עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 888,

מאיפו אפשר להוריד את הדמו של באטפילד 2?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קטע מועתק מפורום אחר: רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. icon_cool.gif לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנו…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by musari,

אני מנסה להיתחבר לשרת MGAMER בבאטלפילד 2 והוא מראה לי ככה מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כל משחקים פיפא 2005 עובדים לי על HIGE ויש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5500 DDR 256 איזה כייף לשחק על הכי גבוה וחלק וזה כייף ;D ;D ;D ;D ;D השאלה שלי היא האם כל המשחקים של פיפא בעתיד יעבו לי ככה?

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  7. אני חושב אם לקנות GuildWars והשיקול העיקרי הוא אם אני לא אשתגע מבעיות lagging. למישהו יש ניסיון בעניין? כרגע האינטרנט שלי הוא דרך נטויז'ן בכבלים.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. הכל בכותרת. הדבר היחיד שניתן לעשות בSINGLE PLAYER בBATTLEFIELD הוא CONQUEST על מפות של 16 איש?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך אני מכניס קבצי MP3 למשחק GTA... ושם איך אני שומע אותם?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by GREATTHUNDER,

מה נשמע? יש אפשרות להפעיל משחקים ישנים על WINXP PRO ? ניסיתי להפעיל GTA (הראשון) והוא לא עלה הוא הציג לי את ההודעה הזאת: ניסיתי להפעיל אותו גם בתוכנת DOS שנתנו בטופיק של המשחקי נוסטלגיה וזה לא עבד. אח"כ ניסיתי להפעיל אותו בWIN בתוך campatibility שיניתי ל win95 וסימנתי את כל ה V ים, כלום אותה הודעת שגיעה ניסיתי גם להתקין RA1 וגם בו יש לי את אותה בעיה... יש בכלל אפשרות להפעיל את המשחקים האלה בווינדוס XP? ואם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. הורדתי את העדכון 1.01 לbattlefield 2 אבל בזמן ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה patching failed, ואח"כ כותב שההתקנה הסתיימה בהצלחה. כמובן שהמשחק לא התעדכן. יש פתרונות??

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  12. שלום אני צריך לקבל המלצות על קונסולות משחקים בשביל קנייה, התקציב לא מוגבל אבל שלא יעלה כמו מכונית אני לא חושב שאפשר להגיד "קונסולה X יותר טובה מקונסולה Y" אבל אני לא מכיר את המאפיינים של אף קונסולה כמעט אז בבקשה תכתבו כאן מה טוב ומה רע בכל אחת ותגידו מה אתם ממליצים. אפשרי גם קונסולת משחקים ניידת שמעבירה את הזמן בכיף ומכשירים אחרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  13. היי קניתי את המשחק המקורי UT2004 והכול עבד טוב ופתאום ביומיים האחרונים הרבה פעמיים המשחק נתקע פשוט באמצע וזהו איפשר אפילו להוריד אותו למטה אני עושה RESTART וזהו..והמשחק עובד חלק חוץ חוץ מזה , התקנתי את הפאטץ' הכי חדש.. והמפרט שלי הוא: Amd athlon 64 512mb ram radeon 9600 xt מה הבעיה? :-\

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. שלום, אני מחפש את 2 המשחקים בגרסת הדמו החינמית שלהם: HALF LIFE 2 SAN ANDREAS אני מחפש את הדמו שלהם למטרת בדיקת FPS... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  15. מה קורה חברים?... בכול מקרה אני דיי מעוניין לחזור לכול העיניין של המשחקים כי אני לא מעודכן כבר דיי קצת זמן.. בכול מקרה אני ישמח עם מישהו יתן לי את כול השמות של המשחקים הכי כבדים הכי טובים הכי יפים וכמובן שעם זה משחק בלי גרפיקה ברמת על... לא שווה בכלל לרשום אותו..במיוחד עם החומרה שהולכת להגיע.. יחיאל

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. במהלך שיטוטי המעמיק באתר Gamespot, עליתי על כמה משחקים מעניינים הנמצאים בפיתוח ומתוך מחוייבותי האידאולוגית לפורום החלטתי לשתף אתכם בממצאיי. אז ככה, דבר ראשון יש את Dog Tag שאותו מפתחת החברה Diezel Power. בגדול זה FPS שייצא ל-Xbox והכי חשוב למחשב האישי. אתם משחקים חייל בחוליית קומנדו שנשלחה לעיר מוחרבת (ככה כותבים?) באפריקה ועליכם למצוא חולייה של 12 מארינס שנעלמה באזור והעלילה מתהפכת כך שהמארינס שיצאתם לחפש נהפכים לאוייבכם ותוקפים אתכם ללא הרף. הנה קישור: http://www.gamespot.com/pc/action/dogtag/index.html המשחק שני הוא Starship Troopers המפותח ע"י חברת Strangelite. כן כן, המשחק מבוסס על אותו סרט פולחן מ-1997 ועל הספר היצא בסוף שנות ה-50. המשחק הינו FPS שמזכיר קצת את א…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by SamurAchzar,

