משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
המפרט: Intel P4 3.0 512MB ddr Raedon X600PRO 128mb זהו לא צריך עוד דברים.. אה ואני משחק על רזולוציה 800*600 ששום פילטר ושמתי את הFRAME LIMITER על OFF מה הבעיה פה?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
סיימתי את כל המשימות קניתי את כל הבתים אין מה לעשות איך מסיימים את המשחק (לא אמור להיות סירטון שהוא מת או משהו כזה ???)
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה נראה המקום המאתים ביותר לשאלה הזאתי. בזמן החארון אני משחק במשחקים אבל גם לומד עליהם קצת ונתקלתי במונח engine שפרושו מנוע בעיברית. עכשיו מה זה ה"מנוע" הזה ומה התפקידים שלו?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במשחק מאפיה הגעתי לשדה התעופה בעקבות פרנק חיסלתי את השוטרים הסמויים קשרתי אותו לעמוד וגם חיסלתי את השוטרים הכחולים שהיגיעו אחרי זה ואני לא יודע מה אני עושה אחרי זה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל עדיין זרו ו 1.6 מקרטעים למרות שזה מראה 99 FPS .....מה שלא נכון זה לא מדד הרי המשחק מרצד לא זז חלק ..אם לדוגמה תעמדו מול קיר ותזוזו ימינה ושמאלה התמונה לא חלקה היא מקורטעת אני חושב שזה בעיית תמיכה בכרטיסים של ATI יכול להיות ?? כי לא ניתקלתי בבעיה כזו במשחקים אחרים נ.ס דרייברים הכי חדשים כמובן ATI 9800
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אפשר להוריד את השמירה האחרונה של VC?\ אני זוכר שיש באתר הרשמי או לא הרשמי (לא זוכר אם זה היה רישמי או לא ) אבל לא זוכר מה הכתובת.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תנו לי קישורים או אתרים ושמות של משחקים... תודה לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי,יש לי משחק לסוני פלייסטישן אחד שעלה 300 שח והוא נשרט (או נסרט או איך שלא כובתים את זה) וחבר שלי אמר לי שאם אתה תצרוב תמשחק מחדש הוא יפעל לך.. אז אני רוצה לפחות לנסות אבל אני לא יודע איך,אפשר עזרה בבקשה? ורק שתדעו שאני לא הולך לתת את את המשחק למישהו,פשוט חבל לי על 300 שח!!!! תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
הורדתי את המוד Garrys Mod On Wheels איפה צריך לשים את התקיות של המוד You have to extract the contents of this zip file TWICE, once to your hl2 dir and again to the mod of your choice, (in this case, probably gmod folder) Example: Extract to D:\games\steam\SteamApps\SourceMods\gmod Extract to D:\games\steam\SteamApps\USERNAME\half-life 2\hl2
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיית בשמיעת קול במשחק gta זאת התמונה הראשונה: עכשיו כשאני מנסה להיכנס לתיקיית ההתקנה של gta ומנסה להפעיל את הקובץ: TecAudio.bat הוא מתחיל להריץ דברים. תמונה שנייה: ובסוף נותן לי את השגיאה הבאה. תמונה שלישית : מה עושים איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים. ועוד: השגיאה שבתמונה השלישית ניתנת לי גם בעת התקנת תוכנה כמו hebmaster (אולי זה בעוד תוכנות אני לא יודע כרגע זה מה שנתקתי) בתמונה הבאה מופיעה לי השגיאה בהתקנה: *תודה רבה למי שעוזר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משתמשים בקראק NOCD במשחק kingpin לחצתי עליו ואז עלה לי החלון הזה (בשחור עם ה-Y ו-N ) לחצתי Y ולא קרה כלום איך מעלים את המשחק בלי דיסק
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רציתי להתחיל משהו חדש.. אני מחפש משהו בסגנון gunbound או hover bord . (בבקשה הכל חוץ מ-mu) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכוונה בדימו , כי אני לא בטוח שהמשחק המלא כבר יצא
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המקור: http://www.gamershell.com/news/22475.html מי כמוני מחכה שזה יגיע אלינו כבר? ישלח לחנויות (ויופץ ע"י EA כמובן) החל מה- 21 בחודש זה. HF
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
כבר שנה וחצי אני לא משחק במחשב בגלל שאחרי המשחק מאפיה שום משחק לא מרגש אותי שמעתי שיוצאת מין גרסת המשך למשחק ואפילו ראיתי סרטון של הרחוב וסביבת המשחק אז אם יש לכם מידע על המשחק אנא אמרו הדבר היחיד שאני יודע זה שזה אמור לצאת בסוף 2005 .
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-