משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני לא מצליח למצוא אותו.. הורדתם אותו? :-[
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש אולי שרתים חדשים או משהו בסגנון?ע
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איפה הימים שלכל משחק היה shareware ???
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הינה אומרים לי למכור 3 שחקנים ולקנות שלושה שחקנים וזה מה שאני עושה ואז זה מגיע לי לפהhttp://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%ee%e4%20%ec%f2%f9%e5%fa.JPG וזהו אי אפשר להמשיך
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה שם המשחק הכי חדש בסידרת Command and conquer ?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רואים את זה בסרטון ב 1:20
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה תכיל גרסאת האספנים של world at war? ובכמה היא תמכר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
וואי אני מאושר חחחח ;D הנה הכתבה http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedmostwanted/review.html את הציון ידעתי שיהיה באזור הזה כבר הבנתי לפי הדמו
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
-
ההורים שלי מביאים לי מחול PS2 ורציתי לדעת איזה ציפ הכי כדאי לקנות ראיתי באינטרנט את ה DMS4 Pro שעולה כולה איזה 300 שקל בארה"ב עם משלוח והכל זה יצא איזה 450 נראה לי ורציתי לדעת אם האופציה לנגן DIVX מאפשרת לך לראות אותם עם תרגום? ועוד שאלה זה איפה אפשר להתקין את הצ'פ בארץ? או אם יש חנויות בארה"ב שעושות את זה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יכול להיות שזה זה ? http://www.gamerankings.com/htmlpages2/934485.asp
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני דיברתי עם אנשים בקשר למשחקים מפחידים ששיחקו... חלק אמרו DOOM 3, חלק F.E.A.R וחלק גם HALF LIFE 2 המשחק שהפחיד אותי הכי הרבה והוא גם לא כל כך מוכר- Penumbra Penumbra זה סדרה של 2 משחקים (ואחד דמו) של מנוע חזק וריאליסטי ביותר... זה משחק מתח-פסיכולוגי כזה....מישהו מכיר? :s05: ומה המשחק המפחיד שלכם?
-
- 103 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
-
על איזה משחק אתם ממליצים? הכוונה שלי היא למשחקי קווסט יעני משחקים ארוכים : אבל עם סיפור מעניין לדעתכם...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עכשיו משחק ב COD4 ואני רוצה לומר לכם שזהו אחד המשחקים שנהנתי בו עד עתה. הכל כל כך ראליסטי ויש תחושה שאתה באמת נמצא בשדה הקרב. במיוחד נהנתי בשלב של הצלפים בו אני והמפקד שלי אמורים להתנקש במישהו...חברה זה נראה לי כאילו אני בסרט. מהו המשחק שלכם...?
-
- 162 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
מהו הנשק האהוב עליכם ביותר ? לא משנה מאיזה משחק... האם זה הרדימר מ UT2003 ? המסור החשמלי מסיריוס סאם ? מטול הרימונים מ SOF II ? ואם יש לכם אפשרות להעלות תמונה, מה טוב !! המועדף עלי ? הרדימר האימתני מאנריל 2003 !! (יאללה, שתפו פעולה :-* )
-
- 50 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מהו הנשק האהוב עליכם מעולם המשחקים? הבחירה הייתה קשה מדי, אז הנה שלושה שלי: רובה הפולסים מ-Half Life 2 אם לא היה מספיק שהנשק הזה עוצמתי, יש לו יכולת לירות כדורי פלאסמה. הכי כייף לשגר כדור כזה בחדר סגור ולראות איך הקירות משחקים פינג-פונג עם החיילים. רובה הפלאסמה מ- Doom 1/2 אם תרצו זה העוזי של הפלאסמות. נשק אוטומטי עם סאונד אדיר. הפצצת כבשים מ-Worms World Party מה אפשר להגיד? אחד הנשקים הקטלניים יותר שהומצאו על-ידי האדם... אממ אני מתכוון על-ידי התולעת כמובן.
-
- 116 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
אולי יש לכם גם לינק לסרט סיום, או מדריך איך אני יכול לפץוח אותו? כי ממש לא בלי למצוא את כל המקומות שמעלים לי את כמות החיים המקסימלית (גם עם מדריך) ואיך אני יכול לפתוח את כל ה- Illustrations ב- Extra Featurs.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשחק ב Gta 2 באינטרנט עם חברים אבל יש לי פיירוואל במודם ואני צריך לפתוח איזשהו פורט,מישהו יודע איזה פורט אני צריך לפתוח ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
^ זה בעצם הקמפיין של המשחק הראשון או איזשהי תוספת כלשהי להרחבה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
נשאלת פה השאלה מהו יהיה הבאטלפילד הבא? אחרי BF2142 נראה לי שיוציאו באטלפילד במנוע גראפי חדש, שמחדש המון והוא יהיה בתקופת מלחמת העולם השנייה, לא רק אני חושב ככה אלא גם אני מקווה זה יהיה מזה מגניב! אם הדליפו איזה מידע על באטלפילד חדש אנא תיידעו פה אנשים! בשביל לדעת על מה אנחנו מחכים :
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-