובץ SAV ויש עוד קובץ שהוא "קובץ" ואם אתם יודעים מה ההבדל בין התיקיה playersave לתיקיה playersave2? תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by Gamer4Life,

מישהו יודע מה מאפשר לקונסולה להיות יותר חזקה ממחשב (גרפיקה לא פחות מ 60 FPS)- לדוגמה,איך המעבד,הזכרונות וGPU עובדים ביחד?יותר טוב ממחשב?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  15. אהלן אנשים, רציתי לדעת כמה דברים לגבי רכישה מהחנות הזאת של EA : http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.106443900 אני בדיוק עומד להכניס את פרטי האשראי שלי ובדיוק נזכרתי שיש ב WOW את הקטע הזה של סרברים ארופאים וסרברים של ארה"ב גם כאן יש את זה? איך אני יודע איזו גירסא אני קונה\מוריד כאן? של USA או של EUROPE ? אם אני מוריד ומסיבה כלשהי המשחק נחמק, תיהיה לי אפשרות להוריד אותו מספר לא מוגבל של פעמים מהאתר של EA אחרי הקנייה הראשונית? לגבי המשחק עצמו, הוא מוכן? ניתן כבר להתחיל לשחק או שהוא אמור לצאת רק בשבועות הקרובים? אני עוד אחד מפליטי WOW שהתאכזב נואשות מ AOC (אחרי בזבזוז של שעות קריאת חומר על המשחק) תודה! עריכה : מצאתי כאן השו…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Tommy,

דודים שלי כרגע שם והם יביאו לי בעזרת השם את המערכת... השאלה היא האם אפשר לקנות בשידור PAL או שיש רק NTSC ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EgoManiac,

את האשכול הזה פתחתי בגלל שבאשכול הקודם סיכמתי הכל ואמרתי שהבנתי ועכשיב כבר לא היו מתייחסים אז השאלה איך מתבצעת הקנייה מSTEAM? כאילו איך אני מקבל את הCD-KEY?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by DS,

אז ככה החלטתי לקנות PS2 בעוד כמה חודשים(חודש בעצם) ותשמעו: אני רוצה לקנות את המכשיר הזה: http://www.moniline.co.il/Product.asp?productid=135 צ'יפ כזה: http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=73 וכרטיס זיכרון כזה http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=1 האם כולם יתאימו?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by amit123,

תגידו מה הקצב ריענון(זה שנמדד ב-59,60,70 וכו')עושה במשחקים?מה יותר טוב שזה גבוה ון נמוך והאם זה משפיע על הביצועים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by amit123,

תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by liortaib,

תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום, אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אפשר להעביר. ובכן, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לראוטר, בקיצור יש רשת. עכשיו, אני רוצה לעשות משחק בין שני המחשבים אבל לא דרך הDirect IP, כיוון שיש לאגים וזה לוקח יותר זמן. אז רציתי לשאול אם אפשר לעשות משחק בין שני המחשבים בלי לאגים שיעבוד חלק, אם מישהו מכיר את האופציה - אשמח לעזרה. אני לא חושב שהסברתי את עצמי כ"כ טוב, אבל מי שהבין אז אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by yoyo_shir,

הורדתי את הגרסה הזאת , ולא הצלחתי להתקין אז רציתי לשאול עם למישו יש את אותה גרסה והאם הוא הצליח להתקין - או שבעצם הגרסה פגומה? אני מבקשת שלא תננעלו - ס"כ שאלתי על גרסה - ולא נתתי פה הורדה או משו תודה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות את המשחק ואני רוצה לדעת אם אני ואח שלי נוכל לשחק באותו זמן במשחק באינטרנט. והאם נוכל לשחק מ- IP שונה? תודה! אג"ב - אולי כדאי לפתוח דיון רשמי על BF2 כי אני רואה שלהרבה אנשים יש שאלות בקשר אליו...

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by hackermeir,

יש הרבה פעמים שיש סיבוב של 180 מעלות ואני לא יודע איך לקחת אותו . אפשר לקחת את הסיבוב במין דריפט כזה? ניסיתי לשחק עם הבלם יד ולא הצלחתי.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים