עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הי חברים! פרק חדש עלה היום בשיתוף עם Game Gems (סבטה)! הפרק עונה על שאלות בסיסיות כמו "מה זה אמולטור", "מה זה ROM" וכו', וגם נכנס קצת לאיך אמולטור עובד (לא יותר מדי). זאת אמורה להיות היכרות עם הנושא, או העשרה למי שכבר מכיר ורוצה לשמוע קצת המלצות. מומלץ בחום לכל מי שרוצה קצת נוסטלגיה או ללמוד משהו על הנושא (ואני בטוח שיהיה לכם הרבה מה להוסיף!)

2. אני באמת מתרגש שהפרק הזה קיים! כשהתחלתי עם "אולדסקול" לא דמיינתי בכלל שאוכל להראות לכם את כל זה. חשבתי שלא אראה עותק אמיתי של המשחק הזה אף פעם! ​

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חג שמח לכולם! פרק חדש וחגיגי והפעם משהו מיוחד ובאמת יוצא דופן - מכונת ה"ארקייד" של גולדסטאר, אולי האחרונה מסוגה, בתיעוד נדיר ומעמיק. תהנו חברים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני ממש שמח להציג בפניכם את הפרק הבא. במסגרת המחקר להכנת הפרק יצא לי גם לראיין את יוצרי המשחק המקורי (!), להיעזר בחברים טובים על הדרך ולשחק כמובן בפיפוש (שזה משחק קורע מצחוק בעברית, למי שלא מכיר). אם אתם מכירים את פיפוש תהנו מאוד, ואם אתם לא מכירים, תתכוננו להכיר את אחת הדמויות הכי קורעות והזויות שהיו פה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. איזה יום שמח! הפרק הזה עלה כל הזמן בתגובות, קיבלתי המון בקשות להכין אותו, וזהו - זה סוף סוף פה. הסיפור המרתק של סגה, ממלחמת העולם השניה ועד למאה ה-21. זה אחד הפרקים הכי מושקעים ומעמיקים שהכנתי, ולדעתי בין הטובים בערוץ. מקווה שתהנו חברים! ​

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. למה קוראים למפרי זכויות יוצרים "פיראטים" ומה הקשר שלהם לשודדי הקראיביים? קפצו איתי ועם ינאי לסיקור זריז על מקורות הפיראטיות, כיצד התופעה נולדה והתפתחה. שבוע נפלא

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  8. הי חברים! אני ממש מתרגש שסוף סוף סיימתי את הפרק הזה. זה סיפור מרתק על בגידה לא צפויה, הולדת הפלייסטיישן (או "הסוני" כפי שהרבה קוראים לו פה בארץ) ואפשר לחשוב הרבה על "מה היה אם..." אז ללא עיכובים נוספים, קבלו אותה: ההתחלה העקומה של הפלייסטיישן!

9. היכונו לאחד המסעות המוזרים, אבל בהחלט כיפיים, שעלו ב"אולדסקול" עד היום:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Fallout נכנס למכונת הזמן ויוצא בתקופות שונות בהיסטוריה. אז איך הוא היה נראה אם היה יוצא בשנה אחרת? מזל שיש את פינת "משחקים חוזרים בזמן", שעונה על השאלה הזאת בדיוק! (כולל לינקים להורדת הדוגמאות!)

11. אחד הנושאים הכי מעניינים (באופן אישי) בתעשייה היום! תהנו חברים!

12. http://www.gamespot.com/news/2005/08/05/news_6130377.html כתבה מגניבה שמדברת על כל הנושא של הכסף הוירוטלי שיש במשחקי ה ONLINE כמו WOW, ועל הצורך בשיית שערי חילופין בינם לכסף אמיתי, ממש כפי שיש למשל בין הדולר לשקלים, בשביל שאנשים לא יפלו לעסקאות לא טובות וכו'... די מגניב http://www.gameusd.com/news0730.htm

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  13. אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי: וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. מישהו מוכשר הפך את משחק האסטרטגיה האיקוני לכותר תלת מימדי תומך HTC Vive שנראה פשוט פנטסטי לכתבה

15. אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. יש פאץ' או משהו?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום. אני לא מצליח להכנס למולטי של battlefield 2 , המשחק הוא משחק מקורי שנרכש ב STEAM , היום בבוקר אני מנסה להכנס למלוטי ללא הצלחה,רושם לי שהקוד או המייל לא נכונים וזה לאחר שאני כבר משחק במשחק למעלה מחודש, מה שמוזר זה שאני מצליח להכנס ולהתחבר לאתר של EA ולאתר של battlefield 2 וגם הצלחתי לשנות את הסיסמא באתר. מה יכולה להיות הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. היי חברה מי שמעוניין להכנס לקבוצה הזאת: http://steamcommunity.com/groups/SGiftsISR כרגע אנחנו כבר יותר מ-100 איש וכבר היום שזה היום הראשון לפתיחת הקבוצה חולקו 5 משחקים אז מי שמעוניין שאני יכניס אותו שיביא פה את הקישור לסטים שלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע

20. Started by Pure-Gold,

אני רוצה להוציא משמשחק ג'נרלס כמה מפות מהקובץ MapsZH.big מישהו מכיר תוכנה כל שהיא ?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  21. Started by MD,

קניתי את המשחק ואני מתלבט איזה דמות לפתוח אני רוצה שילוב של קוסם ולוחם אז כל השחקנים הותיקים מוזמנים ליעץ מנסיונם העשיר אגב יש 10 ימים חינם לכל מי שרוצה http://teaser.wow-europe.com/index.html תודה מראש, מאור.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שמעתי שיש אפשרות לפתוח את המפות של HL2 למקום כלשהו ובכך לזרז את זמני הטעינה בין השלבים - איך עושים את זה? חבל שננעל הדיון על HL2.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by mosh18,

אפשר לדעת איך פותחים שמה חשבון למה אני לא הבנתי

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  24. שלום לכולם. מישהו משחק במשחק הזה ויכול להגיד אם יש אפשרות להשתמש במשחק הזה בתור "תצוגה מקדימה" של איך שאני רוצה שהמחשב האמיתי שלי יראה? האם יש אפשרות למצב "לא תחרותי" אלא שפשוט הכל פתוח ואפשר לבנות מה שרוצים ללא התייחסות לכסף, זמן, לקוחות וכו' כדי לראות איך זה יראה לפני שבונים במציאות? ראיתי שהמשחק עצמו די זול (10 דולר) אבל אני לא באמת רוצה לשחק במשחק בקטע של לעבור שלבים ולפתח את חנות המחשבים שלי במשחק אלא רק לבנות כמה mockup-ים כדי לראות איך הם יראו במציאות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by aldema,

יש לי FEAR עם סיומת TAR אז אני פותח את זה כרגיל עם DAEMON ??? אם יש לי X800GT 256 אז לשים על איזה הגדרות גראפיקה??

• 3 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים