עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מתכוון להזמין את המשחק COD2 מאיביי, יוצא לי זול בהרבה מלקנות בארץ. רק ששמתי לב שבכל מכירה מצויין הפורמט של הדיסק. אני יודע שבארץ אפשר להפעיל PAL, אבל מה עם NTSC? יהיו לי בעיות תאימות? המשחק למחשב בדיסק DVD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kinggil,

שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  3. אני רוצה לקנות לאח שלי איזה שניים שלושה משחקים ליום הולדת... הוא בן 14 ואוהב מרוצים ופעולה אבל כבר יש לו את NFSMW אז מה לקנות לו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by toto,

איזה קונוסלה הכי טובה לדעתכם?

• 33 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by idoo_e,

קניתי מחשב חדש התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך התקנתי תמשחק הכול היה סבבה רשמתי במשחק FPS_MAX 100 וזה היה על 100 קבוע ולא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך ולא בשום דבר אחר רק עשיתי תפקודה עכשיו אחרי כמה יומיים שאני נכנס למשחק זה עדיין על 100 אבל שאני נכנס לשחק עם זה ברשת ועם זה נגד הבוטים זה הולך טיפה תקוע הFPS משתולל ואי אפשר לראות אפילו על איזה מספר הוא נמצא יש אולי איזה משהו שמעמיס על המחשב כי יש לי מחשב קטלני ביותר בשביל משחק כזה מהניסיון שלכם יש איזה משהו שיכול לעזור לי כי זה דבר מטומטם קניתי מחשב קטלני ובסופו של דבר לא עובד לי קונטר סטרייק כמו שצריך אתם בטח מבינים למה אני מתכוון ומה הבאסה פה...

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום התחלתי לשחק קונדישן זירו אני רוצה לנסות לשחק ב 1.6 קונטר סטרייק אז יש לי שם להתחיל משחק ואני כאילו משחק לבד וכאני לוחק על הכפתור ~ קונסול או משהו אז יש לי שם מספר של סרבר אם אני נותן את המספר למישהו או יכול להתחבר ואני כאילו יכול לשחק איתו ?.. ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכול להשיג סרברים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by MrStereo,

תצביעו העם תיקנו,לא תיקנו,תחכו לBETA המשך יום טוב

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by yotam_10,

אם אני קונה את הPSP בארצות הברית אני אוכל לקנות משחקים בארץ והם יעבדו????

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by sina,

תצביעו לפי גראפיקה ותכנים כאלה לא לפי דברים אחרים כמו מה שהייתם רוצים שיהיה לכם!!!

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  11. השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה

12. Started by valorien,

כתבה מעניינת של Gamespot על המכשירים העתידיים שיישבו לנו בסלון. מעניין. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1939-x-x-x&body_pagenum=1

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  13. בוקר טוב, תקראו פה : http://news.teamxbox.com/xbox/11651/Crytek-Next-Gen-Consoles-Are-Too-Weak-for-Crysis/ וציטוט קטן מהידיעה : תמיד טענתי שאין כמו ה-PC

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה המחיר שלה לעכשיו? ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by xxdream,

שלום לכולם !!!! הייתי מעוניין לדעת אם שולחים לי XBOX מארה"ב האם הוא יעבוד בארץ ואם כן אז האם המשחקים של הארץ יעבדו בקונסולה הזו . תודה XXDREAM

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  16. יצרנית החומרה MSI מכריזה על קונסולת גיימינג ניידת משלה - הכירו את ה-Claw, קונסולת הגיימינג הראשונה אשר מבוססת על דור המעבדים הטרי של אינטללכתבה

17. פרטים חדשים אודות המתחרה הרביעית עשר שואפת להעשיר את שוק הקונסולות נחשפים לכתבה

18. 28 שנים אחרי שנולדה בתור מוצר המיועד לעשירים בלבד, ה-Neo Geo חוזרת בגרסה מוקטנת מדליקה - עם מסך מובנה ובקרי שליטה כמו באולמות המשחקים לכתבה

19. Started by GZA3,

שלום לכם, אני צריך קונפיג טוב ל CS:S עם כרטיס מסך X850XT PE משום מה ה FPS שלי הוא רק 80 (!)

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by amilo,

תציעו לי בבקשה על קונפיג איכותי

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Danix60,

טוב אחרי מאתיים שנה שקניתי את המשחק ואחי שיחק בו, הגיע תורי לשחק, מאוד אהבתי ) הבעיה היחידה, המשחק קופא לי אחרי 15 דקות +- קרה אותו דבר לאחד החברים מהעבודה, הוא ניסה הכל בסוף פרמט ושם הפעם קראק שונה לווינדוס ועבד, אין לי כוח לפרמט, השאלה אם זה באמת קשור ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gal&Gal,

כנסו לאתר http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/mmos/elder-scrolls-online/ הוסיפו לעגלה את אחת מהגרסאות IMPIRIAL או STANDARD כשיתאפשר הזינו את הקופון OQE4LG-WEQPSE-SMCME1 וקבלו 20% הנחה מהרו כל עוד הקופון תקף =) הנה פרטים מהאתר על ההזמנה : The Elder Scrolls Online - FAQ Below is a run down of the most common questions and queries asked regarding The Elder Scrolls Online: Does it use Capsule: This title will not use Capsule. You will be able to download, install and play this game via a service supplied by Bethesda. Mac Version: Yes, there is a Mac version which you will be able to download after registering/creating an Elder Scrolls Online accou…

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by soldier,

מי שהוא מעוניין פה במשחק BIOSHOCK INFINITE בעקבות קניית כרטיס מסך של AMD קיבלתי קופון ,אך אני לא מעוניין במשחק. מי שרוצה שישלח פרטית

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  24. הכותרת של חברת Epic Games שהיה אמור להתחרות ב-Overwatch יחוסל לטובת השקעת משאבים מוגדלים בכותר אשר מתחרה בלהיט התורן, PUBG לכתבה

25. קחו את ה All-Seeing Eye שלכם תזרקו אותו לפח כי יש משהו הרבה יותר טוב!! http://www.qtracker.com/ [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים