משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום רק רציתי לומר שאני אוהב אותכם לא משנה מה. מי שלא יודע אני יובל MrStereo הייתי מנהל ב HW ובקהלות שונות עם אותם אנשים. תהנו ותצליחו בהמשך. אה ורק שתדעו אני לא הולך לשום מקום!
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום נכנסתי היום למשחק וגיליתי שכל השמירות נעלמו. בדקתי מאיזה פרק אני יכול להתחיל לשחק וזה הראה פרק 9 אבל עדיין זה די רחוק מאיפה שבעצם סיימתי. ידוע אם אפשר לעשות משהו חוץ מלהוריד את השמירות מהרשת? תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מכירים את המשחק? זה FPS בסגנון פיינטבול, אחלה משחק, נשקים נחמדים, יש למישהו שרוצה לשחק?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין משחק די ישן בחלונות XP אני מקבל הודעת שגיאה: מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מאסס אפקט 3 ב32 שקל ועוד מלא מבצעים : http://www.impulsedriven.com/ המחירים מופיעים בשקלים יש להם תמיכה מצויינת וקניתי שם כבר כמה דברים. ממליץ
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
התחלתי לשחק FARCRY3 ויש תופעה גרפית שמטרידה את מנוחתי: כאשר אני פתאום נעצר לאחר הליכה, העצים והמים נראים(מרחוק) כמעט כמו "רשת". לאותה שניה קלה, פתאום הגרפיקה עושה רושם "זול". הדבר הזה לא קורה כאשר הדמות עומדת או מסובבת את המבט, אלא רק בבלימה של ההליכה. לא מדובר בהיקף היסטרי של ARTIFACT או משהו בסגנון, אבל הדבר הזה בהחלט בולט לעין. אני משחק על 1280*1024 עם הדיטייל הכי גבוה, ללא AA. כאשר אני מפעיל AA על רמה גבוהה, עושה רושם שהתופעה פוחתת(אך לא נעלמת), אבל מצד שני קשה באמת להשוות, מכיוון שקצב הפריימים נופל באופן מזעזע(ללא AA אני משחק בערך על 60) ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות השונות והמשונות של המשחק ושום דבר לא עוזר. מישהו עוד שם לב לתופעה הזאת(בהנחה שהבנתם על מה אני מדבר..), וי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנראה שזה לא מפתיע במיוחד שבעת השקת משחקי BATTLEFIELD יש בעיות. הרשת מפוצצת בבעיות טכניות של קריסות, LOOP של הסאונד, BSOD/RSOD וכו'. גם לא חסר באגים במשחק עצמו כמו NETCODE . תגובה מהיום של DICE בנושא עם פירוט של מרבית הבאגים הקריטים (יוצא PATCH בקרוב): http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065217944685108/ אישית לא היו לי בעיות טכניות קריטיות, משום מה אני חושב שזה הולך להשתנות עם מה שהולך ברשת :-) תרד התלונות/הקריסות באתר של EA, כבר הגיעו שם ל 100 דפים: http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/Battlefield-4-keeps-crashing-on-PC/td-p/1724995
-
- 595 תגובות
- 175.8k צפיות
-
-
שם השרת: EmpireMS תאריך פתיחת השרת: 15/11/2019 צ'אנלים: 15 גרסת השרת: v83 מאוחסן: כן ריפאק: HMS ערוך ומתוקן. אתר השרת: http://empirems.ddns.net/ (עוד מעט מחליפים DOMAIN) אתר הדיסקורד: https://discord.gg/VHNtFVr דרך ההרשמה: דרך האתר בלבד הורדת השרת: באתר נתונים: הכפלת Exp: 2 הכפלת Drop: 2 הכפלת Meso: 2 כל ה PQ's עובדים ללא יוצא מן הכלל, אין HP WASH בשרת (ניתן להשיג HP עם הסקרולים), אין GACHA מ CASH SHOP (על מנת שלא היה VOTE2WIN), הגאצ'אפונס יוצא מפלצות (אחוזים ממש נמוכים), Jesters לא קיים בשרת על מנת שאנשים יתמקדו יותר ב PQ's כמו בגרסאות הנמוכות יותר של השרת, VIP / Donators מקבלים רק גישות לתספורות חדשות וחפצי NX חדשים בשרת (אין P2Wׂ), רוב הקהיל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ! רכשתי לפני מס' ימים מחשב נייד SLI מדגם Ideapad Y510p צריך ייעוץ של מישהו מקצוען, אני כבר בערך שעה מנסה כל מיני דרכים לעשות את ההגדרות הכי טובות עבורי במשחק. מה שמשחק תפקיד זה ה FPS. חשוב לציין שהרזולוציה היא =FHD 1920X1080 Resolution Scale= 100 בהגדרות HIGH ה FPS נע בין 50-60 ב MEDIUM ה FPS נע בין 60-80 אולטרה לא רלוונטי כרגע. אני לא מבין גדול לאחרונה במשחקים ובביצועים, רציתי לדעת האם הגדרות HIGH יספיקו לי. מבחינת האיכות עצמה לא רואים הבדל משמעותי