מתקן את כל הבעיות הרציניות (כלומר, הserver browser). בבקשה: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_101.exe

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BAGINS,

שלום לכולם! יש לי אקס בוקס מגרסה ישנה יחסית עם צ'יפ. הבוקס לא מזהה cd-r רגילים שצרבתי בעזרת המחשב שלי. הכוונה הייתה לרטות סרטים בעזאת הx box media player -הבוקס מזהז דיסקי אודיו רגילים -צרבתי את הדיסקים במהירות הכי נמוכה -ניסיתי גם teac וגם silverline מישהו יודע אם יש דרך כלשהי שהוא יזהה cd-r? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shauli,

שלום כולם. יש לי אייאמדי 3000, ג'יפורס 6800 ג'יטי, וג'יגה ראם. כבר שבועיים בערך שאני משחק בבאטלפילד והכל בסדר, היום התחלתי משחק מולטיפלייר, הכל היה בסדר, ובאמצע פתאום המשחק התחיל להיות נורא איטי, זחל, אבל חשבתי שזה רק איזו נפילת fps או משהו, אבל אחרי כמה שניות פתאום כל התמונה נראתה כאילו הוצפה במים, ככה: http://img97.imageshack.us/my.php?image=untitled1112nd.png ניסיתי להתנתק, לצאת מהמשחק, ונכנסתי שוב לכמה שרתים וגם לסינגלפלייר אבל זה עדיין נראה ככה והמשחק זז מ מ ש לאט....עברו כמה ימים וזה עדיין ככה...אני מתחיל משחק, הכל רגיל בערך, למרות שהfps שלי עדיין פחות מהרגיל, ואז פתאום אחרי כמה זמן יש נפילת fps ואז נראה שהכל מלא במים והמשחק זוחל ממש. עדכנתי דרייבירים, וזה לא …

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Guy King,

שלום, יש לי 100 ש"ח ואני מעוניין לקנות משחק מקורי (מסיבות אישיות). אני מתלבט בין HEROES 3 COMPLETE לבין DIABLO 2. סיימתי את HEROES 3 המקורי (ללא שתי התוספות הכלולות בגרסה המלאה) ואני מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל לא יצא לי עוד לשחק בדיאבלו ושמעתי שהוא אמור להיות משחק מאוד טוב. מה כדי לי לקנות מבין שניהם? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הידיעה נלקחה מ GAMER.CO.IL רובנו מכירים משחקי תפקידים המוניים. רק מעטים הם משחקי הפעולה ההמוניים, ומעטים עוד יותר הם המשחקים שמבטיחים לנו קרבות בני אלפי שחקנים בו זמנית, על מנוע 'אנריל 3'. באמצע חודש פברואר השנה, הודיעה חברת Webzen הקוריאנית כי בכוונתה לנסות את כוחה בהפצת משחקים המוניים בשוק האמריקאי. לכאורה, צעד שנדון מראש לכישלון. אחרי הכל, השוק מוצף במשחקים גבוהי פרופיל, של החברות הגדולות. אלא ש-Huxley, משחק הדגל של החברה, יהיה שונה. הוא מנופף במילת הקסם 'מנוע Unreal 3. משחק פעולה המוני עם אלפי שחקנים מרבית המשחקים ההמוניים מייעדים עצמם לחובבי משחקי התפקידים, בטח ובטח אם מדובר במשחקים מבית חברת Webzen. פה מספק Huxley הפתעה שניה - מדובר יהיה במשחק פעולה מגוף ראשון, …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by tania131,

רציתי לדעת את זה כדי לדעת האם כדי לי לקנות את UT2004 כי יש לי את 99 וזה משחק מגניב ,אז איזה משחק יותר טוב 99 או 2004? (מבחינת הקהילה באינטרנט גם..)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mushon26,

הבקר הוא לא עבור סימולציות טיסה (שנקרא גם ג'ויסטיק), אלא למשחק כדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או GTA או כדורסל, בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. אודה למי שירשום לי לינק לאתר כזה או לינק לאתר שיש בו שמירה אחרונה של המישחק GTA:S.A לשמירה קוראים: END OF THE LINE תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by musari,

מזה באטלפיילד קבצים של סרבר ? יש באתר שלהם אפשרות הורדה מזה נותן???

• 0 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים