משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מכירים את המשחק? אז מי משחק? אגב, מישהו מוכן לשלוח לי מתנה? ;D ה-id שלי הוא - tomerlev. תכתבו גם אתם את ה-id שלכם ונוכל לשחק ביחד..
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני מחובר דרך ברק ויש לי בעיות לאגים ב-WoW - לפעמים מגיע לפינג 12000. דיברתי עם התמיכה הטכנית של WoW, בהתחלה הם טענו שזה בגלל ה- ISP ועכשיו הם טוענים שזה בגלל שאני גר במזרח התיכון. יש לי שכן שגר ממש לידי והוא גולש דרך אינטרנט זהב ואין לו בעיות לאגים כמעט בכלל ויש לי עוד מלא חברים ישראלים שמשחקים בלי בעיות. יש פה עוד מישהו שמשחק ב- WoW ומחובר לברק? תודה!
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני כרגע מקום 262 בתור ובעוד 79 דקות אני אתחיל להוריד. זה FilePlanet למי שלא הבין. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג את המשחק הזה בלי תור אני אשמח. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים הקשים שישחקתי. וזה באמת משחק טוב. ראיתי באיזה WALKTHROUGH אחד. שרשום בסוף שיש רק מעטים שגמרו את המשחק הזה. אז מישהו פה גמר את המשחק הזה? זה באמת משחק קשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.projectoffset.com/downloads.html
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק עם כל הצבאות וחסר לי כמה מדליות כדי להשלים את המשחק אז מי שצריך עזרה שייבקש
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הייתי לאחרונה בסניף של חנות באג ושמתי לב שיש להם על המדף די הרבה דיסקים של כותרי PC חדשים. חשבתי שבעידן של אינטרנט במהירות גבוהה וחנויות דיגיטליות שרוב האנשים לא נכנסים לחנויות בשביל לקנות משחקים (אלא אם יש כמה שרוצים מהדורה מיוחדת פיזית אולי). אבל המוכר אמר (אולי שיקר) שעדיין הרבה נכנסים וקונים...
-
- 45 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי לשחק ever quest 2 שהפך להיות חנמי לפני כמה חודשים וזה משחק ממש נחמד לפי דעתי אומנם זו לא הגרפיקה הכי יפה שיש אבל היא מספקת. אז תהיתי לעצמי האם עוד אנשים ירצו לשחק בזה ואולי לפתוח גילדה לקהילה הישראלית (כמובן אם הקהילה תשגשג) אשמח לתגובות בונות
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
כל יום בין השעות 6-10 יש סרבר פתוח לכל מי שרוצה , האיי פי : 82.166.1.22
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם יש עדיין שמשחקים במשחק הזה אם כן בואו נעשה משחק רשת דרך האמצ'י. החדר בהאמצ'י נקרא mps-zd כל המעוניין המשחק יתחיל ב-23:30 כמו כן יש כבר שתי שחקנים. המשחק בגרסה 1.05
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה משחק של 4 אנשים ניתן לשחק עם הבטא? או שצריך להוריד את הדמו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מי רוצה לשחק נגדי במשחק DR vs AK במולטי? 155302208
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תודיעו לי עד 8:10 , ואז אני יודיע לכם על איזה סרבר...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מי רוצה נגדי NHL 2004 ברשת??? מי שרוצה:155302208
-
http://www.cjs-cdkeys.com/pages/How-to-change-Battlefield-4-Russian-or-Polish-into-English-%252d-language-pack-with-tutorial.html אם מישו יכול לנסות את זה ולהגיד אם זה עובד בבקשה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני נכנסתי לתוכנה Your Uninstaller! 2008 ופתאום אני רואה אחרי התקנה של ספיידרמן את כל ה-FRAMEWORKS האלה, זה תקין ? אי אפשר להסיר ולשים אחד וזהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך MULTIPLAYER חדש אני משועמם מMOHHA SPEARHEAR אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!!!!!!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-