בין HIGH ל MEDIUM. בנוסף, אני מצרף כאן תמונת מסך מתוכנת ה NVIDIA שיש לי במחשב, שבה הוא זיהה לי את המשחק והוא נתן לי את ההמלצות האופטימליות שלו, אומנם שימו לב שהרזולוציה שם נמוכה מהרגיל, ובמשחק שמים לב להבדל. ממי שמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי אתמול את המשחק,ואז שהתחלתי לשחק ראיתי שהגרפיקה ממש אבל ממש גרועה הרבה יותר גרוע מהמשחק הקודם (אני חושב שזה הגרפיקה הכי גרועה שראיתי) לא רק שלא רואים טוב הכל נראה ממש מטושטש ממש לא כיף לשחק ככה. יש לי כרטיס מסך קצת ישן אבל אני לא חושב שזאת אמורה להיות הבעיה. בהגדרות של הגרפיקה יש רק RENDER DETAIL ו רזולוציה שמתי רזולוציה 1024:768 ו RENDER 8 (כמעט הכי גבוה) ועדיין רואים גרוע,לא רק זה המשחק אפילו עם הגרפיקה הגרועה עובד לאט ובכלל לא חלק. איך אפשר לשחק ככה?? זה רק אצלי? הנה כמה תמונות
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למי שהתנסה.. רציתי לדעת אם יש הבדל ובאמת מדובר ב"חוויה" אחרת לפני שאני משקיע בגויסטיק כזה. או שזה סתם עוד גימיק כדי לסחוט מאיתנו עוד כמה שקלים.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/70451868/Crysis_Leipzig_Intro25mb.Insane.mkv.html דחסתי אתזה בדיחסה הכי חזקה שיש לקח לי 40 דקות 2 דקות אורכו מקור WMV 188MB האיכות נשארה ממש מדהים והסרטון חייבים לראות תהנו אפשר לצפות בסרט עם VLC אם אין לך את הקודק מותקן
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הזה הוא נסגר לי יש לי WINDOWS VISTA 64BIT 8800GT 512MB (דרייבר הכי מעודכן) 2GB זכרון בקיצור יש לי את כל הדרישות שלו ויותר מזה... אבל עדיין הוא נסגר לי כל הזמן האם יש בעיה איתו בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ז'אנר: ז'אנר: פעולה, מדע בדיוני, FPS פיתוח: 2K Marin and Irrational Games תאריך יציאה: feb-09-2010 עלילת המשחק: עלילת המשחק מתרחשת כעשור לאחר המשחק הראשון, כאשר העיר Rapture מנוהלת על ידי Big Sister, אחת מה-Little Sisters מהמשחק הראשון, שיצרה עולם בעל איזון מושלם, אבל יש בעיה שכאשר מישהו מנסה להפר את השלווה הזו היא משליטה אימה ומעלימה את מי שמפר את הסדר. במשחק אתם לא מגלמים את Jack, שהיה דמותכם במשחק הראשון, אלא את Big Daddy, שהוא למעשה אחד מה Big Daddies ששרד את עלילת המשחק הראשון. עליכם לפתור את התעלומה של הילדות שנעלמות ולהשליט סדר ב Rapture. תודה ל-games.co.il ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3852232,00.html דרישות מערכת: Intel Processor - …
-
- 90 תגובות
- 19.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש את המשחק והוא אינו משתמש בו זמן רב. מישהו מוכן לתרום\להשאיל SERIAL של WARCRAFT 3? במידה ותרצה אותו בחזרה אני מתחייב להסיר את המשחק כדי שתוכל לשחק בו שוב.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז ככה...הורדתי את המשחק מהביט טורנט..וזה השם שלו 12.09.04.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD-HOODLUM כמובן זאת גירסה DVD...ולי אין צורב DVD.... אני משתמש בדיימון טולס... ושאני בא מתקין עובר את הכמה אחוז באותו קטע כמה פעמים ניסיתי...הוא עושה לי את הבעיה הזאת אז מה אני עושה?...מה לא בסדר??.. הנה הקובץ NFO של המשחק...(של קבוצת השיחרור) *עריכת המודר - הInfo צונזר משום שהיו שם סריאלים למשחק , אסור לדבר על ווארז בפורום!*
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
ההכרזה על משחק חדש בסדרת DOOM הצפויה ביוני הקרוב, עשויה לשנות את כל מה שאנחנו מכירים על הסדרה האייקונית - המשחק החדש ייקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לעצמי שיהיה הרבה יותר "רעש" לקראת המשחק הזה... לי אישית זה נראה אחד המשחקים הכי שווים קנייה כרגע עד ל-GTA5
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איך אני הורג את פרופסור וולף ? ניסיתי עם היריות המיוחדות ביזבזתי את כל התחמושת ומלא מלא יריות מיוחדות ולא הולך כלום http://img364.imageshack.us/img364/926/wolfbz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-